Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Donklaperro jak chce wymusić zbiorową masturbacje Ragnarokiem xd

Pewnie największy sekciarski beton ogra dwa lata po premierze 

A gierka pewnie bardzo dobra

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 612,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

I tak GOW Ragnarok całościowo jakościowo zjada wszystko co do tej pory widzieliśmy, santa monica to mistrzowie w swoim fachu i ten świat pogrąży nas wszystkich w swojej epickości

Opublikowano

Dad of Wara każdy gracz ograł już w 2018 roku, wy niebieskie przegrywy xDDDD

Czekać 4 lata żeby ograć DLC, gdy brak czasu na ogrywanie wszystkich premierowych sztosów to trzeba byc uposledzonym klaperskim preferującym 30-fpsów :shieeet:

Opublikowano
19 minut temu, YETI napisał:

most beka console in the world :kekw:

No dodali tylko RT cienie, nie bardzo wiem co w tym śmiesznego :dunno: Zamiast tych śmiesznych ostrych czarnych nie mających nic wspólnego z rzeczywistością będą teraz normalne cienie

Opublikowano
Godzinę temu, drozdu7 napisał:

Donklaperro jak chce wymusić zbiorową masturbacje Ragnarokiem xd

Pewnie największy sekciarski beton ogra dwa lata po premierze 

A gierka pewnie bardzo dobra

Nie "bardzo dobra" bo to nie xkurwa aby gra była co najwyżej bardzo dobra. Ragnarok to jebane arcydzieło, kontynuacja najlepszej gry w historii wybranej przez graczy, magnum opus growego swiata i pierdolone 11/10:banderas: To jest sonka to są kurwa hity ciężkiego kalibru i rozpierdalatory branży a nie jakieś pedalskie "bardzo dobre" gry jak na xsmieciu :banderas:

Opublikowano

Klapy znowu dostaną gierkę w wersji lite. Ważne, że graficzka i cinematic. Gdzie tam gówno warowi do dmc, ninja gaiden czy bayo.

FB_IMG_1655850406167.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, PanKamil napisał:

Ragnarok to jebane arcydzieło, kontynuacja najlepszej gry w historii wybranej przez graczy, magnum opus growego swiata i pierdolone 11/10

Ja pierdole ale wy macie pod kopułą najebane 

Opublikowano
3 godziny temu, dee napisał:

Dad of Wara każdy gracz ograł już w 2018 roku, wy niebieskie przegrywy xDDDD

Czekać 4 lata żeby ograć DLC, gdy brak czasu na ogrywanie wszystkich premierowych sztosów to trzeba byc uposledzonym klaperskim preferującym 30-fpsów :shieeet:

DLC na 100 godzin to ja się pisze 

O takiego Kratosa prosiłem, ta seria to kanon

E841C533-1BAF-4174-A43D-C19A319957F3.jpeg

Opublikowano
14 minut temu, YETI napisał:

Na xboxie co można przeżyć?

Przeżyc to musi p0lak za 2k, a na xboxie rozpusta

Opublikowano
35 minutes ago, Whisker said:

DLC na 100 godzin to ja się pisze 

O takiego Kratosa prosiłem, ta seria to kanon

E841C533-1BAF-4174-A43D-C19A319957F3.jpeg

100 godzin xD tak samo jak Morales.

Widzę rekomendacje od samych zagrajmerskich portali:

-Antyweb

-Spidersweb

-Na Ekranie

-Filmweb 

:kekw:

Opublikowano

Na Ekranie i Filmweb akurat pasują do gier Sony jak ulał. Biorąc natomiast pod uwagę jak w ich grach protaginiści lubują się ostatnio w opowiadaniu graczowi co w danej chwili należy zrobić, to dorzuciłbym do tego zestawienia jeszcze Storytell i Audiotekę ;)

Opublikowano
3 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Przez te 6/10 nie ma 95 na meta. Co za zły człowiek.

Praktycznie przy każdej większej premierze znajdzie się jeden atencyjny portal co wlepi 6/10 xd

Edit - no tak IGN Korea a autor to twórca jakiegoś no name indyka 

Spoiler

:facepalm:

Edytowane przez aph

Opublikowano

Moim zdaniem koleś powinien po prostu zrezygnować z pisania recenzji tej gry i ograniczyć się do napisania piguły/drugiej opinii. Gdybym ja recenzował niegrywalne dla mnie i znienawidzone jrpgi to pewnie bym dawał same 3/10, bo absolutnie nie trafiają do mnie te gry. A taka Persona 5 czy inny Final 15 to nie są gry na 3/10. God of War to nie jest gra 6/10, to tytuł o wiele lepszy. Nie siada mu? No zdarza się. Ale tutaj recenzent postanowił się polansować, podłechtać swoje ego no i mu się udało, jest głośno. 

Opublikowano

Proponuje dac gre do recenzji tylko fanom god of war, a najlepiej byłoby gdyby należeli do bojówki $ony

Opublikowano

Myślę, że akurat Xbox podszedł do kwestii ocen ex'ów bardzo pragmatycznie.

Nie ma gier - nie ma krzywdzących ocen ;)

Opublikowano
4 minutes ago, 20inchDT said:

Proponuje dac gre do recenzji tylko fanom god of war, a najlepiej byłoby gdyby należeli do bojówki $ony

To nie o to chodzi. Jak widzisz, że cały świat jest zachwycony, a Ty nie to masz prawo. Stuprocentowe. Ale jako recenzent masz też zobowiązanie wobec swoich czytelników. Może się mylę, ale myślę, że uczciwe podejście byłoby takie jak opisałem powyżej. Rezygnuję z recenzowania, piszę drugą opinię z moim zdaniem na temat gry

Opublikowano
20 minut temu, 20inchDT napisał:

still better than suckboy

Eh, i teraz sympatyczna platformówka z ogromem contentu i split screenem na 2 będzie obrywać w CW, co za diabeł mnie podkusil :(