Opublikowano 13 października 20222 l 34 minuty temu, Czoperrr napisał: Whisker stawia poprzeczkę wysoko, nakręca się, liczy na Scorn ze średnią 90. Każdy normalny gracz spodziewa się żółtka ale Whisker będzie miał powód do narzekania, że znowu lipa na Xboxa i miało być GOTY a nie jest Czyli standardzik na xkurwie. Zielone frajery będą grać w żółtka i w sumie nikt nie jest zdziwiony
Opublikowano 13 października 20222 l Boty jak obniżają oczekiwania specjalnie xd co by udawali niezawiedzionych xd
Opublikowano 13 października 20222 l Czego MS by nie wydał w tym roku to i tak będzie lepsze niż oferta PlayStation. Fakty, nie opinie.
Opublikowano 13 października 20222 l On 10/9/2022 at 7:24 AM, Wolfie_ said: - Demon Souls Remake - spiderman mm 7.11.22 na pc - astroboot - returnal na pc bedzie( obstawiam zapowiedz na TGA w Grudniu) - ratchet bedzie na pc kwestia czasu - gt7 To ta gra co byla DOA? - hirizon fw Na pc w nastepny rok - dodatek to cuszimy wielki, - super dodatek do ff7r - stray JEST NA PC - ghostwire JEST NA PC - sifu JEST NA PC i Switch - godfall PC i Xbox - remake gry stulecia (TLOU remastered remaster ) -Zaraz ragnarok Ktory bedzie na PC do konca 2023 Piekna generacja. Masz racje sony wcale nie dyma Kolejny dzień i kolejna przegrana miles ich kochany „ex” wychodzi 7 listopada na PC
Opublikowano 13 października 20222 l The Medium skończyłem na XSX w GPU w gorszej jakości teraz wychodzi w moim premium Ps z lepsza grafiką, dodatkami i wykorzystaniem Dual SENSE!!! Kurde jakby m wiedział to bym czekał na tą definicję jakości a nie pół produkt z 10 klatkami na sek za 700zl rocznie, co za cwele Edytowane 13 października 20222 l przez Whisker
Opublikowano 13 października 20222 l A takto w śmiecia grałem z ograniczeniami generacji Przepraszam Edytowane 13 października 20222 l przez Whisker
Opublikowano 14 października 20222 l 22 hours ago, Donatello1991 said: Jak tam bociarskie? Chciałoby się scorna na 80 co by potrollowac trochu? A tu znowu żółtko będzie haha Mesjasz klapow Spoiler
Opublikowano 14 października 20222 l No już czytałem o tym " dziele ". Może niech ms skupi się na produkcji jedwabników.
Opublikowano 14 października 20222 l Czy to ten ex botów który miał dawno umrzeć w piekle developerskim? Nie spodziewał bym się fajerwerków. Będzie żółte jajo na meta co najwyżej
Opublikowano 14 października 20222 l Klimatyczna gra na jesienny wieczór, a to wszystko w abonamencie kosztującym 300zł na 3 lata? Dzięki panie Spencer.
Opublikowano 14 października 20222 l Więźniowie abonamentu. Zaraz Spencer karmę dla szczurów dorzuci. A nie już jest .
Opublikowano 14 października 20222 l 10 minutes ago, Donatello1991 said: Więźniowie abonamentu. Zaraz Spencer karmę dla szczurów dorzuci. A nie już jest . Jeśli tak wygląda więzienie to chcę dostać dożywocie
Opublikowano 14 października 20222 l Donatello to typowy klap gra w recenzje nie gry. Jak mu pan recezent powiedzial,ze gra jest 70/100 to nie bedzie grac, nawet jezeli user score bedzie na poziomie 8.5/10. Tfu gardze
Opublikowano 14 października 20222 l Taktyka botów stara jak zielony kurwidołek. Damage control, obniżanie oczekiwań do scorna na 5/10 i kiedy wyskoczy 6/10 to będzie klasyczne "lepsze niż się spodziewałem" i tak żyje się w tej zielonej melinie
Opublikowano 14 października 20222 l 11 minutes ago, PanKamil said: Taktyka botów stara jak zielony kurwidołek. Damage control, obniżanie oczekiwań do scorna na 5/10 i kiedy wyskoczy 6/10 to będzie klasyczne "lepsze niż się spodziewałem" i tak żyje się w tej zielonej melinie dalej sie strasz przed zakladem? Edytowane 14 października 20222 l przez Wolfie_
Opublikowano 14 października 20222 l Scorn nie wyszło, a już rozjebało oryginalnością, klimatem i gameplayem wszystko co pokazało Sony tego roku. Regnacock może iść płakać z Barlogiem w kącie.
Opublikowano 14 października 20222 l A pamiętacie taką grę jak scorn? Ta gra wzbudza tylko zainteresowanie, bo jest pierwsza w tym roku na xkundla. Takie pseudogówna przepadają bez echa normalnie.
Opublikowano 14 października 20222 l Recenzje prawdziwych GRACZY mega-pozytywne, Gamespot daje 4/10, więc wiadomo, że mamy prawdziwy hit dla konesera.
Opublikowano 14 października 20222 l Haha kolejne żółtko obesrane na psiexsie. Tyle lat czekania i znowu kompromitacja zielonych.