Opublikowano 7 października 20222 l Tak się kończy granie w gry w których trzeba zrobić coś więcej niż trzymać r2 i kręcić analogiem lub kucać za murkiem mam nadzieję, że redfall będzie lepiej dostosowany do tych zielonych szympansów
Opublikowano 7 października 20222 l Z braku gier zielone towarzystwo zapomina jak się gra. A niby czemu chowają się tak z gamertagami? Banda pozerów.
Opublikowano 7 października 20222 l Pojebańcom nie podaje się ani numeru telefonu, ani adresu, ani gamertaga Prawdziwy gracz skończył na 100%. Jak tam u was progres kamilki i karolki?
Opublikowano 7 października 20222 l Nie kłam. U ciebie jest tak. Dużo tych 0. Chociaż plus, że odpaliłes prodeus czy pillarsy
Opublikowano 7 października 20222 l 1 hour ago, Mendrek said: Z braku gier zielone towarzystwo zapomina jak się gra. A niby czemu chowają się tak z gamertagami? Banda pozerów. Ty nawet nie odpaliles bo dalej siedzisz na ps4 jak plebs miej gosciu godnosc i przestan pisac w tym temacie az bedziesz mial current gen
Opublikowano 7 października 20222 l ty go ogarnales na easy i wystrzelałes wszystko na ekranie? Ehhh tak to jest jak amatorzy pchaja sie do dobrych gierek
Opublikowano 7 października 20222 l na tutorialu trochę wcześnie skreślać grę ale nie trzeba grać o wiele dalej żeby się przekonać że to słaby tytuł, popłuczyny po Dishonored
Opublikowano 7 października 20222 l Godzinę temu, Wolfie_ napisał: Ty nawet nie odpaliles bo dalej siedzisz na ps4 jak plebs miej gosciu godnosc i przestan pisac w tym temacie az bedziesz mial current gen Nie mów mi o godności nołnejmie, bo tak samo kryjesz się z gamertagiem jak ta cała reszta zielonego cyrku. Wszyscy tacy ograni, ale jak pytasz o jakiś ID gracza, to jak karaluchy pochowane po kątach. No ale żeby pokazywać coś, to trzeba to mieć. I mieć się czym chwalić. Dlaczego więc boty kryją się? Jakby to Sznuk ujął: "Nie wiem, ale się domyślam"
Opublikowano 7 października 20222 l 41 minutes ago, Mendrek said: Nie mów mi o godności nołnejmie, bo tak samo kryjesz się z gamertagiem jak ta cała reszta zielonego cyrku. Wszyscy tacy ograni, ale jak pytasz o jakiś ID gracza, to jak karaluchy pochowane po kątach. No ale żeby pokazywać coś, to trzeba to mieć. I mieć się czym chwalić. Dlaczego więc boty kryją się? Jakby to Sznuk ujął: "Nie wiem, ale się domyślam" ja przynajmniej mam ps5 a to ze gardze sony nie znaczy ze mam xbox Jako dowod Edytowane 7 października 20222 l przez Wolfie_
Opublikowano 7 października 20222 l No pewnie, że masz! Co prawda nie widać PSN ID, a także pieprzysz kocopoły, ale przecież czy od razu musimy stwierdzać, że nie masz żadnej konsoli i jesteś zwykłym trollem?
Opublikowano 7 października 20222 l Just now, Mendrek said: No pewnie, że masz! Co prawda nie widać PSN ID, a także pieprzysz kocopoły, ale przecież czy od razu musimy stwierdzać, że nie masz żadnej konsoli i jesteś zwykłym trollem? I pomyslec ze ja z toba w BF gralem
Opublikowano 7 października 20222 l Mam PS5, wszystko co pisze Wolfie na temat tego "tworu" to prawda.
Opublikowano 7 października 20222 l Mendrek ostatnio nie jest zbyt uprzejmy dla forumowiczów, wręcz agresywny. Wciąż jednak nie na tyle, by namawiać to do samobójstwa growego, jakim będzie kupno plejsmieciary5 nie posiadając Zielonej Bestii
Opublikowano 8 października 20222 l 8 godzin temu, Wolfie_ napisał: @Mendrek to kiedy kupujesz ps5? W przyszłym roku. Muszę sobie poukładać najpierw pewne sprawy, to że nie mam jeszcze PS5 nie wynika z przyczyn growych. Bo to, że będzie to PS5 to oczywiste bez dwóch zdań, jedyny zacny current gen. No bo chyba nie xbox, na którego w tym roku nie wyszedł żaden ex AAA i ma gorszy abonament growy, a multiplatformy chodzą gorzej. Ale co ty możesz o tym wiedzieć, wychodzi na to, że nie masz ani jednej konsoli ani z tej, ani zeszłej generacji. Ostatni raz graliśmy na PS3 w BF-a, to pewnie na tej konsoli zakończyła się twoja przygoda. Inaczej nie ukrywałbyś tak PSN ID. Zmykaj mi nie-graczu z oczu
Opublikowano 8 października 20222 l Tfu na to robactwo co nie uszanowalo deathloopa. Druga po returnal najlepsza grę 2021. 15 minut i się pogubili. Pionki bez honoru. Zupa szczawiowa dla was a nie wybitne gry.
Opublikowano 8 października 20222 l 43 minuty temu, Donatello1991 napisał: Druga po returnal najlepsza grę 2021. Nie no jeszcze chłopak zapomniałeś o Psychonauts2, napewno sonowcy uszanowali ten tytuł
Opublikowano 8 października 20222 l 1 godzinę temu, Mendrek napisał: W przyszłym roku Kupisz jak w końcu wyjdą jakieś dobre gry na ten najbrzydszy sprzęt growy w historii czy czekasz jak stanieje xD Normalny człowiek kupuje konsolę jak tylko się pojawi. Reszta szuka argumentów by wytłumaczyć sie przed innymi czemu nie może wydać tak "astronomicznej kwoty".
Opublikowano 8 października 20222 l Teraz, Ins napisał: Kupisz jak w końcu wyjdą jakieś dobre gry na ten najbrzydszy sprzęt growy w historii czy czekasz jak stanieje xD Nie zapowiada się, aby w 23r, coś wyszło ciekawego na x-śmieciare. Trzy lata na rynku, zero gier, cały microshit
Opublikowano 8 października 20222 l Boty się przynajmniej nie oszukują, że ta nowa generacja jest o kant dupy rozbić. Klapy natomiast spuszczają się na lewo i prawo w przypadku małża, a nawet go nie kupują. Co więcej, jak go już mają to głównie w obiegu multiplatformy. Nieźle sobie Sony wychowało bandę idiotów, którzy w imię marki bronią płatnych apdejtów i gierek za trzy i pół bomby.