Opublikowano 23 października 20222 l Rozumienie czegokolowiek nie jest najmocniejszą stroną klaperskich.
Opublikowano 23 października 20222 l To ta gra która na PS4.75 działa gorzej niż na XSS? Niebieskie poyeby kiedy przestaniecie robić z siebie imbecyli? YETI ciebie nie pytam, bo u ciebie to standard mode.
Opublikowano 23 października 20222 l Dopóki wychodziły te szroty cwalo I frajerza pisane na xone to mała xkurwa s jeszcze zipala. Teraz jak mają wyjść te kulawe nextgeny to nagle wszystkie wyjebało w kosmos i może zoptymalizuja to do 2025 przejebane w tym zielonym rynsztoku
Opublikowano 23 października 20222 l w necie sroga beka z god of crap 2013 2022 2018 plejkurwa 4.5 bez gier najlepszy generator memów, dobrze że zdycha
Opublikowano 23 października 20222 l Rozi taktyczny minus, wiadomo że znów daddy ma racje. Dominacja plejki to ułuda, ale niektórzy są zbyt tępi by to zauważyć.
Opublikowano 23 października 20222 l Te "memy" to tylko dowód jak rozjebana psychikę maja zieloni frajerzy od czasów prezentacji cwalo takiej sztucznej nagonki na siłę to nikt poza zielonym kurwidolkiem by nie stworzył. Ciągle boli cwalo I dobrze, ma bolec Teraz śmierć cwalo smakuje jeszcze lepiej Edytowane 23 października 20222 l przez PanKamil
Opublikowano 23 października 20222 l No ja też bym na ich miejscu się ze*rał. God of War Ragnarok kolejny raz rozniesie ten zielony domek przegrywów i znowu będą musieli się ślinić przez szybkę. Trzeba było słuchać klapów i kupić PlayStation, to byście mieli prawdziwą generację, a nie demo generacji
Opublikowano 23 października 20222 l Jak na razie, to XSS jest największym problemem klaperskich, co nie dziwi, skoro ta mała konsolka regularnie daje oklep plejśmieciarze5. Jakie to żałosne, byc niebieskim frajerem w roku 2022 i jeszcze wierzyć w odrodzenie marki plejstejszyn
Opublikowano 23 października 20222 l 4 hours ago, YETI said: Haaaaaa Tffffuuuu na śmiecia. Dobrze że już 9.11 Sony znów wypuści GOTY, którą konkurencja będzie gonić przez całą generację i oczywiście nie dogoni. Wyszla juz jakas gra, ktora nie jest crossgen?? Nie. Dopiero NFS bedzie pierwsza gra a i tak wyglada dosc srednio
Opublikowano 23 października 20222 l Żarty z wyglądu Craiga z Halo Żarty z wyglądu wielkiej ropuchy z God of Wara
Opublikowano 23 października 20222 l 46 minutes ago, Mendrek said: No ja też bym na ich miejscu się ze*rał. God of War Ragnarok kolejny raz rozniesie ten zielony domek przegrywów i znowu będą musieli się ślinić przez szybkę. Trzeba było słuchać klapów i kupić PlayStation, to byście mieli prawdziwą generację, a nie demo generacji Sluchalem klapkow dlatego, ps5 lapalo kurz przez ostatnie 2 lata i poszlo na sprzedaz. Nigdy was wiecej sluchac nie bede. Gowno bez gier i exow. Tylko Edytowane 23 października 20222 l przez Wolfie_
Opublikowano 23 października 20222 l Dlc goda rzeczywiście rozyebie wszystko, szczególnie tymi mechanikami walki które ogarnął by emeryt z demencja
Opublikowano 23 października 20222 l Gow ragnarok czyli kolejne goty do kolekcjo sony tymczasem u mikrokurwy po ćwierćwieczu obecności rynku gier. Edytowane 23 października 20222 l przez PanKamil
Opublikowano 23 października 20222 l Mam nadzieję, że chociaż dali sobie spokój z tymi "zagadkami" dla ubogich. Rzuć toporem w żółtą deskę, i tak przez całą pierwszą część. Bardzo kreatywnie.
Opublikowano 23 października 20222 l dla chlopaków z forum to sa zagadki i musza troche pomyslec co zrobic. W temacie guardians of the galaxy to samo bylo. Skomplikowane te gierki dla fanow wychylania galki
Opublikowano 23 października 20222 l Najlepsze jest to, że The Coalition zrobiło na XOS grafikę do której dopiero zaczyna równać P4.75 ze swoim DLC do GoWa. Najlepsze studia? Tylko u Microsoftu, a u Soniarzy wyrobnicy pod excela. Z resztą, po 9 listopada karaluchy nie dostaną żadnej gry 1st party przez najbliższe 2 lata.
Opublikowano 23 października 20222 l Lezec kundle zielone. Ochłapów w tym roku nawet dla was nie będzie.
Opublikowano 23 października 20222 l Barlog w tym roku nie wypłacze GOTY i cieszcie się, że MS sobie odpuścił 2022, bo Sony nie zdobyłoby żadnej znaczącej nagrody, rozjebane przez potęgę Xboxa.
Opublikowano 23 października 20222 l 20 minutes ago, PanKamil said: Gow ragnarok czyli kolejne goty do kolekcjo sony DLC od Sony
Opublikowano 23 października 20222 l 1 godzinę temu, Wolfie_ napisał: Tylko Na głupotę nie ma rady. Ps. Pewnie teraz będziesz grał w porty ex'ów z PS4 po 5 latach od premiery, w dodatku zrobione po godzinach bo i tak na PC nie wyjdzie nic lepszego Ps. 2 Jakiego aimbota kupiłeś do "grania" w multiplayer?
Opublikowano 23 października 20222 l 4 minutes ago, Mendrek said: Na głupotę nie ma rady. Ps. Pewnie teraz będziesz grał w porty z PS4 po 5 latach od premiery w dodatku zrobione po godzinach bo i tak na PC nie wyjdzie nic lepszego Ps. 2 Jakiego aimbota kupiłeś do "grania" w multiplayer? Ja nie ty, co chciałem to ograłem na ps4 i ps5. Lepsze nie wyjdzie na PC xD gościu każdy port który wyszedł od Sony był lepszy niż wersja konsolowa. nie muszę kupować aimbota bo mam dwa kciuki nie jak ty. ciekawe co będzie szybciej gow ragnarok na PC czy ty kupisz ps5 Edytowane 23 października 20222 l przez Wolfie_
Opublikowano 23 października 20222 l 4 minuty temu, Wolfie_ napisał: Ja nie ty, co chciałem to ograłem na ps4 i ps5. Lepsze nie wyjdzie na PC xD gościu każdy port który wyszedł od Sony był lepszy niż wersja konsolowa. nie muszę kupować aimbota bo mam dwa kciuki nie jak ty Miłego czekania aż zjemy i zrzucimy resztki z pańskiego stołu A i skoro nie kupiłeś aimbota, to inni kupili za ciebie. Dla nich jesteś free fragiem, a ty pewnie będziesz myślał, że grają uczciwie i są tacy dobrzy. No ale taki jest pc gaming online...