Opublikowano 10 stycznia 20232 l 6 minut temu, PanKamil napisał: Niby mam przeskoczyć na ten arcadowy syf? Co mi następne zaproponujesz? Mario kart? W przyszłym tyg bedę miał więcej czasu to możemy posmigać w gt7 czyli grze dla mężczyzn. Dobrze wiesz, że rywalizacji w GT7 muszę Ci odmówić, bo nie mam ani sprzętu, ani gry. Uczciwym kompromisem jest wspomniane przeze mnie wcześniej ACC. Gra jest śmiesznie tania i dostępna na wszystkim, choć na pewno już dawno ją masz skoro jesteś takim fanem i ekspertem SR
Opublikowano 10 stycznia 20232 l 4 minuty temu, Michał102 napisał: Dobrze wiesz, że rywalizacji w GT7 muszę Ci odmówić, bo nie mam ani sprzętu, ani gry. Uczciwym kompromisem jest wspomniane przeze mnie wcześniej ACC. Gra jest śmiesznie tania i dostępna na wszystkim, choć na pewno już dawno ją masz skoro jesteś takim fanem i ekspertem SR W takim razie poczekamy do momentu aż kupisz ps5 bo chyba Ty wspominałeś, że najchujowsza i najbrzydsza wersja wiedzmina 3 na xboxie przelała szalę goryczy.
Opublikowano 10 stycznia 20232 l 2 minuty temu, PanKamil napisał: W takim razie poczekamy do momentu aż kupisz ps5 bo chyba Ty wspominałeś, że najchujowsza i najbrzydsza wersja wiedzmina 3 na xboxie przelała szalę goryczy. Na PS5 jest to takie samo gówno, tylko śmierdzi w nieco odmiennym bukiecie. Jak już bym miał kupować coś nowego, to tylko jakąś mocarną kartę graficzną do kompa i olać te niedorobione konsolki. Dać 3500 czy ile tam teraz kosztuje małż, to szczyt frajerstwa.
Opublikowano 10 stycznia 20232 l 53 minuty temu, krzysiek923 napisał: osz ty gnoju Kupcie sobie nektar bogów dla prawdziwych graczy, a pc niech zostanie dla zwierząt ze skoliozą.
Opublikowano 10 stycznia 20232 l Może jeszcze brudasy by chcieli se na piecu w slashery grać, a nie.... jest 2023 sory xd
Opublikowano 10 stycznia 20232 l 10 hours ago, ASX said: jedyne gry z tej grafiki która nie wyjdą w pierwszej połowie tego roku to Lies of P i Flintlock Mam nadzieje, ze masz racje ASX bo wiekszosc chce ograc
Opublikowano 10 stycznia 20232 l Kto wierzy w Starfielda w tym roku to jest odklejony. Jest to najważniejsza gra na Xboxa od dekady ponad. Nie przejdzie tym razem, że " a to becia, oni tacy już są ". Musi być bardzo dobrze na premierę inaczej będzie katastrofa i koniec ms i xboxa w poważnym gamingu. No chyba, że są pojebani i bez szacunku da fanów, to wydadzą bubla za parę miesięcy.
Opublikowano 10 stycznia 20232 l Crapfield? Chujowy silnik, festiwal bugów, nudny gamplay, bezjajeczne postaci, niemy bohater, piekło developerskie, niestabilne 30 fps, ograniczenie przez ziemniaka i kłamca howard. Co może pójść nie tak? Edytowane 10 stycznia 20232 l przez PanKamil
Opublikowano 10 stycznia 20232 l Nawet pomimo podsmiehujek że bugthesda, po zjebanym na premierę F76 i innych potknięciach, still to najbardziej oczekiwana gra roku. Bo robią to właśnie ludzie od Skyrima czy Fallouta, bo w te gry gra się do dziś. I nawet jeśli Starfield będzie miał początkowe problemy, to będzie to baza do gry w którą będą ludzie grać miesiącami. A nie kurwa jak w niesamowitego mesjasza ragnaroka, że pograli i na pchlim cała ściana była zajebana po tygodniu
Opublikowano 10 stycznia 20232 l Ta szczególnie na xpindzie gdzie moderzy będą mogli rozwijać grę...oh wait.
Opublikowano 10 stycznia 20232 l Starfield będzie takim killerem, że jeszcze nie wyszedł a już dwa klapki poskładał bez większego wysiłku.
Opublikowano 10 stycznia 20232 l Wiadomo, że hierarchia, jeśli chodzi na czym najlepiej się gra wygląda tak: 1. Switch 2. PS5 3. Xbox 4. PC 5. Telefon Edytowane 10 stycznia 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 10 stycznia 20232 l 21 minut temu, Bzduras napisał: a już dwa klapki poskładał bez większego wysiłku. To się nazywa ewolucja. Mniej upośledzone klaperskie wiedzą co się szykuje i taktycznie zniknęły z tematu. Zostały te najgłupsze
Opublikowano 10 stycznia 20232 l Ten trolling z crapfieldem to strasznie przykry widok nawet jak na xbota który musi jarac sie zrzynka z no Mans sky podlany cała bezjajecznoscia bethesdy.
Opublikowano 10 stycznia 20232 l 25 minut temu, zdrowywariat napisał: Wiadomo, że hierarchia, jeśli chodzi na czym najlepiej się gra wygląda tak: 1. Switch Zdecydowanie, ale to dopiero jak ogarniesz drifty analogów i podkleisz joycony
Opublikowano 10 stycznia 20232 l nawet znicz dostanie zelde w 15fps i 640p ale dostanie a plejkurwa 4.5 bez gier?
Opublikowano 10 stycznia 20232 l Stellar Blade Was zajebie xD Nie no, ale jaranie się Starfieldem to serio beka Edytowane 10 stycznia 20232 l przez Szermac
Opublikowano 10 stycznia 20232 l 4 godziny temu, zdrowywariat napisał: Wiadomo, że hierarchia, jeśli chodzi na czym najlepiej się gra wygląda tak: 1. Ps5/xbox 2. Warcaby 3. Pc 4. Nintendo 5. Telefon nie jest do grania Starfield? To będzie największe rozczarowanie roku. Zapiszcie to sobie.
Opublikowano 10 stycznia 20232 l I tak Forza Horizon to już zmęczenie materiału. Tam już nic nowego i tak by nie wymyślili.
Opublikowano 11 stycznia 20232 l te kilka osób które odeszło czyli Mike Brown, Tom Butcher, Matt Craven, Gareth Harwood, Fraser Strachan czy Ben Penrose to pracownicy którzy awansowali na kierownicze stanowiska w Playground Games stosunkowo niedawno, czyli po Forzie Horizon 4 i dostali szansę pokierowania pracami nad swoją pierwszą grą czyli FH5. Gdy tymczasem spora część starego kierownictwa w tym Ralph Fulton założyciel studia i ojciec serii, pracuje obecnie nad Fable. Więc takiej średniego kalibru ten news, bo odejście tych kilku osób nie zapowiada aby wpłynęło na pracę nad Fable ani nad nową Forzą Horizon, która mam nadzieje będzie rozgrywać się w Japonii. No ale rozumiem, że w obliczu braku newsów na temat jakiejkolwiek arcade racera na Playstation od pamiętnej śmierci Drivecluba, trzeba świętować odejście 7 pracowników z Playground Games.