Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Tylko 5 lat im zajęło zrobienie DLC, które wychodzi na PS4. SS Monica robi prawie next gena.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Skończyłem Scorn , No bardzo nietypowy tytuł i na taki liczyłem od pierwszej zapowiedzi, dla mnie mega klimatyczna pozycja choć baaaardzo krótka (chce się więcej) , 6 lat robili grę na 4 godziny

Opublikowano

lepsze 4h sztuki niz 40h łażenia od obozu do obozu

Opublikowano
W dniu 13.10.2022 o 09:22, Paolo de Vesir napisał:

Jak nie wywołały u Ciebie opadu szczęki takie G R Y jak Halo Infinite, Forza Horizon 5, Gears Tactics czy Psychonauts 2 to obawiam się, że wypaliłeś się już jako gracz. 

Pomimo, że uznaję Psycho 2 za majstersztyk to żadna z powyższych gier nie powoduje opadu szczęki, a Inifinity to nawet by nie robiło efektu "wow" na poprzedniej generacji :reggie:

Opublikowano

Ostatnio tez odpaliłem Forze na….5min, masa gówna jakie się wylało reklam plus zawiścią i Dashboard, pograłem chwile i takie pustkowia że wyłàczylem, pojutrze Plague Tale na obu

Opublikowano

No i który z botów skończył Scorn? Czy tylko mi się udało od czapy?

Opublikowano

To gra dla koneserów sztuki, a nie graczyków. Az nabralem ochoty przejechać sie jeszcze raz do Sanoka na wystawe prac Beksinskiego.

Opublikowano

8 lat klepali ten zjebany symulator chodzenia scorn bo xkurwa series s to ziemniak i hamulcowy generacji:pechowiec: zoptymalizowac to to pewnie z 6 lat chodzili bo tego crapa to randomowe studio growe by w rok wydali. 

Opublikowano

Spencer rządzi i dzieli w branży jak przystało na  cesarza gamingu :xboss:

"Co, słabszy model konsoli? Ależ tak, panie Spencer, już się dostosowujemy do XSS! Plejsteszyn5? Jebał ich pies, niebieskie kundle i tak się nie liczą"  :shieeet: