Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
1 minute ago, Mendrek said:

Oczywiście, że ma.

Rozmawiamy tu o statusie wśród platform służących do grania.

Czyli ms ma ex'y jezeli wydawanie gier na pc sie nie liczy 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 minutę temu, Wolfie_ napisał:

Czyli ms ma ex'y jezeli wydawanie gier na pc sie nie liczy 

No tak. Tylko szkoda, że ich nie wydaje ;)

Opublikowano

Jak tam bociarskie? Podobno plague szczyrk 2 to optymalizacyjne barachło będzie.  Co Wy na to ? Może trzeba zapłacić jak szlachta na sonce to i jakość będzie.

Opublikowano

Bawi niezmiernie problem ze zrozumieniem, że obecnie eksy Sony są wydawane po takim czasie, bo decyzja o ich wydawaniu zapadła stosunkowo niedawno, a do nadrobienia było/jest koło 20 tytułów. Jak backlog się wyczyści to rzeczywiście będzie za czym płakać, Sony może wyda 2 duże gry na rok, które po roku z hakiem wyjdą na PC (akurat spatchowane i w najlepszej wersji), tragedia, ograć dwie gierki w roku nie na premierę. I to pewnie do czasu, bo bardzo szybko z nigdy nic zrobiło się może niektóre starocie z PS4 po kilku latach, a tu nagle się okazuje, że jednak wszystko i po roku czasu, ciężko nie zauważyć tendencji.

Opublikowano
1 hour ago, Ukukuki said:

Dorosłe chłopy a wymyślają jakieś zasady co do exów xD  

Ale to nic knowego w obozie :klapek:

3 lata jechali Ms za wydawanie gier na pc i mowil,ze xbox dlatego nie ma exow. 

Teraz sony wydaje swoje gry na pc(z opoznieniem) to nagle PC sie nie liczy bo to nie platforma do grania.

Przypomnijmy sobie hity :klapek::

- Beka za placenie za XBL

- Beka  z game pass 

- Beka z konsoli bez napedu

- Beka z wydawania gier na pc

- Beka z Wii ale move mega

- Beka z Vr ale nagle PSVR to mega sukces 

sony to robi to nagle sa mistrzami biznesu xD

Opublikowano

Gimnastyka klaperskich, gdy znowu muszą bronić porażki znanej jako sony

ezgif-2-0a81fb2606.gif

Edytowane przez dee

Opublikowano

Ja myślę że niektórym (klapom szczególnie) pojęcie ekskluzywności i potrzeba bycia wyróżnionym zlasowała resztki mózgu. 

Ja mam, a on tego nie ma, napewno mi zazdrości xd

Nawet nie muszę w to grać, wystarczy sama świadomość że ktoś inny nie zagra. Jeste wyjątkowy 

Opublikowano

Ludzie lubią czuć się częścią jakiejś społeczności która wydaje się im zwiększa ich status/rangę. Przez to powstają takie wyobrażenia w głowie jak niektórzy tutaj prezentują albo społeczności skoda ocatavia na FB. 

Opublikowano

O kurde PS zyskał 0.25, to już nie 4.5, najs Paolo :sonkassie:

Opublikowano

Tymczasem o gry ekskluzywne nadstation zesrało się tutaj 6 botów w ciągu paru godzin:kekw: Zryte głowy od braku gier już do końca swoich dni będą tonąć w kompleksach. Plucie przez spermera tyle lat prosto w mordy fanatyków zrobiło swoje. Niebieskie królestwo gra w gry a zielony obesrany trawnik pruje się o gry nadstation. 

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Klaperski mir rozjebany jak gówno po polu, nie wierzę że istnieją ludzie wierzący jeszcze w markę Sony. To musi być trolling albo poważne upośledzenie.

Opublikowano

Typowa wojna konsolowa. Wszystko sie kręci wokół blockbusterów playstation bo tylko nadstation je posiada:banderas: xkurwa jak zwykle bez gier chuj kogokolwiek interesuje:kaz:

Opublikowano
18 minut temu, PanKamil napisał:

blockbusterów playstation

Naprawdę trudno o lepsze określenie tego co wydaje Sony. Taki Marvel wśród gier, idź wyłącz mózg, popatrz na rozpierduchę, nie myśl zbytnio i nie analizuj. 

Tak samo exy sony, grafika przykrywa wszystko inne, gameplay wzorowany na dziesiątkach innych gier 

Opublikowano

No akurat Twoja ukochana firma w bardzo wielu aspektach wzorowała się na MS :)

Opublikowano
W dniu 9.10.2022 o 14:53, drozdu7 napisał:

Ja myślę że niektórym (klapom szczególnie) pojęcie ekskluzywności i potrzeba bycia wyróżnionym zlasowała resztki mózgu. 

Skądże znowu, po prostu gry Sony to często najlepsze gry w swoim gatunku, zdobywcy wielu branżowych nagród, a nawet od czasu do czasu przełamują utarte schematy np. Death Stranding.

Opublikowano

Te najlepsze wyścigówki, platformówki, szczelanki czy jakieś erpegi...wy to jesteście odklejence xD

Opublikowano

Gry na sonkę nie są nawet najlepsze w kategorii sony-the-game xDDD