Opublikowano 6 października 20222 l Taki tam kolejny dzień w świecie Sony nie to, żebym chciał dopisywać się do listy niebieskich poyebów, ale https://www.ppe.pl/news/306530/spider-man-na-pc-pierwsza-gra-z-mozliwoscia-polaczenia-z-playstation-network-sony-zaprasza-do-laczenia-kont.html?fbclid=IwAR0FNuz0OIz0wmmtAaWGY-XyIu7Lv-z2POgZEu91CVEoW_cEwBTYVV0ssdg XD Sony PCStation, to już oficjalne
Opublikowano 6 października 20222 l 2 godziny temu, 20inchDT napisał: Zakład o konto z klapami Mozna tylko stracić, bo te osobistości bez honoru nie dotrzymuja słowa Oczekiwać honorowej decyzji po miłośniku PS, to jak spodziewać się zmartwychwstania Urbana po 3 dniach.
Opublikowano 6 października 20222 l Sony jak kurwa dba o graczy pctowych a na swoich akolitów konsolowych sra. Piękne czasy nadchodzą
Opublikowano 6 października 20222 l 11 minut temu, Donatello1991 napisał: Pięknie was Sony z pc zajebie. Dzięki Sony za to, że pośrednio wkładasz MS-owi pieniądze do kieszeni. Mówiłem już kiedyś, same karaluchy przypełzną do zielonego pana, wystarczyło poczekać.
Opublikowano 6 października 20222 l 6 hours ago, 20inchDT said: Zakład o konto z klapami Mozna tylko stracić, bo te osobistości bez honoru nie dotrzymuja słowa I tak obsrał bo wie że ma 99% szansy na wylot.
Opublikowano 6 października 20222 l Kolejny dzień z życia klapa pamiętacie takiego sztosa jak Godfall? To jedna z tych magicznych gier z list yetiego co to miała rozwalać system. Znalazłem to gdzieś w odmętach darmowych gierek, które rozdawali na Epicu i xD kurwa, to wygląda jakby ktoś kiedyś zagrał w God Of War i powiedział mamie, że chce zrobić coś podobnego xD Kwintenesencja exów Sony. Analog do przodu i można iść w kimono. System "skoków" jest cudowny, to tak żeby klapiarze czasem nie pomyśleli, że to prawdziwa gra. Wyłączyłem po 40 minutach i uninstal. A na Ps5 pożegnałbym się właśnie z 300 zł. xD a srania o tym jak to rozyebie generację to pamiętam było chyba z miesiąc, czyli dłużej ile tę grę robili
Opublikowano 7 października 20222 l Coś ci się odkleiło. Godfall od początku nikogo nie zachwycał i praktycznie każdy miał na to wysrane.
Opublikowano 7 października 20222 l On dalej o tej grze myśli, więc marzy o niej na xboxie. O nawet takiej jakości.
Opublikowano 7 października 20222 l https://www.xbox.com/pl-PL/games/store/godfall-ultimate-edition/9nm92wggvmt6 Ten crap od dawna jest na Xboxie, czyli w sumie potwierdzasz dawno postawioną tezę - masz niedojebanie mózgowe.
Opublikowano 7 października 20222 l 32 minuty temu, Jakim napisał: Coś ci się odkleiło. Godfall od początku nikogo nie zachwycał i praktycznie każdy miał na to wysrane. Jak realnie na każdą grę którą wydało tej generacji Sony. „Mdły” to synonim tej popeliny którą wydają.
Opublikowano 7 października 20222 l 1 hour ago, Donatello1991 said: On dalej o tej grze myśli, więc marzy o niej na xboxie. O nawet takiej jakości. Nie chciał byś postawić konta ze ms kupi acti? Jak kupią robisz wypierdol
Opublikowano 7 października 20222 l Będziesz musiał. Po zakupie ActiBlizz nie będzie już Sonki, a przez to nie będzie też żadnego klaperskiego forum. hahahahah
Opublikowano 7 października 20222 l Jedyna poważna rzeczą, która sir stanie po przejęciu act to koniec CoD.
Opublikowano 7 października 20222 l Godzinę temu, Donatello1991 napisał: Jedyna poważna rzeczą, która sir stanie po przejęciu act to koniec CoD. Zapamiętaj sobie, to PlayStation potrzebuje CoD-a, a nie na odwrót. Gdyby było tak jak mówisz to Ryan nie płakałby jak dziwka do każdej komisji i nie kazał firmie krzak Firespite robić swojego FPSa.
Opublikowano 7 października 20222 l psplus przynosi im najwiecej kasy, a ludzie subuja dla cod, wiec playstation nie istnieje bez cod.
Opublikowano 7 października 20222 l Ja tam już otwieram szampana, PlayStation zdechło wraz z porażką PS3 i PSVity. Obecnie marka trzymana jest pod respiratorem.
Opublikowano 7 października 20222 l 4 godziny temu, Jakim napisał: Coś ci się odkleiło. Godfall od początku nikogo nie zachwycał i praktycznie każdy miał na to wysrane. Typowe klapaiarskie czarowanie rzeczywistości Ten szrot Godfall nie raz pojawiał się w tym temacie i rządził na listach Yetiego. To była gra zapowiadana jako czasowy ex dla PlayStation 5 to klapairze piszczeli z zachwytów xD A wysrane to mieli po promierze, czy to do pierwszego gejplaya, jak się okazało, że to padaka jak większość exów sony
Opublikowano 7 października 20222 l 4 godziny temu, Donatello1991 napisał: On dalej o tej grze myśli, więc marzy o niej na xboxie. O nawet takiej jakości. Naucz się czytać tłuku, pisałem, że dawali to darmo na Epicu. Nawet szkoda mi było instalować, ale tak fani marki playstation zachwalali to się skusiłem na xboxa mam wwyjebane jajca tak jak na sony playstaion, xbox przynajmniej nie udaje, że jest konsolą
Opublikowano 7 października 20222 l To co robi Sony z Call of Duty i ogólnie przejęciem Activision to żenada w chuj. Mieli sporo fajnych fpsów, całe lata żeby je wypromować to olali sprawę, a teraz płacz. Chuj im w dupy, oby MS zaraz po przejęciu odciął Playstation od CoDa, a Sony niech weźmie się do roboty zamiast zawodzić jak stare baby na pogrzebie. Żenada i jeszcze raz żenada
Opublikowano 7 października 20222 l Yetiego posta od godfall nie znalazlem ale specjanie tez nie szukalem
Opublikowano 7 października 20222 l Godzinę temu, Wolfie_ napisał: Yetiego posta od godfall nie znalazlem ale specjanie tez nie szukalem Najbardziej bawi poważne jaranko klaperskich Destruction All Stars