Opublikowano 20 października 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Będzie Silent Hill 2 remake na ps5 a co na Xkloca dzisiaj mamy? Czwartek
Opublikowano 20 października 20222 l Smutna ta generacja jak gracze się jaraja kolejnym remake. No ale chociaż tym razem gra ma więc niż ostatni remaster
Opublikowano 20 października 20222 l niebieskie poyeby jakie podniecone remasterem gry z ps2 od bloober team który ma kilka miesięcy wyłączności, plejkurwa 4.5 bez gier szoruje na dnie szamba
Opublikowano 20 października 20222 l z tym Abandoned to pamiętam że po pierwszym trailerze napisałem że gra wygląda jak generyczny indyk i to jakaś desperacja doszukiwać się w tym gry Kojimy. Po czym rzucili się na mnie, że jestem nieobiektywny i piszę tak dlatego bo to "ex". Po kilku miesiącach okazało się że ten trailer faktycznie był sklejony z kupionych generycznych assetów ze sklepiku Unreala, a cała gra to ściema xd i szkoda tylko, że nie posłuchali mnie wcześniej, mogliby wtedy oszczędzić sobie doszukiwania się w podeszwie buta głównego bohatera czy futrynie drzwi śladów Silent Hilla od Kojimy.
Opublikowano 20 października 20222 l 8 hours ago, Rozi said: Przecież to gówno jebane w 30 klatkach więc dlaczego mieliby ją kupić ? Mowisz o remake Silent Hill 2?
Opublikowano 20 października 20222 l 38 minut temu, ASX napisał: z tym Abandoned to pamiętam że po pierwszym trailerze napisałem że gra wygląda jak generyczny indyk i to jakaś desperacja doszukiwać się w tym gry Kojimy. Po czym rzucili się na mnie, że jestem nieobiektywny i piszę tak dlatego bo to "ex". Po kilku miesiącach okazało się że ten trailer faktycznie był sklejony z kupionych generycznych assetów ze sklepiku Unreala, a cała gra to ściema xd i szkoda tylko, że nie posłuchali mnie wcześniej, mogliby wtedy oszczędzić sobie doszukiwania się w podeszwie buta głównego bohatera czy futrynie drzwi śladów Silent Hilla od Kojimy. ale co ty za bzdury wypisujesz. Oni wcale nie pisali o nowej części gry od studia, które założył kilka lat temu kojima pod przykrywką. Przeciez wiemy, ze Hassan po tym jak zamieni sie pierwsza i ostatnia literę, a potem przeczyta od tylu po łacinie to kojima. Wydawanie niedokonczonych, zabugowanych gier przez bluebox ktorych nigdy nie naprawiaja to był plan, zeby uspic czujność ludzi. A tak w ogole to przeciez sony nie dałoby miejsca na blogu dla jakiegos indyka pfff niemozliwe. W temacie abandoned cale to "śledztwo" przeklejane z zagranicznych for wskazywało na remake drugiej czesci robionej przez polskiego deva i o tym właśnie marzyli, bo przeciez ich ostatnia gra dostała ksywkę średnium.
Opublikowano 20 października 20222 l W ogóle jak można się jarać graniem w SH2 znając juz tę historię. Oczywiste jest że klaperskie się jarają, bo w życiu w SH2 nie grały. I nie zagrają, bo to nie jest gra typu gałka do przodu i pif-paf Niestety, kolejny remaster nie uratuje w 2023 roku plejśmieciary na którą zapowiedziane jest jedno wielkie guvno
Opublikowano 20 października 20222 l No zaraz listopad a co w sumie jest potwierdzone na przyszły rok? (Sh2 też nie ma daty premiery). Chyba że u geoffa coś zapowiedzą
Opublikowano 20 października 20222 l W ogóle zaskoczony nie jestem w ogóle, że jak Medium wyszło na Xa to była beczka, że żółtko na meta i gówno na Xboxa, a teraz bloober to fantastyczne studio do remake’u Silenta. status exa wiele wybacza
Opublikowano 20 października 20222 l 14 minut temu, Paolo de Vesir napisał: status exa wiele wybacza To nie jest eks
Opublikowano 20 października 20222 l 24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Klapy myślą KONTROWERSYJNIE
Opublikowano 20 października 20222 l Już pisałem, że jeśli coś jest tylko na Sony I pc to jest exem. A bloober to czołówka. Edytowane 20 października 20222 l przez Donatello1991
Opublikowano 20 października 20222 l 6 minut temu, Donatello1991 napisał: Już pisałem, że jeśli coś jest tylko na Sony I pc to jest exem. Taka wyłączność jakby twoją dziewczynę obracał też twój kolega czyli żadna wyłączność.
Opublikowano 20 października 20222 l Bloober to teraz team nr 1 wśród klaperskich pozwole sobie wkleić wypowiedzi sprzed paru miesięcy kiedy SH2 nie był potwierdzonym EXEM. Z litości nicki ukryte
Opublikowano 20 października 20222 l Ładnie ten silent hill siadł na banie zielonym "pogram w oryginał z gog. Gierka nie ma klimatu i jeszcze bloober"
Opublikowano 20 października 20222 l bloober team najlepszy, polski dev power. silent na nich zasluguje
Opublikowano 20 października 20222 l Bloobera zawsze szanowałem, ale Silenta ogra się za zdrapki na Steam albo z pirackiej zatoki a za rok w pudełku Definitive Edition z dodatkiem Born from the Wish na Xboxa.
Opublikowano 20 października 20222 l 2 minuty temu, PanKamil napisał: pogram w oryginał z gog No kurwa nie pogram bo nie wydali, i z tego co widzę to jako jedyny tak pisałem, więc chociaż miej kurwa godność zawołać mnie jak chcesz kąsać po nogawkach
Opublikowano 20 października 20222 l Pojebało was z tymi blooberami, dotąd praktycznie same średniaki często oparte na podobnych mechanikach. Do tego ostatnio problemy z optymalizacja. Myślę że ogólnie obawy są jak najbardziej uzasadnione, tylko ludzie są mocno podjarani samym powstawaniem rimejku legendy. Ale w cw wyrośli już na czołowego deva i idealny team do tej roboty
Opublikowano 20 października 20222 l 17 minutes ago, Jakim said: Kolejny strzał w pysk dla xszmaty. A co to za gówno ?