Opublikowano 23 listopada 20222 l 12 minut temu, Krzysztof93 napisał: To jest całkiem naturalne. Im więcej się interesujesz, zdobywasz wiedzę i rozeznanie to zaczynasz stopniowo odchodzić od tego hobby bo ileż można patrzeć jak coś co lubisz/kochasz jebie się na twoich oczach a sam jako jednostka nie możesz nic zrobić by temu zapobiec. iksde
Opublikowano 23 listopada 20222 l 2 godziny temu, PanKamil napisał: Niestety na świecie fanatycy xkurwy to jeszcze większa patologia niż fani bmw Dla konsolki stać jak ultrasi z szalikami w młynie na stadionie Wpada bojówka Sony i ich klepie aż miło. Kazdego zielonego rozpierdalam na solo.
Opublikowano 23 listopada 20222 l Jesteś tutaj znany z klepania byka typie, nie wiem czy są powody do dumy
Opublikowano 23 listopada 20222 l 5 godzin temu, easye napisał: Haha, aż zajrzałem przeczytać kolejną reckę sztosa z Androida dla hardcore gamerów: Ciekawe co będzie dalej no? Może jeszcze więcej rozmów o niczym! Wrzucanie normalnej rozmowy do tego gnojowiska, to już klaperstwo za mocno wjeżdża
Opublikowano 23 listopada 20222 l https://www.ppe.pl/news/309362/god-of-war-ragnarok-z-oficjalnym-wynikiem-to-najszybciej-sprzedajaca-sie-gra-first-party-od-sony.html Na kolana !
Opublikowano 23 listopada 20222 l 37 minut temu, dee napisał: Jesteś tutaj znany z klepania byka typie, nie wiem czy są powody do dumy Ty, ale wyobrażasz sobie jak w podskokach pędzi do Ciebie taka łania i wypłaca niewieściego liścia w ryj? Zamiast oddać zalał bym się łzami z beki. Bojowki sony kurwa
Opublikowano 23 listopada 20222 l 33 minuty temu, Donatello1991 napisał: https://www.ppe.pl/news/309362/god-of-war-ragnarok-z-oficjalnym-wynikiem-to-najszybciej-sprzedajaca-sie-gra-first-party-od-sony.html Na kolana ! Pewnie będzie też najszybciej sprzedającą się grą na Pchlim
Opublikowano 23 listopada 20222 l Wszyscy zdrowi na umyśle wiedzą, że xbox oznacza gorszy sort gracza, nawet miscrosft to wie, tylko te jebane ulungi z choroszczy nie wiedzą
Opublikowano 23 listopada 20222 l To już przypomina gniecenie butem zielonego szrota przez niebieską metaforę godności. Kolejna generacja standardowo przegrana przez Xboxa. Coś-tam-field w zasadzie nikogo już, łabędzi śpiew (w 15 fps-ach) konsoli w agonii. Play has no limits
Opublikowano 23 listopada 20222 l 5 godzin temu, Krzysztof93 napisał: posty takiego Daddy i to jest takie smutne wyzywanie się dzieci na garażach. Nie żebym robił za adwokata botów, ale w tym roku nie za bardzo jest jak czepiać się PlayStation, więc nic innego nie zostało chyba? Kiedy wiesz że masz wszystkie asy w ręce, to łatwo być tym "mądrym". Edytowane 23 listopada 20222 l przez aph
Opublikowano 23 listopada 20222 l Ciekawe czy w nowym wiedźminie po patchu będzie obsługa Dual Sense bo to jednak Game CHANGER znaczący
Opublikowano 23 listopada 20222 l 1 minutę temu, Whisker napisał: Ciekawe czy w nowym wiedźminie po patchu będzie obsługa Dual Sense bo to jednak Game CHANGER znaczący Bez tego nie będzie można tego patcha nazwać nextgenowym. Dualsens to jedna z definicji nowej generacji.
Opublikowano 23 listopada 20222 l 3 minuty temu, PanKamil napisał: Bez tego nie będzie można tego patcha nazwać nextgenowym. Dualsens to jedna z definicji nowej generacji. Haptyka podczas burzy i deszczu albo pływaniu po skellige to byłoby coś aż bym chyba wtedy dwa egzemplarze jeszcze dokupił
Opublikowano 23 listopada 20222 l 5 godzin temu, Moldar napisał: Wrzucanie normalnej rozmowy do tego gnojowiska, to już klaperstwo za mocno wjeżdża No w temacie tego napisać bym nie mógł, bo zaraz zlecieliby się smutni gracze Xboxa ze zgłoszeniami do moderatorki, że ktoś im "super gry o niczym" obraża.
Opublikowano 23 listopada 20222 l 7 godzin temu, Donatello1991 napisał: https://www.ppe.pl/news/309362/god-of-war-ragnarok-z-oficjalnym-wynikiem-to-najszybciej-sprzedajaca-sie-gra-first-party-od-sony.html Na kolana ! Cały tydzień i tylko 5 baniek? Wstyd się chwalić takim wynikiem, to jest ta megatona od sony? To jest wynik
Opublikowano 23 listopada 20222 l sony i megatony... nintendo sprzedało 3 miliony kopii splatoon 3 w ciagu pierwszych dni w samej japonii. Playstation to nie ta liga. Zyja tylko dzieki call of duty.
Opublikowano 24 listopada 20222 l Skończyłem GoW Ragnarok i tego nie da się napisać słowami, to istny majstersztyk 10/10, takie gry na XSX jakby wyszły to chyba tassing for decade
Opublikowano 24 listopada 20222 l 2 godziny temu, Rozi napisał: Kondycja X-śmiecia w 2022? Obrazek wyraża więcej, niż tysiąc słów: Halo Infinite Singla skończyłem a multi ponad 50h, Scorn - mam 100% - Grounded - dla mnie gówno - a Dusk - doszedłem do końcówki ale nuda w chuj - Dying L2 tylko na ps5 bo haptyka i lepsza wydajność 3 godziny temu, Shen napisał: Cały tydzień i tylko 5 baniek? Wstyd się chwalić takim wynikiem, to jest ta megatona od sony? To jest wynik Tylko ze GOW kosztuje o wiele więcej niż pokemnony, szach mat!!! I z twgo robią się konkretne miliony bo zamiast 199 jest 350
Opublikowano 24 listopada 20222 l 7 godzin temu, 20inchDT napisał: sony i megatony... nintendo sprzedało 3 miliony kopii splatoon 3 w ciagu pierwszych dni w samej japonii. Playstation to nie ta liga. Zyja tylko dzieki call of duty. To jest NIE DO WIARY jak nisko mogą upaść zielone karaluchy! W ostatnim kwiku rozpaczy przed ostatecznym zarżnięciem wyciągają z gnojówki Nintendo Xbox to PSL branży gier, potrzebują się podpiąć do innej sraki by razem stworzyć mega gówno przez, które nadal musimy słuchać ich pierdolenia. Zaorać to.
Opublikowano 24 listopada 20222 l 11 godzin temu, easye napisał: No w temacie tego napisać bym nie mógł, bo zaraz zlecieliby się smutni gracze Xboxa ze zgłoszeniami do moderatorki, że ktoś im "super gry o niczym" obraża. No jeżeli zagrałeś i masz swoją opinię, to czemu nie. No chyba, że to własnie pierdololo z console wars na zasadzie, nie grałem, ale wiem lepiej
Opublikowano 24 listopada 20222 l 7 godzin temu, Whisker napisał: tassing for decade W pentiment jesteśmy w Tassing przez 25 lat, a nie tylko 10
Opublikowano 24 listopada 20222 l Goty fabularnie ograne. Xszmata rozjebana. Gow ma dwa tematy, taka epickosc. Xszmata zero o epickosci.