Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
6 minut temu, dee napisał:

No podróbki ubisofciaków. 

No nie, bo napisal, ze juz ogral gry z gatunku Y od firmy $

Opublikowano

Te abonamenty są super graczy nie grających w gry albo dla takich, którzy są nowi z systemem. Czyli wypisz-wymaluj forumowe klapki z Mendrkiem na czele

Opublikowano
45 minut temu, Czoperrr napisał:

dzięki Abo Sony można spełnić marzenia o graniu w wielkie produkcje Sony dostępne dotąd w sklepach za 79zl :obama:

Mieć 79 zł, a nie mieć 79 zł to już jest 158 zł  :cebula:

Dla przeciętnego klapka którego finansuje mama albo opieka społeczna to jest big deal

Edytowane przez knotek

Opublikowano
35 minutes ago, 20inchDT said:

tak, tak ludzie subskrybuja, zeby nie grac w gry. Klap logic

Jak grasz w miarę na bieżąco to te hiciory z abonamentu masz ograne. Gamepass ma większy sens, bo są gry 1st party na premierę. 

Dla mnie osobiście obydwa te abonamenty są bezsensowne, sama idea, że mając tak ograniczony czas na granie jestem dodatkowo ograniczany przez to co jest aktualnie w abonamencie jest nonsensowna

Opublikowano

Abo to zawsze jest tylko dopełnienie. Nie wyobrażam sobie grać tylko w rzeczy z abonamentów.

Opublikowano

Masz ograniczony czas na granie i na biezaco jestes z "hiciorami". Jakos ci nie wierze. To nie ty ostatnio się rozpływaleś po ograniu wszystkich unczartet? :kekw:

Opublikowano
6 minutes ago, 20inchDT said:

Masz ograniczony czas na granie i na biezaco jestes z "hiciorami". Jakos ci nie wierze. To nie ty ostatnio się rozpływaleś po ograniu wszystkich unczartet? :kekw:

Nie jestem :) Ale te gry, którę chcę ograć już dawno mam kupione :) No i sporej większości z nich w abonamencie nie ma

Opublikowano

Taką mam małą uwagę: ostatni wspis z działu Xboxa dotyczący konsolowego exa, który wyszedł jest z 13 czerwca (Microsoft Flying Simulator). Przez prawie miesiąc nikt

nic nie napisał w żadnym temacie o żadnej grze na Xboxa. Trochę żenada. Żeby nie było, że manipuluję, w dziale Xbox One jest podobnie, ostatni post to z Sea of Thieves sprzed 5 dni, a z kolejnej gry, czyli Gears 5, już z maja. Po co tego Xboxa kupować? Dla gamepassa? Stać mnie na gierki, nie musi mi korpo mówić w co mam grać. Dla exów? Nie ma. Xbox w tej generacji to konsola dla cebularzy i owiec podążających za Billem palcem pokazującym w co mają owieczki grać za te 4 zł miesięcznie

Opublikowano

O grach się pisze na zagranicznych forach, tu się jebie casuali smierdzacych

Opublikowano

Dla porównania PS5 i PS4 - Ghost of Tsushima 11h, Death Stranding 11h, Returnal 1 dzień, Horizon 2 4 dni i tak dalej. Są gry, jest community, są dyskusje. A nie jak w temacie o Xboxie - głowne dyskusje to jakaż to kość z pańskiego stołu spadnie dla wiernych kundli. Nawet w dziale Switcha są dyskusje na tematy gierkowe. Żałosny ten Xbox i aż smutno być fanem

Opublikowano

Hahahaahaha leżę, ciekawe czy te hegemony i przodownicy zielonych będą ogrywać świnkę lepe i psi patrol. Ale zaraz u mnie w domu mam 3-latka to sobie pogra, gry akurat w ten czas :D 

A na PS? Ano bida panie jakiś Crash jakiś abonament z najlepszymi produkcjami dekad meh hahhahah

Opublikowano

No fakt, w dyskusjach o grach ktorych na oczy nie widzieli to klaperskie sa bezkonkurencyjne :shieeet:

Opublikowano

Jakby ktoś chciał zagrać za te pare lat na premierę w Starfielda to ponoć takie coś wystarczy do tych 12 FPSów:

Rzutnik do slajdów ANIA:kekw:

image.thumb.png.e99c34af66bbd38a5d48e959349528d2.png

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
4 hours ago, PanKamil said:

image.thumb.png.2f182c60e686fb54d81976f51ccafc0e.png

:kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:

Śmieciara nigdy nie zawodzi:banderas:

Każdy coś tam dla siebie znajdzie

Opublikowano
2 godziny temu, Homelander napisał:

Dla porównania PS5 i PS4 - Ghost of Tsushima 11h, Death Stranding 11h, Returnal 1 dzień, Horizon 2 4 dni i tak dalej. Są gry, jest community, są dyskusje. A nie jak w temacie o Xboxie - głowne dyskusje to jakaż to kość z pańskiego stołu spadnie dla wiernych kundli. Nawet w dziale Switcha są dyskusje na tematy gierkowe. Żałosny ten Xbox i aż smutno być fanem

To tylko pokazuje, że większość z posiadaczy PS zaczęła grać w te super gry dopiero jak wyszły w abonamencie, a wcześniej grali w Fifę i CoDa.

Opublikowano

spokojnie to dopiero oferta na 2 tygodnie lipca!!1 C0rwa moje 4zł :pechowiec:

Opublikowano

A w tej grze Power Wash będzie można zmyć karcherem kurz z Xboxa?