Opublikowano 28 października 20222 l Może Jimbo przestanie w pijackim amoku biegać po sądach krzycząc o monopolu
Opublikowano 28 października 20222 l https://www.ppe.pl/news/307692/call-of-duty-modern-warfare-2-z-wyrazna-przewaga-w-120-fps-i-z-wyzsza-rozdzielczoscia-na-xsx-niz-ps5.html plejkurwa 4.5 bez gier rozjebana jak gówno w polu
Opublikowano 29 października 20222 l Okazuje się ze dziś niebiescy spuszczają wpierdol zielonym aż miło w nowym cod ale to wiadomo Dual Sense i lepsze wrażenia i zamiast Rockstar z GPU jadą na whiskey
Opublikowano 30 października 20222 l 8 godzin temu, Whisker napisał: Okazuje się ze dziś niebiescy spuszczają wpierdol zielonym aż miło w nowym cod ale to wiadomo Dual Sense i lepsze wrażenia i zamiast Rockstar z GPU jadą na whiskey Też ich napierdalam aż miło.
Opublikowano 30 października 20222 l W dniu 28.10.2022 o 12:19, Donatello1991 napisał: A i tak 70% ze 100% wybierze wersję sonki. 29 pc i 1 xkundla. Lepsza konsola dostanie lepsze wersję gry, a wersja na popularniejszą konsole będzie popularniejsza. Nie ma w tym zaskoczenia. Nie interesuje mnie CoD, więc mogę się na tym nie znać, ale czy nie lepiej grać w lepszą wersję gry niż w wersję która lepiej się sprzedała? W końcu gra się w gry, a nie w statystyki sprzedaży
Opublikowano 30 października 20222 l No jak na grę multiplater typowo, to ja bym szedł tam gdzie większa baza graczy i mniej cheaterów. W dodatku co do bazy graczy, to wybierałbym docelowo platformę najpopularniejszą w Polsce. I wybór wersji gry zakłada, że posiadam wiele różnych platform. W innym przypadku wybrałbym wersję na posiadaną konsolę, czyli taką która dominuje na rynku. Co ciekawe, dla wymienionych powyżej wszystkich przypadków, wybraną platformą jest PlayStation. Fajnie, że życie czasami bywa tak proste
Opublikowano 30 października 20222 l Gra ma crossplay, więc na każdej platformie baza graczy jest tak samo duża...
Opublikowano 30 października 20222 l Oczywiście, że tak. Kupujesz sonke i grasz w hity. Kupujesz xszrota i grasz w gówno. To takie proste. 1 minutę temu, ASX napisał: Gra ma crossplay, więc na każdej platformie baza graczy jest tak samo duża... Widzisz, bez graczy Sony to CoD na xpizdzie martwy.
Opublikowano 30 października 20222 l 16 minut temu, ASX napisał: Gra ma crossplay, więc na każdej platformie baza graczy jest tak samo duża... No owszem, ale optymalna droga jest natywna, czyli np. mogę sobie dodać znajomych na konsoli, zaprosić ich na imprezę (party chat), uczestniczyć w ligach czy turniejach (PlayStation jest bardzo aktywne w tym względzie, itd. Pro gracze też wybierają tam gdzie jest tego więcej. No i są też tacy co nie ufają cross-platform i wyłączają tę opcję
Opublikowano 30 października 20222 l Rożnica jest taka, że na PlayStation jest tak duza baza graczy że wszyscy CrossPlay wyłączają, na Xboxie nie ma nawet opcji wyłączenia, a że szansa by zagrać z użytkownikami Sony są raczej mierne, to gra się wyłącznie z PC.
Opublikowano 30 października 20222 l 12 hours ago, Mendrek said: No owszem, ale optymalna droga jest natywna, czyli np. mogę sobie dodać znajomych na konsoli, zaprosić ich na imprezę (party chat), uczestniczyć w ligach czy turniejach (PlayStation jest bardzo aktywne w tym względzie, itd. Pro gracze też wybierają tam gdzie jest tego więcej. No i są też tacy co nie ufają cross-platform i wyłączają tę opcję ty masz znajomych? dobra ale powiem jedno, na konsolach przynajmniej nie ma tych ruskich kurew. Valorant nawet na serwerach w londynie ma ruskich smieci, trzeba bedzie sie chyba przeprosci z konsolami
Opublikowano 31 października 20222 l https://www.ppe.pl/news/307832/call-of-duty-modern-warfare-2-najwieksza-w-historii-premiera-gry-z-serii-call-of-duty-na-playstation-store.html Nie dla xkundla exluziw CoD. Dla Pana to.
Opublikowano 31 października 20222 l Zielone pluskwy na kolana i prosić nadgraczy aby wlączyli crosplaya Pomysleć, że te tumany grają z cheaterami z konkuterkow
Opublikowano 31 października 20222 l Wprawdzie nie taki pogrom jak przy szczurach 2 i Gotham, ale nie wiem po co ten xbox istnieje.
Opublikowano 31 października 20222 l Godzinę temu, YETI napisał: nie wiem po co ten xbox istnieje Żeby niebieskie kundle miały gdzie spierdolić uciekajac z pokładu tonącej plejśmieciary5, którą sony od 2023 olało, skupiając się na PC
Opublikowano 31 października 20222 l 8 hours ago, Donatello1991 said: https://www.ppe.pl/news/307832/call-of-duty-modern-warfare-2-najwieksza-w-historii-premiera-gry-z-serii-call-of-duty-na-playstation-store.html Nie dla xkundla exluziw CoD. Dla Pana to. Ciesz sie poki mozesz, za 3-4 lata CoD wam Phil zabierze i bedzie placz
Opublikowano 31 października 20222 l https://www.ppe.pl/news/307884/xbox-series-x-s-sa-sprzedawane-z-zaskakujaco-duza-strata-microsoft-potwierdzil-szczegoly.html Haha dziwka.