Opublikowano 11 listopada 20222 l ale gówno rozmazane, miło że nawet dzisiaj partacze z $orry wspierają 720p
Opublikowano 11 listopada 20222 l 32 minutes ago, Soul said: No elo synek Lokacje z screen 1 & 3 chyba byly juz w gow 2018 o ile mnie pamiec nie myli xD
Opublikowano 12 listopada 20222 l Boty od srody dziela sie na tych ktorzy slinia sie w temacie ragnaroka ale bol pizdy nie pozwoli im zagrac i na tych ktorzy jak soul maja wyjebane w kolegow zjebow i zajebiscie bawia sie na sonce nie kryjac sie juz nawet z tym Nie widze zeby ktorys z zielonych dyskutowal o grach w dziale xboxa XD To kurwa nawet nie jest cw, to jest czysta prawda
Opublikowano 12 listopada 20222 l 8 godzin temu, Soul napisał: No elo synek Co te screemy takie rozciaptane? Serio pytam.
Opublikowano 12 listopada 20222 l Ja łby zielonych rozciapkane na ścianie, po bombie od Santa Monica.
Opublikowano 12 listopada 20222 l 16 minut temu, PIOTR8642 napisał: Co te screemy takie rozciaptane? Serio pytam. Kompresja FB musisz sobie wyobrazić, jak to wygląda na żywo
Opublikowano 12 listopada 20222 l Natężenie incydentów kałowych u niebieskiego robactwa to najlepsze co wyszło z premiery ragnacocka
Opublikowano 12 listopada 20222 l 9 godzin temu, Daddy napisał: ale gówno rozmazane, miło że nawet dzisiaj partacze z $orry wspierają 720p Gówno rozmazane to wydeptane w ziemię zielone karaluchy, najpierw przez Phila teraz przez Sony 1 godzinę temu, schabek napisał: Nie widze zeby ktorys z zielonych dyskutowal o grach w dziale xboxa XD To kurwa nawet nie jest cw, to jest czysta prawda Jakich grach?
Opublikowano 12 listopada 20222 l Piękne to uczucie gdy walczą gry Sonki o goty. Gow vs Horizon fw. Nawet elden sraka odpadła.
Opublikowano 12 listopada 20222 l 2 minutes ago, Donatello1991 said: Piękne to uczucie gdy walczą gry Sonki o goty. Gow vs Horizon fw. Nawet elden sraka odpadła. Dlc vs Dlc piekne czasy.
Opublikowano 12 listopada 20222 l 10 godzin temu, Soul napisał: No elo synek A późniejsze etapy to tak dwa razy jeszcze lepiej graficznie 5 minut temu, Wolfie_ napisał: Dlc vs Dlc piekne czasy. Od kiedy sequel jest nazywany DLC?
Opublikowano 12 listopada 20222 l 1 minute ago, Whisker said: Od kiedy sequel jest nazywany DLC? Nazywanie GoW Ragnarok czyms innym niz DLC to beka. Przeciez wiekszosc lokacji jest z GoW 2018
Opublikowano 12 listopada 20222 l Teraz, Wolfie_ napisał: Nazywanie GoW Ragnarok czyms innym niz DLC to beka. Przeciez wiekszosc lokacji jest z GoW 2018 W zupełnie innej aranżacji, to samo można by było powiedzieć o wielu grach np Resident Evil wszak wielokrotnie wracamy do Raccoon City czy tych samych miejscówek w różnych częściach To samo Silent Hill czy masa innych gier sequeli Teraz to TAKIE modne mówić DLC to się łapiecie na to a to zwykły bullshit
Opublikowano 12 listopada 20222 l Głupie boty u siebie nic wymyślić nie mogą nowego na xkurwie, a by chcieli Arcydzieło poprawiać. Nóż kurwa co za tupet. Czekać z miską na e3 gamonie.
Opublikowano 12 listopada 20222 l 31 minut temu, Wolfie_ napisał: Dlc vs Dlc piekne czasy. Jak na Xboxa
Opublikowano 12 listopada 20222 l 13 minutes ago, Donatello1991 said: Głupie boty u siebie nic wymyślić nie mogą nowego na xkurwie, a by chcieli Arcydzieło poprawiać. Nóż kurwa co za tupet. Czekać z miską na e3 gamonie. serio ty masz demencje? Ile razy ci trzeba mowic,ze nie jestem botem. Just now, triboy said: Jak na Xboxa W 2023: Starfield Redfall Avowed 3 nowe IP
Opublikowano 12 listopada 20222 l 11 godzin temu, Soul napisał: No elo synek tu dla porównania poprzedni God of War Nazywanie Ragnaroka DLC to głupota, ale z drugiej strony jestem w stanie zrozumieć ludzi, którzy oczekiwali większego bardziej nextgenowego skoku pod względem oprawy. W końcu minęło ponad 4 lata, a gra chodzi na nowym znacznie potężniejszym sprzęcie. Mam wrażenie że trzeba się chyba powoli przyzwyczajać, że z generacji na generacji skok oprawy będzie coraz mniejszy. Gry z PS1 a z PS2 dzieliła prawdziwa przepaść, PS2 a PS3 to już mniejszy skok choć dalej widoczny. A PS3, a PS4 to jeszcze mniejsza różnica.
Opublikowano 12 listopada 20222 l 29 minut temu, ASX napisał: tu dla porównania poprzedni God of War Nazywanie Ragnaroka DLC to głupota, ale z drugiej strony jestem w stanie zrozumieć ludzi, którzy oczekiwali większego bardziej nextgenowego skoku pod względem oprawy. W końcu minęło ponad 4 lata, a gra chodzi na nowym znacznie potężniejszym sprzęcie. Mam wrażenie że trzeba się chyba powoli przyzwyczajać, że z generacji na generacji skok oprawy będzie coraz mniejszy. Gry z PS1 a z PS2 dzieliła prawdziwa przepaść, PS2 a PS3 to już mniejszy skok choć dalej widoczny. A PS3, a PS4 to jeszcze mniejsza różnica. Dobrze, że na Xboxie nie ma takich problemów bo po prostu nie ma gie, więc nie ma czego porównywać
Opublikowano 12 listopada 20222 l 1 godzinę temu, Wolfie_ napisał: serio ty masz demencje? Ile razy ci trzeba mowic,ze nie jestem botem. W 2023: Starfield Redfall Avowed 3 nowe IP Wierzyć w crapfielda i avowed w 2023 to trzeba być skończonym zielonym frajerem