Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Ty no faktycznie jest płacz że nie ma z urzędu dyszki i tytułu Goty.

Recki nie czytałem ale 8+ to jest gra bardzo dobra 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Te oceny od 0 do 10 są dziwne, a przynajmniej ich odbiór taki jest. 

7 crap

8-9 średniak 

10 masakrator

Po mojemu 8+ to bardzo wysoka ocena i jest ona jak najbardziej zasłużona dla gry, która w zasadzie nie wnosi nic nowego i niczym przełomowym nas nie zaskoczy. 

Opublikowano

To efekt dzisiejszej branży. Mamy erę robienia bezpiecznych gierek z zapożyczonymi mechanikami/gameloopem, gdzie nikt nie wie już kto od kogo ściągał, dlatego taki odbiór w ocenach.

Opublikowano

No oceny się mocno zdewaluowały jak daje się przykładowo Far Cry 5 czy AC Odyssey np 8/10 to potem można się zdziwić lekko 

Opublikowano

Pamiętacie jak boty trzepały, bo w jakimś tygodniu x-śmieciara bez gier sprzedała się lepiej?

Jaki pogrom :kekw:

Opublikowano

Xbox jest jak reprezentacja Polski, najpierw duże nadzieje, później ostry wpierdol i na końcu walka o resztki godności. I tak od 20 lat :shieeet:

Opublikowano

Wystarczy, że zagłodzą $ony i ich misja zostanie spełniona

Opublikowano

Jeżeli nadal z taką intensywności będą wydawać gry, to w pierwszej kolejności zagłodzą was, zielone karaluchy :kekw:

Opublikowano

Ja mam pełen brzuszek. Xbox jest wspaniały, raj dla hardcore gamera. Casuale zjedzą makdolana god of war i pół roku bez grania znowu.

Opublikowano

Nowa definicja hardcore gamera MS - Candy Crush i gry z androida.

Opublikowano

candy crush dostarczy więcej rozrywki niż ubisoft z mechanicznymi dinozaurami. Dobrze, że postac cały czas gada co trzeba robic, bo klap by się pogubił. Przegrywy pewnie wciąż ze starą mieszkają, bo sami by obiadu nie zrobili i gaci nie wyprali bez tutoriala z youtuba.

Opublikowano
14 godzin temu, YETI napisał:

Pamiętacie jak boty trzepały, bo w jakimś tygodniu x-śmieciara bez gier sprzedała się lepiej?

Jaki pogrom :kekw:

VGChartz i Mohamed84382893 to zawsze pewne źródło informacji

Opublikowano

wejdzie człowiek z rana do działu xboxa i humor od razu lepszy:)

Opublikowano
Godzinę temu, Shen napisał:

wejdzie człowiek z rana do działu xboxa i humor od razu lepszy:)

Co tam się dzieje? Znów komuś psycha siada z powodu tego, że kolejna generację się opluwany? 

Opublikowano

Haha, aż zajrzałem przeczytać kolejną reckę sztosa z Androida dla hardcore gamerów:

13 godzin temu, Moldar napisał:

8 godzin, dopiero pierwszy akt za mną, choć nie wiem ile ich gra ma. Mnie się bardzo podoba, rozmów jest dużo ale one są właśnie najlepsze, czuć, że twórcy starali się oddać tamte czasy, kiedy wiara w Boga była bardzo duża i ma dobrą sprawę nie było ateistów. Często rozmowy są o niczym, ale to jest właśnie jak dla mnie w nich najlepsze. Jestem ciekaw co tam będzie dalej, brakuje tylko większej liczby dźwięków.

Ciekawe co będzie dalej no?

Może jeszcze więcej rozmów o niczym! :yao:

Opublikowano

Mi pasuje taki podział. Xbox dla graczy, plejstejszyn dla tatuśków niegrających w gry. Każdy znajdzie coś dla siebie :newell:

15 godzin temu, izon napisał:

Xbox jest jak reprezentacja Polski

W takim wypadku ty jesteś reprezentacją kobiet U-21 frajerze :potter:

Opublikowano

Jako spektator z cienia mający całą branżę Gierkova za gówno obesrane to muszę przyznać, że posty fanów PlayStation na forumku miażdżą użytkowników Xboxa i walą ich bez smalcu w odbyty aż im łzy płyną rwącymi strugami.

Fan PlayStation: mocne krótkie bolesne piłki okraszone sarkastycznym wysublimowanym humorem :sir: , bawią na 100% i tych i tych, bo niektóre wypowiedzi tutaj zapamiętam na długo. Wszyscy śmiali się i dokazywali sobie do rozpuku.

Fan Xbox: :dafuq: PlayŚmieciara 4.5 kurwaplej, wyszsza kultura komsolowości, dupa, gówno, klapy eeeeeeee MAKARENA :dafuq: ~intelektualne, komediowe i cywilizacyjne dno dna.

Opublikowano
9 minut temu, Krzysztof93 napisał:

dokazywali sobie do rozpuku.

Raczej do wytrysku jak sobie na krzyżaka walą, bo mogą coś negatywnego o xboxie napisać.

Chujowe forum imo. Nie wiem czy w pewnym wieku przestali grać czy nigdy nie grali, a dopiero teraz profile pokazują prawdę. banda januszy i nie-graczy. Na jednej ręce policzę osoby zainteresowane branżą i grami.

Opublikowano
4 minuty temu, Krzysztof93 napisał:

Fan PlayStation: mocne krótkie bolesne piłki okraszone sarkastycznym wysublimowanym humorem :sir: , bawią na 100% i tych i tych, bo niektóre wypowiedzi tutaj zapamiętam na długo. Wszyscy śmiali się i dokazywali sobie do rozpuku.

uwaga przykład wysublimowanego humoru wysokich lotów w wykonaniu jednego z największych fanów Playstation w tym temacie :sir:

W dniu 18.11.2022 o 10:44, PanKamil napisał:

(...) xkurwie jedyna głośne "gry" jakie wyszły to cwalo, frajerza i teraz uwaga znowu wyjdzie frajerza:dynia: (...) Ludzie od girlsów przestali robić girlsy bo pomagają innym studiom pchać te szroty. (...), plejgej od frajerzy z fablem wypierdolił się na ryj (...) Cały ten zjad upośledzonych informatyków pod szyldem xkurwa gej studios to obwoźny cyrk, posmiewisko branży

do tego dorzućmy jeszcze Schabka na przepustce z Choroszczy, Whiskera zasypiającego z alkoholem przed TV i Donatello wrzucajacego zdjęcia ospermionego pada na forum i mamy pełen obraz.

Oczywiście boty też nie są lepsi i też zdarza mi się schować twarz z zażenowania gdy Daddy napisze posta, ale jednak przewaga liczebna wyraźie jest po stronie niebieskich i wynika to prawdopodobnie z tego, że użytkowników tej konsoli jest więcej na forum więc to czysty rachunek prawodobieństwa że w określonej grupie trafia się jakiś zjeb, oraz użytkownicy Playstation są bardziej emocjonalnie związani ze swoją konsolą i odczuwają silniejszą potrzebe jazdy po xboksie.

Opublikowano

uważajcie chłopaki z tym słowem na "z", bo możecie wyłapać bana na 8dni.

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał:

uwaga przykład wysublimowanego humoru wysokich lotów w wykonaniu jednego z największych fanów Playstation w tym temacie :sir:

do tego dorzućmy jeszcze Schabka na przepustce z Choroszczy, Whiskera zasypiającego z alkoholem przed TV i Donatello wrzucajacego zdjęcia ospermionego pada na forum i mamy pełen obraz.

Oczywiście boty też nie są lepsi i też zdarza mi się schować twarz z zażenowania gdy Daddy napisze posta, ale jednak przewaga liczebna wyraźie jest po stronie niebieskich i wynika to prawdopodobnie z tego, że użytkowników tej konsoli jest więcej na forum więc to czysty rachunek prawodobieństwa że w określonej grupie trafia się jakiś zjeb, oraz użytkownicy Playstation są bardziej emocjonalnie związani ze swoją konsolą i odczuwają silniejszą potrzebe jazdy po xboksie.

Post tak obiektywny jak specjalny filtr do umieszczania newsów o xkurwie:shieeet: 

grinch doda do tego kolejne zdjęcie spermera w stringach czekając na swój pierwszy raz z knurem i mamy cały obraz zielonego gnojowskia:kekw:

Opublikowano
6 minut temu, 20inchDT napisał:

Na jednej ręce policzę osoby zainteresowane branżą i grami.

To jest całkiem naturalne. Im więcej się interesujesz, zdobywasz wiedzę i rozeznanie to zaczynasz stopniowo odchodzić od tego hobby bo ileż można patrzeć jak coś co lubisz/kochasz jebie się na twoich oczach a sam jako jednostka nie możesz nic zrobić by temu zapobiec.

3 minuty temu, ASX napisał:

Ja Ciebie doskonale rozumiem ale ja mówię o swoich obserwacjach i niestety ale najbardziej w oczy rzucają mi się posty takiego Daddy i to jest takie smutne wyzywanie się dzieci na garażach. I muszę przyznać, że niektóre posty użytkownika Schabek może i wulgarne ale jednak mają w sobie jakieś poczucie humoru, mocne, bolesne i wulgarne ale zabawne. Zestawione z pisaniem ,,plejkurwa 4.5 hehe gówno eee wyruchani jesteście'' to historyjka o kuchni Fusion jest intelektualnie daleko w innej galaktyce od tego wiejskiego wyzywania się na wulgaryzmy.

No ale moje zdanie i tak nikogo więc spokojnie ja i tak mam wyrąbane i na te playstation i na tego xboxa i na całą resztę w sumie też.

Opublikowano

Niestety na świecie fanatycy xkurwy to jeszcze większa patologia niż fani bmw

Xbox FanFest: there is already a date and time for the digital event  registrations – Archyworldys

Dla konsolki stać jak ultrasi z szalikami w młynie na stadionie:dynia: