Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
11 minutes ago, Donatello1991 said:

Pctowcy nopowcy

Dobry comeback na miarę użytkownika PPE.pl :) 

Opublikowano
46 minut temu, Jakim napisał:

Kurła pudełka padną szybciej niż sądziłem. 

I Bardzo kurwa dobrze- Joemonster.org

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że nikogo pc w dziale console wars. Komp to do pracy ;)

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Jestem konsolowcem z zacieńciem starego pecetowca, kupuje gry na PC w pudełku - w ciągu 2 lat CP2077, DL2 i W3 :D. 

Na konsole tylko pudełka, ale ostatnio niestety coraz częściej się nie da, po po prostu promocje i wygoda niszczą ten ryneczek :D

Wyniki rzeczywiście smutne dla nas pudełkarzy :/. 

Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Pctowcy nopowcy

Gdy Xeno wchodzi za mocno :D

Opublikowano
2 godziny temu, Ryuk napisał:

Ale medrek mi mówił ze rynek PC umiera :(

f1c9092cee033c00951f-webp-800w.webp

Jestem ciekaw statystyk w Polsce, grubo więcej pudełek u nas. W ogóle gry PC z PL chyba jako jedyne są jeszcze do kupienia w pudełkach, w edycjach non-EK.

Opublikowano
13 minutes ago, Donatello1991 said:

W Polsce rządzi Sony i FIFA, więc pudełka rządzą. 

Daj jakieś źródło. Bo to ze ci się tak wydaje to nie zncaczy, ze to prawda 

27 minutes ago, izon said:

zacznijmy od tego, ze nikogo nie obchodzi co ty myślisz 

54 minutes ago, Donatello1991 said:

Pctowcy z MS zepsuli rynek. 

Wina PC, ze klapki na świecie kupują cyfrówki? :dynia:

Opublikowano

Artykuł sprzed roku bazowany na domysłach, próbuj dalej.

Opublikowano

Podoba mi się, że u góry maja wykres globalny ale dalej szukają. Pudełek na następnej generacji nie będzie, chyba ze u nintendo 

Opublikowano

A w mojej ocenie będą, bo nawet te kilka procent przy takim wolumenie to grube miliony dolarów. Dodajmy jeszcze wysoko marzowe limitki i kolekcjonerki, gdzie dodają parę śmieci, a liczą jak za 3 gry, jakby się takie wydania nie opłacały to by tego nie robili i nie sądzę, żeby się to miało zmienić przez 5 najbliższych lat.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Jeszcze 4 lata za nim będzie ps6 i Xbox 720^2, do tego momentu cyfrówki to będzie 5% lub mniej procent rynku 

Opublikowano
50 minutes ago, Donatello1991 said:

Sony dba o graczy i będą pudełka. 

:dynia: To samo Sony które bierze od was kasę za wrzucanie savow w chmurę?
Sony dba o swój portfel.

W USA, Kanadzie i wybranych państwach Europy Sony sprzedaje konsole bezpośrednio do gracza, wiec za te 4-5 lat nie będą potrzebować gamestop itp, będą sami sprzedawać konsole bezpośrednio bez napędu do gracza  

Opublikowano

Sony dba o graczy xDDDDD I wypuszcza na rynek taki szajs :shieeet:

GCNtMjx.jpg

Opublikowano
14 minutes ago, Donatello1991 said:

Czy wam się to podoba czy nie, to Sony dba o graczy, więc nie dyskutować z tym pokraki.

Ty serio masz tak zwalony mózg ta korpo gadka ze to aż przykre. Szczególnie ze masz 32 lata 

korporacja nigdy nie były i nigdy nie będą dbały o nas. Oni dbają o swój portfel

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano
4 godziny temu, izon napisał:

A w mojej ocenie będą, bo nawet te kilka procent przy takim wolumenie to grube miliony dolarów. 

Na konsolach pudełka to prawie 30%, bez przesady.

Opublikowano

Cyfrowa wersja TLOU part 1 będzie pierwszym megahitem w który nadgracz zagra w 2023 na nadkonsoli. Przeżyjmy to jeszcze raz. 25% zniżki na store to uczciwa cena.

Opublikowano

Jaki rynek pc to jest rakowisko pokazuje temat o Wiedźminie. Gracze konsolowi bawią się po updacie, a pokraki od tygodnia nie mogą wyjść z suwaczków :rofl:

Opublikowano
8 minut temu, izon napisał:

Jaki rynek pc to jest rakowisko pokazuje temat o Wiedźminie. Gracze konsolowi bawią się po updacie, a pokraki od tygodnia nie mogą wyjść z suwaczków :rofl:

Ta, gracze konsolowi bawią się od tygodnia, ale w porównywanie trybów performance i RT i w rozkimny, w którym grać i co gdzie tracą.

Opublikowano

Dwa suwaczki w prawo, a nieeeeee 2 fps mniej anieeeer. Ojej w lewo 3, aniiiiie grafa rozmazana. O nie, moja GE force 4 mx nie daje rady.

PS5? Hmm na Oledziku może, a i 60 fps może, graficzka ma być piękna jak cycki Jenefer. Tak powiesz pctowy zwierzaku.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

rakowiskiem to jest optymalizacja tej gierki.

Ostatni patch trochę co prawda ogarnął sytuacje ale w trybie RT na PS5 (który i tak jest mocno okrojony względem wersji PC) gra chodzi w filmowych 25 fpsach, co czyni ją praktycznie niegrywalną

K0T2ZBY.png