Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
4 minutes ago, Mendrek said:

Miłego czekania aż zjemy i zrzucimy resztki z pańskiego stołu :kaz:

A i skoro nie kupiłeś aimbota, to inni kupili za ciebie. Dla nich jesteś free fragiem, a ty pewnie będziesz myślał że grają uczciwie. No ale taki jest pc gaming online... :dynia:

Ty wiesz tyle o PC gamingu online co o posiadaniu ps5, czyli tyle co przeczytałeś na ppe.pl

Trochę śmieszne ze piszesz o czekaniu jak ty nadal nie ograles gier z ps5. 
wiec czemu niby coś złego w czekaniu na port?

ja wiem ze jak gry to twoje jedyne hobby jak w twoim przypadku to ma się czas na granie we wszystko ale nie każdy siedzi na kanapie jak ty 90% czasu

Edytowane przez Wolfie_

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

A to @Mendrek dalej siedzi na tym złomie PS4? Ja pierdoole...:pawel:

Ciekawe czy jeszcze ma tv FHD:dynia:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
2 minutes ago, PIOTR8642 said:

A to @Mendrek dalej siedzi na tym złomie PS4? Ja pierdoole...:pawel:

Ciekawe czy jeszcze ma tv FHD:dynia:

Tak i głównie gra w ochłapy z ps+ które były już 500 razy za darmo na pc.

ale to gracze PC czekają jak on zje z pańskiego stołu 

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Cieszę się, że tak bardzo zachęcacie do kupna PS5. To bardzo zrozumiałe. Zdam się na waszą opinię ;)

Opublikowano
55 minutes ago, Mendrek said:

Cieszę się, że tak bardzo zachęcacie do kupna PS5. To bardzo zrozumiałe. Zdam się na waszą opinię ;)

giphy.gif?cid=ecf05e47m6xt9auaqignn5syl4

Opublikowano

Zauważyliśćie, że userzy w momencie zostania botem lub pctowcem, stają się bezbeczni (przecież ostatnim bezbekiem roku jest ASX) i tracą umiejętność pisania jakościowych postów w CW? Vide Wollfie, najświeższy przykład. Tak jakby wraz z zostaniem zakałą branży gier dochodziły jeszcze te dwa czynniki. Trochę fascynujące, trochę niepokojące...

Opublikowano

Twórcy goda przyznają, że na żadnego next gena nie ma co liczyć, bo robione pod PS4 a Ps5 to jedynie haptyka, framerate i rozdzialka i tak do końca generacji, przejebane :kekw:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

To cała maskarada o tych gierkach to tak ironicznie dla beki, prawda?

...prawda? :sadkek:

Zastanawiam się czy wy serio macie tyle kreatywności w tym udawaniu zainteresowania gierkami, bo ja od kiedy zakończyłem sezon grzybowy nie mam co tutaj robić na forum :kekw: przecież to jest wszystko jasne od dawna:

Nintedo - gej
Soyny - dają się walić na hajs
Micosoft - nie mają gustu nic a nic
kmputrery - wierzą że aby pamper poszedł do przodu trzeba wydać 12k złotych i nie lubią wygody

O co wy się kłócicie? O umierającą branżę? Czego bym nie czytał lub nie włączę filmik na YT to wszyscy zawsze narzekają. Co chwile coś jest z tymi gupimi gierkami nie tak. Najbardziej zadowoleni są pederaści od japońskiego mango. Obejrzałem ostatni Direct od Nintedo to pod moim balkonem te zjeby urządziły jakiś mango-con. Ludzie z uszami i ogonami w odbytach zaczęli mi łazić pod balkonem, rozstawili stoiska z komiksami, wszyscy mówili ,,ooooooniiiiczan'' jakbym ja niby wiedział co to znaczy. Wszystkie koty wychodzące zniknęły. Jak oglądałem zapowiedzi gier na X'a to dostałem telefon o szefa myjni samochodowej i mi powiedział ,,zapraszam jutro 8 rano pierwszy dzień pracy'' . Obejrzałem też State of Play i z konta poszło 350 zł z automatu. Lubić dziś gierki to trzeba być naprawdę

Opublikowano

przestan jesc te grzyby, bo ci na umysł padło. Jeszcze moze jesz jak czarek brudnymi łapskami w lesie osikane przez dzika i lisa ze wścieklizną. Kurwa tamten to w ogole niezły obrzydlak, solniczke ze soba bierze  XD

Opublikowano
41 minut temu, Soul napisał:

Twórcy goda przyznają, że na żadnego next gena nie ma co liczyć, bo robione pod PS4 a Ps5 to jedynie haptyka, framerate i rozdzialka i tak do końca generacji, przejebane :kekw:

Tylko tu nie ma w sumie nic dziwnego. Exy Sony na PS4 wyglądały kosmicznie, jedyne czego im brakowało to klatek i rozdziałki. Tam było spadające czasem 30 kls i 1080p, na PS5 rozdziałka skoczyła do 1440p i klatki do 60, cała moc najzwyczajniej poszła w to + mniejsze lub większe szlify, żadnych przełomów czy innych objawień po tzw. odcięciu się od starej generacji raczej nie ma się co spodziewać.

Opublikowano
2 hours ago, Mendrek said:

Zauważyliśćie, że userzy w momencie zostania botem lub pctowcem, stają się bezbeczni (przecież ostatnim bezbekiem roku jest ASX) i tracą umiejętność pisania jakościowych postów w CW? Vide Wollfie, najświeższy przykład. Tak jakby wraz z zostaniem zakałą branży gier dochodziły jeszcze te dwa czynniki. Trochę fascynujące, trochę niepokojące...

Ty znowu widzę tabletek zapomniałeś? Po co mam się starać jak ty jak te typy w gifach psychoza totalna i ślepa miłość do Sony.

kiedy ty i @LiŚciu oficjalnie ogłosicie swój związek bo typ lata i minusuje  każdy post który cię obraża  

Opublikowano
2 minuty temu, Wolfie_ napisał:

kiedy ty i @LiŚciu oficjalnie ogłosicie swój związek bo typ lata i minusuje  każdy post który cię obraża  

Minusa dostałeś bo jesteś Bezbek pierwszej wody. Wrzuciłeś jeden gif z typem w kaftanie cytując mendrka, dostałeś kilka plusów i podniecony wrzucasz to samo już trzeci dzień. Trzeba wiedzieć kiedy zamknąć mordę wilczuś.

Opublikowano
11 minutes ago, LiŚciu said:

Minusa dostałeś bo jesteś Bezbek pierwszej wody. Wrzuciłeś jeden gif z typem w kaftanie cytując mendrka, dostałeś kilka plusów i podniecony wrzucasz to samo już trzeci dzień. Trzeba wiedzieć kiedy zamknąć mordę wilczuś.

Wiesz, ja wiem ze będąc fanem playstation w życiu nic ci innego nie zostało tylko plusiki na forum. Ale weź mnie nie wrzucaj do tego samego kosza. Mnie plusiki i minusiki grzeją 

Opublikowano
Teraz, Wolfie_ napisał:

Mnie plusiki i minusiki grzeją 

Tak Cie grzeją ze już drugi czy trzeci raz mnie wywołujesz bo Ci minusa wyebalem, xddd

Opublikowano
50 minut temu, tjery napisał:

Exy Sony na PS4 wyglądały kosmicznie, jedyne czego im brakowało to klatek i rozdziałki.

Tak się składa, że guvnogierkom na plejśmieciare5 wciąż brakuje klatek i rozdzielczości. Ciekawe, co znowu poszło nie tak :shieeet:

Opublikowano

Ale wina Xbox series S a nie dewelopera 

Karta za 2000€ która wciąga każda grę z palcem w dupie na ultra 4K120fps  :dynia: 

Opublikowano
1 minutę temu, Wolfie_ napisał:

Ale wina Xbox series S a nie dewelopera 

Karta za 2000€ która wciąga każda grę z palcem w dupie na ultra 4K120fps  :dynia: 

Tu akurat karta nie ma znaczenia - użycie gpu koło 50%. Zajebiście to ktoś optymalizował. Ale 80 klatek przy niecałych 50% użycia, nie jest źle ;)

Opublikowano

Kupowanie coraz to lepszych podzespołów do PC żeby utrzymać gierki w dobrej płynności i grafice to przyzwolenie na opierdzielanie się przy produkcji tych głupich gierek

Change my mind

Ich brak talentu/chęci/dobrego zarządzania ludzie rekompensują sobie rzucając własnymi pieniędzmi w komputer żeby to chodziło lepiej = niszczą już zniszczoną branżę
Te nieroby co tylko siedzo i w komputer klikają należy zakuć w łańcuchy i kazać im klikać tyle żeby to w końcu dobrze śmigało w końcu gierki swoje kosztują a oni sobie siedzą na zdalnym i płaczą, że im ciągle mało mocy. W ich dupach jest mało mocy. Koniec nauki zdalnej! Do biur wy nieroby zasrane i optymalizować to gówno. Więcej mocy to do walenia w wasze plery z bicza by się przydało.
Ktoś pytał? Nie. W temacie? Nie. Napisałem? Ta

Opublikowano

Xbotom i pecetowcom nie przetłumaczysz Krzysiu bo oni mają mózg wielkości orzeszka :) 

Opublikowano
6 minutes ago, Krzysztof93 said:

Kupowanie coraz to lepszych podzespołów do PC żeby utrzymać gierki w dobrej płynności i grafice to przyzwolenie na opierdzielanie się przy produkcji tych głupich gierek

Change my mind

Ich brak talentu/chęci/dobrego zarządzania ludzie rekompensują sobie rzucając własnymi pieniędzmi w komputer żeby to chodziło lepiej = niszczą już zniszczoną branżę
Te nieroby co tylko siedzo i w komputer klikają należy zakuć w łańcuchy i kazać im klikać tyle żeby to w końcu dobrze śmigało w końcu gierki swoje kosztują a oni sobie siedzą na zdalnym i płaczą, że im ciągle mało mocy. W ich dupach jest mało mocy. Koniec nauki zdalnej! Do biur wy nieroby zasrane i optymalizować to gówno. Więcej mocy to do walenia w wasze plery z bicza by się przydało.
Ktoś pytał? Nie. W temacie? Nie. Napisałem? Ta

Prawie nikt  tak nie robi chyba ze ma więcej kasy niż rozumu, tylko w waszym konsolowy świecie tak wam się wydaje ze granie na PC tak wyglada. Ja dalej mam 1060 :lapka: dopiero teraz będę robił upgrade żeby sobie na tv w 4K grać 

Opublikowano

Można po prostu nie kupować / nie wspierać abonamentami  takich słabych, ledwie działających i źle zoptymalizowanych półproduktów i w ten sposób nie dawać przyzwolenia na takie akcje jak Gotham Knight.