Opublikowano 29 grudnia 20222 l Wszystko się zgadza, nowa generacja tylko u Sony. 2023? Oczywiście, że najładniejszym tytułem będzie Spider Man 2. A na xboxie co tam? Starfild w 15fps z żółtkiem na meta?
Opublikowano 29 grudnia 20222 l 58 minut temu, izon napisał: Ale pierdolenie. Takie dyskusje u konsolowcow czasem się zdarzają i jest to ułamek rozmów pececiarzy. Są dziesiątki wątków gier na tym forum, gdzie kwestie techniczne w ogóle nie stanowią przedmiotu dyskusji. Zresztą większość dyskusji konsolowcow kończy się na tym, że ok fajny ten rtx czy tryb jakościowy ale i tak gram w 60fps;) Ewentualnie w wątku PS5 można znaleźć komentarze: O KURWA ALE TO WYGLADA! U Xboxiarzy stypa i brak gier to faktycznie mozna podyskutować o różnicach między XSX a hamulcowym Na PC dyskusja o technikaliach odbywa się w jednym wątku, do tego dedykowanym. Na konsolach każdy temat, gdzie gra daje możliwość wyboru jest zawalony postami
Opublikowano 29 grudnia 20222 l MS mi podeslal jakas ankiete do wypelnienia, ze niby feedback od graczy. Pierwsze pytanie: Smiechlem ze nawet nie maja swoich gier i jako przyklad podaja exa z innej platformy xD
Opublikowano 29 grudnia 20222 l 36 minut temu, Shago napisał: Na PC dyskusja o technikaliach odbywa się w jednym wątku, do tego dedykowanym. Na konsolach każdy temat, gdzie gra daje możliwość wyboru jest zawalony postami Jak to przecież w temacie Switcha nikt nie gada o technikaliach
Opublikowano 29 grudnia 20222 l 3 hours ago, Whisker said: A jakby wyszedł Remake Halo albo Gearsów to byłoby pianie. Dla Sony to tylko jedna z gałęzi oprócz nowych IP, VR i masy innych rzeczy Różnica taka ze Sony chce 350 pln a ms wrzuca do gamepass
Opublikowano 30 grudnia 20222 l Zieloni betatesterzy gotowi na Stalker 2? Dobrze to zrobić karakany, żeby na ps5 wyszła jedyna prawilna wersja.
Opublikowano 30 grudnia 20222 l 16 godzin temu, Ryuk napisał: Różnica taka ze Sony chce 350 pln a ms wrzucałby do gamepass gdyby miał co wrzucać Wkradła Ci się drobna gafa, ale już poprawiłem.
Opublikowano 30 grudnia 20222 l I te dzbany jeszcze chcą final fantasy na xboxie Nastepny capcom im się wysra na ryje https://www.trueachievements.com/n52401/capcom-survey-no-xbox-store Oj już za momencik wydawcy oleją xkurwe i będzie miło popatrzeć na tą katastrofę
Opublikowano 30 grudnia 20222 l Pewnie znów pudełka w sklepiku z grami w UK. Klapy różnią się od małp tym, że małpy potrafią wyciągać wnioski z popełnionych błędów i uczyć się na nich.
Opublikowano 30 grudnia 20222 l Sony niby chce zrobić remake Horizon(pewnie szybki porcik portu z PC Golenie owiec trwa. Ale klapki będą mówić ze pada jak im Sony na głowę stra biegunką 2 hours ago, Emet said: Wkradła Ci się drobna gafa, ale już poprawiłem. No za wsteczna jak i remastery ms nie brał 350pln. Ale żyj sobie w tym wykreowanym świecie klapku Edytowane 30 grudnia 20222 l przez Ryuk
Opublikowano 30 grudnia 20222 l 4 minutes ago, Donatello1991 said: Horizon zero dawn w 4k 60 fps rt i dualssens i 3d tempest? DayOne. Mogli by dac darmowy update ale po co, skoro mogą was golić. ale #4theplayers
Opublikowano 30 grudnia 20222 l Kolejny który klapek który płaci żonie/dziewczynie za seks ewidentnie.
Opublikowano 30 grudnia 20222 l 2 godziny temu, PanKamil napisał: I te dzbany jeszcze chcą final fantasy na xboxie Nastepny capcom im się wysra na ryje https://www.trueachievements.com/n52401/capcom-survey-no-xbox-store Oj już za momencik wydawcy oleją xkurwe i będzie miło popatrzeć na tą katastrofę Chociaż tak obiektywnie ta gra nie jest warta zakupu za pełną cenę..
Opublikowano 30 grudnia 20222 l W dniu 29.12.2022 o 19:35, Il Brutto napisał: MS mi podeslal jakas ankiete do wypelnienia, ze niby feedback od graczy. Pierwsze pytanie: Smiechlem ze nawet nie maja swoich gier i jako przyklad podaja exa z innej platformy xD Hurr Microsoft szanuje konkurencję durr kto tyle doł co Microsoft, no kto?
Opublikowano 30 grudnia 20222 l 8 godzin temu, Donatello1991 napisał: Horizon zero dawn w 4k 60 fps rt i dualssens i 3d tempest? DayOne. Fajnie że mają dla kogo robić te dopasione remasterki. Jak tak sobie myślę to z relatywnie nowych gier to chyba tylko odpicowanego Bloodborne'a bym zrozumiał
Opublikowano 31 grudnia 20222 l 11 godzin temu, drozdu7 napisał: Fajnie że mają dla kogo robić te dopasione remasterki. W coś boty muszą grać
Opublikowano 31 grudnia 20222 l Jeszcze kilka godzin i rusza akcja 2024 to będzie ten rok! Do siego roku!
Opublikowano 31 grudnia 20222 l Rok 2023 będzie fantastyczny dla Xboxa! Długo wyczekiwany Starfield zrewolucjonizuje gatunek space sim rpg rozgrywką w stabilnych 60 FPS i ray tracingiem! Redfall z impetem wbije się w świat gier sieciowych siejąc popłoch wśród wydawców Tarkova, Apexa czy Valoranta. Forza Motorport z miejsca pobije sprzedażą Gran Turismo 7 zaskakując zupełnie nowymi trasami, samochodami. Nie zapomniajmy o Everwild, o legendarnego Rare, które zasłynęło jakże dobrze ocenionym Sea of Thieves! Chciałoby się to przeczytać bez sarkazmu, prawda?
Opublikowano 31 grudnia 20222 l Trzymajta się tam klapy w nowym roku. Jestem ciekaw jak głęboko Jim wam zasadzi
Opublikowano 31 grudnia 20222 l Niektórym klapkom to trzeba życzyć przede wszystkim przesiadki na current geny innym żeby sprzedali XSX bo przecież nie wiedzą po co go kupili i się kurzy. No a przyszły rok to pewnie kolejne przesuwanie granicy dymania niebieskich. Dwa exy bo Sony takie dobre, a do tego nadal płacenie za sejwy, updejty graficzne kilkuletnich gier za 350zl, premiera vr2 bez wstecznej bo na huj i kolejne fikoły akolitów bo wszystko są w stanie usprawiedliwić. Ja jednak życzę wam aby było inaczej.. niestety Jimbo już zaciera rączki więc szykujcie dupska
Opublikowano 1 stycznia 20232 l W dniu 30.12.2022 o 22:12, drozdu7 napisał: Jak tak sobie myślę to z relatywnie nowych gier to chyba tylko odpicowanego Bloodborne'a bym zrozumiał Ja bym dorzucił Last Guardiana, przydałby sie. No i najlepszego.