Opublikowano 11 grudnia 20222 l Wykupienie przez $ony dwuletniej ekskluzywności na tego śmiecia było świetnym pomysłem xD
Opublikowano 11 grudnia 20222 l To, że nam się nie podoba nieznaczy, że reszta świata ciepło nie przyjmie. 80 na MC i tak będzie.
Opublikowano 11 grudnia 20222 l 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał: To, że nam się nie podoba nieznaczy, że reszta świata ciepło nie przyjmie. 80 na MC i tak będzie. Nie wiem czy Sony starczy kasy na taki wynik na metacritic
Opublikowano 11 grudnia 20222 l 13 minut temu, ASX napisał: Nie wiem czy Sony starczy pieniędzy na taki wynik ma metacritic Ta gra nie będzie potrzebować sequela.
Opublikowano 11 grudnia 20222 l Bociarskie z IQ najmana chyba nie zrozumieli. Ta gra to dalej będzie hit. Po prostu nam się nie podoba.
Opublikowano 11 grudnia 20222 l Botom jedyne co zostało to komentowanie gier, w które nie zagrają. I tak od lat
Opublikowano 11 grudnia 20222 l Spokojnie klapki, już niedługo Sony ogłosi remaster horizona to znów będziecie mieli się czym jarac
Opublikowano 11 grudnia 20222 l Spokojnie Botki, a Phil jak zwykle nie ogłosi niczego i od 1 stycznia dziarskim krokiem wejdziecie w tryb " 2024 to będzie ten rok!" Cytat
Opublikowano 11 grudnia 20222 l Fundacja "spełniamy psie marzenia" zakupiła konsole plejstejszyn do szpitala w choroszczy czy najgłupszy człowiek w internecie znowu zmienił leki?
Opublikowano 11 grudnia 20222 l 50 minut temu, izon napisał: Spokojnie Botki, a Phil jak zwykle nie ogłosi niczego i od 1 stycznia dziarskim krokiem wejdziecie w tryb " 2024 to będzie ten rok!" W 2024 to klapki już będą się brandzlowały do PS5Pro, które może w końcu będzie mocniejsze od XSS
Opublikowano 11 grudnia 20222 l 4 godziny temu, Donatello1991 napisał: To, że nam się nie podoba nieznaczy, że reszta świata ciepło nie przyjmie. 80 na MC i tak będzie. to ze wklejamy tweety nie znaczy, ze zagramy - yeti
Opublikowano 11 grudnia 20222 l 2 godziny temu, knotek napisał: Spokojnie klapki, już niedługo Sony ogłosi remaster horizona to znów będziecie mieli się czym jarac *reboot uncharted!
Opublikowano 11 grudnia 20222 l Ej, powiedzcie mi co za ameby kilka lat temu pisały, że w "God of War" nie ma bossów? Swego czasu była tu wielka szydera z tego powodu, a tymczasem właśnie ubiłem wielkiego smoka w betonowych 60fps na ustawieniach ultra . Wspaniała gra.
Opublikowano 12 grudnia 20222 l 59 minut temu, Shago napisał: Ej, powiedzcie mi co za ameby kilka lat temu pisały, że w "God of War" nie ma bossów? Swego czasu była tu wielka szydera z tego powodu, a tymczasem właśnie ubiłem wielkiego smoka w betonowych 60fps na ustawieniach ultra . Wspaniała gra. Tak, tak. Wiemy jak bardzo cieszysz się grając w gry z zapomogi od Sony dla pctowej biedoty. Nie mamy nic przeciwko oddawaniu starych gier dla takich ludzi, tak samo jak rzucamy stary chleb gołębiom. Rozumiemy waszą sytuację i chcemy abyście choć trochę zaznali tego co normalnie zaznają codziennie posiadacze konsol PlayStation
Opublikowano 12 grudnia 20222 l 4 godziny temu, Shago napisał: Ej, powiedzcie mi co za ameby kilka lat temu pisały, że w "God of War" nie ma bossów? Swego czasu była tu wielka szydera z tego powodu, a tymczasem właśnie ubiłem wielkiego smoka w betonowych 60fps na ustawieniach ultra . Wspaniała gra. Wspaniała gra, najlepsze tytuły ze znaczkiem PlayStation. Ja właśnie gram w kontynuacji i jest jeszcze lepiej,
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Ale Mendrka określającego eksiki przenajświętsze sonki jako "gry z zapomogi" to się nie spodziewałem z rana, pięknie wbity nóż w plecy klaperskiej braci. U nich ta cecha zdradzania swoich o świcie jest jakoś powiązana z kolorem, bo to nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz
Opublikowano 12 grudnia 20222 l 7 godzin temu, Mendrek napisał: Tak, tak. Wiemy jak bardzo cieszysz się grając w gry z zapomogi od Sony dla pctowej biedoty. To brzmi tak, jakby gry Sony nadawały się tylko do kubła "Za 10zł" w jakimś markecie
Opublikowano 12 grudnia 20222 l różne rzeczy w tym temacie czytałem, ale słów Mendrka nazywającego God of Wara grą z zapomogi to się nie spodziewałem. A co do starcia ze smokiem, to było ono spoko, ale żadnego podobnej walki w tej grze już nie zobaczysz. Stąd te zarzuty o brak bossów w odsłonie z 2018 r., bo starsze części GoW miały o wiele więcej podobnych walk z różnorodnymi bossami.
Opublikowano 12 grudnia 20222 l 9 hours ago, Mendrek said: Tak, tak. Wiemy jak bardzo cieszysz się grając w gry z zapomogi od Sony dla pctowej biedoty. Nie mamy nic przeciwko oddawaniu starych gier dla takich ludzi, tak samo jak rzucamy stary chleb gołębiom. Rozumiemy waszą sytuację i chcemy abyście choć trochę zaznali tego co normalnie zaznają codziennie posiadacze konsol PlayStation Zaraz pc podobno kosztuje ponad 10k wiec jak mozna byc biednym ale tez miec 10k na zabawke? Sam jeszcze nie grales w god of war ragnarok a wyzywasz Mowisz o oddawaniu starty gier, co raz wiecej gier sony wychodzi ponizej roku rowniez na pc wiec
Opublikowano 12 grudnia 20222 l MS powoli zamyka rok bez gier i bez kupna Acti hahahaha. MS otworzy 23 rok bez niczego xd