Opublikowano 6 lipca 20222 l To kiedy ten Drwal 13 wychodzi? 9-go listopada? A po chuj, skoro 28 października premiera Call Of Duty 27
Opublikowano 6 lipca 20222 l 6 minut temu, Pupcio napisał: A mogłeś mieć konsole KOMPLETNĄ od nintendo i wspierać przy okazji lokalnego sprzedawce, ten csik i draże korsarze Cie zniszczyły Maciej Mam switcha kolego i od dejwa kupiłem kilka rzeczy. Deck, Cs i draże korsarze > stardew valley za 180zl od prywaciarza
Opublikowano 6 lipca 20222 l Ten Pupcio dalej troluje ta switchową chujnią do udawania bycia graczem? Jeszcze prywaciarza poleca, chory człowiek. XDDDDDD
Opublikowano 6 lipca 20222 l Zagraj w zelde to zostaniesz uleczony wezyr bo obecnie jesteś wrakiem gracza jak to mówią z inchem przystajesz, bezguściem się stajesz
Opublikowano 6 lipca 20222 l 2 godziny temu, drozdu7 napisał: Ja tam jestem ciekaw Kratosa, czy będą epickie momenty. Na trailerze pokazali niejakiego Fenrira, więc nie powinno być źle. 2 godziny temu, drozdu7 napisał: Po tygodniu to klapy pamiętały już tylko ze do paczkomatu trzeba grę wsadzić Akurat dziś dodali tryb 120 FPS i 40 FPS.
Opublikowano 6 lipca 20222 l 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Ten Pupcio dalej troluje ta switchową chujnią do udawania bycia graczem? Jeszcze prywaciarza poleca, chory człowiek. XDDDDDD Pupcio odpalił pierwszą nowa grę od 2010r i teraz lata jak kot z pęcherzem że zelda goty a jedyne w co grał oprócz rdr w tym czasie to Excel w januszexie
Opublikowano 6 lipca 20222 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: Zagraj w zelde to zostaniesz uleczony wezyr bo obecnie jesteś wrakiem gracza jak to mówią z inchem przystajesz, bezguściem się stajesz Rok 2021? Najlepszy rok od grubo ponad dekady, u mnie wszystko w porządeczku. 2022 też może być, ale generacją rozpocznie się dopiero jak MS tak powie, w 2023. Generacja dla GRACZY, a nie kolekcjonerów switchowców ani klapów co swoje gry znają z YT i ogrywają z abo. 1 minutę temu, maciucha napisał: Pupcio odpalił pierwszą nowa grę od 2010r i teraz lata jak kot z pęcherzem że zelda goty a jedyne w co grał oprócz rdr w tym czasie to Excel w januszexie ale szanuję chociaż że okradł tych sc00rwesynów z Nintendo i odpalil na emu
Opublikowano 6 lipca 20222 l 11 minut temu, Czezare napisał: To kiedy ten Drwal 13 wychodzi? 9-go listopada? A po chuj, skoro 28 października premiera Call Of Duty 27 No sorry, ale ta historia musi mieć zakończenie.
Opublikowano 6 lipca 20222 l Przecież pożyczał switcha od kumpla bo w tartaku płacą za mało, a stara znowu podwyższyła mu za wynajem piętra.
Opublikowano 6 lipca 20222 l 5 minut temu, maciucha napisał: Pupcio odpalił pierwszą nowa grę od 2010r i teraz lata jak kot z pęcherzem że zelda goty a jedyne w co grał oprócz rdr w tym czasie to Excel w januszexie Trolling trollingiem Maciej ale to nie ja gram w csa i pesa 6 myśle że przez 12 lat skończyłem jakieś milion gier więcej od ciebie panie GRACZYK
Opublikowano 6 lipca 20222 l chciałem być zagrajmerem tak se wyobrażam pupcia na growym giga kacu po 12 latach grania tylko w rdr i rdr 2 pierdoli kocopoły jakim to nie jest zagrajmerem a prawda jest taka że ostatnia dekadę spędził ganiając owce z baba ze wsi i polując na dupe legendary skunksa jakimś typem co go nawet w jedynce nie było
Opublikowano 6 lipca 20222 l Nie zapominajcie o dniu smażonego kurczaka razem z HALO ulańce 46 minut temu, 20inchDT napisał: zelda hahah Wszystkie Zeldy mam za sobą, niesamowita seria!
Opublikowano 6 lipca 20222 l Zelda? Zdecydowanie jedna z tych serii które lepiej mieć za sobą, niż przed sobą.
Opublikowano 6 lipca 20222 l 1 godzinę temu, Czezare napisał: To kiedy ten Drwal 13 wychodzi? 9-go listopada? A po chuj, skoro 28 października premiera Call Of Duty 27 A kogo jakiś COD przy World War 3 w dodatku od rodaków?
Opublikowano 6 lipca 20222 l 3 minuty temu, izon napisał: A kogo jakiś COD przy World War 3 w dodatku od rodaków? Ciekawe czy dadzą radę bo coś ciężko im wychodzi wydawanie tej gry. Ile to już jest w EA...3 lata?
Opublikowano 6 lipca 20222 l 43 minuty temu, izon napisał: A kogo jakiś COD przy World War 3 w dodatku od rodaków? To jakiś indyk?
Opublikowano 6 lipca 20222 l No gram sobie w to Ghost of Tsushima na 9 letniej konsoli i co mogę powiedzieć. Poziom wciąż nieosiągalny dla Microsoftu ale czego się spodziewać po firmie co sprzedaje pakiety biurowe
Opublikowano 6 lipca 20222 l fajnie byłoby zobaczyć za 3 i pół bomby na xboxie ale tak też się nie da tymczasem bojówki xboxa nadal żyją marzeniami i fanowskimi wizjami dashboardu jeszcze tylko trochę ponad rok i może crash 4 wpadnie do passa Edytowane 7 lipca 20222 l przez Czoperrr
Opublikowano 7 lipca 20222 l d-dobra, ale jak wjedzie diablo IV (zł) day fuckin one to klapom zostanie już tylko siad płaski MORDA