Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Robiąc grę dla nadstation 5 bloober wie, że złapał Pana boga za nogi, a to jedyna, pierwsza i ostatnia szansa aby wejść do najwyższej ligi devów. To nie zapychacz do śmieciary :cool:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Czy ja dobrze rozumiem? Ta zielona bestia, najpotężniejsza konsola nie DOSTANIE Silent Hill najlepszej części? Przez rok będą czekać aż my ogramy???

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

jezeli nie wrzuca do gamepassa to nawet tego gowna patykiem nie rusze

Opublikowano

image.png.2c95cd2da01419108625f323ed4c60cd.png

żółto w grze, żółto na meta :) 

nie no, luzik, podobno w 2024 roku ma wyjść Awoved więc to będzie pierwszy zielony killer! 

Jez Corden nawet opublikował dziś leak w postaci pierwszego screena :banderas: 

89bmniez0tu91.png

Opublikowano
27 minut temu, 20inchDT napisał:

Ciekawe jak chłopcy tym razem ocenia kolejna grę od studia, które stworzyło żółtko średnium :usmiech:

i medium :usmiech::usmiech::usmiech:

Medium najlepsze 6/10 jakie świat widział ;)

6 minut temu, 20inchDT napisał:

jezeli nie wrzuca do gamepassa to nawet tego gowna patykiem nie rusze

Oho już się zaczyna narracja: nie ma w gamepassie to gówno. Nasze kochane zielone raczyszka, powinni nakręcić o was film jak o Brzeczku pod tytułem niekochani :)

Opublikowano
8 minut temu, Figaro napisał:

image.png.2c95cd2da01419108625f323ed4c60cd.png

żółto w grze, żółto na meta :) 

nie no, luzik, podobno w 2024 roku ma wyjść Awoved więc to będzie pierwszy zielony killer! 

Jez Corden nawet opublikował dziś leak w postaci pierwszego screena :banderas: 

89bmniez0tu91.png

Gierka o czarodziejach dla zielonych przygłupów z mózgiem 10 latka no kto by się spodziewał :) 

Opublikowano
10 minut temu, 20inchDT napisał:

będzie gowno bo od blubera

Jak ty twierdzisz, że będzie gowno to z góry można zalozyc, że szykuje się świetna gra. Gorzej jak byś mówił, ze będzie hit..:)

Opublikowano

Spokojnie inch to znawca gejmingu :)  Odkrył dzięki gamepassowi w 2022 some i amnsesie :kekw:

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Jak ty twierdzisz, że będzie gowno to z góry można zalozyc, że szykuje się świetna gra. Gorzej jak byś mówił, ze będzie hit..:)

Akurat tego, ze sekta bedzie wychwalac mozna sie spodziewac na 100%. Beda tez takie robaki biedaki jak pupcio, ktorzy nawet nie kupia.

Opublikowano
47 minutes ago, izon said:

Japończycy to się jednak nie pierdola w tańcu. Zaminowali call of duty i odcinają śmiecia od najlepszych gier generacji. Zielonym pozostaje nadal tłuc w najlepsze tytuły 5/10 w historii jak scorny i inne past genowe plagi :)

mam nadzieje,ze bedzie mial taka sama opinie jak MS zabierze CoD, Diablo i gry bethesda i powie sony zeby spierdalali :) 

Opublikowano
6 minut temu, Wolfie_ napisał:

mam nadzieje,ze bedzie mial taka sama opinie jak MS zabierze CoD, Diablo i gry bethesda i powie sony zeby spierdalali :) 

No co Ty, co by się nie działo jebać Xboxa ;)

Opublikowano
1 minute ago, izon said:

No co Ty, co by się nie działo jebać Xboxa ;)

Trzymam za slowo. 

:master:

Opublikowano

Namieszaly urwisy z tymi Silent Hillami ze juz czlowiek sie gubi co jest co. Dlatego wyciagam pomocna dlon koledzy

Silent Hill 2 Remake bedzie na :psclassic:

Return to Silent Hill - to ma byc jakis film

Silent Hill: Ascension - podobno nowa gierka

Silent Hill: Chuj wam w dupe karakany dostaniecie resztki jak swiat juz zapomni - ex na Xboxa day one w gamepassie

:lapka:

Opublikowano

Ale pojechali z tym Silent Hillem że Xboxa olali ale jaja, przecież to potwarz totalny bo oni fani uniwersum 

Opublikowano

Jak pizgam z Sony, to jesli naprawdę mają ekskluzywność(choćby czasową) na Silenty, to świetny ruch z ich strony 

Opublikowano
7 minutes ago, drozdu7 said:

Jak pizgam z Sony, to jesli naprawdę mają ekskluzywność(choćby czasową) na Silenty, to świetny ruch z ich strony 

Ale podobno to zle jest? 

Sony ma eksluzywnosc -> swietny ruch

Ms ma eksluzywnos(bo wykupili studio zamiast sie pierdolic jak sony) -> tragedia dla branzy

Just :klapek: things 

Opublikowano
6 minut temu, Wolfie_ napisał:

Ale podobno to zle jest? 

Ms ma eksluzywnos(bo wykupili studio zamiast sie pierdolic jak sony) -> tragedia dla branzy

No tak jest i co zrobisz.

Opublikowano

Chuj, będzie po jakimś czasie, a równolegle też będzie wydane na PC, więc spokojna moja rozczochrana :cool: A i tak najbardziej liczę na przywrócenie oryginału do sprzedaży w cyferce bożej

Opublikowano

Kiedy niebieskie robactwo zrozumie, że teraz Sony wydaje gry przede wszystkim na PC. Plejśmieciara5 to taki nieudany projekt który ze względów wizerunkowych trzeba utrzymywać przy życiu, chociaż najchętniej jimbo by go zakopał. 

Opublikowano

Uwaga, widziałem czarnego kota,mamy błąd w matrixie, więc  ogłaszam nowa retorykę botów: wolimy retro z goga niż remaki! I tak nie chcieliśmy w to grać! Oryginał lepszy!

Edytowane przez izon

Opublikowano
14 minut temu, Wolfie_ napisał:

Ale podobno to zle jest? 

No ja wykupowania studiów przez MS nie krytykowałem, bo sam jestem zielony. Z płaczu sony się śmiałem. 

Ale jeśli potrafią załatwić roczną ekskluzywność na powrót takiej marki (zobacz sobie sam temat na forum, ludzie chcą składać preordery nie wiedząc co to będzie) to jednak jest coś. Jasne wkoncu będzie i na xboxie ale jak ktoś uwielbia SH to może być mu trochę smutno 

Opublikowano

Silent Hill? Ściągnie się z zatoki i ogra na laptopie, a pudełko wjedzie w wersji ostatecznej za rok na Xboxa. Nic mnie już nie przekona do kupna okropnego małża, monopolistyczne zagrywki sony mnie obrzydzają.

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał:

Uwaga, widziałem czarnego kota,mamy błąd w matrixie, więc  ogłaszam nowa retorykę botów: wolimy retro z goga niż remaki! I tak nie chcieliśmy w to grać! Oryginał lepszy!

Błędem w matriksie to są te wygłodniałe odrobinki czułości klapy z rozjebanymi dupskami w statusach xD Jimbo już tyle czasu nie używał wazeliny, że każdy przejaw czegokolwiek wilgotnego powoduje u nich zbiorowe majaki i tańce godowe w postaci cw poza cw, do niczego więcej te karaczany i tak się nie nadają.

Nowa strona, proste, że tak