Opublikowano 7 lipca 20222 l Raczej nie będzie bo do premiery pewnie Activision nie będzie jeszcze oficjalnie przejęte.
Opublikowano 7 lipca 20222 l Diablo 2, 3 i Immortal wyszły w okolicy maja/czerwca, a czerwiec 2023 jest planowaną datą dopiecią wszystkich formalności między AB i MS-em. Czy gra wpadnie od razu czy miesiąc po premierze nie robi to żadnej różnicy, bo już po tym co pokazali na krótkich fragmentach widzę materiał na GOTY 2023.
Opublikowano 7 lipca 20222 l Ja nigdy nie kumałem fenomenu Diablo, chodzisz po mapce i klikasz myszką jak pojebany xD
Opublikowano 7 lipca 20222 l 12 minut temu, Czoperrr napisał: Ja nigdy nie kumałem fenomenu Diablo, chodzisz po mapce i klikasz myszką jak pojebany xD Nie chodzi o klikanie myszką. Jakby się dało, to ludzie nawet tego by nie robili. Chodzi o rozwalenie się na kanapie na 12 godzin, wyłączenie połowy mózgu odpowiedzialnego za stres i farmienie xp, złota i sprzętu. I tak przez kilka lat i kilka tysięcy godzin. Chodzi o to poczucie progresu i satysfakcji z coraz silniejszej postaci na którą zapracowałeś. Dodasz do tego online i presję społeczną i można się od tego uzależnić i zrujnować sobie życie. Polecam.
Opublikowano 7 lipca 20222 l 25 minutes ago, C1REX said: Nie chodzi o klikanie myszką. Jakby się dało, to ludzie nawet tego by nie robili. Chodzi o rozwalenie się na kanapie na 12 godzin, wyłączenie połowy mózgu odpowiedzialnego za stres i farmienie xp, złota i sprzętu. I tak przez kilka lat i kilka tysięcy godzin. Chodzi o to poczucie progresu i satysfakcji z coraz silniejszej postaci na którą zapracowałeś. Dodasz do tego online i presję społeczną i można się od tego uzależnić i zrujnować sobie życie. Polecam. Ja zwykle podczas gry w Diablo puszczam jakiś serial albo film który chciałem obejrzeć kolejny raz. Coś co znam, nie muszę się specjalnie skupiać, a jednocześnie nie pozwala mojemu mózgowi całkowicie umrzeć.
Opublikowano 7 lipca 20222 l 39 minut temu, Czoperrr napisał: Ja nigdy nie kumałem fenomenu Diablo, chodzisz po mapce i klikasz myszką jak pojebany xD niektorzy nie rozumieja jak moze sprawiac wychylanie galki, zeby obejrzec filmik albo oskryptowana akcje
Opublikowano 7 lipca 20222 l Knur jajcaty jak wykorzystuje swoje stanowisko i pcha rodzinkę na stanowiska.
Opublikowano 7 lipca 20222 l Godzinę temu, messer88 napisał: Peppa plus myjka ciśnieniowa i klapy obsrane jak nie jaranie się gierką o zasysaniu guano to teraz jaranko gierką o zmywaniu tego guano
Opublikowano 7 lipca 20222 l Gierka w karchera dla botów jak marzenie. Będą mogli zabrać prace do domu
Opublikowano 7 lipca 20222 l 2 godziny temu, Czoperrr napisał: Ja nigdy nie kumałem fenomenu Diablo, chodzisz po mapce i klikasz myszką jak pojebany xD Serotonina która biję do mózgu kiedy słyszysz jak brazowy/zielony item spada na ziemię. Uzależnia.
Opublikowano 7 lipca 20222 l Sony playstation i ceo firmy Jimbo Ryan nie szanują europejskich zagrajmerów https://www.ppe.pl/news/302556/the-last-of-us-part-i-firefly-edition-nie-trafi-do-europy-sony-potwierdzilo-fatalna-wiadomosc.html Jestem tolerancyjny jak mogę ale powiedzcie mi niebieskie pokraki, serio lubicie jak ktoś was tak ostro dyma? SIECZKA
Opublikowano 7 lipca 20222 l 12 minut temu, Pupcio napisał: Sony playstation i ceo firmy Jimbo Ryan nie szanują europejskich zagrajmerów może zlitowali się chociaż nad częścią frajerów kupujących tą samą grę trzy razy
Opublikowano 7 lipca 20222 l 6 minut temu, LiŚciu napisał: Nie pupcio, nie czuje się wydymany. A Ty? Nie, przecież nie kupiłem ps5 i nie czekam na 9 letnią gre za 3 i pół bomby z wyciętą zawartością
Opublikowano 7 lipca 20222 l Jak mają czuć się wydymani jak Sony WYTRESOWAŁO ich nie kwestionować jakości gier ani decyzji managementu. Gry na PC? ZAJEBIŚCIE ŻE PRZYJACIEL PC ZAGRA. Days Gówno 7/10, DRIVECRAP 7/10? BRANŻA SIĘ NIE POZNAŁA. TLOU II bez multiplayera? TYLKO SINGLE PLAYER MORDO. Gry przysługi? NIE ZNAŁEM, ALE TERAZ TO WARTO SPRÓBOWAĆ. Biedne wydanie na Europę? NIE CZUJĘ SIĘ WYDYMANY, OJCIEC SONY ZAWSZE LUBRYKUJE PRZED PENETRACJĄ. Nie ma sensu pytać niebieskie karaluchy czy czują się wydymani, bo oni zostali WYTRESOWANI do bycia dymanymi i zamykania japy. Bez krzty krytyki co do własnych gier, ani honoru aby przyznać się, że konkurencja robi coś lepiej czy ich rozwiązania są warte kopiowania. KARALUCH GONNA KARALUCH MORDO.
Opublikowano 7 lipca 20222 l Przez taką postawę graczyków sony zgotowało wam piekło gracza w tej generacji I bardzo c0rwa dobrze
Opublikowano 7 lipca 20222 l 3 minuty temu, Bzduras napisał: Najłatwiej. Najłatwiej to jest wejść w archiwum, skopiować kilka zdań mielonych tutaj do porzygu i wrzucić jako „nowe argumenty”
Opublikowano 7 lipca 20222 l Jest wręcz przeciwnie, Sony szanuje europejskich graczy i nie wciska im szajsu w postaci gównianych edycji zawierających bezwartościowe śmieci. Wiedzą, że ich europejscy klienci to osoby kulturalne i wyedukowane i jako takich traktuje ich jak partnerów, a nie jak dojne krowy