Opublikowano 6 listopada 20222 l 1 minutę temu, 20inchDT napisał: mial tyle bo to chujowa gra i tylko balony w to graja No to w sam raz do Gamepassa, nie dośc że zielone meta to jeszcze ray tracing wsadzili.
Opublikowano 6 listopada 20222 l 5 minut temu, aph napisał: Ja bym nie wytrzymał pewnie kilku godzin takiej gry, no ale może dlatego ten Sackboy miał tylko 610 graczy na PC. No to wiadomo, tak się nie da grać, jedyna opcja zostawić i czekać na patche, które na szczęście robią. Gry, które miały z tym problem to raczej ilości dające się policzyć na palcach dwóch rąk, ale dobrze, że DF to nagłaśnia, bo trzeba być przyjebanym albo nigdy nie odpalać własnej gry, żeby takie coś na rynek wypuścić.
Opublikowano 6 listopada 20222 l 2 minuty temu, tjery napisał: No to wiadomo, tak się nie da grać, +1. Kosmiczne kwoty za podzespoły i dostać takie coś day1, współczuję.
Opublikowano 6 listopada 20222 l Cywilizowani gracze nie martwią się stutteringiem, czekaniem na patche, czekaniem kilka lat na porty, kompatybilnością, sterownikami, cheaterami w multiplayerze, wirusami i blędami systemu. Cywilizowani gracze po prostu po ciężkim dniu pracy włączają konsolę, wybierają grę i grają. No ale PC-towcy to nie są cywilizowani gracze, tylko ludzie z dziwnymi, autodestrukcyjnymi zaburzeniami psychicznymi
Opublikowano 6 listopada 20222 l Gardło jak się miota i nawet w CW mnie przywołuje, po tym jak zostały podsumowane jego GŁĘBOKIE growe horyzonty i ogrywanie Bayo2 w 2022 oraz jaranie się gierkami na switcha (pod koniec jego żywota), który jest najgorszą konsolą Nintendo ever (z najgorszym lineupem). To jest bardzo bekowy typ. Usługi z usługi + YT + odkrywanie Switcha w 22. Przepis na gracza kompletnego. Jeszcze tylko musi zakupy robić w PB to już w ogóle będzie nad gracz
Opublikowano 6 listopada 20222 l 19 minut temu, 20inchDT napisał: mial tyle bo to chujowa gra i tylko balony w to graja 2 minuty temu, 20inchDT napisał: o moj stalker i tutaj jest tak tylko przypomnę Asx nie przelogowales się z mrocznej i niemerytorycznej iteracji
Opublikowano 6 listopada 20222 l 41 minut temu, aph napisał: Tutaj dobrze wyjaśnione, rzecz jasna problem dotyczy wielu gier, To które gry mają jeszcze takie problemy?
Opublikowano 6 listopada 20222 l 6 minut temu, 20inchDT napisał: grzeczny summon, tak jak demony w bayonetta 3. Nawet nie muszę go @ No czekaj i pisze coś o triggerowaniu typ, który po niekorzystnej dla niego, niewinnej wymianie zdań w temacie gierkowym, potrafi wyśmiać innego usera oraz problemy zdrowotne z jego dzieckiem? OAZA SPOKOJU
Opublikowano 6 listopada 20222 l 1 minutę temu, PIOTR8642 napisał: To które gry mają jeszcze takie problemy? Na premierę miał The Ascent, FIST, Psychonauts 2 (to już ponaprawiane) no i teraz Gotham Knights (ale to ogólnie jest gówno). To w sumie wszystko co kojarzę, więc może przesadziłem z tymi palcami dwóch rąk, wystarczy jedna
Opublikowano 6 listopada 20222 l 12 minut temu, balon napisał: niekorzystnej dla niego, niewinnej wymianie zdań
Opublikowano 6 listopada 20222 l 22 minuty temu, PIOTR8642 napisał: To które gry mają jeszcze takie problemy? Nie śledzę tematu ale np. Stray czy Ghostwire.
Opublikowano 6 listopada 20222 l 6 minut temu, aph napisał: Nie śledzę tematu ale np. Stray czy Ghostwire. A rzeczywiście, ale musieli się dosyć szybko uporać, bo grałem jakoś niedługo po premierze i było ok. Ważne, że na UE5 już to ogarnęli.
Opublikowano 6 listopada 20222 l Jestem zaskoczony bo chyba tutaj ten problem został odebrany jako jakąś nowość, a przecież taki Elden Ring też to miał - mimo tego że gra śmiga na silniku From ( Dantelion).
Opublikowano 6 listopada 20222 l 4 godziny temu, aph napisał: Tutaj dobrze wyjaśnione, rzecz jasna problem dotyczy wielu gier, nie jest to złośliwość wydawcy w tym przypadku przekonałeś mnie, to bardzo poważny problem piszę z telefonu, bo PC przestało dla mnie właśnie istnieć Spoiler nie-e xD
Opublikowano 7 listopada 20222 l Ja pierdole. Adrenalina idzie nieźle w górę. To już jutro o 23:59 będzie jej szczyt. Zielone karakany będą słodko spać. Eh czasem zazdroszczę im, bo my taki zapierdol mamy na sonkach. Zlituj się Jim.
Opublikowano 7 listopada 20222 l 22 minutes ago, Donatello1991 said: taki zapierdol mamy na sonkach YouTube aż się dymi
Opublikowano 7 listopada 20222 l https://kotaku.com/destiny-2-ps5-ps4-bungie-next-gen-version-psa-1849740325?fbclid=IwAR1uslg9LfeWDpN-bdEzVNX3g70P5EdiBQ1OpImmEREtQkEgD3mTiwzj8qc Klapery takie nieogary a ps5 taki szrot jebany ze spora cześć ludzi gra na nowej sonce w stara wersje destiny 2 w 30 fpsach i wszystko jest fajnie, fajniusio xD Nie zmieniajcie sie
Opublikowano 7 listopada 20222 l 10 minutes ago, MaZZeo said: https://kotaku.com/destiny-2-ps5-ps4-bungie-next-gen-version-psa-1849740325?fbclid=IwAR1uslg9LfeWDpN-bdEzVNX3g70P5EdiBQ1OpImmEREtQkEgD3mTiwzj8qc Klapery takie nieogary a ps5 taki szrot jebany ze spora cześć ludzi gra na nowej sonce w stara wersje destiny 2 w 30 fpsach i wszystko jest fajnie, fajniusio xD Nie zmieniajcie sie Dziwisz się? Klaperskie wolały na PS5 grać w Elden Ring z PS4
Opublikowano 7 listopada 20222 l Jak unikają tematu arcydzieła ragnarok. Wasza koniec gracza będzie bolał przez ułamek sekundy. Potem światełko w tunelu, a na jego końcu pytong Spencera.
Opublikowano 7 listopada 20222 l Na xboxie też zaraz potężna premiera Pentiment a nikt się tym nie interesuje :\ cisza
Opublikowano 7 listopada 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 50 minut temu, Donatello1991 napisał: Jak unikają tematu arcydzieła ragnarok. Wasza koniec gracza będzie bolał przez ułamek sekundy. Potem światełko w tunelu, a na jego końcu pytong Spencera. ile razy czytam posty donatello to przed oczami mam
Opublikowano 7 listopada 20222 l Godzinę temu, messer88 napisał: Na xboxie też zaraz potężna premiera Pentiment a nikt się tym nie interesuje :\ cisza Ja ogram xd słowo się rzekło
Opublikowano 7 listopada 20222 l 2 godziny temu, MaZZeo napisał: https://kotaku.com/destiny-2-ps5-ps4-bungie-next-gen-version-psa-1849740325?fbclid=IwAR1uslg9LfeWDpN-bdEzVNX3g70P5EdiBQ1OpImmEREtQkEgD3mTiwzj8qc Klapery takie nieogary a ps5 taki szrot jebany ze spora cześć ludzi gra na nowej sonce w stara wersje destiny 2 w 30 fpsach i wszystko jest fajnie, fajniusio xD Nie zmieniajcie sie klapy yebane debile ale to już zakorzenione mają w genach