Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, Krzysztof93 napisał:

To jest całkiem naturalne. Im więcej się interesujesz, zdobywasz wiedzę i rozeznanie to zaczynasz stopniowo odchodzić od tego hobby bo ileż można patrzeć jak coś co lubisz/kochasz jebie się na twoich oczach a sam jako jednostka nie możesz nic zrobić by temu zapobiec.

iksde

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
2 godziny temu, PanKamil napisał:

Niestety na świecie fanatycy xkurwy to jeszcze większa patologia niż fani bmw

Xbox FanFest: there is already a date and time for the digital event  registrations – Archyworldys

Dla konsolki stać jak ultrasi z szalikami w młynie na stadionie:dynia: 

Wpada bojówka Sony i ich klepie aż miło. 

Kazdego zielonego rozpierdalam na solo.

Opublikowano

Jesteś tutaj znany z klepania byka typie, nie wiem czy są powody do dumy :shieeet:

Opublikowano
5 godzin temu, easye napisał:

Haha, aż zajrzałem przeczytać kolejną reckę sztosa z Androida dla hardcore gamerów:

Ciekawe co będzie dalej no?

Może jeszcze więcej rozmów o niczym! :yao:

Wrzucanie normalnej rozmowy do tego gnojowiska, to już klaperstwo za mocno wjeżdża :reggie:

Opublikowano
37 minut temu, dee napisał:

Jesteś tutaj znany z klepania byka typie, nie wiem czy są powody do dumy :shieeet:

Ty, ale wyobrażasz sobie jak w podskokach pędzi do Ciebie taka łania i wypłaca niewieściego liścia w ryj? 

Zamiast oddać zalał bym się łzami z beki. 

Bojowki sony kurwa:leo:

Opublikowano

Wszyscy zdrowi na umyśle wiedzą, że xbox oznacza gorszy sort gracza, nawet miscrosft to wie, tylko te jebane ulungi z choroszczy nie wiedzą :kaz:

Opublikowano

To już przypomina gniecenie butem zielonego szrota przez niebieską metaforę godności. Kolejna generacja standardowo przegrana przez Xboxa.

Coś-tam-field w zasadzie nikogo już, łabędzi śpiew (w 15 fps-ach) konsoli w agonii. Play has no limits ;)

Opublikowano
5 godzin temu, Krzysztof93 napisał:

posty takiego Daddy i to jest takie smutne wyzywanie się dzieci na garażach. 

Nie żebym robił za adwokata botów, ale w tym roku nie za bardzo jest jak czepiać się PlayStation, więc nic innego nie zostało chyba?

Kiedy wiesz że masz wszystkie asy w ręce, to łatwo być tym "mądrym".

Edytowane przez aph

Opublikowano

Ciekawe czy w nowym wiedźminie po patchu będzie obsługa Dual Sense bo to jednak Game CHANGER znaczący

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Ciekawe czy w nowym wiedźminie po patchu będzie obsługa Dual Sense bo to jednak Game CHANGER znaczący

Bez tego nie będzie można tego patcha nazwać nextgenowym. Dualsens to jedna z definicji nowej generacji.

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

Bez tego nie będzie można tego patcha nazwać nextgenowym. Dualsens to jedna z definicji nowej generacji.

Haptyka podczas burzy i deszczu albo pływaniu po skellige to byłoby coś aż bym chyba wtedy dwa egzemplarze jeszcze dokupił 

Opublikowano

Wpisz sobie ten życiowy sukces do CV xD

Opublikowano
5 godzin temu, Moldar napisał:

Wrzucanie normalnej rozmowy do tego gnojowiska, to już klaperstwo za mocno wjeżdża :reggie:

No w temacie tego napisać bym nie mógł, bo zaraz zlecieliby się smutni gracze Xboxa ze zgłoszeniami do moderatorki, że ktoś im "super gry o niczym" obraża.:reggie:

Opublikowano

sony i megatony... nintendo sprzedało 3 miliony kopii splatoon 3 w ciagu pierwszych dni w samej japonii. Playstation to nie ta liga. Zyja tylko dzieki call of duty.

Opublikowano

Kondycja X-śmiecia w 2022? Obrazek wyraża więcej, niż tysiąc słów:

Screenshot_2022-11-24-00-06-09-046-edit_org.mozilla.firefox.jpg

:kekw:

Opublikowano

Skończyłem GoW Ragnarok i tego nie da się napisać słowami, to istny majstersztyk 10/10, takie gry na XSX jakby wyszły to chyba tassing for decade

Opublikowano
2 godziny temu, Rozi napisał:

Kondycja X-śmiecia w 2022? Obrazek wyraża więcej, niż tysiąc słów:

Screenshot_2022-11-24-00-06-09-046-edit_org.mozilla.firefox.jpg

:kekw:

Halo Infinite Singla skończyłem a multi ponad 50h,

Scorn - mam 100%
- Grounded - dla mnie gówno

- a Dusk - doszedłem do końcówki ale nuda w chuj

- Dying L2 tylko na ps5 bo haptyka i lepsza wydajność 

3 godziny temu, Shen napisał:

Cały tydzień i tylko 5 baniek? Wstyd się chwalić takim wynikiem, to jest ta megatona od sony? :)

To jest wynik

Tylko ze GOW kosztuje o wiele więcej niż pokemnony, szach mat!!! I z

twgo robią się konkretne miliony bo zamiast 199

jest 350

Opublikowano

7 godzin temu, 20inchDT napisał:

sony i megatony... nintendo sprzedało 3 miliony kopii splatoon 3 w ciagu pierwszych dni w samej japonii. Playstation to nie ta liga. Zyja tylko dzieki call of duty.

To jest NIE DO WIARY jak nisko mogą upaść zielone karaluchy! W ostatnim kwiku rozpaczy przed ostatecznym zarżnięciem wyciągają z gnojówki Nintendo :reggie: Xbox to PSL branży gier, potrzebują się podpiąć do innej sraki by razem stworzyć mega gówno przez, które nadal musimy słuchać ich pierdolenia. Zaorać to. :shotgun:

Opublikowano
11 godzin temu, easye napisał:

No w temacie tego napisać bym nie mógł, bo zaraz zlecieliby się smutni gracze Xboxa ze zgłoszeniami do moderatorki, że ktoś im "super gry o niczym" obraża.:reggie:

No jeżeli zagrałeś i masz swoją opinię, to czemu nie. No chyba, że to własnie pierdololo z console wars na zasadzie, nie grałem, ale wiem lepiej :reggie:

Opublikowano
7 godzin temu, Whisker napisał:

tassing for decade

W pentiment jesteśmy w Tassing przez 25 lat, a nie tylko 10 :lapka: