Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Taki tam kolejny dzień w świecie Sony

nie to, żebym chciał dopisywać się do listy niebieskich poyebów, ale 

https://www.ppe.pl/news/306530/spider-man-na-pc-pierwsza-gra-z-mozliwoscia-polaczenia-z-playstation-network-sony-zaprasza-do-laczenia-kont.html?fbclid=IwAR0FNuz0OIz0wmmtAaWGY-XyIu7Lv-z2POgZEu91CVEoW_cEwBTYVV0ssdg

XD

Sony PCStation, to już oficjalne 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 615 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
2 godziny temu, 20inchDT napisał:

Zakład o konto z klapami :szopenhauer:

Mozna tylko stracić, bo te osobistości bez honoru nie dotrzymuja słowa

Oczekiwać honorowej decyzji po miłośniku PS, to jak spodziewać się zmartwychwstania Urbana po 3 dniach.

Opublikowano

Sony jak kurwa dba o graczy pctowych :) a na swoich akolitów konsolowych sra. Piękne czasy nadchodzą 

Opublikowano
11 minut temu, Donatello1991 napisał:

Pięknie was Sony z pc zajebie.

Dzięki Sony za to, że pośrednio wkładasz MS-owi pieniądze do kieszeni. Mówiłem już kiedyś, same karaluchy przypełzną do zielonego pana, wystarczyło poczekać. :) 

Opublikowano
6 hours ago, 20inchDT said:

Zakład o konto z klapami :szopenhauer:

Mozna tylko stracić, bo te osobistości bez honoru nie dotrzymuja słowa

I tak obsrał bo wie że ma 99% szansy na wylot. 

Opublikowano

Kolejny dzień z życia klapa

pamiętacie takiego sztosa jak Godfall? To jedna z tych magicznych gier z list yetiego  co to miała rozwalać system. Znalazłem to gdzieś w odmętach darmowych gierek, które rozdawali na Epicu i

xD 

kurwa, to wygląda jakby ktoś kiedyś zagrał w God Of War i powiedział mamie, że chce zrobić coś podobnego xD Kwintenesencja exów Sony. Analog do przodu i można iść w kimono. System "skoków" jest cudowny, to tak żeby klapiarze czasem nie pomyśleli, że to prawdziwa gra.

Wyłączyłem po 40 minutach i uninstal. A na Ps5 pożegnałbym się właśnie z 300 zł. xD

a srania o tym jak to  rozyebie generację to pamiętam było chyba z miesiąc, czyli dłużej ile tę grę robili

Opublikowano

Coś ci się odkleiło. Godfall od początku nikogo nie zachwycał i praktycznie każdy miał na to wysrane. 

Opublikowano
32 minuty temu, Jakim napisał:

Coś ci się odkleiło. Godfall od początku nikogo nie zachwycał i praktycznie każdy miał na to wysrane. 

Jak realnie na każdą grę którą wydało tej generacji Sony. „Mdły” to synonim tej popeliny którą wydają.

Opublikowano
1 hour ago, Donatello1991 said:

On dalej o tej grze myśli, więc marzy o niej na xboxie. O nawet takiej jakości.

Nie chciał byś postawić konta ze ms kupi acti? Jak kupią robisz wypierdol 

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Jedyna poważna rzeczą, która sir stanie po przejęciu act to koniec CoD. 

Zapamiętaj sobie, to PlayStation potrzebuje CoD-a, a nie na odwrót. Gdyby było tak jak mówisz to Ryan nie płakałby jak dziwka do każdej komisji i nie kazał firmie krzak Firespite robić swojego FPSa.

Opublikowano

psplus przynosi im najwiecej kasy, a ludzie subuja dla cod, wiec playstation nie istnieje bez cod.

Opublikowano
4 godziny temu, Jakim napisał:

Typowe klapaiarskie czarowanie rzeczywistości 

Ten szrot Godfall nie raz pojawiał się w tym temacie i rządził na listach Yetiego. To była gra zapowiadana jako czasowy ex dla PlayStation 5 to klapairze piszczeli z zachwytów xD 

A wysrane to mieli po promierze, czy to do pierwszego gejplaya, jak się okazało, że to padaka jak większość exów sony 

Opublikowano
4 godziny temu, Donatello1991 napisał:

On dalej o tej grze myśli, więc marzy o niej na xboxie. O nawet takiej jakości.

Naucz się czytać tłuku, pisałem, że dawali to darmo na Epicu. Nawet szkoda mi było instalować, ale tak fani marki playstation zachwalali to się skusiłem:facepalm:

na xboxa mam wwyjebane jajca tak jak na sony playstaion, xbox przynajmniej nie udaje, że jest konsolą 

Opublikowano

To co robi Sony z Call of Duty i ogólnie przejęciem Activision to żenada w chuj. Mieli sporo fajnych fpsów, całe lata żeby je wypromować to olali sprawę, a teraz płacz. Chuj im w dupy, oby MS zaraz po przejęciu odciął Playstation od CoDa, a Sony niech weźmie się do roboty zamiast zawodzić jak stare baby na pogrzebie. Żenada i jeszcze raz żenada

Opublikowano

Yetiego posta od godfall nie znalazlem ale specjanie tez nie szukalem 

Opublikowano
Godzinę temu, Wolfie_ napisał:

Yetiego posta od godfall nie znalazlem ale specjanie tez nie szukalem 

Najbardziej bawi poważne jaranko klaperskich Destruction All Stars :reggie: