Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Po co kupować cymbała jak sam tu wchodzisz i raczysz nas swoimi wylewami za darmo?

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
32 minutes ago, Donatello1991 said:

Jak tam zielone, cymbałki kupione?

Do końca roku tylko na nich grać będziecie.

Niebieskie zaraz Ragnarok i Calisto.

A przed tym jeszcze napierdalanie zielonych łbów w CoD multi.

Kto mu powie,ze callisto protocol to multiplatforma? 

Nagle CoD taki wazny, mam nadzieje ze M$ w chuj zabierze ta marke niebieskim karakana i beda musieli kupic Xbox albo grac na pc :dynia:

A Ragnarok to tylko czasowy ex, za rok na :master:

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

W ogóle nie będą grać wtedy. Będą pisać, że cod ssie.

Opublikowano
3 minutes ago, 20inchDT said:

W ogóle nie będą grać wtedy. Będą pisać, że cod ssie.

Czyli powrot do tego co bylo za nim MS kupil Acti

3 minutes ago, Donatello1991 said:

Nic nie zabierze. CoD to prawie że marka Sony. Bez niej zdechnie CoD.

Raczej sony zdechnie bez CoD, tak placze sony ze MS chce kupic Acti

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano
4 minuty temu, Wolfie_ napisał:

Czyli powrot do tego co bylo za nim MS kupil Acti

Raczej sony zdechnie bez CoD, tak placze sony ze MS chce kupic Acti

To nie płacz. Tylko Sony wie, że jest masa graczy na sonkach co kocha CoD i walczy dla nich. Niby korporacja, ale Sony dba o graczy.

Opublikowano
1 minute ago, Donatello1991 said:

To nie płacz. Tylko Sony wie, że jest masa graczy na sonkach co kocha CoD i walczy dla nich. Niby korporacja, ale Sony dba o graczy.

giphy.gif

Opublikowano

To jest w ogóle beka. Sony chwali się tymi swoimi eksami produkowanymi od sztancy, klaperskie masturbują się do eksów, a jak powiesz sprawdzam to okazuje się, że eksy na sonkę nikogo i przyszłość plejśmieciary wisi na call of duty :shieeet:

Opublikowano

Ale czy mozemy przestac nazywac gry sony exami, to sa czasowe ex.

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

To jest w ogóle beka. Sony chwali się tymi swoimi eksami produkowanymi od sztancy, klaperskie masturbują się do eksów, a jak powiesz sprawdzam to okazuje się, że eksy na sonkę nikogo i przyszłość plejśmieciary wisi na call of duty :shieeet:

I wówczas pielęgniarka podaje mu listę z liczbą sprzedanych eksow i podwójną dawkę psychotropów. 

Te zielone przegrywy i ten ich zielony matrix.

:pawel:

Opublikowano

Ojoj jedno uncharted i już podnieta zielonych. I tak sprzeda się w miliardach na pc jak reszta. Zresztą obecnie pctowcy są w trakcie kupowania ps5 I ragnaroka.

Opublikowano

Śmierć cod w rękach microshitu jest oczywista. Tam tylko infinity ward jeszcze ogarnia cokolwiek bo dwa pozostałe studia to xD Jeżeli jeszcze przestaną wydawać cod co roku to ludzie już zapomną o cod i zdechnie jak battlefield. Sony widzi co się dzieje i bungie razem z deviation już szykują shootery aby uratować ten gatunek:cool:

Opublikowano
1 minutę temu, Wolfie_ napisał:

Ale czy mozemy przestac nazywac gry sony exami, to sa czasowe ex.

Ale czy możemy przestać nazywać xboxa konsolą, to jest wstrętnie wyglądający prostokąt do zbierania kurzu.

Opublikowano
1 minute ago, PanKamil said:

Śmierć cod w rękach microshitu jest oczywista. Tam tylko infinity ward jeszcze ogarnia cokolwiek bo dwa pozostałe studia to xD Jeżeli jeszcze przestaną wydawać cod co roku to ludzie już zapomną o cod i zdechnie jak battlefield. Sony widzi co się dzieje i bungie razem z deviation już szykują shootery aby uratować ten gatunek:cool:

Masz racje marka na ostatnich nogach

According to the latest figures from Activision Blizzard, Warzone’s success has helped the Call of Duty franchise reach a staggering $30 billion revenue milestone.

Such high figures have become the norm for Activision’s flagship shooter series over the years. In 2020, for instance, the year in which Warzone became available, Call of Duty exceeded $3 billion in net bookings for the 12-month period.

That same summer saw Warzone and Modern Warfare (2019) rake in $500 million through in-game purchases alone.

Call of Duty’s console and PC outings aren’t the only experiences bringing in the big bucks, either. The most recent annual report from Activision confirmed that COD Mobile had topped 650 million downloads, almost matching the collective number of PC and console users.

Mozesz mi przypomniec ktora gra sony zarobila chociaz 1 miliard?

Opublikowano
6 minut temu, YETI napisał:

wówczas pielęgniarka podaje mu listę z liczbą sprzedanych eksow 

Pewnie piszesz o returnal :pika:

Opublikowano
5 minut temu, Wolfie_ napisał:

Masz racje marka na ostatnich nogach

Mozesz mi przypomniec ktora gra sony zarobila chociaz 1 miliard?

Myślę, że mogę mieć to w chuju bo zwyczajnie wystarczy mi, że nadstation wypluwa co roku hity które walczą o goty rok w rok:banderas: a ty idz podlicz ile acti zarobiło siana i jaki procent dostaniesz:kekw: tymczasem fakty są takie, że warzone to raj dla cziterów a ostatnie dwa cody to niesamowite crapiszcza.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
5 minut temu, PanKamil napisał:

Nie zapomnij o Firewalk, studio składające się z ludzi, którzy mają na koncie takie gry jak Apex, Destiny czy BioShock. Przyszłość gatunku gier FPS w rękach Sony.

:banderas:

Pewnie piszesz o returnal :pika:

Nie, pacjencie choroszczy.

Opublikowano
1 minute ago, PanKamil said:

Myślę, że mogę mieć to w chuju bo zwyczajnie wystarczy mi, że nadstation wypluwa co roku hity które walczą o goty rok w rok:banderas: a ty idz podlicz ile acti zarobiło siana i jaki procent dostaniesz:kekw: tymczasem fakty są takie, że warzone to raj dla cziterów a ostatnie dwa cody to niesamowite crapiszcza.

No tak maja to w chuju, ze pijaczyna Ryan lata po swiecie i blaga komisje o blokade sprzedazy :dynia:

Opublikowano

Yeti dobry teoretyk. Może nie kupuje gier na sonkę ale regularnie fapuje pod tabelki z wynikami sprzedaży. Typowe nieuleczalne klaperstwo :sonkassie:

Opublikowano

Yeti dobry teoretyk. Może nie kupuje gier na sonkę ale regularnie fapuje pod tabelki z wynikami sprzedaży. Typowe nieuleczalne klaperstwo :sonkassie:

Gorszy nawet od mendrka, bo ten nie udaje, że będzie grał i nie zakłada tematów z czasowymi eksami. Ciekawe jak yeti będzie się bawił przy ff16, bo to wielki fan serii :usmiech:

Opublikowano
2 minuty temu, Wolfie_ napisał:

No tak maja to w chuju, ze pijaczyna Ryan lata po swiecie i blaga komisje o blokade sprzedazy :dynia:

Ja pierdole, czy ktoś może to coś nauczyć pisać i czytać po Polsku :dynia: najpierw wyskakuje z jakimś "Masz racje marka na ostatnich nogach" teraz napisałem, że JA mam to w chuju a ten, że ONI nie mają tego w chuju :dynia: typowy upośledzony rycerz xkurwy i hejter nadstation:shieeet: 

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Ciekawe jak yeti będzie się bawił przy ff16

Normalnie, jak zawsze. Udawane jaranko w temacie do dnia premiery, potem wypad do gejowskiego pubu z kolegami i pojawi się znowu jak ogłasza FF 17

Opublikowano
28 minutes ago, Donatello1991 said:

Nic nie zabierze. CoD to prawie że marka Sony. Bez niej zdechnie CoD.

Calisto jest ważniejsze na PS5.

Owszem jest ważniejsze, taka posucha na PS5, że multiplatformowe Calisto jedyny ratunek

Opublikowano
3 minutes ago, PanKamil said:

Ja pierdole, czy ktoś może to coś nauczyć pisać i czytać po Polsku :dynia: najpierw wyskakuje z jakimś "Masz racje marka na ostatnich nogach" teraz napisałem, że JA mam to w chuju a ten, że ONI nie mają tego w chuju :dynia: typowy upośledzony rycerz xkurwy i hejter nadstation:shieeet: 

MAŚĆ NA BÓL DUPY cudowny lek na wszystkie problemy

:master: for life

Opublikowano
6 minut temu, dee napisał:

Sprawdź sobie listę gier od Sony, które kupiłem, i nie zwiększę dawkę leków, albo zmniejsz, bo widać że coś mocno się popierdoliło w stykach.

Bym spytał jakie ty kupujesz gry microsoftu, ale wiadomo że bot kupujący gry, jeszcze firmy, którą nic nie wydaje, to zjawisko które nie istnieje :kekw: