Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Wykupienie przez $ony dwuletniej ekskluzywności na tego śmiecia było świetnym pomysłem xD

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 godzinę temu, Donatello1991 napisał:

To, że nam się nie podoba nieznaczy, że reszta świata ciepło nie przyjmie. 80 na MC i tak będzie.

Nie wiem czy Sony starczy kasy na taki wynik na metacritic

Opublikowano

Powtórzę się, ale Forsraken xD

Opublikowano

Botom jedyne co zostało to komentowanie gier, w które nie zagrają. I tak od lat :xboxssie:

Opublikowano

Spokojnie klapki, już niedługo Sony ogłosi remaster horizona to znów będziecie mieli się czym jarac :yakubu:

Opublikowano

Spokojnie Botki, a Phil jak zwykle nie ogłosi niczego i od 1 stycznia dziarskim krokiem wejdziecie w tryb " 2024 to będzie ten rok!" 

Cytat

:yao:

Opublikowano

Fundacja "spełniamy psie marzenia" zakupiła konsole plejstejszyn do szpitala w choroszczy czy najgłupszy człowiek w internecie znowu zmienił leki? :shieeet:

Opublikowano
50 minut temu, izon napisał:

Spokojnie Botki, a Phil jak zwykle nie ogłosi niczego i od 1 stycznia dziarskim krokiem wejdziecie w tryb " 2024 to będzie ten rok!" 

W 2024 to klapki już będą się brandzlowały do PS5Pro, które może w końcu będzie mocniejsze od XSS :xboss:

Opublikowano
4 godziny temu, Donatello1991 napisał:

To, że nam się nie podoba nieznaczy, że reszta świata ciepło nie przyjmie. 80 na MC i tak będzie.

to ze wklejamy tweety nie znaczy, ze zagramy - yeti

Opublikowano
2 godziny temu, knotek napisał:

Spokojnie klapki, już niedługo Sony ogłosi remaster horizona to znów będziecie mieli się czym jarac :yakubu:

*reboot uncharted!

Opublikowano

FjqE6ezWQBMhxz-?format=jpg&name=medium

jaka śmieciara 4.5 bez gier takie szroty  :) 

Opublikowano

Ej, powiedzcie mi co za ameby kilka lat temu pisały, że w "God of War" nie ma bossów? Swego czasu była tu wielka szydera z tego powodu, a tymczasem właśnie ubiłem wielkiego smoka w betonowych 60fps na ustawieniach ultra :obama:. Wspaniała gra.

Opublikowano
59 minut temu, Shago napisał:

Ej, powiedzcie mi co za ameby kilka lat temu pisały, że w "God of War" nie ma bossów? Swego czasu była tu wielka szydera z tego powodu, a tymczasem właśnie ubiłem wielkiego smoka w betonowych 60fps na ustawieniach ultra :obama:. Wspaniała gra.

Tak, tak. Wiemy jak bardzo cieszysz się grając w gry z zapomogi od Sony dla pctowej biedoty. Nie mamy nic przeciwko oddawaniu starych gier dla takich ludzi, tak samo jak rzucamy stary chleb gołębiom. Rozumiemy waszą sytuację i chcemy abyście choć trochę zaznali tego co normalnie zaznają codziennie posiadacze konsol PlayStation ;)

Opublikowano
4 godziny temu, Shago napisał:

Wspaniała gra, najlepsze tytuły ze znaczkiem PlayStation. Ja właśnie gram w kontynuacji i jest jeszcze lepiej, :obama: :obama: :obama:

Opublikowano

Ale Mendrka określającego eksiki przenajświętsze sonki jako "gry z zapomogi" to się nie spodziewałem z rana, pięknie wbity nóż w plecy klaperskiej braci. U nich ta cecha zdradzania swoich o świcie jest jakoś powiązana z kolorem, bo to nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz

Opublikowano
7 godzin temu, Mendrek napisał:

Tak, tak. Wiemy jak bardzo cieszysz się grając w gry z zapomogi od Sony dla pctowej biedoty.

To brzmi tak, jakby gry Sony nadawały się tylko do kubła "Za 10zł" w jakimś markecie :)

Opublikowano

różne rzeczy w tym temacie czytałem, ale słów Mendrka nazywającego God of Wara grą z zapomogi to się nie spodziewałem.

A co do starcia ze smokiem, to było ono spoko, ale żadnego podobnej walki w tej grze już nie zobaczysz. Stąd te zarzuty o brak bossów w odsłonie z 2018 r., bo starsze części GoW miały o wiele więcej podobnych walk z różnorodnymi bossami.

Opublikowano
9 hours ago, Mendrek said:

Tak, tak. Wiemy jak bardzo cieszysz się grając w gry z zapomogi od Sony dla pctowej biedoty. Nie mamy nic przeciwko oddawaniu starych gier dla takich ludzi, tak samo jak rzucamy stary chleb gołębiom. Rozumiemy waszą sytuację i chcemy abyście choć trochę zaznali tego co normalnie zaznają codziennie posiadacze konsol PlayStation ;)

Zaraz pc podobno kosztuje ponad 10k wiec jak mozna byc biednym ale tez miec 10k na zabawke? :dunno: Sam jeszcze nie grales w god of war ragnarok a wyzywasz :master: Mowisz o oddawaniu starty gier, co raz wiecej gier sony wychodzi ponizej roku rowniez na pc wiec :lapka: