Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, dee napisał:

Ostatni ex AAA na plejśmieciarę5 okazuje się przehajpowanym  nudnym crapem BEZ GRAFICZKI? :dynia:

Horizon miał chociaz ładne widoczki :) Po weekendzie juz bedzie wysyp uzywek.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 612,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
Cytat

"Loved God of War 2018, but this feels a little too familiar."
" It definitely feels like a safe sequel so far - I was like "yep, that's God of War alright"."
"Pograłem. Poki co to jedynka :)"

długo klepali ten dodatek, mogli chociaz wprowadzic jakies nowosci

Opublikowano

Bayonetta 3 pokazuje jak sie robi sequel, a nie odcinanie kuponów i to jeszcze z tą samą grafą

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Bayonetta 3 pokazuje jak sie robi sequel, a nie odcinanie kuponów i to jeszcze z tą samą grafą

ale co ty porównujesz szambo do perfumerii, klapy lubia ogrywac ciagle to samo.

Opublikowano

Bayonetta to ma grafike taką sama od jedynki xd a ten coś o grafice pisze.

Opublikowano

Polyk ma taki bol dupy o goty kratosa ze postanowil sobie stara bayonette ogrywac w smutku XDDDDDDD JA JEBIE TRZYMAJCIE MNIE

Opublikowano
11 minut temu, Jakim napisał:

a ten coś o grafice pisze.

Napisałem też, że to dlc. ponad 4 lata robili map packa :pika:

Opublikowano

niebieskie frajery zamiast grać w średnie DLC do kratosiaka to CW 24h, pewnie znowu trzy osoby kupiły reszta czeka na pocztę :) 

Opublikowano
Godzinę temu, Jakim napisał:

Bayonetta to ma grafike taką sama od jedynki xd a ten coś o grafice pisze.

Gorszą, odpaliłem na XsX wersję z X360 i wygląda lepiej XD

Opublikowano

Dziękuje Ci Sony za ten piękny kubek do spożywania nektaru z Valhalli, dziś wstąpię do Asgardu!

9CC1BDBF-FA72-4950-B303-34D3F24533EC.jpeg

Opublikowano
13 minut temu, Whisker napisał:

dziś wstąpię do Asgardu!

W sensie wpadnę japą do muszli? :)

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

epickosc bedzie w starfield

Słowo klucz „będzie” :D 

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

O mój Boże. Pierwsze półtora godziny gry zamiotło epickoscia całą generację xboxa 6 lat do przodu.

Donatello gada do siebie kiedy wymachuje toporkiem w Ragnaroku, 2022, kwadrat-kwadrat-kółkowane

8CC26466-7611-4C90-884E-8FDE8DDACBA9.jpeg

Opublikowano
1 godzinę temu, Donatello1991 napisał:

O mój Boże. Pierwsze półtora godziny gry zamiotło epickoscia całą generację xboxa 6 lat do przodu.

To jest prawdziwa perła, kanon który pokochały miliony. Dziś nawet odbierając grę stało przede mną kilka osób i wszyscy Ragnaroka odbierali, jakość i klimat tej gry jest nie osiągalny dla xboxa, kurde fajnie jakby tez kiedyś dostali takiego szpila chociaż na PC za rok. WARTO BYĆ GRACZEM 

A23ED6F2-CF2B-4A6D-AB17-D9593E5A0C46.png

2D40E91B-B6C7-4EFE-9C05-ECD156EB18A5.png

53C26B58-8517-425A-B7BC-769586818A00.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
14 minut temu, Whisker napisał:

-foteczki-

Robi wrażenie trzeba przyznać.

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Jaka gra na XSX miała takie otwarcia????? Się pytam ???

No trzeba przyznać, że to ewenement na skalę świata, by tylu debili na raz zlatywało się nad parujące gówno :D

Jedynka to był chyba mój największy zawód jeśli chodzi o gry na PS4, a toto wygląda w sumie tak samo. 

Opublikowano
3 minuty temu, Michał102 napisał:

No trzeba przyznać, że to ewenement na skalę świata, by tylu debili na raz zlatywało się nad parujące gówno :D

Jedynka to był chyba mój największy zawód jeśli chodzi o gry na PS4, a toto wygląda w sumie tak samo. 

Ładnie wytresowani przez lata dymania, remaster remastera tlou za ponad 3 bomby już to swietnie pokazał. Teraz dlc do gow, potem remaster pierwszego Horizona i sie kręci karuzela.

Opublikowano

Zielone zwierzątka dzisiaj napady agresji? Kto by się spodziewal:kekw: najpierw elektrycznym pastuchem, do budy i morde wsadzic do smieciary. Tak sie zyje w zielonym kurwidolku :xboss:

20221109_200930.jpg