Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

x-inwalida, obojętnie czy ta z większym downen czy mniejszym :dynia:

Opublikowano

Dopóki wychodziły te szroty cwalo I frajerza pisane na xone to mała xkurwa s jeszcze zipala. Teraz jak mają wyjść te kulawe nextgeny to nagle wszystkie wyjebało w kosmos i może zoptymalizuja to do 2025 :) przejebane w tym zielonym rynsztoku:xboss:

Opublikowano

w necie sroga beka z god of crap  :kekw:

FfsXhnIXgAMko5f?format=jpg&name=large

FfsdMxKWIAgo5oi?format=jpg&name=small

FfvAcKnXEAI7IpB?format=jpg&name=large

Ffvh5PgWYAEtIrK?format=jpg&name=large

FftlzrxX0AE8w4k?format=jpg&name=large

Ffq1gm7WIAEKQa2?format=jpg&name=360x360

2013

FfrmtfmWQAAkVaA?format=jpg&name=large

2022

Ffrm3ayXoAMl7RJ?format=jpg&name=large

2018

FftBADgXEAkwN-v?format=jpg&name=medium

plejkurwa 4.5 bez gier najlepszy generator memów, dobrze że zdycha  :)  

Opublikowano

Te "memy" to tylko dowód jak rozjebana psychikę maja zieloni frajerzy od czasów prezentacji cwalo :) takiej sztucznej nagonki na siłę to nikt poza zielonym kurwidolkiem by nie stworzył. Ciągle boli cwalo I dobrze, ma bolec:banderas: Teraz śmierć cwalo smakuje jeszcze lepiej :)

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

No ja też bym na ich miejscu się ze*rał.  God of War Ragnarok kolejny raz rozniesie ten zielony domek przegrywów i znowu będą musieli się ślinić przez szybkę.

Trzeba było słuchać klapów i kupić PlayStation, to byście mieli prawdziwą generację, a nie demo generacji ;)

Opublikowano

Jak na razie, to XSS jest największym problemem klaperskich, co nie dziwi, skoro ta mała konsolka regularnie daje oklep plejśmieciarze5.

Jakie to żałosne, byc niebieskim frajerem w roku 2022 i jeszcze wierzyć w odrodzenie marki plejstejszyn :reggie:

Opublikowano
4 hours ago, YETI said:

Haaaaaa Tffffuuuu na śmiecia.

Dobrze że już 9.11 Sony znów wypuści GOTY, którą konkurencja będzie gonić przez całą generację i oczywiście nie dogoni.

Wyszla juz jakas gra, ktora nie jest crossgen?? Nie. Dopiero NFS bedzie pierwsza gra a i tak wyglada dosc srednio

Opublikowano

Żarty z wyglądu Craiga z Halo

IMG_20221023_142357.jpg.e2290f09f1a366124f82503bfb57bc68.jpg

Żarty z wyglądu wielkiej ropuchy z God of Wara

IMG_20221023_142341.jpg.0883491f3cd0f8e0297f9e932571d6db.jpg

Opublikowano
46 minutes ago, Mendrek said:

No ja też bym na ich miejscu się ze*rał.  God of War Ragnarok kolejny raz rozniesie ten zielony domek przegrywów i znowu będą musieli się ślinić przez szybkę.

Trzeba było słuchać klapów i kupić PlayStation, to byście mieli prawdziwą generację, a nie demo generacji ;)

Sluchalem klapkow dlatego, ps5 lapalo kurz przez ostatnie 2 lata i poszlo na sprzedaz. Nigdy was wiecej sluchac nie bede. Gowno bez gier i exow.

Tylko :master:

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Dlc goda rzeczywiście rozyebie wszystko, szczególnie tymi mechanikami walki które ogarnął by emeryt z demencja

Opublikowano

Gow ragnarok czyli kolejne goty do kolekcjo sony :) tymczasem u mikrokurwy po ćwierćwieczu obecności rynku gier.

bK7E2ud-1.png

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Mam nadzieję, że chociaż dali sobie spokój z tymi "zagadkami" dla ubogich. Rzuć toporem w żółtą deskę, i tak przez całą pierwszą część. Bardzo kreatywnie.

Opublikowano

dla chlopaków z forum to sa zagadki i musza troche pomyslec co zrobic. W temacie guardians of the galaxy to samo bylo. Skomplikowane te gierki dla fanow wychylania galki :leo:

Opublikowano

Najlepsze jest to, że The Coalition zrobiło na XOS grafikę do której dopiero zaczyna równać P4.75 ze swoim DLC do GoWa.

Najlepsze studia? Tylko u Microsoftu, a u Soniarzy wyrobnicy pod excela. Z resztą, po 9 listopada karaluchy nie dostaną żadnej gry 1st party przez najbliższe 2 lata. :kekw:

Opublikowano
20 minutes ago, PanKamil said:

Gow ragnarok czyli kolejne goty do kolekcjo sony :)

DLC od Sony

Opublikowano
1 godzinę temu, Wolfie_ napisał:

Tylko :master:

Na głupotę nie ma rady.

Ps. Pewnie teraz będziesz grał w porty ex'ów z PS4 po 5 latach od premiery, w dodatku zrobione po godzinach bo i tak na PC nie wyjdzie nic lepszego :dynia:

Ps. 2 Jakiego aimbota kupiłeś do "grania" w multiplayer? ;)

Opublikowano
4 minutes ago, Mendrek said:

Na głupotę nie ma rady.

Ps. Pewnie teraz będziesz grał w porty z PS4 po 5 latach od premiery w dodatku zrobione po godzinach bo i tak na PC nie wyjdzie nic lepszego :dynia:

Ps. 2 Jakiego aimbota kupiłeś do "grania" w multiplayer? ;)

Ja nie ty, co chciałem to ograłem na ps4 i ps5.

Lepsze nie wyjdzie na PC xD gościu każdy port który wyszedł od Sony był lepszy niż wersja konsolowa.

nie muszę kupować aimbota bo mam dwa kciuki nie jak ty.

ciekawe co będzie szybciej gow ragnarok na PC czy ty kupisz ps5

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano
4 minuty temu, Wolfie_ napisał:

Ja nie ty, co chciałem to ograłem na ps4 i ps5.

Lepsze nie wyjdzie na PC xD gościu każdy port który wyszedł od Sony był lepszy niż wersja konsolowa.

nie muszę kupować aimbota bo mam dwa kciuki nie jak ty

Miłego czekania aż zjemy i zrzucimy resztki z pańskiego stołu :kaz:

A i skoro nie kupiłeś aimbota, to inni kupili za ciebie. Dla nich jesteś free fragiem, a ty pewnie będziesz myślał, że grają uczciwie i są tacy dobrzy. No ale taki jest pc gaming online... :dynia: