Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Wszystko się zgadza, nowa generacja tylko u Sony. 2023? Oczywiście, że najładniejszym tytułem będzie Spider Man 2. A na xboxie co tam? Starfild w 15fps z żółtkiem na meta?

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
58 minut temu, izon napisał:

Ale pierdolenie. Takie dyskusje u konsolowcow czasem się zdarzają i jest to ułamek rozmów pececiarzy. Są dziesiątki wątków gier na tym forum, gdzie kwestie techniczne w ogóle nie stanowią przedmiotu dyskusji.  Zresztą większość dyskusji konsolowcow kończy się na tym, że ok fajny ten rtx czy tryb jakościowy ale i tak gram w 60fps;) Ewentualnie w wątku PS5 można znaleźć komentarze: O KURWA ALE TO WYGLADA! U Xboxiarzy stypa i brak gier to faktycznie mozna podyskutować o różnicach między XSX a hamulcowym :)

Na PC dyskusja o technikaliach odbywa się w jednym wątku, do tego dedykowanym. Na konsolach każdy temat, gdzie gra daje możliwość wyboru jest zawalony postami :)

Opublikowano

MS mi podeslal jakas ankiete do wypelnienia, ze niby feedback od graczy. Pierwsze pytanie:

vzAH7PZ.png

Smiechlem ze nawet nie maja swoich gier i jako przyklad podaja exa z innej platformy xD

Opublikowano
36 minut temu, Shago napisał:

Na PC dyskusja o technikaliach odbywa się w jednym wątku, do tego dedykowanym. Na konsolach każdy temat, gdzie gra daje możliwość wyboru jest zawalony postami :)

Jak to przecież w temacie Switcha nikt nie gada o technikaliach 

:lul:

Opublikowano
3 hours ago, Whisker said:

A jakby wyszedł Remake Halo albo Gearsów to byłoby pianie. Dla Sony to tylko jedna z gałęzi oprócz nowych IP, VR i masy innych rzeczy

Różnica taka ze Sony chce 350 pln a ms wrzuca do gamepass 

Opublikowano
16 godzin temu, Ryuk napisał:

Różnica taka ze Sony chce 350 pln a ms wrzucałby do gamepass gdyby miał co wrzucać

Wkradła Ci się drobna gafa, ale już poprawiłem.

Opublikowano

Pewnie znów pudełka w sklepiku z grami w UK. Klapy różnią się od małp tym, że małpy potrafią wyciągać wnioski z popełnionych błędów i uczyć się na nich.

Opublikowano

Sony niby chce zrobić remake Horizon(pewnie szybki porcik portu z PC :dynia: Golenie owiec trwa. Ale klapki będą mówić ze pada jak im Sony na głowę stra biegunką

2 hours ago, Emet said:

Wkradła Ci się drobna gafa, ale już poprawiłem.

No za wsteczna jak i remastery ms nie brał 350pln. 
Ale żyj sobie w tym wykreowanym świecie klapku 

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano
4 minutes ago, Donatello1991 said:

Horizon zero dawn w 4k 60 fps rt i dualssens i 3d tempest? DayOne.

Mogli by dac darmowy update ale po co, skoro mogą was golić.

ale #4theplayers 

Opublikowano

Kolejny który klapek który płaci żonie/dziewczynie za seks ewidentnie.

Opublikowano
2 godziny temu, PanKamil napisał:

I te dzbany jeszcze chcą final fantasy na xboxie:kekw:

Nastepny capcom im się wysra na ryje:banderas:

https://www.trueachievements.com/n52401/capcom-survey-no-xbox-store

Oj już za momencik wydawcy oleją xkurwe i będzie miło popatrzeć na tą katastrofę :banderas:

Chociaż tak obiektywnie ta gra nie jest warta zakupu za pełną cenę..

Opublikowano
W dniu 29.12.2022 o 19:35, Il Brutto napisał:

MS mi podeslal jakas ankiete do wypelnienia, ze niby feedback od graczy. Pierwsze pytanie:

vzAH7PZ.png

Smiechlem ze nawet nie maja swoich gier i jako przyklad podaja exa z innej platformy xD

Hurr Microsoft szanuje konkurencję durr kto tyle doł co Microsoft, no kto? :sapek:

Opublikowano
8 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Horizon zero dawn w 4k 60 fps rt i dualssens i 3d tempest? DayOne.

Fajnie że mają dla kogo robić te dopasione remasterki.

Jak tak sobie myślę to z relatywnie nowych gier to chyba tylko odpicowanego Bloodborne'a bym zrozumiał 

Opublikowano
11 godzin temu, drozdu7 napisał:

Fajnie że mają dla kogo robić te dopasione remasterki.

W coś boty muszą grać :)

Opublikowano

Jeszcze kilka godzin i rusza akcja 2024 to będzie ten rok!:asax: Do siego roku! :xboxssie:

Opublikowano

Rok 2023 będzie fantastyczny dla Xboxa! Długo wyczekiwany Starfield zrewolucjonizuje gatunek space sim rpg rozgrywką w stabilnych 60 FPS i ray tracingiem! Redfall z impetem wbije się w świat gier sieciowych siejąc popłoch wśród wydawców Tarkova, Apexa czy Valoranta. Forza Motorport z miejsca pobije sprzedażą Gran Turismo 7 zaskakując zupełnie nowymi trasami, samochodami. Nie zapomniajmy o Everwild, o legendarnego Rare, które zasłynęło jakże dobrze ocenionym Sea of Thieves!

Chciałoby się to przeczytać bez sarkazmu, prawda? ;)

Opublikowano

Trzymajta się tam klapy w nowym roku. Jestem ciekaw jak głęboko Jim wam zasadzi :lapka:

comment_1667940685xwZLWcCdv6H6XFZscsTljE.gif.5499a1cd56a1f83f23f1d9de21cb5b37.gif

Opublikowano

Niektórym klapkom to trzeba życzyć przede wszystkim przesiadki na current geny :) innym żeby sprzedali XSX bo przecież nie wiedzą po co go kupili i się kurzy.

No a przyszły rok to pewnie kolejne przesuwanie granicy dymania niebieskich. Dwa exy bo Sony takie dobre, a do tego nadal płacenie za sejwy, updejty graficzne kilkuletnich gier za 350zl, premiera vr2 bez wstecznej bo na huj i kolejne fikoły akolitów bo wszystko są w stanie usprawiedliwić.

Ja jednak życzę wam aby było inaczej.. niestety Jimbo już zaciera rączki więc szykujcie dupska :)

Opublikowano

Będą jakieś bomby do pobrania dzisiaj ? Halooo już 2023 rok:boomer:

Opublikowano
W dniu 30.12.2022 o 22:12, drozdu7 napisał:

Jak tak sobie myślę to z relatywnie nowych gier to chyba tylko odpicowanego Bloodborne'a bym zrozumiał 

Ja bym dorzucił Last Guardiana, przydałby sie.

No i najlepszego.