Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Będzie Silent Hill 2 remake na ps5 a co na Xkloca dzisiaj mamy? Czwartek :sadkek:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Smutna ta generacja jak gracze się jaraja kolejnym remake. No ale chociaż tym razem gra ma więc niż ostatni remaster 

Opublikowano

niebieskie poyeby jakie podniecone remasterem gry z ps2 od bloober team który ma kilka miesięcy wyłączności, plejkurwa 4.5 bez gier szoruje na dnie szamba  :) 

Opublikowano

z tym Abandoned to pamiętam że po pierwszym trailerze napisałem że gra wygląda jak generyczny indyk i to jakaś desperacja doszukiwać się w tym gry Kojimy.

Po czym rzucili się na mnie, że jestem nieobiektywny i piszę tak dlatego bo to "ex".

Po kilku miesiącach okazało się że ten trailer faktycznie był sklejony z kupionych generycznych assetów ze sklepiku Unreala, a cała gra to ściema xd  i szkoda tylko, że nie posłuchali mnie wcześniej, mogliby wtedy oszczędzić sobie doszukiwania się w podeszwie buta głównego bohatera czy futrynie drzwi śladów Silent Hilla od Kojimy.

Opublikowano
8 hours ago, Rozi said:

Przecież to gówno jebane w 30 klatkach więc dlaczego mieliby ją kupić ?

Mowisz o remake Silent Hill 2?

Opublikowano
38 minut temu, ASX napisał:

z tym Abandoned to pamiętam że po pierwszym trailerze napisałem że gra wygląda jak generyczny indyk i to jakaś desperacja doszukiwać się w tym gry Kojimy.

Po czym rzucili się na mnie, że jestem nieobiektywny i piszę tak dlatego bo to "ex".

Po kilku miesiącach okazało się że ten trailer faktycznie był sklejony z kupionych generycznych assetów ze sklepiku Unreala, a cała gra to ściema xd  i szkoda tylko, że nie posłuchali mnie wcześniej, mogliby wtedy oszczędzić sobie doszukiwania się w podeszwie buta głównego bohatera czy futrynie drzwi śladów Silent Hilla od Kojimy.

ale co ty za bzdury wypisujesz. Oni wcale nie pisali o nowej części gry od studia, które założył kilka lat temu kojima pod przykrywką. Przeciez wiemy, ze Hassan po tym jak zamieni sie pierwsza i ostatnia literę, a potem przeczyta od tylu po łacinie to kojima. Wydawanie niedokonczonych, zabugowanych gier przez bluebox ktorych nigdy nie naprawiaja to był plan, zeby uspic czujność ludzi. A tak w ogole to przeciez sony nie dałoby miejsca na blogu dla jakiegos indyka pfff niemozliwe. W temacie abandoned cale to "śledztwo" przeklejane z zagranicznych for wskazywało na remake drugiej czesci robionej przez polskiego deva i o tym właśnie marzyli, bo przeciez ich ostatnia gra dostała ksywkę średnium.

Opublikowano

W ogóle jak można się jarać graniem w SH2 znając juz tę historię. Oczywiste jest że klaperskie się jarają, bo w życiu w SH2 nie grały. I nie zagrają, bo to nie jest gra typu gałka do przodu i pif-paf :reggie: Niestety, kolejny remaster nie uratuje w 2023 roku plejśmieciary na którą zapowiedziane jest jedno wielkie guvno :gayos:

Opublikowano

No zaraz listopad a co w sumie jest potwierdzone na przyszły rok? (Sh2 też nie ma daty premiery). 

Chyba że u geoffa coś zapowiedzą 

Opublikowano

W ogóle zaskoczony nie jestem w ogóle, że jak Medium wyszło na Xa to była beczka, że żółtko na meta i gówno na Xboxa, a teraz bloober to fantastyczne studio do remake’u Silenta.

status exa wiele wybacza

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

status exa wiele wybacza

To nie jest eks :kojima:

Opublikowano
24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Klapy myślą

KONTROWERSYJNIE :obama:

Opublikowano

Już pisałem, że jeśli coś jest tylko na Sony I pc to jest exem. 

A bloober to czołówka.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano
6 minut temu, Donatello1991 napisał:

Już pisałem, że jeśli coś jest tylko na Sony I pc to jest exem. 

Taka wyłączność jakby twoją dziewczynę obracał też twój kolega czyli żadna wyłączność. 

Opublikowano

Bloober to teraz team nr 1 wśród klaperskich

pozwole sobie wkleić wypowiedzi sprzed paru miesięcy kiedy SH2 nie był potwierdzonym EXEM. 

Z litości nicki ukryte

2022-10-20 12_40_30-Window.png

2022-10-20 12_40_19-Window.png

2022-10-20 12_40_12-Window.png

2022-10-20 12_39_34-Window.png

2022-10-20 12_39_27-Window.png

2022-10-20 12_39_03-Window.png

2022-10-20 12_38_33-Window.png

Opublikowano

Ładnie ten silent hill siadł na banie zielonym:banderas:

"pogram w oryginał z gog. Gierka nie ma klimatu i jeszcze bloober"

Zdjęcie

Opublikowano

bloober team najlepszy, polski dev power. silent na nich zasluguje :usmiech:

Opublikowano

Bloobera zawsze szanowałem, ale Silenta ogra się za zdrapki na Steam albo z pirackiej zatoki a za rok w pudełku Definitive Edition z dodatkiem Born from the Wish na Xboxa.

Opublikowano
2 minuty temu, PanKamil napisał:

pogram w oryginał z gog

No kurwa nie pogram bo nie wydali, i z tego co widzę to jako jedyny tak pisałem, więc chociaż miej kurwa godność zawołać mnie jak chcesz kąsać po nogawkach :usmiech:

Opublikowano

Pojebało was z tymi blooberami, dotąd praktycznie same średniaki często oparte na podobnych mechanikach. Do tego ostatnio problemy z optymalizacja. Myślę że ogólnie obawy są jak najbardziej uzasadnione, tylko ludzie są mocno podjarani samym powstawaniem rimejku legendy. 

Ale w cw wyrośli już na czołowego deva i idealny team do tej roboty :)

Opublikowano

Kolejny strzał w pysk dla xszmaty.