Opublikowano 14 października 20222 l Recenzenci nie grali w gamepassie, a za sama najlepsza usługę abonamentową można dodać +3 do oceny
Opublikowano 14 października 20222 l 2 minuty temu, wojtas011 napisał: Recenzenci nie grali w gamepassie, a za sama najlepsza usługę abonamentową można dodać +3 do oceny No pewex. 3/10.
Opublikowano 14 października 20222 l 1 godzinę temu, Wolfie_ napisał: Donatello to typowy klap gra w recenzje nie gry. Jak mu pan recezent powiedzial,ze gra jest 70/100 to nie bedzie grac, nawet jezeli user score bedzie na poziomie 8.5/10. Tfu gardze Tak zwany Mejming. Nowe młodzieżowe słowo na forumku. Z jednej strony szanuje tego wariata Spencera, bo daje po uszach ostatnio temu alkoholikowi, by w końcu wyszedl z nałogu excela i zrobil coś nowego ale z drugiej brak gier na xbonie nie przekonuje by z tego sprzętu korzystać. Edytowane 14 października 20222 l przez oFi
Opublikowano 14 października 20222 l 8,4 user score ważniejsze. 0 przy scornie. 8 minut temu, wojtas011 napisał: 22 minuty temu, Donatello1991 napisał: No pewex. 3/10. Podeślij recke 0/10, chętnie przeczytam Redakcja SonoKlapy " Chujowa gra " 0/10
Opublikowano 14 października 20222 l 5 minut temu, Donatello1991 napisał: 8,4 user score ważniejsze. wysoki user score od klapów? spokojnie można założyć ze gra chujowa czyli znów MS ledwo kiwnął palcem a smieciara niebieska rozrzucona jak gowno po polu dzien jak codzień w Królestwie Spencera i BeastBoxa (przypominam jedyny next gen na rynku)
Opublikowano 14 października 20222 l 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Dominacja nad śmieciem niebieskim, odc. 2137 No Days Gone to był sztos gra prawie jak Horizon Zero Dałn 2/10, totalnie niegrywalne gówno z pięknym światem i zmarnowany potencjał, bo Sony nie mogło pozwolić sobie na grę, w której robisz coś bardziej skomplikowanego niż biegasz z punktu A do B i naciskasz X. Klapaiarze by nie ogarnęli
Opublikowano 14 października 20222 l Prawdę samą napisał. Boty walczą na poważnie. Klapy z was łacha drą.
Opublikowano 14 października 20222 l 1 minute ago, Donatello1991 said: Prawdę samą napisał. Boty walczą na poważnie. Klapy z was łacha drą. Ty ale ja jestem i byly wiec o czym ty do mnie mowisz. Mam po prostu beke z kamilka
Opublikowano 14 października 20222 l Dobrze, ze sam to wkleił bo nie chciałem go obrażać publicznie żeby bana nie wyłapać, a teraz mam czyste ręce Edytowane 14 października 20222 l przez PanKamil
Opublikowano 14 października 20222 l 1 minute ago, PanKamil said: Dobrze, ze sam to wkleił bo nie chciałem go obrażać osobiście żeby bana nie wyłapać, a teraz mam czyste ręce ty wiesz,ze za pw sa tez bany
Opublikowano 14 października 20222 l Żeby zamknąć temat to uznaje nasz zakład za zawarty. 1)jak xkurwa spadnie z rowerka z acti to wypierdalasz z forum 2)jak cudem xkurwa przejmie acti to zostajesz na forum no to czekamy na czyje wyjdzie i możemy wrócić do tematu czemu xkurwa jest wiecznie na 3 miejscu
Opublikowano 14 października 20222 l 1 minute ago, wojtas011 said: Mordo zakłady tak nie działają On jest anty szczepionkowcem nie oczekujmy za wiele od niego
Opublikowano 14 października 20222 l Scorn fajny ale 99% botów odbije się od tej gry bo nie ma podpowiedzi ani jatki niczym w DOOM No trzeba czasem pomyśleć
Opublikowano 14 października 20222 l Deathloop odświeżył porządnie temat tego, że skomplikowane gry to nie dla nich.
Opublikowano 14 października 20222 l Gdyby to była multiplatforma to przeszła by bez echa, tak sądzę.
Opublikowano 14 października 20222 l 31 minut temu, Donatello1991 napisał: Deathloop odświeżył porządnie temat tego, że skomplikowane gry to nie dla nich. Deathloop to niby ta skomplikowana gra?
Opublikowano 14 października 20222 l 16 minut temu, aph napisał: Gdyby to była multiplatforma to przeszła by bez echa, tak sądzę. Trochę osób sprawdzi z ciekawości, ale ta gra przejdzie bez większego echa
Opublikowano 14 października 20222 l 33 minuty temu, aph napisał: Gdyby to była multiplatforma to przeszła by bez echa, tak sądzę. True. Jak wszystkie zajebiste walking simulatory,straszaki multiplatformowe. Edytowane 14 października 20222 l przez Szermac