Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

To jest wasza jedyna karta przetargowa RÓŻNORODNOŚĆ :) szkoda że ta różnorodność nie idzie w parze z jakością i zwyczajnie lepiej grać w multiplatformy z tych gatunków a nie kupować xboxa :) 

Najlepszy wydawca, najlepsze gry w każdym gatunku :banderas:

a co tam u niebieskich robali przez kolejne 12mc?

FVij9bxXoAQcGqX?format=jpg&name=small

:kekw:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Może w minecraftcie można zbudować jakas fajna grę na Xboxa 

24 minuty temu, Czoperrr napisał:

Najbardziej jaram się:

-Wolfenstein 3

-Doom nowy

-Quake

-Crash Bandicoot 5

-Forza Horizon 6 w Japonii

-The Evil Within 3

-The Elder Scrolls VI

ale będzie granko :obama:

Ja bym jeszcze dopisał Fallouta 5, Todd ostatnio zapowiedział

Opublikowano
52 minuty temu, messer88 napisał:

Na xboxie różnorodność gatunkowa jest niesamowita jeśli weźmiemy pod uwagę zapowiedziane gry. 

To prawda: Xbox zdecydowanie przoduje w this is waiting ;)

2 minuty temu, Figuś napisał:

Ja bym jeszcze dopisał Fallouta 5, Todd ostatnio zapowiedział

Wszystko fajnie tylko niektórzy chcą pograć zanim zaczną im się trząść łapy i dostaną demencji starczej

Opublikowano

Fallout 5 

Nowy TES 

Jedna gra więcej warta niż 20 lat smiecio gier na cwelstation :obama:

Opublikowano

mmm kolejny fallout od bethesdy mmm czasem sobie wspominam pod kołderką dobre czasy jak te parobasy nie zniszczyły tej serii :)

Opublikowano

Phil Ty draniu, stworzyłeś najlepszy cyrk świata! 12 czerwca powstał najzabawniejszy muppet show w historii kuli ziemskiej!!

Czym tym razem jarają się boty? Premierą 2028? DLCBrumBrum? INFOGRAFIKĄ? Nowym retrosem w gamepassie?? NIE! BOTY JARAJĄ SIĘ OKŁADKĄ, tak nie kłamię: OKŁADKĄ największej porażki 2024! :rofl::rofl::rofl: Odwierty w rowie mariańskim trwają w najlepsze.

image.png.9e3b91d55b6d8957b3f499d4f85c7904.png

Edytowane przez izon

Opublikowano

No już spokojnie, pograsz u mopścia na kolanach w dlc kratosiaka kiedyś  :) 

FWy7CkAXEAAEE8f?format=jpg&name=900x900

Opublikowano
3 godziny temu, Mendrek napisał:

Zastanawiam się co jest większym scamem w historii branży. Star Citizen, czy Xbox Series X? Kurde, ciężki wybór. Chyba jednak stawiam na Xboxa Series X.

Oho znów najwięcej do powiedzenia mają osobniki które powinny pisać posty w Console Wars 6 albo 7. 

Bo nową generację to widziały na utubie tylko 

Opublikowano

Niestety w 2022 roku wystarczy mieć sprzęt z 2013 roku bo sony ani ms nie wierzą w generacje :) 

Opublikowano

Pograłem wczoraj trochę w Ghosts of Tsushima na PS4 FAT i pomimo wycia konsoli gra wygląda pięknie i rusza się całkiem żwawo. Jest klimat i pewien... pieprz konsolowy.

Opublikowano

Na pewno jest to odskocznia, dawno na PS4 nie grałem ale teraz ponadrabiam co nie co z abonamentu. W przeciwieństwie do większości klapów tutaj mam prawie wszystkie exy pokończone.

Opublikowano

Przecież te kundle, orędownicy exów, w większości ich nie odpalili, bo ZA DROGO i cebula wygrywa. Widać to po popularności pewnych gier które nagle odżyły w karaluszej świadomości, bo teraz można je wypożyczyć z (tfu) abonamentu.

Opublikowano

Jeśli pijesz do Returnala którego własnie katuje to strzał w stope Panie Pawle. Miałem tą gre na premiere ale nie siadła. Teraz postanowiłem dać szanse w ramach abo i pykło.

Abo od Sony w porównaniu do Abo od GP ma TE GRY

Opublikowano

Nie do Ciebie konkretnie, ale widzę jak klakierzy zaczęli przyklaskiwać abonamentowi. Który jest u Sony nieszczególnie bogaty, powiedziałbym że wręcz biedny w porównaniu z ofertą XGP. Nie mówiąc już o nabijaniu liczby gierek jakimś streamingiem 3 generacje za MSem czy grami z PSX w 50 klatkach. xd

Opublikowano

Liczba exów Sony w PS+ jest porównywalna do liczby exów Microsoftu w GP. Także grania nie ma zbyt wiele, szczególnie jeśli się miało konsole Sony i grało na codzień 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Jeśli pijesz do Returnala którego własnie katuje to strzał w stope Panie Pawle. Miałem tą gre na premiere ale nie siadła. Teraz postanowiłem dać szanse w ramach abo i pykło.

Abo od Sony w porównaniu do Abo od GP ma TE GRY

Bo ma killery i wiele dużych produkcji, gamepass to śmietnik totalny jeżeli chodzi o obie usługi. Mam obie konsole next i oba abo i widzę różnice na sporą korzyść Sony. Dla osób które nadrabiają albo nie grały w wielkie produkcje Sony to chyba spełnienie marzen, ja mam większość gier za sobą ale i tak znajduje gierki w abo ktore ogrywam i są to produkcje topowe

Opublikowano

No podróbki ubisofciaków. Klaperskie kupią od cyganów tombak w cenie złota jeśli będzie tam pieczątka Sony :sonkassie: