Opublikowano 7 lipca 20222 l Prawda was uwolni. Można udawać tylko do pewnego czasu, a potem godziny się z faktami i co Sonka to Sonka. Xbox? Na koniec generacji dla 3 exow z passa.
Opublikowano 7 lipca 20222 l Nikt nie wątpi, że na tego kloca bez gier coś w końcu kiedyś wyjdzie bo nie wierzę,że przy tej ilości studiów do końca generacji nie będzie tych 7-10 konkretnych gier aaa. Żenująca jest obecna sytuacja i tyle.
Opublikowano 7 lipca 20222 l Lepiej żeby te konkretne gry zaczęły wychodzić, bo PS5 od samego SE może dostać 3 duże gry w 2023.
Opublikowano 7 lipca 20222 l Myślę, że od 2023 będzie już zaorane, bo nie oszukujmy się wyjdzie nowa gra idSoftware, Playgrounds i Toys for Bob i nikt nie będzie pamiętał o jakiś crapach od SE które od lat nie potrafi wydać nic lepszego niż FF, a i to jak mówimy o głównej linii serii.
Opublikowano 7 lipca 20222 l Forspoken to na dwoje babka wróżyła, ale 16tka i remakep2 zapowiadają się obiecująco.
Opublikowano 7 lipca 20222 l No o tym mówię, główna linia serii tak, ale to co ostatnio tworzą na własną rękę to raczej paździerz. SE to druga liga devów.
Opublikowano 7 lipca 20222 l Niesamowite jak MS przesunięciem Starfielda i Redfalla pchnął wiele osób w objęcia Sony Żeby nie było, sam pewnie zakupie sobie plejke w swoim czasie bo każdą posiadałem i chce ograć jak najwięcej gier. Ale już dziś skreślanie Xboxa, jest niepoważne. Przecież jeszcze w styczniu byla zupełnie inna narracja, że ps5 guwno a tu kolejne premiery w GP. Mija kilka miesięcy i mamy obrót o 180°. To nawet nie ta konferencja z 12 czerwca, a właśnie ta obsuwa dwóch gier wyjebały lej jak po bombie. No nie będzie exów w tym roku, ale będą świetne multiplatformy. Plague Tale2, High on Life będą pewnie spoko. Persona 5 i Deathloop to dla mnie jak nowe gry bo nie miałem okazji grać. Jednak hujowo że MS nie odpowie Sony mocarnym tytułem, dostaną za to po pizdzie. Jest tak naprawdę początek generacji, pewnie będzie ona wydłużona jak ostatnia upgradem sprzętu. I na Xboxie będą gry, może tylko kilku devów zrobi to na poziomie topowych exów Sony, ale będą. I na koniec generacji jeszcze będziemy zgodni że warto było mieć Xboxa/GP.
Opublikowano 7 lipca 20222 l Masz rację, ale ludzie po prostu lubią sobie ponarzekać. Wczesniej była beka Sony, teraz jest z Xboxa i tak to się kręci w tym temacie
Opublikowano 7 lipca 20222 l Myślę, że szorstka poetyka CW jednak nie do konca oddaje prawdziwy stan ducha forumowiczów
Opublikowano 7 lipca 20222 l Wydaje mi się że propagandowe grafiki z tymi samymi grami widmo wrzucanymi już 2 lata temu tak wpływają na obecny status xboxa na forum
Opublikowano 7 lipca 20222 l 23 minutes ago, ASX said: Masz rację, ale ludzie po prostu lubią sobie ponarzekać. Wczesniej była beka Sony, teraz jest z Xboxa i tak to się kręci w tym temacie jak mogą narzekać przecież jest zajebiscie bomba za bombą od micorsoftu
Opublikowano 7 lipca 20222 l 1 minutę temu, Czoperrr napisał: jak mogą narzekać przecież jest zajebiscie bomba za bombą od micorsoftu chyba w alternatywnej rzeczywistości
Opublikowano 7 lipca 20222 l Retrobox series gówno w chuy jak można tak oszukać graczy? Ta diabelska korporacja nie liczy się z uczuciami graczy
Opublikowano 7 lipca 20222 l 8 minut temu, Czoperrr napisał: gry sprzed 15 lat to jest właśnie godność xboxa jego majestat Xbox nie ma godności.
Opublikowano 7 lipca 20222 l Jedyny ratunek dla MS teraz to wrzucić gry od Bethesdy i AB do PLUSA. Trochę by się odkuli wreszcie.
Opublikowano 7 lipca 20222 l Qrva jak by nie ta bugtesda to w ogóle nie było by co zbierać ale spokojnie Seba zaraz się rozkręci I tak od 2015
Opublikowano 7 lipca 20222 l 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Forumku, a czy to dobrze, że z dech? Dobrze, ze zdech.
Opublikowano 8 lipca 20222 l 10 godzin temu, ASX napisał: Masz rację, ale ludzie po prostu lubią sobie ponarzekać. Jak najbardziej rozumiem narzekanie na to co się odjebało na końcówkę tego roku, tylko ja mam pamięć dość dobrą i wspominam jak całkiem niedawno instalowałem kolejno sobie giereczki które wpadały do GP. A przecież w tym czasie nawet klapy zrobiły wakacje od CW bo mieli też kurewską dziurę w kalendarzu. No ale dziś już nikt o tym nie pamięta