Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, aph napisał:

Robi wrażenie :D  @WhiskerJak byś miał zestawić nordycką dylogie z poprzednimi odsłonami, to która formuła lepsza?

Hmm ciężkie pytanie ;) Narodziny Boga wojny to jednak zawsze będą kojarzone z Grecją natomiast ostatnie dwie części i moje prywatne zainteresowania nordycką mitologią oraz stylem (Wikingowie) pcha mnie ku stwierdzeniu iż najlepiej odnajduje się w tej historii ale….. jak zapewne zauważyliście co innego jest wzorować się a co innego zmyślać historie jak Santa Monica. Musimy przymknąć oko na pewne kwestie które nie maja nic wspólnego z nordycką mitologią a są po prostu budowane na jej kanwie.

Podsumowując obie serie mitologiczne to sztosy same w sobie. Ja zawsze na piedestał będę kładł GOW3 ale najnowsze serie przyjąłem z pełnym uznaniem i zaangażowaniem, to co chłopaki z SM odwalili zasługuje na laury. 10/10 się zwyczajnie należy! Pod każdym względem! Oddanie jakości, audio, gameplay, replayability….

Edytowane przez Whisker

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
2 godziny temu, aph napisał:

Ano, ja to widzę tak że w przyszłym roku rozkręcą się z grami... razem z podwyżkami. De facto MS zrobi to co Sony dawno temu zrobiło - nowe gierki za nową stawkę.

Nie będę pisał że napewno tak nie zrobią, bo wszystko jest możliwe. Tylko że gry MS i tak będą w abonamencie więc można sobie ograć w ramach GP, a na własność kupić na jakiejś promce po czasie. Jest to zawsze jakies wyjście. 

Bardziej bym się skłaniał ku podwyżce samego abo. Ale to bym proponował im dopiero wtedy gdy/jeśli wydadzą kilka gier i będą mieli zapowiedziane kolejne. W innym wypadku znów będzie to strzał w kolano 

Opublikowano

Xbox oficjalnie martwy?

Opublikowano
6 godzin temu, drozdu7 napisał:

Bardziej bym się skłaniał ku podwyżce samego abo. 

Spencer mówił o podwyżce w kilku miejscach, podniesienie cen gier wydaje się naturalne. 

Opublikowano
57 minut temu, Mendrek napisał:

Xbox oficjalnie martwy?

od 2013 roku

Opublikowano
3 minuty temu, Szermac napisał:

od 2013 roku

Trochę tak, ale zdychał długo i miał podrygi. Kurcze flak, myślałem że trochę jeszcze dłużej pożyje, co by Sony miało punkt odniesienia. No nic, zostaje Nintendo.

54 minuty temu, aph napisał:

Spencer mówił o podwyżce w kilku miejscach, podniesienie cen gier wydaje się naturalne. 

Wiadomix, chcą na koniec jeszcze wydoić ile się da. Szkoda w sumie nawet trochę tych graczy co kupili Xboxa i zostają z trupem...

Opublikowano

W tych niebieskich pojemnikach na wióry po heblowaniu desek, które szumnie i na wyrost nazywają "głowami" jak widać żyje i ma się wspaniale, bo nie ma dnia, żeby o nim nie myśleli. Mikrosoft, ty geniuszu zła :banderas:

Opublikowano
Godzinę temu, Daddy napisał:

https://www.pushsquare.com/news/2022/11/25percent-of-players-have-beaten-god-of-war-ragnarok-two-weeks-after-release

tylko 2 klapów na 10 ukończyło DLC o pływaniu kajakiem przez Odrę a PT zalany tymi paździerzami....miało być tak pięknie, wyszło jak zawsze na plejkurwie bez gier  :banderas:

Nie jestem zdziwiony, gra wyglada jak gow 2018, a tam musialem sie kurewsko zmuszczac, zeby skonczyc.

Opublikowano

Poczekajmy do TGA i się okaże. Mają być daty premier gier przesuniętych z 2021r. które mają się ukazać DO CZERWCA I CHUJ! 

Opublikowano

Przejebana sytuacja xkurwy. Albo pokażą te swoje crapy i podadzą daty premier i deal z acti upadnie na ryj na 100% albo naplują w ryj swoim fanatykom i wypierdolą te crapy w kosmos licząc, że deal się uda kiedy najpierw wylizą rowa sony :) Już widzę te mordę spermer kiedy żadna z tych gier z e3 nie wyjdzie jednak do kolejnego e3

Everyone Has The Same Reaction To Phil Spencer's 'Weaponized' Comment

Opublikowano

W końcu powstaje konsola idealnie skrojona pod klaperskich. Po kompromitacji i upadku plejśmieciary5 jest jakaś nadzieja dla #mopsiarzegamingu

Schowek01.jpg.c2231e2f01a2df0ab2cd9cd52ec153f7.jpg

Opublikowano
6 godzin temu, aph napisał:

Jakich gier? :yao:

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Jakich gier? :yao:

Nooo mam nadzieję że zapowiadane gry się ukażą wreszcie, bo to przestanie już być zabawne.

Opublikowano

Dawno mnie tu nie było, ale musze przyznać klapom, że pierwsza część God of War wygląda naprawdę zacnie na PC w Ultra Wide :obama:

image.thumb.jpeg.2829e74058d9f7b118fb248bc9039b03.jpeg

Opublikowano

Na co botom gry

XDDDDDD 

20221129_231020.jpg

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

Kawałek plastiku a żyje tylu osoba głowach rent free :dynia:

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano
4 godziny temu, Szermac napisał:

Na co botom gry

XDDDDDD 

20221129_231020.jpg

Podobno następny ma być kaftan bezpieczeństwa dla tych pokrak życiowych. :kekw:

Opublikowano

Chyba dalej trzeba poczekać na te mocniejsze multiplatformy na Series X. I pomyśleć że przed launchem tej generacji niektórzy zachowywali się jakby 120 FPS było ekskluzywnym ficzerem series x....

Opublikowano

God of war 20 część spoko, Girsy 5 fuj bo za dużo tego samego :D

Whisker gratuluję zajawki na gowy, może i trochę alkoholik ale przynajmniej nie teoretyk gamingu jak paraklapy bez ps5.

Opublikowano

whisker jedyny klap gracz. Pozostali to teoretycy maks 5 gier rocznie.

Opublikowano

Jeszcze jakby trzeźwy grał i pisał to w ogóle top klaperskich pod względem grania, niestety wycieczki na dno butli skutkują wylewami, aczytalnymi postami i setką bezwartościowych zdjęć w cw podczas Open Flacha Nights.