Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
6 minut temu, PanKamil napisał:

Niby mam przeskoczyć na ten arcadowy syf? Co mi następne zaproponujesz? Mario kart? W przyszłym tyg bedę miał więcej czasu to możemy posmigać w gt7 czyli grze dla mężczyzn.

Dobrze wiesz, że rywalizacji w GT7 muszę Ci odmówić, bo nie mam ani sprzętu, ani gry. 

Uczciwym kompromisem jest wspomniane przeze mnie wcześniej ACC. Gra jest śmiesznie tania i dostępna na wszystkim, choć na pewno już dawno ją masz skoro jesteś takim fanem i ekspertem SR 

Opublikowano

kartony niech pierw dogonią Forze z 2005   :daddy:

Opublikowano
4 minuty temu, Michał102 napisał:

Dobrze wiesz, że rywalizacji w GT7 muszę Ci odmówić, bo nie mam ani sprzętu, ani gry. 

Uczciwym kompromisem jest wspomniane przeze mnie wcześniej ACC. Gra jest śmiesznie tania i dostępna na wszystkim, choć na pewno już dawno ją masz skoro jesteś takim fanem i ekspertem SR 

W takim razie poczekamy do momentu aż kupisz ps5 bo chyba Ty wspominałeś, że najchujowsza i najbrzydsza wersja wiedzmina 3 na xboxie przelała szalę goryczy. 

Opublikowano
2 minuty temu, PanKamil napisał:

W takim razie poczekamy do momentu aż kupisz ps5 bo chyba Ty wspominałeś, że najchujowsza i najbrzydsza wersja wiedzmina 3 na xboxie przelała szalę goryczy. 

Na PS5 jest to takie samo gówno, tylko śmierdzi w nieco odmiennym bukiecie. 

Jak już bym miał kupować coś nowego, to tylko jakąś mocarną kartę graficzną do kompa i olać te niedorobione konsolki. 

Dać 3500 czy ile tam teraz kosztuje małż, to szczyt frajerstwa. 

Opublikowano

Może jeszcze brudasy by chcieli se na piecu w slashery grać, a nie.... jest 2023 sory xd

Opublikowano
10 hours ago, ASX said:

jedyne gry z tej grafiki która nie wyjdą w pierwszej połowie tego roku to Lies of P i Flintlock

Mam nadzieje, ze masz racje ASX bo wiekszosc chce ograc 

Opublikowano

Kto wierzy w Starfielda w tym roku to jest odklejony. Jest to najważniejsza gra na Xboxa od dekady ponad. Nie przejdzie tym razem, że " a to becia, oni tacy już są ". Musi być bardzo dobrze na premierę inaczej będzie katastrofa i koniec ms i xboxa w poważnym gamingu.

No chyba, że są pojebani i bez szacunku da fanów, to wydadzą bubla za parę miesięcy.

Opublikowano

Crapfield? Chujowy silnik, festiwal bugów, nudny gamplay, bezjajeczne postaci, niemy bohater, piekło developerskie, niestabilne 30 fps, ograniczenie przez ziemniaka i kłamca howard. Co może pójść nie tak?:)

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Nawet pomimo podsmiehujek że bugthesda, po zjebanym na premierę F76 i innych potknięciach, still to najbardziej oczekiwana gra roku. Bo robią to właśnie ludzie od Skyrima czy Fallouta, bo w te gry gra się do dziś. I nawet jeśli Starfield będzie miał początkowe problemy, to będzie to baza do gry w którą będą ludzie grać miesiącami.

A nie kurwa jak w niesamowitego mesjasza ragnaroka, że pograli i na pchlim cała ściana była zajebana po tygodniu 

Opublikowano

Starfield będzie takim killerem, że jeszcze nie wyszedł a już dwa klapki poskładał bez większego wysiłku.

Opublikowano

Wiadomo, że hierarchia, jeśli chodzi na czym najlepiej się gra wygląda tak:

1. Switch

2. PS5

3. Xbox

4. PC

5. Telefon

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
21 minut temu, Bzduras napisał:

a już dwa klapki poskładał bez większego wysiłku.

To się nazywa ewolucja. Mniej upośledzone klaperskie wiedzą co się szykuje i taktycznie zniknęły z tematu. Zostały te najgłupsze :reggie:

Opublikowano

Ten trolling z crapfieldem to:dynia:  strasznie przykry widok nawet jak na xbota który musi jarac sie zrzynka z no Mans sky podlany cała bezjajecznoscia bethesdy. 

Opublikowano
25 minut temu, zdrowywariat napisał:

1. Switch

Zdecydowanie, ale to dopiero jak ogarniesz drifty analogów i podkleisz joycony 

Opublikowano

nawet znicz dostanie zelde w 15fps i 640p ale dostanie a plejkurwa 4.5 bez gier?

Flt-JwaXkAEBa-Z?format=jpg&name=medium

Opublikowano

Stellar Blade Was zajebie xD

Nie no, ale jaranie się Starfieldem to serio beka

Edytowane przez Szermac

Opublikowano
4 godziny temu, zdrowywariat napisał:

1. Ps5/xbox

2. Warcaby

3. Pc

4. Nintendo

5. Telefon nie jest do grania

Starfield? To będzie największe rozczarowanie roku. Zapiszcie to sobie.

Opublikowano

Była jedna dobra seria na x-smieciu? No to już jej nie będzie :kekw:

Opublikowano

te kilka osób które odeszło czyli Mike Brown, Tom Butcher, Matt Craven, Gareth Harwood, Fraser Strachan czy Ben Penrose to pracownicy którzy awansowali na kierownicze stanowiska w Playground Games stosunkowo niedawno, czyli po Forzie Horizon 4 i dostali szansę pokierowania pracami nad swoją pierwszą grą czyli FH5. Gdy tymczasem spora część starego kierownictwa w tym Ralph Fulton  założyciel studia i ojciec serii, pracuje obecnie nad Fable.

Więc takiej średniego kalibru ten news, bo odejście tych kilku osób  nie zapowiada aby  wpłynęło na pracę nad Fable ani nad nową Forzą Horizon, która mam nadzieje będzie rozgrywać się w Japonii. No ale rozumiem, że w obliczu braku newsów na temat jakiejkolwiek arcade racera na Playstation od pamiętnej śmierci Drivecluba, trzeba świętować odejście 7 pracowników z Playground Games.