Opublikowano 6 lipca 20222 l podajcie tylko potrzebne dane i przekażę księgowemu, zeby was podpierdolił gdzie trzeba
Opublikowano 6 lipca 20222 l Niby co sonka to sonka, ale nazywanie tych dlckow kolejnymi częściami (morales i boy symulator) zachacza o srebrzysko w gdańsku. No i 3 i pół bomby za dodatkowe levele w tej samej grze to juz nawet todd by tego lepiej nie wymyślił Edytowane 6 lipca 20222 l przez oFi
Opublikowano 6 lipca 20222 l No nie morales to wcale nie jest yebane dlc z murzynem xDDDDD ofi wracaj do grania w te kodżimizmy a poważne gry zostaw GRACZOM
Opublikowano 6 lipca 20222 l piwak ze starym 1.5 za 3,5 bomby? niebiescy wezmą i jeszcze podziękują, to się nazywa syndrom sztokholmski
Opublikowano 6 lipca 20222 l Kolejna świetna gra wychodzi na konsole, a zielone przegrywy jak zwykle widza tylko "3 i pół bomby". No to grajcie sobie tam w psi patrol za 4 zyle jebane biedaki.
Opublikowano 6 lipca 20222 l 8 minut temu, Pupcio napisał: No nie morales to wcale nie jest yebane dlc z murzynem xDDDDD ofi wracaj do grania w te kodżimizmy a poważne gry zostaw GRACZOM Oj pupcio pupcio juz sobie sam narrację wymyślasz skoro czytanko forumka sprawia problemy
Opublikowano 6 lipca 20222 l Bez kitu aż źle przeczytałem tak się zdenerwowałem dla ciebie. Masz tu tylko jednego minusa w takim razie tylko za bycie ofim
Opublikowano 6 lipca 20222 l Ja tam jestem ciekaw Kratosa, czy będą epickie momenty. Szkoda by było jakby podzielił los Rudej Kurwy 2 o której można powiedzieć tylko tyle że wyszła. Po tygodniu to klapy pamiętały już tylko ze do paczkomatu trzeba grę wsadzić
Opublikowano 6 lipca 20222 l no kupi się na decku za pół roku jakiś humble bundle z wszystkimi grami sony za 10$, ale tak szczerze to max tyle są warte te kopiuj-wkleje od japońców
Opublikowano 6 lipca 20222 l Boli dupa bo premiera Kratosa za pasem, nawet kociarz z kuwety wyszedł. 9 listopada 2022 będzie mega rozpierdol w tych słabych umysłach
Opublikowano 6 lipca 20222 l nadchodzi ragnarok, dzień ostateczny i rozwiązanie kwestii gejmpassowego śmietnika
Opublikowano 6 lipca 20222 l 2 minuty temu, Czoperrr napisał: nadchodzi ragnarok, dzień ostateczny i rozwiązanie kwestii gejmpassowego śmietnika Ale ten dzień już był 12 czerwca. W listopadzie to co najwyżej można dokładać podpałkę do ogniska z zielonego śmiecia
Opublikowano 6 lipca 20222 l Exy na Switcha do końca roku: - Xenoblade 3 - Splatoon 3 - Mario + Rabbits 2 - Pokemon S&V - Advance Wars Exy na Playstation do końca roku: - The Last of Us - God of War Exy na Xboxa do końca roku: - ... ALE ALE ALE gejpas, Spencer, 4 zł. Chuj, że gier nie ma. Serio kupowanie Xboxa w tej chwili to jak dawanie się dymać w dupsko i jeszcze za to płacić. Z litości wypisałem tylko te największe tytuły, bo inaczej w przypadku sprzętów z Boskiej Japonii listy byłyby o wiele dłuższe
Opublikowano 6 lipca 20222 l Ale retrosy za 4 zł, ale plejstejsyn dłogie, ale słicz dla dziecii…tylko Phil, tylko Spencer. Phil…Spencer…gamepass…retro…tanio..tanioo..TAANIOO Edytowane 6 lipca 20222 l przez izon
Opublikowano 6 lipca 20222 l To ja grający na steam decku w exy sonki za 10$, gierki z pasa za 4zl i exy z pc za 2zl
Opublikowano 6 lipca 20222 l Wszystko się zgadza. Steamdekowcy to odpady co prawda nie tak duże jak śmieć z gifa no ale w świecie gejmingu są na samym dole łańcucha pokarmowego
Opublikowano 6 lipca 20222 l Jezu jaki bol tyłków bo koledzy rok temu siedzieli na ps3 zamiast kliknąć guzik na stronie gejba
Opublikowano 6 lipca 20222 l Kupic ubogiego PC za 2,5 tysia żeby yebac w stare gierki w 20 fpsach? Ustawiać wskaźniki żeby Tetris dobrze działał? Poyebana akcja.
Opublikowano 6 lipca 20222 l 4 minuty temu, LiŚciu napisał: Kupic ubogiego PC za 2,5 tysia żeby yebac w stare gierki w 20 fpsach? Ustawiać wskaźniki żeby Tetris dobrze działał? Poyebana akcja. Ale my tu rozmawiamy o steam decku, a nie ps5. Ogarniaj mlody
Opublikowano 6 lipca 20222 l A mogłeś mieć konsole KOMPLETNĄ od nintendo i wspierać przy okazji lokalnego sprzedawce, ten csik i draże korsarze Cie zniszczyły Maciej