Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

To kiedy ten Drwal 13 wychodzi? 9-go listopada? A po chuj, skoro 28 października premiera Call Of Duty 27:reggie:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Tylko ty i mazzeo gracie jeszcze w coda czezaro :reggie:

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

A mogłeś mieć konsole KOMPLETNĄ od nintendo i wspierać przy okazji lokalnego sprzedawce, ten csik i draże korsarze Cie zniszczyły Maciej

Mam switcha kolego i od dejwa kupiłem kilka rzeczy.

Deck, Cs i draże korsarze > stardew valley za 180zl od prywaciarza

Opublikowano

Zagraj w zelde to zostaniesz uleczony wezyr bo obecnie jesteś wrakiem gracza :) jak to mówią z inchem przystajesz, bezguściem się stajesz :) 

Opublikowano
2 godziny temu, drozdu7 napisał:

Ja tam jestem ciekaw Kratosa, czy będą epickie momenty.  

Na trailerze pokazali niejakiego Fenrira, więc nie powinno być źle.

2 godziny temu, drozdu7 napisał:

Po tygodniu to klapy pamiętały już tylko ze do paczkomatu trzeba grę wsadzić 

Akurat dziś dodali tryb 120 FPS i 40 FPS.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ten Pupcio dalej troluje ta switchową chujnią do udawania bycia graczem? Jeszcze prywaciarza poleca, chory człowiek. XDDDDDD

Pupcio odpalił pierwszą nowa grę od 2010r i teraz lata jak kot z pęcherzem że zelda goty a jedyne w co grał oprócz rdr w tym czasie to Excel w januszexie

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Zagraj w zelde to zostaniesz uleczony wezyr bo obecnie jesteś wrakiem gracza :) jak to mówią z inchem przystajesz, bezguściem się stajesz :) 

Rok 2021? Najlepszy rok od grubo ponad dekady, u mnie wszystko w porządeczku. :) 2022 też może być, ale generacją rozpocznie się dopiero jak MS tak powie, w 2023. 

Generacja dla GRACZY, a nie kolekcjonerów switchowców ani klapów co swoje gry znają z YT i ogrywają z abo.

1 minutę temu, maciucha napisał:

Pupcio odpalił pierwszą nowa grę od 2010r i teraz lata jak kot z pęcherzem że zelda goty a jedyne w co grał oprócz rdr w tym czasie to Excel w januszexie

ale szanuję chociaż że okradł tych sc00rwesynów z Nintendo i odpalil na emu :)

Opublikowano
11 minut temu, Czezare napisał:

To kiedy ten Drwal 13 wychodzi? 9-go listopada? A po chuj, skoro 28 października premiera Call Of Duty 27:reggie:

No sorry, ale ta historia musi mieć zakończenie.;)

Opublikowano

Przecież pożyczał switcha od kumpla bo w tartaku płacą za mało, a stara znowu podwyższyła mu za wynajem piętra. 

Opublikowano
5 minut temu, maciucha napisał:

Trolling trollingiem Maciej ale to nie ja gram w csa i pesa 6 :) myśle że przez 12 lat skończyłem jakieś milion gier więcej od ciebie panie GRACZYK :xboss:

Opublikowano

chciałem być zagrajmerem

tak se wyobrażam pupcia na growym giga kacu po 12 latach grania tylko w rdr i rdr 2

pierdoli kocopoły jakim to nie jest zagrajmerem a prawda jest taka że ostatnia dekadę spędził ganiając owce z baba ze wsi i polując na dupe legendary skunksa jakimś typem co go nawet w jedynce nie było

Opublikowano

Masz plusika za Pana Krawczyka gnojku :(  ale nie licz na więcej krindżucha :xboss:

Opublikowano

Nie zapominajcie o dniu smażonego kurczaka razem z HALO ulańce

EEA8C7F1-C6C0-468C-A1A9-DB4FA1570675.jpeg

46 minut temu, 20inchDT napisał:

zelda hahah

Wszystkie Zeldy mam za sobą, niesamowita seria! 

Opublikowano

Zelda?

Zdecydowanie jedna z tych serii które lepiej mieć za sobą, niż przed sobą.

Opublikowano
1 godzinę temu, Czezare napisał:

A kogo jakiś COD przy World War 3 w dodatku od rodaków?

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Ciekawe czy dadzą radę bo coś ciężko im wychodzi wydawanie tej gry. Ile to już jest w EA...3 lata? 

Opublikowano
43 minuty temu, izon napisał:

To jakiś indyk?

Opublikowano

No gram sobie w to Ghost of Tsushima na 9 letniej konsoli i co mogę powiedzieć. :banderas:Poziom wciąż nieosiągalny dla Microsoftu ale czego się spodziewać po firmie co sprzedaje pakiety biurowe

Opublikowano

fajnie byłoby zobaczyć za 3 i pół bomby na xboxie ale tak też się nie da

tymczasem bojówki xboxa nadal żyją marzeniami i fanowskimi wizjami dashboardu

jeszcze tylko trochę ponad rok i może crash 4 wpadnie do passa

Screenshot_20220707_080347_com.twitter.android_edit_844860335399204.jpg

Edytowane przez Czoperrr