Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

co ty w ogole robisz na forum konsolowym? Idz na grzybiarzextreme razem z innymi pajacami z pustymi profilami.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 612,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof93 napisał:

Ze wszystkich ,,konsol'', których nienawidzę najbardziej nie lubię xboxów bo wydają mi się takim sztucznym tworem i ni chuja nie kojarzą mi się z konsolami, ale bardziej od konsol nienawidzę całej branży gier w tym i ludzi, którzy te gry tworzą. Dlatego wydaje mi się, że XSS to fajna maszynka, która zmusza tych pajaców do dodatkowej roboty. I to mnie cieszy. Niech siedzą i kurwa dłubią. Jeszcze bym im batem po plerach strzelił tak dla lepszej dyscypliny.

w ten oto sposób zielone karakany nie dostały porządnej gry od dwóch lat:shieeet:crapfield w opłakanym stanie wyjdzie może w 2024 a reszta tych spermerowskich obiecanek to na nowej generacji.  crapfield na małej xkurwie s w 720p i 20 fps to będzie coś wspaniałego:banderas:

Opublikowano
6 minut temu, 20inchDT napisał:

co ty w ogole robisz na forum konsolowym? Idz na grzybiarzextreme razem z innymi pajacami z pustymi profilami.

Ty mi nie będziesz mówił co ja mam robić. Jestem na forum konsolowym bo gram na konsolach xd składam się też tutaj na NSO + i muszę wiedzieć kiedy raz do roku wysłać przelew. To, że nienawidzę branży gierek nie znaczy, że nie mogę sobie pograć a później czuć do siebie wstręt. a ten temat i tak jest bez sensu to co za różnica co ja sobie tutaj piszę :kekw:

Opublikowano
5 minutes ago, Krzysztof93 said:

Ty mi nie będziesz mówił co ja mam robić. Jestem na forum konsolowym bo gram na konsolach xd składam się też tutaj na NSO + i muszę wiedzieć kiedy raz do roku wysłać przelew. To, że nienawidzę branży gierek nie znaczy, że nie mogę sobie pograć a później czuć do siebie wstręt. a ten temat i tak jest bez sensu to co za różnica co ja sobie tutaj piszę :kekw:

Składki?:szekle:  Gdzie jest administracja!

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano
22 minuty temu, Krzysztof93 napisał:

nie lubię xboxów bo wydają mi się takim sztucznym tworem i ni chuja nie kojarzą mi się z konsolami

No jak na sztuczny twór to trzyma się ponad 20 lat, dostarczył świetne serie i wiele patentów które dziś są na każdej konsoli. Więc chyba całkiem nieźle 

Opublikowano

Chyba gotham Knights pomylił kategorie na sonce :kekw:

HITY

IMG_20221025_131703.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Krzysztof93 napisał:

Ze wszystkich ,,konsol'', których nienawidzę (...) ale bardziej od konsol nienawidzę całej branży gier w tym i ludzi, którzy te gry tworzą.

Ostatnio coś czytałem, że długie są obecnie kolejki do zakładów psychiatrycznych.

Coś w tym jest.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

po tych grzybkach moze źle się otrzepał i kleszcz mu zafundował zapalenie mózgu

Opublikowano

Tacy devi tylko u MS. Zreszta i tak by zarżnęli studio i kazali robić im cinematiki

Opublikowano

Nie ma to jak 20 minut cutscenek na każdą godzinę gry ;)

Opublikowano
10 godzin temu, Wolfie_ napisał:

Xbox umiera [*]

Image

Umiera od dłuższego czasu ale tak źle jak jest teraz to nigdy nie było 

Opublikowano

Dwie xkurwy i takie tragiczne wzrosty i spadki :dynia: konkretnych liczb to już od lat ze wstydu nie podają. Na tle nadstation to by była kompromitacja. To niesamowite jak ta marka od czasów x360 zmieniła się w popłuczyny i netflixowy zbiór popierdółek.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
43 minutes ago, Whisker said:

Umiera od dłuższego czasu ale tak źle jak jest teraz to nigdy nie było 

27 minutes ago, PanKamil said:

Dwie xkurwy i takie tragiczne wzrosty i spadki :dynia: konkretnych liczb to już od lat ze wstydu nie podają. Na tle nadstation to by była kompromitacja. To niesamowite jak ta marka od czasów x360 zmieniła się w popłuczyny i netflixowy zbiór popierdółek.

Powiedz mi,ze nie wiesz nic o rynku bez powiedzenia ze nie wiesz nic o rynku.

M$ moze isc za to na zakupy znowu

Net income fell to $13.91bn, or $1.06 per share, from $18.94bn, or $1.40 per share, a year earlier.

Skromne 13.91 miliarda na czysto 

Opublikowano

Tymczasem w temacie xkurwy wszyscy rzecznicy prasowi xkurwy zamknęli mordy i nie wklejają najnowszych twittow :) sztab propagandowy chyba musi zrobić zebranie:kekw:

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/307610/xbox-game-pass-i-xbox-series-x-s-moga-byc-drozsze-microsoft-wspomina-o-podniesieniu-cen.html

Do świąt jeszcze nie, bo chuja w tym roku mamy, ale po nowym roku przy forzy czy bufieldzie jak najbardziej xd xd gp za pringelsy wychodzą bokiem xd haha wychodzą bokiem, taka gra słów xd xd 

Opublikowano

śmieciara nierentowna zatrzymała się na 20 mln :kekw: spermer marzyciel teraz będzie musiał złapać swoich frajerów za jaja bo wyrzucił w błoto 3 mld zielonych i hindus się wkurwił:kekw:

Opublikowano
13 minut temu, PanKamil napisał:

śmieciara nierentowna zatrzymała się na 20 mln :kekw: spermer marzyciel teraz będzie musiał złapać swoich frajerów za jaja bo wyrzucił w błoto 3 mld zielonych i hindus się wkurwił:kekw:

Zielone czekają aż dym będzie w sieci, Spencer przeprosi, wycofa się z tego i wrócą, że MS to korpo dla graczy xd

Nie tym razem. Tabelki w office muszą się zgadzać. 

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Gorszy od PS Plus Premium abonament Game Pass jeszcze droższy? ;)

:kekw: :kaz::lul::spicy: