Opublikowano 6 lipca 20222 l Teraz, Homelander napisał: Nie to, że się przypierdalam, ale Ori to nie jest konsolowy ex żadna z tych gier nie jest exem i jakoś mi to nie przeszkadza
Opublikowano 6 lipca 20222 l https://www.ppe.pl/news/302492/beta-call-of-duty-modern-warfare-2-na-poczatku-wylacznie-na-ps5-i-ps4-wyciekly-daty-startu-rozgrywki.html Co na to zielone pokraki? Haha
Opublikowano 6 lipca 20222 l 2 minutes ago, ASX said: żadna z tych gier nie jest exem i jakoś mi to nie przeszkadza To są wojny, exy albo wypad
Opublikowano 6 lipca 20222 l A w tej grze Power Wash będzie można zmyć karcherem kurz z Xboxa?Koniecznie.
Opublikowano 6 lipca 20222 l 9 godzin temu, LiŚciu napisał: Sześćdziesiona jaki charakterny już niedługo tak może być u XDF
Opublikowano 6 lipca 20222 l 1 hour ago, Homelander said: To są wojny, exy albo wypad raczej łezki pod oczami
Opublikowano 6 lipca 20222 l 2 godziny temu, ASX napisał: U mnie tak Jeszcze kilka będę chciał dokupić, bo brakuje Ori 2 czy Godrizonow nowszych Jak to mówią U zielonej bezbeczyny bez zmian: chujowo ale stabilnie
Opublikowano 6 lipca 20222 l cwelstation 4.5 bez gier znowu rozjebane jak gówno w polu, to już tradycja z pluciem Jima na ryje klapów
Opublikowano 6 lipca 20222 l Ktoś chętny? Wyrzucić wnętrze i mamy całkiem fajne pudełko na zabawki dla kaszojada
Opublikowano 6 lipca 20222 l 3 godziny temu, Donatello1991 napisał: https://www.ppe.pl/news/302492/beta-call-of-duty-modern-warfare-2-na-poczatku-wylacznie-na-ps5-i-ps4-wyciekly-daty-startu-rozgrywki.html Co na to zielone pokraki? Haha Boty będą zajęte cale wakacje na zmianę : - Paplanie sie w błotku z tatą świnka - wzywanie psiego patrolu bo znowu kibel się zapchał od guwna obesranego z gejpasa
Opublikowano 6 lipca 20222 l Ja sobie pogrywam na XSX i mogę powiedzieć że zajebista konsola. W zeszłym roku skończyłem wiele zajebistych gier, byłem jak w transie. W tym roku też już trochę gier zaliczonych. A Quick Resume to jest przecudny bajer. A jak pomyślę ile gier jeszcze przede mną to aż ciepło się robi i tylko żeby czasu starczyło. Zazdroszczę niebieskim pojebańcom ze maja tyle czasu by wysrywac tu miliony bezsensownych postów i jeszcze zaliczać tony cudownych exów dostępnych tylko dla nich
Opublikowano 6 lipca 20222 l To ta gra z serii która się wszyscy jarają, jakie to nie jest goty, a w prywatnych rozmowach gadają jak to po 20-30h mieli dosyć i nie skończyli... Spoiler z resztą jak kilka innych exów na nimtendo
Opublikowano 6 lipca 20222 l 7 minut temu, Pupcio napisał: To ta gra o żelkach dla zboczeńców? Ostro Masz Switcha i nie grałeś w żadne Xeno? C H O R E, tak to podsumuję!
Opublikowano 6 lipca 20222 l Chyba lepiej? Trzeba mieć coś z deklem żeby kupić takie gówno za tyle hajsu
Opublikowano 6 lipca 20222 l <CW off> Mimo tego, że to upośledzona platforma i w wielu względach okrutnie niedojebany kawałek złomu to gierki ma c00rwa cudowne <CW on> Jebać sony