Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Wszedłem po dłuższej przerwie na Pchli i łoo kurwa ale wyskoczyło Ragnaroków xd

Mówiłem że na forum również pobije rekord sprzedaży :)

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Xkurwa to jednak lepiej rozegrała.

Nie ma gier to nie ma uzywek

Dajcie link do tego murzyna co się w głowę puka,... - T ...

Opublikowano

No szkoda, klapy przez lata tyle gadały o wspieraniu branzy i kupowaniu gier, a jednak lecą na używkach.

Opublikowano
18 minutes ago, PanKamil said:

Xkurwa to jednak lepiej rozegrała.

Nie ma gier to nie ma uzywek

Dajcie link do tego murzyna co się w głowę puka,... - T ...

Na Xbox gry ms wychodzą w ramach najlepszego abonamentu na rynku wiec nie trzeba płyt kupować za 300 pln. Kamilek boomer 

Opublikowano
11 minutes ago, Donatello1991 said:

A już wkrótce nie będą. Chyba, że cena wzrośnie do 25 euro miesięcznie.

Będą. Plan MS to zrobić growego netflix 

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano
Godzinę temu, Ryuk napisał:

Na Xbox gry ms wychodzą w ramach najlepszego abonamentu na rynku wiec nie trzeba płyt kupować za 300 pln. Kamilek boomer 

Jakie gry? :dunno:

Opublikowano
9 minutes ago, izon said:

Jakie gry? :dunno:

No 2023 trochę tego wyjdzie(PODOBNO) mi to jedno ja mam tyle zaległości ze jak nadrobię do 2024 to będzie dobrze. :master:

Opublikowano
8 godzin temu, ASX napisał:

różne rzeczy w tym temacie czytałem, ale słów Mendrka nazywającego God of Wara grą z zapomogi to się nie spodziewałem.

A co do starcia ze smokiem, to było ono spoko, ale żadnego podobnej walki w tej grze już nie zobaczysz. Stąd te zarzuty o brak bossów w odsłonie z 2018 r., bo starsze części GoW miały o wiele więcej podobnych walk z różnorodnymi bossami.

Nie wiem, może u tam gdzie mieszkasz zapomoga oznacza złą jakość, ale w tym przypadku Sony daje swoje stare hity pctowcom, a nie jakieś żółte odpadki z gamepassa. Tak, owszem daje hity stare, obgrane i wyspoilerowane gdzie popadnie, ale nadal to zawsze dobry gest. Zamiast wyśmiewać frajerów co kupili narzędzie do pracy w celu grania na nim, to daje im jakąś namiastkę elitaryzmu dostępnego tylko dla posiadaczy playstation PlayStation (czyt. "konsol PlayStation" -> wszak myślisz konsola = mówisz PlayStation) ;)

Opublikowano

I tak ogramy to szybciej niż ty błaźnie 

Opublikowano

niezły ten elitaryzm Playstation skoro ograłem God of Wara szybciej i w lepszej jakości niż Mendrek kiedykolwiek będzie w stanie. 

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał:

niezły ten elitaryzm Playstation skoro ograłem God of Wara szybciej i w lepszej jakości niż Mendrek kiedykolwiek będzie w stanie. 

Cieszę się, że God of War to dla Ciebie taki hicior, że go tu tak mocno promujesz.

Acz PlayStatiob ma znacznie większy wybór. Uświadamiam Cię, że to nie xbox z 0-1 grą na rok warta wzmianki w pigułkowym newsie na dole strony ;)

Opublikowano

Pamiętacie jak on miał moderatora? Ze ci admini nie mogli permy dać jak moda ci zabrali 

Gruby broni grubego, jakos nie jestem zdziwiony 

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano

Jebnij się w czoło to będzie ci wesoło.

Opublikowano
22 minutes ago, Donatello1991 said:

W3 nextgen na xkurwach 16 sekund wczytywania xd xd 

Na ps5 najszybciej 13.

10:0 dla ps5 w tej grze.

No i gdyby Sony wydało ten patch to by kazali sobie zapłacić 70$ ale udawaj ze $ony takie dobre 

Opublikowano
7 minutes ago, Donatello1991 said:

Gdyby ms wydało grę to by kazało sobie płacić.... a nie ms nie wydaje gier.

Przypominam ze ms jako jedyne nie bierze kasy za wsteczna kompatybilność do tego są gry do których wydają darmowe patche :lapka:

Opublikowano

Oho powraca jak bumerang temat elitarności PlayStation xd

Ale to trzeba mieć piec zjebany żeby takie głupoty pisać.

Tak tak, jesteście wyselekcjonowaną elitą do płacenia za sejwy :)

A najlepsze że do poczucia się tym wyjątkowym kimś, nie trzeba grać w te spaniałe exy które jak z karabinu serwuje nam jedyna firma z duszą. Nie, wystarczy że one są i już mozna wieczorem spokojnie zaciągnąć kołderkę i pomyśleć "oj jak dobrze, oj jak dobrze"