Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 16.11.2022 o 15:27, dee napisał:

Kupowanie gier w roku 2022 xDDD To tylko u niebieskich kundli, które w zębach grzecznie przynoszą kasę ryanowi w zamian za zaszczyt bycia wydymanym bez mydła :shieeet:

Jakie to jest piękne że nawet nie trzeba gnoić klaperskich bo te matołki gnoją się same :balon:

To tylko pudełka które schodzą na plejkurwach lepiej bo niebieskie frajery robią wyścigi na poczte, jeśli chodzi o cyfre to znacznie lepiej sprzedają się gry na XBOXach. To jest nowoczesność, wygoda, gracze z klasą a nie jak niebieskie śmieci żebraki pod monopolowym ''otwarte tylko w celu sprawdzenia'' haaa tfuuuu!  :)

FhtzAvbWQAIX-Dz?format=jpg&name=large

:kekw::yeti::kekw:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 godzinę temu, PanKamil napisał:

i gracze szybko wyjaśnili tego szrota

Zdjęcie

To pa na to:

Screenshot_2022-11-17-17-27-50-028-edit_org.mozilla.firefox.jpg

Z TAKICH GIER TEŻ SIĘ LUDZIE CIESZĄ :kekw:

Shovelware Pass w natarciu!

Opublikowano
2 godziny temu, PanKamil napisał:

i gracze szybko wyjaśnili tego szrota

Zdjęcie

Ciekawe biorąc pod uwagę, że na Steam ma 95% pozytywnych opinii... Wojownicy marki w natarciu.

Opublikowano

Tak obiektywnie pacząc to ten rok dla Xboxa to niezłe nieporozumienie. 2021 jeszcze coś przynajmniej dowiózł dla fanów zielonego. Mam nadzieje, że 2023 będzie lepszy zielone robaczki :*

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
57 minut temu, Daddy napisał:

To jest nowoczesność, wygoda, gracze z klasą

Nowoczesnosc. Konsola przyszlosci. Konsola fusion :obama: prawie jak kuchnia fusion.

Kuchnia playstation? Niczym amerykanski diner. Brutalnie zastawiony stol az sie ugina, dania male, dania duze, desery. Dla kazdego cos fpyte. 

Kuchnia nintendo? Danonki, jajecznica z keczupem. Zboczone i pojebane ale ktoz z nas nie ma slabosci?

Kuchnia xboxa? Tak jak daddy wspominal. Fusion. Przyszlosc. Magia na talerzu. Kelner podaje srebrna tace do stolika. Podnosi pokrywke a klient zamiera. Powoli uwalnijacy sie ciekly azot odslania bohatera tej nietuzinkowej uczty. Blyszczacy, idealnie wysmazony kawalek gowna pierdolonego :kekw:

Opublikowano

Ciekawe skąd ta nerwowość klaperskich? Czyżby jakiś związek z nadchodzącym nieubłaganie rokiem 2023?

No pewnie że tak :gayos:

Plejśmieciara5 skończyła się na roku 2022, teraz tylko powolna agonia podlana łzami niebieskich kundli :banderas:

Opublikowano

Co tam w 2023 od $orry na plejkurwie 4.5 bez gier? :kekw::yeti::kekw:

Parujący kloc ryana na mordach klapowów :sonkassie:

Opublikowano

Forspoken, final fantasy 7 part 2, ff16, spiderman 2 i pewnie jakieś niespodzianki.

Co na xkurwisku? Może bugfield w 30 fps. Tak to forza motorsport mmo i redfall nikogo ( mnie tak ).

Opublikowano
6 minutes ago, Donatello1991 said:

Forspoken, final fantasy 7 part 2, ff16, spiderman 2 i pewnie jakieś niespodzianki.

Co na xkurwisku? Może bugfield w 30 fps. Tak to forza motorsport mmo i redfall nikogo ( mnie tak ).

Forspoken na pc (70% posiadaczy ps5 nie zagra)

FF7 - raczej 2024 (99% posiadaczy ps5 nie zagra)

FF16 - moze w 2023 (JW)

Spiderman 2 - Niby dalej ma byc w 2023 ale wydaje mi sie,ze wyleci na Q1 2024

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Przypomnijmy, że zieloni zalozyli temat gry "Pan Hideo Kojima" :rofl:. To są odwierty w Rowie Mariańskim. Gdzie są granice żenady i upodlenia, których nie przekroczą te zielone pokraki?

Opublikowano

Immortality za darmo dla posiadaczy Netflixa. Jedna z najlepiej ocenianych gier przez 4 serwisy branżowe tego roku trafi bezpłatnie na Androida i iOS!

Ależ bomba, co @Daddy?

Nie wiem gdzie tą grę muszą jeszcze wstawić, by chciało się ją zrecenzować komukolwiek więcej niż Windows Central i Pure Xbox, czy https://www.nme.com/  :kekw:

Opublikowano

Banda zielonych przyglupow niedlugo zalozy temat w swoim dziale jak gra w kolko i krzyzyk albo 1000 panoramicznych wyjdzie w gamepassie. 

FAJNA GIERKA, MOZE JEST TO TAK ZWANA POPIERDOLKA ALE IDEALNIE WSTRZELA SIE W MOMENT PRZED DUZYMI PREMIERAMI 

Tak bedzie a ten MOMENT trwa juz kurwa 20 jebanych lat :kekw:

Opublikowano
3 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Kolejny rok pełnej dominacji Pana Sony :fsg:

Opublikowano

E32dg_WXEAAbsQW?format=jpg&name=large

czyli plejkurwa 4.5 ZERO gier w 2023 a miało być tak pięknie, Ryan zaraz szybko podkupi demo gry na 2 tygodnie  :kekw::yeti::kekw: 

Opublikowano

Akurat u klaperskich brak gier na plejśmieciare5 to żaden problem. Kwestia dziennej dawki psychotropów :dunno:

Opublikowano
W dniu 15.11.2022 o 07:43, drozdu7 napisał:

No gra o kocie ma prawie tyle samo nominacji co Elden Ring, co wiele mówi o tym plebiscycie. 

Geoff naprawdę chce się zbliżyć poziomem do Oskarów. 

Raczej mówi to o stanie branży w 2022, bo te nominacje to w zasadzie zbiór redakcji growych z całego świata. Jakby nie Sonka to ER by zgarnął wszystko na pewniaka.

W dniu 16.11.2022 o 07:54, drozdu7 napisał:

Przecież gdyby wam teraz Geoff nie przypomniał to byście nie pamiętali że Forbidden West był w tym roku 

Był, w lutym, trzeba przyznać że Sony wykazało się dużą pewnością siebie, wydając grę obok Eldena. Już wiadomo że gra okazała się gigantycznym sukcesem, wyprzedzając wiele multiplatform, zarówno pod względem sprzedanych kopii i metacritic.

Nie wiem czy słyszałeś, ale Sony na poważnie zaczęło inwestować w tą franczyze, stąd kolejne gry w produkcji, nieszczęsny remaster jedynki, serial od Netflixa itp. DLC do Zakazanego Zachodu powinno być zaprezentowane już niedługo, tak czy siak newsów z tej marki nie powinno zabraknąć przez najbliższe lata.

Opublikowano

i ZERO nowych IP tylko te trzy serie do ujebania jak fifki co roku, Ryana plujesz na mordy klapów, tak trzymać  :)  

teraz tylko czekać jak klapy będą się ustawiać w MMO z rudym ulańcem   

Horizon-Forbidden-West.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Daddy napisał:

teraz tylko czekać jak klapy będą się ustawiać w MMO z rudym ulańcem   

Aloy ma figurę wzorowaną na profesjonalnych climberkach, np. Natalia Grossman.

Opublikowano

Po GoW i Callisto będę chciał odpocząć od tak potężnych gier i coś dla relaksu by się przydało. Czy MS jest w stanie w styczniu już zapewnić FM, albo Redfall? To nie dużo. Nie proszę o tak wiele. Tylko te 2 gierki. Nawet dziecko z przedszkola by to wydało w styczniu. Czy Spencer podejmie rękawice z dzieckiem z przedszkola?

Opublikowano

@Donatello1991  Forza obstawiam Q2 2023 nie wcześniej 

redfall będzie dobrze jak to wyjdzie „Holidays” 2023

Opublikowano

No ja na ostatnim e3 słyszałem że wszystkie gry z pokazu wyjdą w ciągu 12 mcy i tego się trzymam. Jeśli będzie inaczej to się wkurwię już konkretnie bo nie lubię takich akcji. 

Tym bardziej ciekawi mnie czy u Geoffa będzie wogole MS i czy będą daty premier ich gier