Opublikowano 23 czerwca 20222 l Kolekcja hitów z 5 generacji premium vs. gry z kosza pass - no szanujmy się i nie porównujmy zielonej ligi okręgowej klasa C, z niebieską Champions League. Klasyki w Premium to dodatek, a nie główne danie. Prosimy aby nędzne abonamenty pokroju gamepassa nie ogrzewały się w blasku PS Plus Premium, z góry dziękuję
Opublikowano 23 czerwca 20222 l " jak Sony zajebało gejpassa - historia prawdziwa ". Przecież ta oferta zmiażdży te zielone pokraki na amen, a to dopiero początek. Byłem przeciwny abonamentom, ale po tym co Sony zrobiło. No nie da się. Przecież perfekcyjnie to rozegrali. Edytowane 23 czerwca 20222 l przez Donatello1991
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Fajnie że premium na PS5 jest jako dodatek, dokupiłem za grosze i mam więcej niż w GPU które jest jedyną opcja na XSX
Opublikowano 23 czerwca 20222 l perfekcyjnie to rozegrali no i 8 stów rocznie za PS+ to taniej niż 7 stów za Gamepassa.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Dla samego Syfon Filtra czy Intelidżent Qube warto dopłacić i dwie stówy. Spoiler
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Chłopaki, chyba coś nie tak z tymi eksami na sonkę, że klapki muszą płacić najdrożsy abonament w świecie gamingu za granie w starocie sprzed ćwierci wieku
Opublikowano 23 czerwca 20222 l hahaha jakie poruszenie w klaperskim temacie. Przestancie zabijac branze kupujac ten abonament!
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 11 godzin temu, tjery napisał: Przy obecnych cenach, gdzie 3080 można już dostać za 4K, to przy koszcie 2 konsol wynoszącym koło 5500, za wcale nie aż tak dużo więcej masz kompa ponad 2x mocniejszego niż konsole (+DLSS i potężne RT) plus darmowy online, tańsze gierki (cyfrówki). Więc już te ceny wcale takie kosmiczne nie są. Po przecinku powinno być jeszcze "plus dziesiątki tysięcy blacharskich cheaterów" Edytowane 23 czerwca 20222 l przez Czezare
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Porządny abonament od Sony i 4 zł za krapiszcza typu Bugfield. 350 zł za tytuły wybitne i prawie nic za retrosy na smiecboxie. Obydwie marki rozegrały to idealnie, nikt nikomu nie wchodzi w drogę, PlayStation 5 dla elity, Xsmiec dla śmieciarzy, każdy jest zadowolony.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l porządny abonament duble z gamepassa i morze starych gier z ps1 i ps2, ktore mozna za darmo ograc na xboxie i to w podbitej rozdzielczosci i fps
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 11 minutes ago, 20inchDT said: porządny abonament duble z gamepassa i morze starych gier z ps1 i ps2, ktore mozna za darmo ograc na xboxie i to w podbitej rozdzielczosci i fps bociarskie piraty yebane złodzieje
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 9 minut temu, Czoperrr napisał: bociarskie piraty yebane złodzieje klasa nizsza, piraty albo abonament za 4zł, bo po zapłaceniu rat za konsole w providencie juz na nic innego nie zostaje.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Ja cię kręcę! Najlepsza konsola świata z najlepszymi grami teraz ma najlepszy abonament Tego już jest za dużo idzie zwariować na tym PlayStation. Taka korporacja to skarb
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Sony nasz, któryś jest w Extra niebie. Przyjdź Premium twoje. Teraz w Essential jak i na ziemi klękamy na kolana i jako gracze jesteśmy spełnieni.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Godpass za 4 złote rozpyerdala na atomy tę retro usługę od Sony. Comiesięczna dostawa świeżych hitów od tego szalonego dżentelmena kontra starocie które każdy szanujący się gracz zna na pamięć
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 5 godzin temu, Bzduras napisał: Przed plejstejszon plus: haha płaco za starocie Po plejstejszon plus: A wiatr szumi, a chorągwie powiewają Przecież nie od dziś wiadomo, że Mondruś to największy fikolarz i gimnastyk na forum. Najwspanialsza gimnastyczka w dziejach tej planety tj Nadia Comaneci to przy nim sztywny kloc i wóz z węglem. Trialpass, tak to było? Już szykuję popcorn jak Sory usunie ze swojego cwelpassa jakąś gierkę np jago ukochany nad życie Saints Row. To znaczy wiem co się stanie. Fikoł nad fikołami...
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 3 minuty temu, Czezare napisał: Trialpass Ale teraz jest znaczek sony, to zmienia postać rzeczy.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 2 minuty temu, Bzduras napisał: Ale teraz jest znaczek sony, to zmienia postać rzeczy. W rzeczy samej Co sonka to sonka
Opublikowano 23 czerwca 20222 l To już nawet nie trzeba klapom hipokryzji wytykać, sami się przyznają? Meh, nie o takie CW pisałem gównoposty w poprzednich edycjach