Opublikowano 29 listopada 20222 l Godzinę temu, aph napisał: Robi wrażenie @WhiskerJak byś miał zestawić nordycką dylogie z poprzednimi odsłonami, to która formuła lepsza? Hmm ciężkie pytanie Narodziny Boga wojny to jednak zawsze będą kojarzone z Grecją natomiast ostatnie dwie części i moje prywatne zainteresowania nordycką mitologią oraz stylem (Wikingowie) pcha mnie ku stwierdzeniu iż najlepiej odnajduje się w tej historii ale….. jak zapewne zauważyliście co innego jest wzorować się a co innego zmyślać historie jak Santa Monica. Musimy przymknąć oko na pewne kwestie które nie maja nic wspólnego z nordycką mitologią a są po prostu budowane na jej kanwie. Podsumowując obie serie mitologiczne to sztosy same w sobie. Ja zawsze na piedestał będę kładł GOW3 ale najnowsze serie przyjąłem z pełnym uznaniem i zaangażowaniem, to co chłopaki z SM odwalili zasługuje na laury. 10/10 się zwyczajnie należy! Pod każdym względem! Oddanie jakości, audio, gameplay, replayability…. Edytowane 29 listopada 20222 l przez Whisker
Opublikowano 29 listopada 20222 l 2 godziny temu, aph napisał: Ano, ja to widzę tak że w przyszłym roku rozkręcą się z grami... razem z podwyżkami. De facto MS zrobi to co Sony dawno temu zrobiło - nowe gierki za nową stawkę. Nie będę pisał że napewno tak nie zrobią, bo wszystko jest możliwe. Tylko że gry MS i tak będą w abonamencie więc można sobie ograć w ramach GP, a na własność kupić na jakiejś promce po czasie. Jest to zawsze jakies wyjście. Bardziej bym się skłaniał ku podwyżce samego abo. Ale to bym proponował im dopiero wtedy gdy/jeśli wydadzą kilka gier i będą mieli zapowiedziane kolejne. W innym wypadku znów będzie to strzał w kolano
Opublikowano 29 listopada 20222 l Szach https://www.ppe.pl/news/309588/god-of-war-ragnarok-z-pierwsza-nagroda-goty-tytul-jest-tym-do-czego-powinny-dazyc-wszystkie-gry.html I mat https://www.ppe.pl/news/309580/xbox-bez-wielkich-ogloszen-na-the-game-awards-microsoft-moze-wstrzymac-sie-z-pokazem-nowych-gier.html
Opublikowano 29 listopada 20222 l 6 godzin temu, drozdu7 napisał: Bardziej bym się skłaniał ku podwyżce samego abo. Spencer mówił o podwyżce w kilku miejscach, podniesienie cen gier wydaje się naturalne.
Opublikowano 29 listopada 20222 l 57 minut temu, Mendrek napisał: Xbox oficjalnie martwy? od 2013 roku
Opublikowano 29 listopada 20222 l 3 minuty temu, Szermac napisał: od 2013 roku Trochę tak, ale zdychał długo i miał podrygi. Kurcze flak, myślałem że trochę jeszcze dłużej pożyje, co by Sony miało punkt odniesienia. No nic, zostaje Nintendo. 54 minuty temu, aph napisał: Spencer mówił o podwyżce w kilku miejscach, podniesienie cen gier wydaje się naturalne. Wiadomix, chcą na koniec jeszcze wydoić ile się da. Szkoda w sumie nawet trochę tych graczy co kupili Xboxa i zostają z trupem...
Opublikowano 29 listopada 20222 l W tych niebieskich pojemnikach na wióry po heblowaniu desek, które szumnie i na wyrost nazywają "głowami" jak widać żyje i ma się wspaniale, bo nie ma dnia, żeby o nim nie myśleli. Mikrosoft, ty geniuszu zła
Opublikowano 29 listopada 20222 l https://www.pushsquare.com/news/2022/11/25percent-of-players-have-beaten-god-of-war-ragnarok-two-weeks-after-release tylko 2 klapów na 10 ukończyło DLC o pływaniu kajakiem przez Odrę a PT zalany tymi paździerzami....miało być tak pięknie, wyszło jak zawsze na plejkurwie bez gier
Opublikowano 29 listopada 20222 l Godzinę temu, Daddy napisał: https://www.pushsquare.com/news/2022/11/25percent-of-players-have-beaten-god-of-war-ragnarok-two-weeks-after-release tylko 2 klapów na 10 ukończyło DLC o pływaniu kajakiem przez Odrę a PT zalany tymi paździerzami....miało być tak pięknie, wyszło jak zawsze na plejkurwie bez gier Nie jestem zdziwiony, gra wyglada jak gow 2018, a tam musialem sie kurewsko zmuszczac, zeby skonczyc.
Opublikowano 29 listopada 20222 l Poczekajmy do TGA i się okaże. Mają być daty premier gier przesuniętych z 2021r. które mają się ukazać DO CZERWCA I CHUJ!
Opublikowano 29 listopada 20222 l Przejebana sytuacja xkurwy. Albo pokażą te swoje crapy i podadzą daty premier i deal z acti upadnie na ryj na 100% albo naplują w ryj swoim fanatykom i wypierdolą te crapy w kosmos licząc, że deal się uda kiedy najpierw wylizą rowa sony Już widzę te mordę spermer kiedy żadna z tych gier z e3 nie wyjdzie jednak do kolejnego e3
Opublikowano 29 listopada 20222 l W końcu powstaje konsola idealnie skrojona pod klaperskich. Po kompromitacji i upadku plejśmieciary5 jest jakaś nadzieja dla #mopsiarzegamingu
Opublikowano 29 listopada 20222 l 6 godzin temu, aph napisał: Spencer mówił o podwyżce w kilku miejscach, podniesienie cen gier wydaje się naturalne. Jakich gier?
Opublikowano 29 listopada 20222 l 2 minuty temu, izon napisał: Jakich gier? Nooo mam nadzieję że zapowiadane gry się ukażą wreszcie, bo to przestanie już być zabawne.
Opublikowano 29 listopada 20222 l Dawno mnie tu nie było, ale musze przyznać klapom, że pierwsza część God of War wygląda naprawdę zacnie na PC w Ultra Wide
Opublikowano 29 listopada 20222 l Na co botom gry XDDDDDD Edytowane 29 listopada 20222 l przez Szermac
Opublikowano 30 listopada 20222 l Kawałek plastiku a żyje tylu osoba głowach rent free Edytowane 30 listopada 20222 l przez Wolfie_
Opublikowano 30 listopada 20222 l 4 godziny temu, Szermac napisał: Na co botom gry XDDDDDD Podobno następny ma być kaftan bezpieczeństwa dla tych pokrak życiowych.
Opublikowano 30 listopada 20222 l Chyba dalej trzeba poczekać na te mocniejsze multiplatformy na Series X. I pomyśleć że przed launchem tej generacji niektórzy zachowywali się jakby 120 FPS było ekskluzywnym ficzerem series x....
Opublikowano 1 grudnia 20222 l God of war 20 część spoko, Girsy 5 fuj bo za dużo tego samego Whisker gratuluję zajawki na gowy, może i trochę alkoholik ale przynajmniej nie teoretyk gamingu jak paraklapy bez ps5.
Opublikowano 1 grudnia 20222 l whisker jedyny klap gracz. Pozostali to teoretycy maks 5 gier rocznie.
Opublikowano 1 grudnia 20222 l Jeszcze jakby trzeźwy grał i pisał to w ogóle top klaperskich pod względem grania, niestety wycieczki na dno butli skutkują wylewami, aczytalnymi postami i setką bezwartościowych zdjęć w cw podczas Open Flacha Nights.