Opublikowano 3 listopada 20222 l 2 minuty temu, schabek napisał: Narracja gownozjadow ze oceny nikogo a te gierek S O N Y to juz w ogole odkad branza jest sprzedana odpalona dziennikarzyny nie dostały pieniazkow za recki days gone to wyszła prawda
Opublikowano 3 listopada 20222 l 2 minuty temu, Figaro napisał: nie przejmuj się Paolo, w w 2023 dostaniecie recki Forzy 8 i jakiegoś reboota developingu. Nie no, wyjebane w te recenzje. DLC z niesatysfakcjonującym zakończeniem dostaje 10/10, Gotham Knights mnóstwo 8/10. Wiadomo, że realnie nic to 10 nie znaczy. Tyle, że recenzent dał dupy za press-kit.
Opublikowano 3 listopada 20222 l Sony znowu to zrobiło!!11 Czyli wzięło gierkę dla ćwierćmózgów z 2018 roku, owinęło w nowy papierek, jeszcze bardziej uprościło żeby #mopsiarzegamingu nie odpadły na pierwszym bosie i sprzedaje to 3,5 bomby xDDDDDD Za jedno podziwiam jimbo ryana, tak rucha klaperskich bez znieczulenia a nawet powieka mu nie drgnie
Opublikowano 3 listopada 20222 l dobra, ale bądźcie dzisiaj milsi dla zielonych, to dla nich trudny, dziesiąty w tym roku upokarzający moment.
Opublikowano 3 listopada 20222 l 16 minut temu, Szermac napisał: Spencer już się nie może doczekać aby zagrać se w exa na Sonce Jeszcze jak. Przecież nie będzie grał na tym x-guwnie bez gier, widać że chłop się szanuje w przeciwieństwie do zielonych przegrywów
Opublikowano 3 listopada 20222 l Co tu dużo mówić, rok wybitny. Szkoda, że MS postanowił nie brać w nim udziału.
Opublikowano 3 listopada 20222 l W tym przypadku szkoda nawet 4zł na gamepassa bo niedługo halo będzie wpychane do płatków śniadaniowych potężny EXCLUSIVE PLEASE BE EXCITED
Opublikowano 3 listopada 20222 l 4 minuty temu, Bielik napisał: W tym przypadku szkoda nawet 4zł na gamepassa bo niedługo halo będzie wpychane do płatków śniadaniowych potężny EXCLUSIVE PLEASE BE EXCITED Dzięki za info.
Opublikowano 3 listopada 20222 l elegancka oferta, wysłałem bratu bo ostatnio mi mówił że chcę kupić. Dzięki za info
Opublikowano 3 listopada 20222 l 36 minut temu, Bielik napisał: W tym przypadku szkoda nawet 4zł na gamepassa bo niedługo halo będzie wpychane do płatków śniadaniowych potężny EXCLUSIVE PLEASE BE EXCITED Trochę drogo, mam za to ~ pół roku GPU
Opublikowano 3 listopada 20222 l 42 minuty temu, Bielik napisał: potężny EXCLUSIVE PLEASE BE EXCITED właśnie się przyczyniłeś do sukcesu MS, poszły całe dwa pudełka
Opublikowano 3 listopada 20222 l Nie sądziłem, że doczekam się końca wojny konsolowej O zmarłych się nie mówi źle, albo wcale. No ale w sumie jednak Xboxie - byłeś ch*jowy
Opublikowano 3 listopada 20222 l 8 minut temu, Mendrek napisał: Nie sądziłem, że doczekam się końca wojny konsolowej I to kurwa stojąc wiele kilometrów od pola bitwy
Opublikowano 3 listopada 20222 l Chłopcy są tak niepewni swojego wyboru konsoli, że muszą całemu forum ogłaszać jak jakiś cinematic pojawi się na meta. No to można odtrąbić sukces i wracać na forum i wykop, bo przecież grać nie będą.
Opublikowano 3 listopada 20222 l 10 minut temu, drozdu7 napisał: I to kurwa stojąc wiele kilometrów od pola bitwy Mendrek w obecnej generacji konsol jest jak jaja w czasie stosunku. Bierze udział, ale nie wchodzi
Opublikowano 3 listopada 20222 l 23 minuty temu, Mendrek napisał: Nie sądziłem, że doczekam się końca wojny konsolowej O zmarłych się nie mówi źle, albo wcale. No ale w sumie jednak Xboxie - byłeś ch*jowy Wojna dawno się skończyła. Zwyczajnie sony co jakiś czas wykopuje zwolki zielonego truchła, poniża i zakopuje raz jeszcze.