Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
3 godziny temu, Homelander napisał:

3 godziny temu, Homelander napisał:

Taką mam małą uwagę: ostatni wspis z działu Xboxa dotyczący konsolowego exa, który wyszedł jest z 13 czerwca (Microsoft Flying Simulator). 

Coś w tym jest, ale community zielonych jest kilkakrotnie mniejsze niż Sony tutaj, no i gier też mniej/ o mniejszej skali itp. 

Myślę, że też charakter gier Sony sprawia, iż są wdzięczniejszym tematem do rozmów niż taka np. Forza.

Opublikowano

coś w tym jest, gracze sonki wspominający cudowne i wzniosłe chwile przy BB, wrażliwe przy TLOU czy pełne przygód przy GoW... a wyobraźcie sobie wspominki dwóch xbotów - "ah, a pamiętam jak w 2014 roku kupilem sobie czerwone Ferrari w Forzie Horizon 2. a potem dwa lata później w Horizon 3. A potem dwa lata później w Horizon 4.".

Opublikowano

Jak bardzo trzeba nie mieć godności człowieka żeby po kompromitacji klapów w temacie PlayStation Plus pisać jeszcze coś o eksach :dynia:

Nazywać się klapem i nie ograć Spidermana, Tsushimy albo Returnala

Gdyby Sony nie wrzuciło tych staroci do abonamentu to przeciętny klapek nie wie co to jest eks na sonkę. Typowe niebieskie frajery :potter:

Opublikowano

To tylko exy i tylko płytowe. A ja klapem nie jestem (jak coś to nintendozjebem), a nawet jakimś fanem Playstation. Poprzednią generację spędziłem na Xboxie. Ale przejrzałem na oczy i zobaczyłem czym Xbox się stał. Platformą do dokonywania płatności za gejpasa

9A4D363B-7B49-4571-A1E3-F2FADA1876D8.jpeg

Opublikowano

No fajne foto pożyczone z reddit, ale sam alter jednak zbyt oczywisty. Klapy, kurva, postarajcie sie trochę :reggie:

Opublikowano

Palec dla gejpas zjebów. A w tle coś czego na "konsoli" Microsoftu nigdy nie zaznacie: ekskluzywna przygoda w najwyższej jakości

btw. pudełka z gier trzymam w pudle z konsoli, a same płyty w portfelu do płyt. I tak, to przyzwyczajenie z verbatimów z czasów psxa i ps2 :)

image.jpg

Opublikowano

Dobrze że tym razem bez ejakulatu foto.

Jednak jest jakiś postęp w uczłowieczaniu klaperskich :shieeet:

Opublikowano
4 minuty temu, dee napisał:

Dobrze że tym razem bez ejakulatu foto.

Jednak jest jakiś postęp w uczłowieczaniu klaperskich :shieeet:

TLOU2, całe 90 złotych na allegro. Bogactwo kuhwa. :obama:

Zdecydowanie najgorsze alterkonto z kilkunastu zrobionych tu przez klaperskich :sonkassie:

Opublikowano

Nie, super rok dla graczy, taki sobie dla klaperskich 

Spoiler

:sonkassie:

Opublikowano
5 godzin temu, Homelander napisał:

To tylko exy i tylko płytowe. A ja klapem nie jestem (jak coś to nintendozjebem), a nawet jakimś fanem Playstation. Poprzednią generację spędziłem na Xboxie. Ale przejrzałem na oczy i zobaczyłem czym Xbox się stał. Platformą do dokonywania płatności za gejpasa

9A4D363B-7B49-4571-A1E3-F2FADA1876D8.jpeg

Jedno zdjęcie a mówi tak wiele, dalej DEE pokaz swoje płytki. Tutaj jest grania od groma a oceny tych gier to top, bez kompromisów

BOT NA WAKACJE

6F85B72F-08F9-4678-AF3B-34BDF449F8EE.jpeg

Opublikowano

U mnie tak

IMG_20220706_065843.thumb.jpg.9bbe4f35e664a85fd0750afd121bd791.jpg

Jeszcze kilka będę chciał dokupić, bo brakuje Ori 2 czy Godrizonow nowszych

Jak to mówią

hqdefault.jpg.710a3c033421c0cbfa6fd87303538e7c.jpg

Opublikowano

Te przerzucanie się zdjęciami płyt czy cyfrowych gierek na ekranie telewizora to chujowy arc w cw, skipnijmy do następnego

Opublikowano
25 minut temu, ASX napisał:

U mnie tak

Jak to mówią

hqdefault.jpg.710a3c033421c0cbfa6fd87303538e7c.jpg

Z czego tylko jedna nowo generacyjna - Halo :( smutny ten XSX

17 minut temu, Bzduras napisał:

Te przerzucanie się zdjęciami płyt czy cyfrowych gierek na ekranie telewizora to chujowy arc w cw, skipnijmy do następnego

Prawda w oczy kole

Opublikowano

Jaka prawda? Że ludzie mają kupione gierki w cyfrze albo na płytach? Też mam, i zgaduję, że chuj kogo to obchodzi :balon:

Opublikowano

Moim zdaniem wrzucenie kolekcji to znacznie fajniejszy motyw niż wyzywanie się nawzajem, no ale co kto lubi 

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Moim zdaniem wrzucenie kolekcji to znacznie fajniejszy motyw niż wyzywanie się nawzajem, no ale co kto lubi 

Tak, od tego są inne tematy, a nie maderfakin Konsole Wars

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał:

Tak, od tego są inne tematy, a nie maderfakin Konsole Wars

w takim razie już stąd znikam

Homer Bushes GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Opublikowano

To zabierz resztę chwalipiętek ze sobą jak możesz, dziękuję i pozdrawiam, smacznej kawusi przy środzie z rana :lapka:

Opublikowano
42 minutes ago, ASX said:

U mnie tak

Nie to, że się przypierdalam, ale Ori to nie jest konsolowy ex :P