Opublikowano 5 lipca 20222 l będzie można zmyć nawet ślinę Spencera plującego na głowy posiadaczy Xboxa Serii X.
Opublikowano 5 lipca 20222 l 3 godziny temu, Homelander napisał: 3 godziny temu, Homelander napisał: Taką mam małą uwagę: ostatni wspis z działu Xboxa dotyczący konsolowego exa, który wyszedł jest z 13 czerwca (Microsoft Flying Simulator). Coś w tym jest, ale community zielonych jest kilkakrotnie mniejsze niż Sony tutaj, no i gier też mniej/ o mniejszej skali itp. Myślę, że też charakter gier Sony sprawia, iż są wdzięczniejszym tematem do rozmów niż taka np. Forza.
Opublikowano 5 lipca 20222 l coś w tym jest, gracze sonki wspominający cudowne i wzniosłe chwile przy BB, wrażliwe przy TLOU czy pełne przygód przy GoW... a wyobraźcie sobie wspominki dwóch xbotów - "ah, a pamiętam jak w 2014 roku kupilem sobie czerwone Ferrari w Forzie Horizon 2. a potem dwa lata później w Horizon 3. A potem dwa lata później w Horizon 4.".
Opublikowano 5 lipca 20222 l Jak bardzo trzeba nie mieć godności człowieka żeby po kompromitacji klapów w temacie PlayStation Plus pisać jeszcze coś o eksach Nazywać się klapem i nie ograć Spidermana, Tsushimy albo Returnala Gdyby Sony nie wrzuciło tych staroci do abonamentu to przeciętny klapek nie wie co to jest eks na sonkę. Typowe niebieskie frajery
Opublikowano 5 lipca 20222 l To tylko exy i tylko płytowe. A ja klapem nie jestem (jak coś to nintendozjebem), a nawet jakimś fanem Playstation. Poprzednią generację spędziłem na Xboxie. Ale przejrzałem na oczy i zobaczyłem czym Xbox się stał. Platformą do dokonywania płatności za gejpasa
Opublikowano 5 lipca 20222 l Ale żeby tak płytki nieszanować i trzymać na podłodze? Widzę tutaj przyzwyczajenia z PSX i kolekcji luźnych Verbatimków
Opublikowano 5 lipca 20222 l No fajne foto pożyczone z reddit, ale sam alter jednak zbyt oczywisty. Klapy, kurva, postarajcie sie trochę
Opublikowano 5 lipca 20222 l Palec dla gejpas zjebów. A w tle coś czego na "konsoli" Microsoftu nigdy nie zaznacie: ekskluzywna przygoda w najwyższej jakości btw. pudełka z gier trzymam w pudle z konsoli, a same płyty w portfelu do płyt. I tak, to przyzwyczajenie z verbatimów z czasów psxa i ps2
Opublikowano 5 lipca 20222 l Dobrze że tym razem bez ejakulatu foto. Jednak jest jakiś postęp w uczłowieczaniu klaperskich
Opublikowano 5 lipca 20222 l 4 minuty temu, dee napisał: Dobrze że tym razem bez ejakulatu foto. Jednak jest jakiś postęp w uczłowieczaniu klaperskich TLOU2, całe 90 złotych na allegro. Bogactwo kuhwa. Zdecydowanie najgorsze alterkonto z kilkunastu zrobionych tu przez klaperskich
Opublikowano 5 lipca 20222 l widzę dee w końcu dostał wylewu. można było się spodziewać, to był ciężki rok.
Opublikowano 6 lipca 20222 l 5 godzin temu, Homelander napisał: To tylko exy i tylko płytowe. A ja klapem nie jestem (jak coś to nintendozjebem), a nawet jakimś fanem Playstation. Poprzednią generację spędziłem na Xboxie. Ale przejrzałem na oczy i zobaczyłem czym Xbox się stał. Platformą do dokonywania płatności za gejpasa Jedno zdjęcie a mówi tak wiele, dalej DEE pokaz swoje płytki. Tutaj jest grania od groma a oceny tych gier to top, bez kompromisów BOT NA WAKACJE
Opublikowano 6 lipca 20222 l U mnie tak Jeszcze kilka będę chciał dokupić, bo brakuje Ori 2 czy Godrizonow nowszych Jak to mówią
Opublikowano 6 lipca 20222 l Te przerzucanie się zdjęciami płyt czy cyfrowych gierek na ekranie telewizora to chujowy arc w cw, skipnijmy do następnego
Opublikowano 6 lipca 20222 l 25 minut temu, ASX napisał: U mnie tak Jeszcze kilka będę chciał dokupić, bo brakuje Ori 2 czy Godrizonow nowszych Jak to mówią Z czego tylko jedna nowo generacyjna - Halo smutny ten XSX 17 minut temu, Bzduras napisał: Te przerzucanie się zdjęciami płyt czy cyfrowych gierek na ekranie telewizora to chujowy arc w cw, skipnijmy do następnego Prawda w oczy kole
Opublikowano 6 lipca 20222 l Jaka prawda? Że ludzie mają kupione gierki w cyfrze albo na płytach? Też mam, i zgaduję, że chuj kogo to obchodzi
Opublikowano 6 lipca 20222 l Moim zdaniem wrzucenie kolekcji to znacznie fajniejszy motyw niż wyzywanie się nawzajem, no ale co kto lubi
Opublikowano 6 lipca 20222 l 1 minutę temu, ASX napisał: Moim zdaniem wrzucenie kolekcji to znacznie fajniejszy motyw niż wyzywanie się nawzajem, no ale co kto lubi Tak, od tego są inne tematy, a nie maderfakin Konsole Wars
Opublikowano 6 lipca 20222 l Tyle, że w obecnej generacji na płytach od xsx jest nic, bo pobiera się wszystko z internetu. Bez internetu nie zagrasz na scierwiesx.
Opublikowano 6 lipca 20222 l 4 minuty temu, Bzduras napisał: Tak, od tego są inne tematy, a nie maderfakin Konsole Wars w takim razie już stąd znikam
Opublikowano 6 lipca 20222 l To zabierz resztę chwalipiętek ze sobą jak możesz, dziękuję i pozdrawiam, smacznej kawusi przy środzie z rana
Opublikowano 6 lipca 20222 l 42 minutes ago, ASX said: U mnie tak Jeszcze kilka będę chciał dokupić, bo brakuje Ori 2 czy Godrizonow nowszych Nie to, że się przypierdalam, ale Ori to nie jest konsolowy ex