Opublikowano 9 listopada 20222 l 5 minut temu, dee napisał: Ostatni ex AAA na plejśmieciarę5 okazuje się przehajpowanym nudnym crapem BEZ GRAFICZKI? Horizon miał chociaz ładne widoczki Po weekendzie juz bedzie wysyp uzywek.
Opublikowano 9 listopada 20222 l Cytat "Loved God of War 2018, but this feels a little too familiar." " It definitely feels like a safe sequel so far - I was like "yep, that's God of War alright"." "Pograłem. Poki co to jedynka :)" długo klepali ten dodatek, mogli chociaz wprowadzic jakies nowosci
Opublikowano 9 listopada 20222 l Bayonetta 3 pokazuje jak sie robi sequel, a nie odcinanie kuponów i to jeszcze z tą samą grafą
Opublikowano 9 listopada 20222 l 3 minuty temu, 20inchDT napisał: Bayonetta 3 pokazuje jak sie robi sequel, a nie odcinanie kuponów i to jeszcze z tą samą grafą ale co ty porównujesz szambo do perfumerii, klapy lubia ogrywac ciagle to samo.
Opublikowano 9 listopada 20222 l Bayonetta to ma grafike taką sama od jedynki xd a ten coś o grafice pisze.
Opublikowano 9 listopada 20222 l Polyk ma taki bol dupy o goty kratosa ze postanowil sobie stara bayonette ogrywac w smutku XDDDDDDD JA JEBIE TRZYMAJCIE MNIE
Opublikowano 9 listopada 20222 l 11 minut temu, Jakim napisał: a ten coś o grafice pisze. Napisałem też, że to dlc. ponad 4 lata robili map packa
Opublikowano 9 listopada 20222 l niebieskie frajery zamiast grać w średnie DLC do kratosiaka to CW 24h, pewnie znowu trzy osoby kupiły reszta czeka na pocztę
Opublikowano 9 listopada 20222 l Godzinę temu, Jakim napisał: Bayonetta to ma grafike taką sama od jedynki xd a ten coś o grafice pisze. Gorszą, odpaliłem na XsX wersję z X360 i wygląda lepiej XD
Opublikowano 9 listopada 20222 l Dziękuje Ci Sony za ten piękny kubek do spożywania nektaru z Valhalli, dziś wstąpię do Asgardu!
Opublikowano 9 listopada 20222 l O mój Boże. Pierwsze półtora godziny gry zamiotło epickoscia całą generację xboxa 6 lat do przodu.
Opublikowano 9 listopada 20222 l 13 minut temu, Whisker napisał: dziś wstąpię do Asgardu! W sensie wpadnę japą do muszli?
Opublikowano 9 listopada 20222 l 4 minuty temu, 20inchDT napisał: epickosc bedzie w starfield Słowo klucz „będzie”
Opublikowano 9 listopada 20222 l Godzinę temu, Donatello1991 napisał: O mój Boże. Pierwsze półtora godziny gry zamiotło epickoscia całą generację xboxa 6 lat do przodu. Donatello gada do siebie kiedy wymachuje toporkiem w Ragnaroku, 2022, kwadrat-kwadrat-kółkowane
Opublikowano 9 listopada 20222 l 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał: O mój Boże. Pierwsze półtora godziny gry zamiotło epickoscia całą generację xboxa 6 lat do przodu. To jest prawdziwa perła, kanon który pokochały miliony. Dziś nawet odbierając grę stało przede mną kilka osób i wszyscy Ragnaroka odbierali, jakość i klimat tej gry jest nie osiągalny dla xboxa, kurde fajnie jakby tez kiedyś dostali takiego szpila chociaż na PC za rok. WARTO BYĆ GRACZEM Edytowane 9 listopada 20222 l przez Whisker
Opublikowano 9 listopada 20222 l 14 minut temu, Whisker napisał: -foteczki- Robi wrażenie trzeba przyznać.
Opublikowano 9 listopada 20222 l Godzinę temu, Whisker napisał: Jaka gra na XSX miała takie otwarcia????? Się pytam ??? No trzeba przyznać, że to ewenement na skalę świata, by tylu debili na raz zlatywało się nad parujące gówno Jedynka to był chyba mój największy zawód jeśli chodzi o gry na PS4, a toto wygląda w sumie tak samo.
Opublikowano 9 listopada 20222 l 3 minuty temu, Michał102 napisał: No trzeba przyznać, że to ewenement na skalę świata, by tylu debili na raz zlatywało się nad parujące gówno Jedynka to był chyba mój największy zawód jeśli chodzi o gry na PS4, a toto wygląda w sumie tak samo. Ładnie wytresowani przez lata dymania, remaster remastera tlou za ponad 3 bomby już to swietnie pokazał. Teraz dlc do gow, potem remaster pierwszego Horizona i sie kręci karuzela.
Opublikowano 9 listopada 20222 l Zielone zwierzątka dzisiaj napady agresji? Kto by się spodziewal najpierw elektrycznym pastuchem, do budy i morde wsadzic do smieciary. Tak sie zyje w zielonym kurwidolku