Opublikowano 12 grudnia 20222 l Wszedłem po dłuższej przerwie na Pchli i łoo kurwa ale wyskoczyło Ragnaroków xd Mówiłem że na forum również pobije rekord sprzedaży
Opublikowano 12 grudnia 20222 l No szkoda, klapy przez lata tyle gadały o wspieraniu branzy i kupowaniu gier, a jednak lecą na używkach.
Opublikowano 12 grudnia 20222 l 18 minutes ago, PanKamil said: Xkurwa to jednak lepiej rozegrała. Nie ma gier to nie ma uzywek Na Xbox gry ms wychodzą w ramach najlepszego abonamentu na rynku wiec nie trzeba płyt kupować za 300 pln. Kamilek boomer
Opublikowano 12 grudnia 20222 l A już wkrótce nie będą. Chyba, że cena wzrośnie do 25 euro miesięcznie.
Opublikowano 12 grudnia 20222 l 11 minutes ago, Donatello1991 said: A już wkrótce nie będą. Chyba, że cena wzrośnie do 25 euro miesięcznie. Będą. Plan MS to zrobić growego netflix Edytowane 12 grudnia 20222 l przez Ryuk
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Godzinę temu, Ryuk napisał: Na Xbox gry ms wychodzą w ramach najlepszego abonamentu na rynku wiec nie trzeba płyt kupować za 300 pln. Kamilek boomer Jakie gry?
Opublikowano 12 grudnia 20222 l 9 minutes ago, izon said: Jakie gry? No 2023 trochę tego wyjdzie(PODOBNO) mi to jedno ja mam tyle zaległości ze jak nadrobię do 2024 to będzie dobrze.
Opublikowano 12 grudnia 20222 l 8 godzin temu, ASX napisał: różne rzeczy w tym temacie czytałem, ale słów Mendrka nazywającego God of Wara grą z zapomogi to się nie spodziewałem. A co do starcia ze smokiem, to było ono spoko, ale żadnego podobnej walki w tej grze już nie zobaczysz. Stąd te zarzuty o brak bossów w odsłonie z 2018 r., bo starsze części GoW miały o wiele więcej podobnych walk z różnorodnymi bossami. Nie wiem, może u tam gdzie mieszkasz zapomoga oznacza złą jakość, ale w tym przypadku Sony daje swoje stare hity pctowcom, a nie jakieś żółte odpadki z gamepassa. Tak, owszem daje hity stare, obgrane i wyspoilerowane gdzie popadnie, ale nadal to zawsze dobry gest. Zamiast wyśmiewać frajerów co kupili narzędzie do pracy w celu grania na nim, to daje im jakąś namiastkę elitaryzmu dostępnego tylko dla posiadaczy playstation PlayStation (czyt. "konsol PlayStation" -> wszak myślisz konsola = mówisz PlayStation)
Opublikowano 12 grudnia 20222 l niezły ten elitaryzm Playstation skoro ograłem God of Wara szybciej i w lepszej jakości niż Mendrek kiedykolwiek będzie w stanie.
Opublikowano 12 grudnia 20222 l 6 minut temu, ASX napisał: niezły ten elitaryzm Playstation skoro ograłem God of Wara szybciej i w lepszej jakości niż Mendrek kiedykolwiek będzie w stanie. Cieszę się, że God of War to dla Ciebie taki hicior, że go tu tak mocno promujesz. Acz PlayStatiob ma znacznie większy wybór. Uświadamiam Cię, że to nie xbox z 0-1 grą na rok warta wzmianki w pigułkowym newsie na dole strony
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Pamiętacie jak on miał moderatora? Ze ci admini nie mogli permy dać jak moda ci zabrali Gruby broni grubego, jakos nie jestem zdziwiony Edytowane 12 grudnia 20222 l przez Ryuk
Opublikowano 13 grudnia 20222 l W3 nextgen na xkurwach 16 sekund wczytywania xd xd Na ps5 najszybciej 13. 10:0 dla ps5 w tej grze.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l 22 minutes ago, Donatello1991 said: W3 nextgen na xkurwach 16 sekund wczytywania xd xd Na ps5 najszybciej 13. 10:0 dla ps5 w tej grze. No i gdyby Sony wydało ten patch to by kazali sobie zapłacić 70$ ale udawaj ze $ony takie dobre
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Gdyby ms wydało grę to by kazało sobie płacić.... a nie ms nie wydaje gier.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l 7 minutes ago, Donatello1991 said: Gdyby ms wydało grę to by kazało sobie płacić.... a nie ms nie wydaje gier. Przypominam ze ms jako jedyne nie bierze kasy za wsteczna kompatybilność do tego są gry do których wydają darmowe patche
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Spoerdalac już z tą wsteczna zielone błazny. Mamy nowa generację i nowe gry się liczą.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l 1 minutę temu, 20inchDT napisał: Czekaj... donek ty masz kurwa PPE w nicku na playstation? Tak
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Oho powraca jak bumerang temat elitarności PlayStation xd Ale to trzeba mieć piec zjebany żeby takie głupoty pisać. Tak tak, jesteście wyselekcjonowaną elitą do płacenia za sejwy A najlepsze że do poczucia się tym wyjątkowym kimś, nie trzeba grać w te spaniałe exy które jak z karabinu serwuje nam jedyna firma z duszą. Nie, wystarczy że one są i już mozna wieczorem spokojnie zaciągnąć kołderkę i pomyśleć "oj jak dobrze, oj jak dobrze"