Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Tak się kończy granie w gry w których trzeba zrobić coś więcej niż trzymać r2 i kręcić analogiem lub kucać za murkiem :kekw: mam nadzieję, że redfall będzie lepiej dostosowany do tych zielonych szympansów :kekw:

20221006_211401.thumb.jpg.9a807b006c034e21d30da78d2a527309.jpg

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 615 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Z braku gier zielone towarzystwo zapomina jak się gra. A niby czemu chowają się tak z gamertagami?

Banda pozerów.

Opublikowano

Pojebańcom nie podaje się ani numeru telefonu, ani adresu, ani gamertaga

Prawdziwy gracz skończył na 100%.  Jak tam u was progres kamilki i karolki?

Zrzut ekranu 2022-10-07 161044.png

Opublikowano

No u mnie tak:

Zrzut ekranu 2022-10-07 161044.png

Oczywiście na moim (ukrytym) gamertagu ;)

Opublikowano

Nie kłam. U ciebie jest tak. Dużo tych 0. Chociaż plus, że odpaliłes prodeus czy pillarsy

Zrzut ekranu 2022-10-07 161551.png

Opublikowano
1 hour ago, Mendrek said:

Z braku gier zielone towarzystwo zapomina jak się gra. A niby czemu chowają się tak z gamertagami?

Banda pozerów.

Ty nawet nie odpaliles bo dalej siedzisz na ps4 jak plebs miej gosciu godnosc i przestan pisac w tym temacie az bedziesz mial current gen

Opublikowano

ty go ogarnales na easy i wystrzelałes wszystko na ekranie? Ehhh tak to jest jak amatorzy pchaja sie do dobrych gierek

Opublikowano

na tutorialu trochę wcześnie skreślać grę ale nie trzeba grać o wiele dalej żeby się przekonać że to słaby tytuł, popłuczyny po Dishonored :corvo: :sonkassie:

Opublikowano
Godzinę temu, Wolfie_ napisał:

Ty nawet nie odpaliles bo dalej siedzisz na ps4 jak plebs miej gosciu godnosc i przestan pisac w tym temacie az bedziesz mial current gen

Nie mów mi o godności nołnejmie, bo tak samo kryjesz się z gamertagiem jak ta cała reszta zielonego cyrku. Wszyscy tacy ograni, ale jak pytasz o jakiś ID gracza, to jak karaluchy pochowane po kątach. No ale żeby pokazywać coś, to trzeba to mieć. I mieć się czym chwalić. Dlaczego więc boty kryją się? Jakby to Sznuk ujął: "Nie wiem, ale się domyślam" ;) 

Opublikowano
41 minutes ago, Mendrek said:

Nie mów mi o godności nołnejmie, bo tak samo kryjesz się z gamertagiem jak ta cała reszta zielonego cyrku. Wszyscy tacy ograni, ale jak pytasz o jakiś ID gracza, to jak karaluchy pochowane po kątach. No ale żeby pokazywać coś, to trzeba to mieć. I mieć się czym chwalić. Dlaczego więc boty kryją się? Jakby to Sznuk ujął: "Nie wiem, ale się domyślam" ;) 

ja przynajmniej mam ps5  :lapka: a to ze gardze sony nie znaczy ze mam xbox :D

Jako dowod 

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

No pewnie, że masz! Co prawda nie widać PSN ID, a także pieprzysz kocopoły, ale przecież czy od razu musimy stwierdzać, że nie masz żadnej konsoli i jesteś zwykłym trollem? ;)

Opublikowano
Just now, Mendrek said:

No pewnie, że masz! Co prawda nie widać PSN ID, a także pieprzysz kocopoły, ale przecież czy od razu musimy stwierdzać, że nie masz żadnej konsoli i jesteś zwykłym trollem? ;)

I pomyslec ze ja z toba w BF gralem :bad:

Opublikowano

kobiet nie pyta sie o wiek, a klapow czy beda grac w gry

Opublikowano

Mendrek ostatnio nie jest zbyt uprzejmy dla forumowiczów, wręcz agresywny. Wciąż jednak nie na tyle, by namawiać to do samobójstwa growego, jakim będzie kupno plejsmieciary5 nie posiadając Zielonej Bestii

Opublikowano
8 godzin temu, Wolfie_ napisał:

@Mendrek to kiedy kupujesz ps5? 

W przyszłym roku. Muszę sobie poukładać najpierw pewne sprawy, to że nie mam jeszcze PS5 nie wynika z przyczyn growych.

Bo to, że będzie to PS5 to oczywiste bez dwóch zdań, jedyny zacny current gen. No bo chyba nie xbox, na którego w tym roku nie wyszedł żaden ex AAA i ma gorszy abonament growy, a multiplatformy chodzą gorzej.

Ale co ty możesz o tym wiedzieć, wychodzi na to, że nie masz ani jednej konsoli ani z tej, ani zeszłej generacji. Ostatni raz graliśmy na PS3 w BF-a, to pewnie na tej konsoli zakończyła się twoja przygoda. Inaczej nie ukrywałbyś tak PSN ID. Zmykaj mi nie-graczu z oczu ;)

Opublikowano

Tfu na to robactwo co nie uszanowalo deathloopa. Druga po returnal najlepsza grę 2021. 

15 minut i się pogubili. Pionki bez honoru. Zupa szczawiowa dla was a nie wybitne gry.

Opublikowano
43 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Druga po returnal najlepsza grę 2021. 

Nie no jeszcze chłopak zapomniałeś o Psychonauts2, napewno sonowcy uszanowali ten tytuł :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Mendrek napisał:

W przyszłym roku

Kupisz jak w końcu wyjdą jakieś dobre gry na ten najbrzydszy sprzęt growy w historii czy czekasz jak stanieje xD 

Normalny człowiek kupuje konsolę jak tylko się pojawi. Reszta szuka argumentów by wytłumaczyć sie przed innymi czemu nie może wydać tak "astronomicznej kwoty".

Opublikowano
Teraz, Ins napisał:

Kupisz jak w końcu wyjdą jakieś dobre gry na ten najbrzydszy sprzęt growy w historii czy czekasz jak stanieje xD

Nie zapowiada się, aby w 23r, coś wyszło ciekawego na x-śmieciare. Trzy lata na rynku, zero gier, cały microshit :kekw:

Opublikowano

Boty się przynajmniej nie oszukują, że ta nowa generacja jest o kant dupy rozbić. Klapy natomiast spuszczają się na lewo i prawo w przypadku małża, a nawet go nie kupują. Co więcej, jak go już mają to głównie w obiegu multiplatformy.

Nieźle sobie Sony wychowało bandę idiotów, którzy w imię marki bronią płatnych apdejtów i gierek za trzy i pół bomby.