Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Jaranie nowym kartosem to jest jakiś heroizm, czekać 4 lata na nakładkę na przeciętna grę :kaz:

Klap to jednak jakiś umysłowy stan niedowładu, aż mi żal niebieskich matołków.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 612,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Zauważyliście, że postawiona pionowo plejsmieciara5 to w sam raz sie nadaja na nagrobek? SYMBOLICZNE  :sonkassie:

Opublikowano

Ps vr2 około 3 tys zł to w sumie nie drogo myślałem ze coś koło 4100zł będzie za tą technologie, pre order poleci :) 

Opublikowano
3 hours ago, schabek said:

Gry na playstation reklamuja Lebron, Travolta i Stiller czyli sukces, bogactwo, popularnosc, przepych.

Gry na xkurwe smieciare reklamuje grincz, daddy i dee czyli lacznie cwierc mozgu, 11 zdrowych zebow i dwa xboxy na raty :kekw:

Targetem są casuale więc takie reklamy z celebrytami to norma, ale kogo to interesuje?

Opublikowano

3000zł za tandetne google vr bez gier do plejkurwy 4.5 bez gier  :kekw:  poziom nakładki vr na smartphona za 80zł, ryan znowu pluje wam na mordy  :) 

a już za chwilę beczunia z dlc do kratosiaka  

:sonkassie:

Opublikowano
8 minut temu, Daddy napisał:

3000zł za tandetne google vr bez gier do plejkurwy 4.5 bez gier  :kekw:  poziom nakładki vr na smartphona za 80zł, ryan znowu pluje wam na mordy  :) 

a już za chwilę beczunia z dlc do kratosiaka  

:sonkassie:

Zazdro co?

Opublikowano

Kratos na spokoju będzie miał powyżej 90 na meta. Nawet jak naprawdę okaże się ze guwno tam nowego jest. 

Pamiętajcie że tam gdzie inne gry dostają po piździe za brak zmian tam gierki Sony "to stare dobre God Of War", będzie pierdololo o niesamowitej relacji ojciec syn i grafice bo to teraz najważniejsze.

Opublikowano

Już widać, że jest lepszy od odsłony z 2018r więc...  ;)

Dla mnie ten z 2018r był w pytę nudny i to na co narzekałem z tego co widzę zostało wyeliminowane, także zapowiada się konkretnie.

Opublikowano

No może trochę wyciągną te dlc gierki na ps4  :)

Opublikowano
Godzinę temu, drozdu7 napisał:

Pamiętajcie że tam gdzie inne gry dostają po piździe za brak zmian tam gierki Sony "to stare dobre God Of War", będzie pierdololo o niesamowitej relacji ojciec syn i grafice bo to teraz najważniejsze.

Ty tak na serio? Xd stare dobre god od war, jak to druga część w tej formule po 5 latach xd

Graficznie jest podobnie do gow 2018, czynnikami które zaważą na metacritic będzie content i fabuła.

Opublikowano

No akurat to powiedzenie bardziej kojarzy się z Uncharted, ale sens jest wiadomy :)

Opublikowano
1 godzinę temu, drozdu7 napisał:

No akurat to powiedzenie bardziej kojarzy się z Uncharted, ale sens jest wiadomy :)

Eh, no akurat dwa ostatnie Unchartedy , czyli 4 i Zaginione Dziedzictwo, też  odbiegają od PS3wej formuły :D

A tak na serio, to wielkie zmiany w sequelach rzadko są chwalone w recenzjach, lepszą opcją wydaje się stworzenie nowego IP w takim wypadku. Dobrym przykładem jest U1->U2.

Opublikowano

Oj będzie dobry ten nowy Kratosik, cieszta się bo w przyszłym roku Xbox was zapierdoli :)

Wogóle ten 2023 to zapowiada się masakrycznie 

Opublikowano

Trochę śmieszne, że następny rok to tylko Redfall spełni oczekiwania. Bugfield jak nie wyleci na 24 to cud, a nowa FM będzie nastawiona na online#nikogo.

Opublikowano

No chociaż czekam na gierki od MS to jednak myślałem bardziej o multiplatformach :) Re4, Dead Space, wuhan w GP, jedi ocalały, gierka od rocksteady (to tak na szybko, pewnie pominąłem jeszcze kilka) no ale jeśli dorzucę sobie do tego Fm8, Redfalla i Starfielda to będzie ekstra 

Opublikowano

O kurwa, boty już w panice od rana bo kratos idzie ich zajebać :banderas: niby 3 listopada a będzie dzisiaj sylwester tak rozjechane zielone dupska będą pękać :banderas:

Edytowane przez PanKamil