Opublikowano 7 lipca 20222 l Bardzo dobrze, że nie dodali do TLOU2 multi bo multi nikogo, a tak przynajmniej dopieścili doświadczenie dla jednego gracza
Opublikowano 7 lipca 20222 l W sumie klapy tatuśki mają 2 lewe ręce do gier wideo więc co to za zabawa strzelać do takiego mięsa armatniego? Drickmen gra w szachy 4d i to przewidział <3
Opublikowano 7 lipca 20222 l Pupcio ale wiesz ze po forumie krąży opinia ze we frakcje 1 byłeś strasznie słaby? Pewnie dlatego na frakcjach 2 tak Ci nie zależy
Opublikowano 7 lipca 20222 l No spoko ale ja miałem ekipe z forum do grania więc skąd ta opinia? z yetim próbowałem grać ale chłop tylko mówi na forum że frakcje super a tak to chuya grał więc jedyny użytkownik z forum z którym grałem to bluber a on był M A S A K R O W A N Y Ogólnie jestem najlepszym graczem forum psxextreme.info ale hejtery zawsze będą szczekać
Opublikowano 7 lipca 20222 l 3 minuty temu, Pupcio napisał: Ogólnie jestem najlepszym graczem forum psxextreme.info ale hejtery zawsze będą szczekać
Opublikowano 7 lipca 20222 l Ciekawostka: najpopularniejszym tatuażem wśród fanów marki plejstejszyn jest ten obrazek wydziarany na pośladkach
Opublikowano 7 lipca 20222 l 57 minut temu, Pupcio napisał: miałem ekipe z forum do grania 57 minut temu, Pupcio napisał: jedyny użytkownik z forum z którym grałem to bluber Czyli to wielbienie multi na forumku TLoU to sciama. Jak wszystko co jest pisane o Sony xD
Opublikowano 7 lipca 20222 l haha czyli jedyny kto grał w multi TLOU to bot bluber w ogóle mnie to nie dziwi xDDD
Opublikowano 7 lipca 20222 l Yeti też coś grał tylko chłopak nie miał psychy się zmierzyć z najlepszym graczem tlou w polsce $pawcio69kratosem$ co się odwlecze to nie uciecze jak za 5 lat wyjdą frakcje 2 to tam go przeżuje i zapije truchłem z liścia i innych klaperskich beztalenci
Opublikowano 7 lipca 20222 l Czyli śmieciara dalej bez skillowego multi, klasyka od pierwszego PlayStation.
Opublikowano 7 lipca 20222 l Godzinę temu, knotek napisał: Ciekawostka: najpopularniejszym tatuażem wśród fanów marki plejstejszyn jest ten obrazek wydziarany na pośladkach https://www.ppe.pl/news/302585/sony-usuwa-zakupione-przez-graczy-produkcje-z-bibliotek-playstation-klienci-nie-beda-mogli-ogladac-filmow.html Niebieskie frajery są tylko do yebania przez pijaka Ryana, gier nie ma, co kupiłeś to znika albo plac 2-3x
Opublikowano 7 lipca 20222 l Co te boty to ja nawet nie wiem ale co tam boty co ten MS... Trzeci rok konsoli a oni wydali 3 gry na krzyż na swoją najpotężniejszą konsole na świecie...a miało być tak piękni, 3 gry to prawie tyle samo wydali na konsole konkurencji. Mało tego mają ile tych studiów tam? 23? i co one qrva robią? Sony ma może z 10 a wydają grę za grę, jeszcze dopierdalaja niespodziankami w postaci last part1 a na koniec potwierdzają premierę na ten rok kolejnego wypasa. Tym czasem Phil znowu pierodoli o kolejnym świetnym roku bycia na szarym końcu i wrzuca świnkę Pepe do GP bez zajekniecia ten rok u Sony Horizon, Ghost zaraz takie sztosy jak VS To co MS wyda może do czerwca. Corss geny i remake VS next geny u MS Przecież jak Sony zacznie wydawać gry tylko na ps5 to MS nie pomoże nawet 25 teraflopow Xbox? Zdychaj ty stara qrvo
Opublikowano 7 lipca 20222 l 3,5 bomby za gre VS 4 PLN 7 bomb rocznie za nic Edytowane 7 lipca 20222 l przez LiŚciu
Opublikowano 7 lipca 20222 l No jak widać, bezstresowy developing u MSu jak bezstresowe wychowanie u dzieci, sprawdza się tylko na papierze.
Opublikowano 7 lipca 20222 l 16 minut temu, Paolo de Vesir napisał: No jak widać, bezstresowy developing u MSu jak bezstresowe wychowanie u dzieci, sprawdza się tylko na papierze. Kyo — 02.07.2022 Oni wszyscy by mogli się za robotę zabrać a nie siedzą ciągle na twitterkach i innych gównach taką to prawdę mi napisał świętej pamięci Kyo AMEN and A WOMAN
Opublikowano 7 lipca 20222 l Może gier nie ma, ale przynajmniej wiesz jakich zaimków używa head of gender inclusivity at MS.