Opublikowano 5 listopada 20222 l 18 godzin temu, Whisker napisał: Tak prezentują się oceny God of War Ragnarok: ale Wojtusia G to po co dajesz?
Opublikowano 5 listopada 20222 l Wspaniała jest ta błoga cisza w temacie po kolejnej bombie od Sony, nie słychać zielonego szczekania, wszystkie boty równiutko porozstawiani po kątach. Dla takich chwil siedzi się tu wciąż od 15 edycji...
Opublikowano 5 listopada 20222 l 13 minutes ago, Mendrek said: Wspaniała jest ta błoga cisza w temacie po kolejnej bombie od Sony, nie słychać zielonego szczekania, wszystkie boty równiutko porozstawiani po kątach. Dla takich chwil siedzi się tu wciąż od 15 edycji... ale będziesz grał w GoWika na PS4 FAT
Opublikowano 5 listopada 20222 l 21 minut temu, Mendrek napisał: Wspaniała jest ta błoga cisza w temacie po kolejnej bombie od Sony, nie słychać zielonego szczekania, wszystkie boty równiutko porozstawiani po kątach. Dla takich chwil siedzi się tu wciąż od 15 edycji... jestesmy zajeci graniem, elo casuale
Opublikowano 5 listopada 20222 l Lata mijają, na rynku pojawiają się nowe generacje, a x-niedołęga nadal na dnie. PlayStation Is Still A Hit Machine While Xbox Hasn’t Even Started Catching Up https://www.forbes.com/sites/paultassi/2022/11/04/playstation-is-still-a-hit-machine-while-xbox-hasnt-even-started-catching-up/?sh=4ab0b26068b9
Opublikowano 5 listopada 20222 l Dobra, dobra, weźcie jeszcze pośmiejcie się z niskich cen gierek na Xboxa i że wyprzedają największe tytuly za grosze, ale dawajcie od razu linki do sklepów
Opublikowano 5 listopada 20222 l 3 godziny temu, 20inchDT napisał: bayonetta > god of gówno Pod jakim względem? Przeszedłem wszystkie Bayo i jednak to inny kaliber gier
Opublikowano 5 listopada 20222 l 1 hour ago, YETI said: Lata mijają, na rynku pojawiają się nowe generacje, a x-niedołęga nadal na dnie. PlayStation Is Still A Hit Machine While Xbox Hasn’t Even Started Catching Up https://www.forbes.com/sites/paultassi/2022/11/04/playstation-is-still-a-hit-machine-while-xbox-hasnt-even-started-catching-up/?sh=4ab0b26068b9 Tak to już jest jak się jest monopolistą jak Sony
Opublikowano 5 listopada 20222 l 38 minut temu, Whisker napisał: Pod jakim względem? Przeszedłem wszystkie Bayo i jednak to inny kaliber gier No inny kaliber, bo bayo lepsze
Opublikowano 6 listopada 20222 l 20 hours ago, Czoperrr said: ale będziesz grał w GoWika na PS4 FAT Przeciez ten dzban nawet nie kupi GoW na premiere Ja predzej na PC ogram niz on na ps5
Opublikowano 6 listopada 20222 l Czyli nigdy, bo mądry nigdy nie kupi PS5 on tez ogra na PC (o ile uda mu się odpalić grę, bo wiemy, że to bardzo skomplikowana czynność xD) albo w plusie na PS4 za 5 lat
Opublikowano 6 listopada 20222 l @gekon obiecal,ze w 2023 kupi. On 10/8/2022 at 6:23 AM, Mendrek said: W przyszłym roku. Muszę sobie poukładać najpierw pewne sprawy, to że nie mam jeszcze PS5 nie wynika z przyczyn growych. Edytowane 6 listopada 20222 l przez Wolfie_
Opublikowano 6 listopada 20222 l Nie mieć PS5 to faktycznie lipa. Nie mieć zamiaru kupić PS5 - co najmniej głupota. Sprzedać PS5 i kupić PC do grania czekania? Frajerstwo absolutne. Oczywiście nie zmieni to generalnego faktu, że PlayStation kolejny raz dominuje Xboxa. Jedna sztuka w tę czy w tą - PlayStation wygrywa po prostu
Opublikowano 6 listopada 20222 l 45 minutes ago, Mendrek said: Nie mieć PS5 to faktycznie lipa. Nie mieć zamiaru kupić PS5 - co najmniej głupota. Sprzedać PS5 i kupić PC do grania czekania? Frajerstwo absolutne. Oczywiście nie zmieni to generalnego faktu, że PlayStation kolejny raz dominuje Xboxa. Jedna sztuka w tę czy w tą - PlayStation wygrywa po prostu Wiesz medrus, ludzie maja cos takiego jak zycie. I imo teraz posiadanie konsoli(xbox czy ps5) nie mam sensu, zawsze jak wyjdzie wiecej gier ktore ja chce ograc kupie sobie na pc albo wejde do sklepu i kupie kolejne ps5/xbox series x Jak w 2024 bedzie nowy spiderman,wolverine, gow to sie kupi kolejne ps5 teraz trzymac ps5 dla gow to bo Horizon Forbidden West to mozna kupic jak beda do platek dodawac. Kupilem ps5 za 500€ Sprzedalem za 500€
Opublikowano 6 listopada 20222 l Mendrek, ale ty też nie masz ps5 xd Ja nie mam i nie mam zamiaru kupować kawałka plastiku za 3 paki, żeby grać w 10-letnie gry z poprzedniej generacji totalne frajerstwo, ale niebiescy mają to w DNA od czasów PS3 jak sony zaczęło lecieć w kule że dożyję czasów, kiedy Nintendo będzie jedyną konsolą na rynku a najlepszym sprzętem do grania będzie PC xD Czuję się trochę jak w obcinku Black mirror
Opublikowano 6 listopada 20222 l PC? Po tym jak dowiedzialem się na czym polega problem ze stutterem w nowych grach, ta platforma przestała dla mnie istnieć. Nintendo? No dobra teraz dostali jakieś gierki ale i tak beka w chuj z nędzarzy, tutaj Automata na przenośniaka vs najsłabszy last gen Magia Nintendo kurtyzany xdddd Xbox? No nie ma w co grać jak zawsze na tym śmieciu yebanym, czekają na Pentiment.
Opublikowano 6 listopada 20222 l 2 minuty temu, aph napisał: PC? Po tym jak dowiedzialem się na czym polega problem ze stutterem w nowych grach, ta platforma przestała dla mnie istnieć. A na czym polega ten problem?
Opublikowano 6 listopada 20222 l 1 minutę temu, PIOTR8642 napisał: A na czym polega ten problem? Tutaj dobrze wyjaśnione, rzecz jasna problem dotyczy wielu gier, nie jest to złośliwość wydawcy w tym przypadku
Opublikowano 6 listopada 20222 l Porażkę xkurwy idealnie obrazuje fakt, że zielonym robakom pozostaje atakować pojedyncze jednostki bo z nadstation nie mają nawet co zadzierac
Opublikowano 6 listopada 20222 l 7 minut temu, aph napisał: Tutaj dobrze wyjaśnione, rzecz jasna problem dotyczy wielu gier, nie jest to złośliwość wydawcy w tym przypadku To jest problem niektórych gier na UE4 z kompilacją shaderów, gdzie twórcy nie potrafią ogarnąć zwykłej kompilacji w menu, praktycznie wszędzie gdzie występuje jest naprawiany w patchu po premierze, ale jest to na pewno wkurzające i nie tak to powinno wyglądać, raczej wypadałoby takie coś ogarnąć przed premierą. Na szczęście w UE 5 będzie to już ogarnięte. Edytowane 6 listopada 20222 l przez tjery
Opublikowano 6 listopada 20222 l Ja bym nie wytrzymał pewnie kilku godzin takiej gry, no ale może dlatego ten Sackboy miał tylko 610 graczy na PC.