Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 612,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

W sumie klapy tatuśki mają 2 lewe ręce do gier wideo więc co to za zabawa strzelać do takiego mięsa armatniego? Drickmen gra w szachy 4d i to przewidział <3

Opublikowano

Pupcio ale wiesz ze po forumie krąży opinia ze we frakcje 1 byłeś strasznie słaby? Pewnie dlatego na frakcjach 2 tak Ci nie zależy :sonkassie:

Opublikowano

No spoko ale ja miałem ekipe z forum do grania więc skąd ta opinia? :philosoraptor: z yetim próbowałem grać ale chłop tylko mówi na forum że frakcje super a tak to chuya grał więc jedyny użytkownik z forum z którym grałem to bluber a on był M A S A K R O W A N Y:sonkassie: Ogólnie jestem najlepszym graczem forum psxextreme.info ale hejtery zawsze będą szczekać :asax:

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Ogólnie jestem najlepszym graczem forum psxextreme.info ale hejtery zawsze będą szczekać :asax:

ABFABA2E-F46B-4537-BA75-CC9FF43D5F86.jpeg

Opublikowano

Ciekawostka: najpopularniejszym tatuażem wśród fanów marki plejstejszyn jest ten obrazek wydziarany na pośladkach 

IMG-20220707-WA0000.jpg

Opublikowano
57 minut temu, Pupcio napisał:

miałem ekipe z forum do grania

57 minut temu, Pupcio napisał:

jedyny użytkownik z forum z którym grałem to bluber 

Czyli to wielbienie multi na forumku TLoU to sciama. Jak wszystko co jest pisane o Sony xD

Opublikowano

Yeti też coś grał tylko chłopak nie miał psychy się zmierzyć z najlepszym graczem tlou w polsce $pawcio69kratosem$ co się odwlecze to nie uciecze :) jak za 5 lat wyjdą frakcje 2 to tam go przeżuje i zapije truchłem z liścia i innych klaperskich beztalenci :)

Opublikowano

Na PSX był Quake 2 i Duke Nukem TTK, nie pyerdol :sonkassie:

Opublikowano
Godzinę temu, knotek napisał:

Ciekawostka: najpopularniejszym tatuażem wśród fanów marki plejstejszyn jest ten obrazek wydziarany na pośladkach 

IMG-20220707-WA0000.jpg

https://www.ppe.pl/news/302585/sony-usuwa-zakupione-przez-graczy-produkcje-z-bibliotek-playstation-klienci-nie-beda-mogli-ogladac-filmow.html

Niebieskie frajery są tylko do yebania przez pijaka Ryana, gier nie ma, co kupiłeś to znika albo plac 2-3x :kekw:

Opublikowano

Heloł. Zapomnieliście o tym killerze :reggie:

Destruction-Allstars-Gra-PS5-front2D__1.

Opublikowano

Co te boty to ja nawet nie wiem ale co tam boty co ten MS... :kekw: 

Trzeci rok konsoli a oni wydali 3 gry na krzyż na swoją najpotężniejszą konsole na świecie...a miało być tak piękni,  3 gry to prawie tyle samo wydali na konsole konkurencji.

Mało tego mają ile tych studiów tam? 23? i co one qrva robią? Sony ma może z 10 a wydają grę za grę, jeszcze dopierdalaja niespodziankami w postaci last part1 a na koniec potwierdzają premierę na ten rok kolejnego wypasa. :)

Tym czasem Phil znowu pierodoli o kolejnym świetnym roku bycia na szarym końcu i wrzuca świnkę Pepe do GP bez zajekniecia :kekw:

ten rok u Sony Horizon, Ghost zaraz takie sztosy jak 

the-last-of-us-remake-7-scaled-958x575.jpg.fa935aad5b68c42db5c8f65fe1a2846e.jpg394368609.thumb.jpg.585c6e19a1addd7c3b525f9e43e396af.jpg

VS 

To co MS wyda może do czerwca.

619988634_z28575556QStarfield.jpg.6529ea9196d09a40db0593d65e0974a7.jpgRedFall-When-does-the-new-Arkane-Studios-game-start.thumb.jpeg.18094fa1356217cee14f1abfe2f5f49b.jpeg

Corss geny i remake  VS next geny u MS 

Przecież jak Sony zacznie wydawać gry tylko na ps5 to MS nie pomoże nawet 25 teraflopow 

:kekw:

Xbox? Zdychaj ty stara qrvo :daddy:

Opublikowano

3,5 bomby za gre VS 4 PLN 7 bomb rocznie za nic:kojima:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No jak widać, bezstresowy developing u MSu jak bezstresowe wychowanie u dzieci, sprawdza się tylko na papierze. :asax:

Kyo — 02.07.2022

Oni wszyscy by mogli się za robotę zabrać a nie siedzą ciągle na twitterkach i innych gównach

taką to prawdę mi napisał świętej pamięci Kyo

AMEN

and A WOMAN

:nosacz3: