Opublikowano 9 października 20222 l 1 minute ago, Mendrek said: Oczywiście, że ma. Rozmawiamy tu o statusie wśród platform służących do grania. Czyli ms ma ex'y jezeli wydawanie gier na pc sie nie liczy
Opublikowano 9 października 20222 l 1 minutę temu, Wolfie_ napisał: Czyli ms ma ex'y jezeli wydawanie gier na pc sie nie liczy No tak. Tylko szkoda, że ich nie wydaje
Opublikowano 9 października 20222 l Jak tam bociarskie? Podobno plague szczyrk 2 to optymalizacyjne barachło będzie. Co Wy na to ? Może trzeba zapłacić jak szlachta na sonce to i jakość będzie.
Opublikowano 9 października 20222 l Bawi niezmiernie problem ze zrozumieniem, że obecnie eksy Sony są wydawane po takim czasie, bo decyzja o ich wydawaniu zapadła stosunkowo niedawno, a do nadrobienia było/jest koło 20 tytułów. Jak backlog się wyczyści to rzeczywiście będzie za czym płakać, Sony może wyda 2 duże gry na rok, które po roku z hakiem wyjdą na PC (akurat spatchowane i w najlepszej wersji), tragedia, ograć dwie gierki w roku nie na premierę. I to pewnie do czasu, bo bardzo szybko z nigdy nic zrobiło się może niektóre starocie z PS4 po kilku latach, a tu nagle się okazuje, że jednak wszystko i po roku czasu, ciężko nie zauważyć tendencji.
Opublikowano 9 października 20222 l 1 hour ago, Ukukuki said: Dorosłe chłopy a wymyślają jakieś zasady co do exów xD Ale to nic knowego w obozie 3 lata jechali Ms za wydawanie gier na pc i mowil,ze xbox dlatego nie ma exow. Teraz sony wydaje swoje gry na pc(z opoznieniem) to nagle PC sie nie liczy bo to nie platforma do grania. Przypomnijmy sobie hity : - Beka za placenie za XBL - Beka z game pass - Beka z konsoli bez napedu - Beka z wydawania gier na pc - Beka z Wii ale move mega - Beka z Vr ale nagle PSVR to mega sukces sony to robi to nagle sa mistrzami biznesu xD
Opublikowano 9 października 20222 l Gimnastyka klaperskich, gdy znowu muszą bronić porażki znanej jako sony Edytowane 9 października 20222 l przez dee
Opublikowano 9 października 20222 l Ja myślę że niektórym (klapom szczególnie) pojęcie ekskluzywności i potrzeba bycia wyróżnionym zlasowała resztki mózgu. Ja mam, a on tego nie ma, napewno mi zazdrości xd Nawet nie muszę w to grać, wystarczy sama świadomość że ktoś inny nie zagra. Jeste wyjątkowy
Opublikowano 9 października 20222 l Ludzie lubią czuć się częścią jakiejś społeczności która wydaje się im zwiększa ich status/rangę. Przez to powstają takie wyobrażenia w głowie jak niektórzy tutaj prezentują albo społeczności skoda ocatavia na FB.
Opublikowano 9 października 20222 l Mówiąc krótko, klaperskie żyją podług zasady "trzymaj się kupy, kupy nikt nie ruszy". Tak, kupy gówna, bo tam jest miejsce tworu PlayStation 4.75.
Opublikowano 10 października 20222 l Tymczasem o gry ekskluzywne nadstation zesrało się tutaj 6 botów w ciągu paru godzin Zryte głowy od braku gier już do końca swoich dni będą tonąć w kompleksach. Plucie przez spermera tyle lat prosto w mordy fanatyków zrobiło swoje. Niebieskie królestwo gra w gry a zielony obesrany trawnik pruje się o gry nadstation. Edytowane 10 października 20222 l przez PanKamil
Opublikowano 10 października 20222 l Nie pruje się, bo nie ma o co się pruć. Te gry nie interesują samych klapów, a co dopiero ma obchodzić botów?
Opublikowano 10 października 20222 l Klaperski mir rozjebany jak gówno po polu, nie wierzę że istnieją ludzie wierzący jeszcze w markę Sony. To musi być trolling albo poważne upośledzenie.
Opublikowano 10 października 20222 l Typowa wojna konsolowa. Wszystko sie kręci wokół blockbusterów playstation bo tylko nadstation je posiada xkurwa jak zwykle bez gier chuj kogokolwiek interesuje
Opublikowano 10 października 20222 l 18 minut temu, PanKamil napisał: blockbusterów playstation Naprawdę trudno o lepsze określenie tego co wydaje Sony. Taki Marvel wśród gier, idź wyłącz mózg, popatrz na rozpierduchę, nie myśl zbytnio i nie analizuj. Tak samo exy sony, grafika przykrywa wszystko inne, gameplay wzorowany na dziesiątkach innych gier
Opublikowano 10 października 20222 l Dobrze, że nikt się nie wzoruje na ms, bo byśmy mogli pożegnać branże gier wideo.
Opublikowano 10 października 20222 l No akurat Twoja ukochana firma w bardzo wielu aspektach wzorowała się na MS
Opublikowano 10 października 20222 l PlayStation? Growy fastfood - pstrokate, bez treści i w sumie zostawia pustkę (głównie w klaperskich głowach, bo ich odbyty wypełnia Jim Ryan).
Opublikowano 10 października 20222 l W dniu 9.10.2022 o 14:53, drozdu7 napisał: Ja myślę że niektórym (klapom szczególnie) pojęcie ekskluzywności i potrzeba bycia wyróżnionym zlasowała resztki mózgu. Skądże znowu, po prostu gry Sony to często najlepsze gry w swoim gatunku, zdobywcy wielu branżowych nagród, a nawet od czasu do czasu przełamują utarte schematy np. Death Stranding.
Opublikowano 10 października 20222 l Te najlepsze wyścigówki, platformówki, szczelanki czy jakieś erpegi...wy to jesteście odklejence xD
Opublikowano 10 października 20222 l Gry na sonkę nie są nawet najlepsze w kategorii sony-the-game xDDD