Opublikowano 15 października 20222 l Czemu śmieszne? Przecież xkurwa jest do retro. Soniacze czekają na nextgen Ragnarok.
Opublikowano 15 października 20222 l Tylko 5 lat im zajęło zrobienie DLC, które wychodzi na PS4. SS Monica robi prawie next gena. Edytowane 15 października 20222 l przez Ins
Opublikowano 15 października 20222 l Skończyłem Scorn , No bardzo nietypowy tytuł i na taki liczyłem od pierwszej zapowiedzi, dla mnie mega klimatyczna pozycja choć baaaardzo krótka (chce się więcej) , 6 lat robili grę na 4 godziny
Opublikowano 16 października 20222 l Czy to prawda, że Spencer opłacił twórców plague tale, żeby ich nowe dzieło nie chodziło w 60fps?
Opublikowano 16 października 20222 l 8 godzin temu, Whisker napisał: 6 lat robili grę na 4 godziny a Sagradę w Barcelonie budują od ponad stulecia Po prostu nie pogania się artysty gdy tworzy dzieło.
Opublikowano 16 października 20222 l W dniu 13.10.2022 o 09:22, Paolo de Vesir napisał: Jak nie wywołały u Ciebie opadu szczęki takie G R Y jak Halo Infinite, Forza Horizon 5, Gears Tactics czy Psychonauts 2 to obawiam się, że wypaliłeś się już jako gracz. Pomimo, że uznaję Psycho 2 za majstersztyk to żadna z powyższych gier nie powoduje opadu szczęki, a Inifinity to nawet by nie robiło efektu "wow" na poprzedniej generacji
Opublikowano 16 października 20222 l Ledwo zacząłem fh5 po długiej przerwie i już mnie wyjebało do menu konsoli. Niesamowite uczucie! Niesamowita konsola Wspaniała gra!
Opublikowano 16 października 20222 l Ostatnio tez odpaliłem Forze na….5min, masa gówna jakie się wylało reklam plus zawiścią i Dashboard, pograłem chwile i takie pustkowia że wyłàczylem, pojutrze Plague Tale na obu
Opublikowano 17 października 20222 l Xkurwa gotową zniszczyć generacje aby nabrać na" nextgena" Zielonych frajerów https://www.ppe.pl/news/307012/xbox-series-s-to-ziemniak-pracownik-rocksteady-studios-oskarza-xss-o-oslabianie-calej-generacji-gier.html
Opublikowano 17 października 20222 l No i który z botów skończył Scorn? Czy tylko mi się udało od czapy?
Opublikowano 17 października 20222 l To gra dla koneserów sztuki, a nie graczyków. Az nabralem ochoty przejechać sie jeszcze raz do Sanoka na wystawe prac Beksinskiego.
Opublikowano 17 października 20222 l 8 lat klepali ten zjebany symulator chodzenia scorn bo xkurwa series s to ziemniak i hamulcowy generacji zoptymalizowac to to pewnie z 6 lat chodzili bo tego crapa to randomowe studio growe by w rok wydali.
Opublikowano 17 października 20222 l 21 minut temu, PanKamil napisał: Xkurwa gotową zniszczyć generacje aby nabrać na" nextgena" Zielonych frajerów https://www.ppe.pl/news/307012/xbox-series-s-to-ziemniak-pracownik-rocksteady-studios-oskarza-xss-o-oslabianie-calej-generacji-gier.html Zajebisty pracownik
Opublikowano 17 października 20222 l Znów niebieskie kundle zrobiły z siebie debili cytując portal dla debili? Bez zaskoczenia. Jeszcze dureń usunął konto, bo ktoś zobaczył jego fanbojskie bzdury i powiedział "sprawdzam".
Opublikowano 17 października 20222 l Spencer rządzi i dzieli w branży jak przystało na cesarza gamingu "Co, słabszy model konsoli? Ależ tak, panie Spencer, już się dostosowujemy do XSS! Plejsteszyn5? Jebał ich pies, niebieskie kundle i tak się nie liczą"