Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 612,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Do końca generacji połatają też Starfielda żeby był grywalny. 

Opublikowano

Soul to wyłączą tę wtyczkę w 2023?

Opublikowano

Nikt nie wątpi, że na tego kloca bez gier coś w końcu kiedyś wyjdzie bo nie wierzę,że przy tej ilości studiów do końca generacji nie będzie tych 7-10 konkretnych gier aaa. 

Żenująca jest obecna sytuacja i tyle. 

Opublikowano

Lepiej żeby te konkretne gry zaczęły wychodzić, bo PS5 od samego SE może dostać 3 duże gry w 2023.

Opublikowano

Myślę, że od 2023 będzie już zaorane, bo nie oszukujmy się wyjdzie nowa gra idSoftware, Playgrounds i Toys for Bob i nikt nie będzie pamiętał o jakiś crapach od SE które od lat nie potrafi wydać nic lepszego niż FF, a i to jak mówimy o głównej linii serii.

Opublikowano

Forspoken to na dwoje babka wróżyła, ale 16tka i remakep2 zapowiadają się obiecująco.

Opublikowano

Niesamowite jak MS przesunięciem Starfielda i Redfalla pchnął wiele osób w objęcia Sony :)

Żeby nie było, sam pewnie zakupie sobie plejke w swoim czasie bo każdą posiadałem i chce ograć jak najwięcej gier. 

Ale już dziś skreślanie Xboxa, jest niepoważne. Przecież jeszcze w styczniu byla zupełnie inna narracja, że ps5 guwno a tu kolejne premiery w GP. Mija kilka miesięcy i mamy obrót o 180°. 

To nawet nie ta konferencja z 12 czerwca, a właśnie ta obsuwa dwóch gier wyjebały lej jak po bombie. No nie będzie exów w tym roku, ale będą świetne multiplatformy. Plague Tale2, High on Life będą pewnie spoko. Persona 5 i Deathloop to dla mnie jak nowe gry bo nie miałem okazji grać. Jednak hujowo że MS nie odpowie Sony mocarnym tytułem, dostaną za to po pizdzie. 

Jest tak naprawdę początek generacji, pewnie będzie ona wydłużona jak ostatnia upgradem sprzętu. I na Xboxie będą gry, może tylko kilku devów zrobi to na poziomie topowych exów Sony, ale będą. I na koniec generacji jeszcze będziemy zgodni że warto było mieć Xboxa/GP. 

Opublikowano

Masz rację, ale ludzie po prostu lubią sobie ponarzekać. Wczesniej była beka Sony, teraz jest z Xboxa i tak to się kręci w tym temacie

Opublikowano

Myślę, że szorstka poetyka CW jednak nie do konca oddaje prawdziwy stan ducha forumowiczów :szopenhauer:

Opublikowano

Wydaje mi się że propagandowe grafiki z tymi samymi grami widmo wrzucanymi już 2 lata temu tak wpływają na obecny status xboxa na forum :asax:

Opublikowano
23 minutes ago, ASX said:

Masz rację, ale ludzie po prostu lubią sobie ponarzekać. Wczesniej była beka Sony, teraz jest z Xboxa i tak to się kręci w tym temacie

jak mogą narzekać przecież jest zajebiscie bomba za bombą od micorsoftu

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

jak mogą narzekać przecież jest zajebiscie bomba za bombą od micorsoftu

chyba w alternatywnej rzeczywistości 

Opublikowano

Retrobox series gówno w chuy :) jak można tak oszukać graczy? Ta diabelska korporacja nie liczy się z uczuciami graczy :/

Opublikowano

Jedyny ratunek dla MS teraz to wrzucić gry od Bethesdy i AB do PLUSA. Trochę by się odkuli wreszcie. 

Opublikowano

Qrva jak by nie ta bugtesda to w ogóle nie było by co zbierać ale spokojnie Seba zaraz się rozkręci :kekw:

I tak od 2015 :kekw:

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Forumku, a czy to dobrze, że z dech?

Dobrze, ze zdech.

Opublikowano
10 godzin temu, ASX napisał:

Masz rację, ale ludzie po prostu lubią sobie ponarzekać.

Jak najbardziej rozumiem narzekanie na to co się odjebało na końcówkę tego roku, tylko ja mam pamięć dość dobrą i wspominam jak całkiem niedawno instalowałem kolejno sobie giereczki które wpadały do GP.

A przecież w tym czasie nawet klapy zrobiły wakacje od CW bo mieli też kurewską dziurę w kalendarzu. 

No ale dziś już nikt o tym nie pamięta