Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Nie musisz kupować gier kiedy wydawca do którego się modlisz nie wydaje gier. 

20+ Big Brain Memes & GIFs For The Intelligent Smarty Pants

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
11 minutes ago, YETI said:

Sprawdź sobie listę gier od Sony, które kupiłem, i nie zwiększę dawkę leków, albo zmniejsz, bo widać że coś mocno się popierdoliło w stykach.

Bym spytał jakie ty kupujesz gry microsoftu, ale wiadomo że bot kupujący gry, jeszcze firmy, którą nic nie wydaje, to zjawisko które nie istnieje :kekw:

image.thumb.png.095eefd0c3b2b88c271b231718afab2f.png

Wyglada,ze na ps5 kupiles 2.

Lada moment obie gry ktore kupiles od sony rowniez beda na :master: 

Lista gier ktore sa ''exami'' i nie kupiles

Demon's Souls
Destruction AllStars
Final Fantasy 7 Remake: Intergrade
Ghostwire: Tokyo (na pc)
Gran Turismo 7
The Last of Us Part 1 (zapowiedziane na pc)
Marvel's Spider-Man Remastered (na pc)

Do tego mamy crossgeny ktorych rowniez nie kupiles 

Sackboy: A Big Adventure (na pc)
Spider-Man: Miles Morales (PC jesien)
Stray (na pc)

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

A co do wyników sprzedaży

x-śmieciara xDdddddddddddd

Wiadomo po co to żyję? Chyba jedynie żeby haaaaaaa tffffuuuuu splunąć na to.

Opublikowano

owocny 2022 u yetiego. Mogłem kupić ps5 to też bym nie grał i miał więcej czasu na inne rzeczy.

Opublikowano

Zielone karakany śledzą aktywnosć nadludzi z nadstation niczym pedofil w krzakach obok placu zabaw podglądający dzieci:kekw: powiedzieć creepy to za mało. Tak się kończy ryta przez wiele lat psycha przez nieporadnosć i pasmo klęsk xkurwy. Przynajmnie popatrza jak nadludzie grają w growe sztosy.

Opublikowano

z jednym się zgodzę - jestescie na etapie rozwoju dziecka i to takiego pięcioletniego. "Na xboxie nie ma w co grac", a potem spojrzysz w profil klapa to albo same multiplatformy, albo pustki.

Dobrze, ze xbox jedzie z tymi japonskimi kurwami i odetnie im tlen.

Opublikowano
4 minutes ago, PanKamil said:

Zielone karakany śledzą aktywnosć nadludzi z nadstation niczym pedofil w krzakach obok placu zabaw podglądający dzieci:kekw: powiedzieć creepy to za mało. Tak się kończy ryta przez wiele lat psycha przez nieporadnosć i pasmo klęsk xkurwy. Przynajmnie popatrza jak nadludzie grają w growe sztosy.

Przecież yeti sam napisał żeby sprawdzić. Może sam naucz się czytać ;) 

Opublikowano

ja czegoś nie rozumiem. To nie jest też tak, że wszystkie gry microsoftu są też na PC? To czemu nie lubimy tak bardzo Sony za to? Ja nie lubię wszystkich po równo bo jestem sprawiedliwym człowiekiem to chętnie się dorobię kolejnego powodu by nienawidzić Sony bo każdy nowy powód jest dobry by nienawidzić branży gierkova.

Opublikowano

Ja jestem sprawiedliwy i lubię ogrywać zarówno gry z Xboxa jak i Playstation na swoim PC ;] A fanboye niech się biją o te konsolowe exy

All The Best 'Dabbing Dude' Memes The Internet Has To Offer - Memebase -  Funny Memes

Opublikowano

To daj znac jak ci sie podobal Ratchet, Returnal, GT7 i czy juz miejsce na dysku przygotowane pod Ragnaroka :kaz:

Bo ze smieciara jebana z zielonym iksem jest pierwsza w historii bezuzyteczna  i bezsensowna konsola ktora wystawia wszystkie swoje gry day one na pcty to wiemy

Opublikowano
47 minut temu, Wolfie_ napisał:

image.thumb.png.095eefd0c3b2b88c271b231718afab2f.png

Wyglada,ze na ps5 kupiles 2.

Lada moment obie gry ktore kupiles od sony rowniez beda na :master: 

Lista gier ktore sa ''exami'' i nie kupiles

Demon's Souls
Destruction AllStars
Final Fantasy 7 Remake: Intergrade
Ghostwire: Tokyo (na pc)
Gran Turismo 7
The Last of Us Part 1 (zapowiedziane na pc)
Marvel's Spider-Man Remastered (na pc)

Do tego mamy crossgeny ktorych rowniez nie kupiles 

Sackboy: A Big Adventure (na pc)
Spider-Man: Miles Morales (PC jesien)
Stray (na pc)

Botowskie rodziny pewnie mocno zasłużone dla SB :kekw:

Jeszcze jak zaznacza, która gra jest też na PC, jakby cała biblioteka x-smiecia nie była dostępna day1 na pc. Czy można być bardziej żałosną kreaturą niż są te zielone przygłupy?

Już ci tłumacze robaku. Ratchet, Horizon 2, Returnal, Astro, gry które mam PS5, FFVII mam z plusa. Z zaległych kupię jeszcze Demons i Moralesa, tyle. Zaraz God GOTY War, a bity w tym czasie ryj do miski z wymiocinami knura i wypierdalać. Reszta ograna, albo mnie nie interesują (GT7). 

Ps. Ten wymienia jakieś Ghostwire, crapy od bugthesdy, te guwana to zostawiam wam, idealnie się wkomponuje w zielone szambo.

Opublikowano

Następny niebieski robal pucuje się zielonym panom. Gen niewolnika u klaperskich zawsze w końcu da o sobie znać :shieeet:

Opublikowano
21 minutes ago, schabek said:

To daj znac jak ci sie podobal Ratchet, Returnal, GT7 i czy juz miejsce na dysku przygotowane pod Ragnaroka :kaz:

Bo ze smieciara jebana z zielonym iksem jest pierwsza w historii bezuzyteczna  i bezsensowna konsola ktora wystawia wszystkie swoje gry day one na pcty to wiemy

GT7? Masz ty godność człowieku? 
rachet i returnal będą na PC :lapka:

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że od 10 lat YETI jest chyba największym faperem tabelek z exami PS, a jak przychodzi co do czego to się okazuje, że czeka 2 lata z zakupem PS5 i przez kolejne pół roku kupuje całe 2 czy 3 gry.

Chociaż to i tak ze 3 levele wyżej niż jego kolega po fachu Mendrek ;)

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
19 minutes ago, YETI said:

Botowskie rodziny pewnie mocno zasłużone dla SB :kekw:

Jeszcze jak zaznacza, która gra jest też na PC, jakby cała biblioteka x-smiecia nie była dostępna day1 na pc. Czy można być bardziej żałosną kreaturą niż są te zielone przygłupy?

Już ci tłumacze robaku. Ratchet, Horizon 2, Returnal, Astro, gry które mam PS5, FFVII mam z plusa. Z zaległych kupię jeszcze Demons i Moralesa, tyle. Zaraz God GOTY War, a bity w tym czasie ryj do miski z wymiocinami knura i wypierdalać. Reszta ograna, albo mnie nie interesują (GT7). 

Ps. Ten wymienia jakieś Ghostwire, crapy od bugthesdy, te guwana to zostawiam wam, idealnie się wkomponuje w zielone szambo.

I dlatego PC to najlepsza platforma. Wszystko z obu konsol jest. Plus jest emulator switcha 

:master:

Opublikowano
4 minuty temu, SnoD napisał:

Najśmieszniejsze jest to, że od 10 lat YETI jest chyba największym faperem tabelek z exami PS, a jak przychodzi co do czego to się okazuje, że czeka 2 lata z zakupem PS5 i przez kolejne pół roku kupuje całe 2 czy 3 gry.

Następny jebany narkoman.

Widzę że narracja już się zmienia, z nie kupuje, na kupuje 2 lata po.

:pawel:

Opublikowano
3 minuty temu, Wolfie_ napisał:

I dlatego PC to najlepsza platforma. Wszystko z obu konsol jest. Plus jest emulator switcha 

:master:

Ja w sumie bym się z tym nie kłócił, jeśli chodzi o dostępność gier jest ona niemal kompletna teraz. 

Tym bardziej jeśli ktoś ma szmal (bo wiadomo że wychodzi to sporo drożej) to może grać w najlepszej jakości. 

Opublikowano

Czy inwigilacja na poziomie komunistycznych aparatczyków i konfidentów coś zmienia w obliczu tego jak bardzo nadstation 5 rozpierdala xkurwe na każdym polu? Najlepsze gry, największe blockbustery, abonament z największą ilością subskrybentów, najlepiej sprzedająca się konsola nowej generacji która rozpierdala dwie xkurwy, Dwie a nie jedną. Nokaut jak co generacje.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Producenci mogli by się odciąć od xboxow I tworzyć tylko gry na nową generację czyli ps5 i pc. Xboxy ze względu na hamulcowego xss potraktiwac jak pastgeny. 30fps itp.

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Producenci mogli by się odciąć od xboxow I tworzyć tylko gry na nową generację czyli ps5 i pc

Tak i co 2 lata nowe PS5 Pro bo lenistwo twórców zastąpisz swoimi pieniędzmi. Im się nie chce robić/nie potrafią to ty sobie wydaj więcej pieniędzy. Zajebisty deal. XSS przynajmniej zmusza ich do dodatkowej pracy. I dobrze, mają zapierdalać leniuchy pitolone.

Opublikowano

Ze wszystkich ,,konsol'', których nienawidzę najbardziej nie lubię xboxów bo wydają mi się takim sztucznym tworem i ni chuja nie kojarzą mi się z konsolami, ale bardziej od konsol nienawidzę całej branży gier w tym i ludzi, którzy te gry tworzą. Dlatego wydaje mi się, że XSS to fajna maszynka, która zmusza tych pajaców do dodatkowej roboty. I to mnie cieszy. Niech siedzą i kurwa dłubią. Jeszcze bym im batem po plerach strzelił tak dla lepszej dyscypliny.