Opublikowano 23 stycznia 20232 l 26 minut temu, Ryuk napisał: Konsola z wodnym chlodzeniem i co jeszcze bys chcial? Tak przeczytałem na ppe. Twierdzisz że mnie kłamiom??
Opublikowano 23 stycznia 20232 l 12 minutes ago, drozdu7 said: Tak przeczytałem na ppe. Twierdzisz że mnie kłamiom?? a nie, jak na ppe bylo to przepraszam
Opublikowano 23 stycznia 20232 l 59 minut temu, Ryuk napisał: Za dwa lata bedzie to grywalne, dziekuje klapka za testowanie porduktu. czas przestac brac narkotyki i pic alkohol. Konsola z wodnym chlodzeniem i co jeszcze bys chcial? Gry na xboxa
Opublikowano 23 stycznia 20232 l Forspoken pokazało xpiździe jak się robi gry na żółtko na MC. Tak to się kurwa robi, a nie takie bezjajeczne żółtka xboxowe.
Opublikowano 23 stycznia 20232 l https://www.ppe.pl/recenzje/312289/dualsense-edge-recenzja-sprzetu-sony-ulepszylo-najlepszy-kontroler.html Ależ zaoranie zielonego robactwa, bo o tym trzaskającym gównie na switch nie wspominam xd
Opublikowano 23 stycznia 20232 l Ewolucja chujowych gier tej genereracji Sonka: Godfall -> Destruction all star -> Forsraken a poza tym sztosy na 90+, lepsze multiplatformy, naddualsensy i najlepsza technologia vr Xbekart co mu stara pety gasila na lydkach: Chuj -> Wam -> w dupe boty a poza tym do 2026 to jakos sie odbyt zagoi
Opublikowano 23 stycznia 20232 l PSVR2 zaczyna dobry start xD Quote PS VR2 straciło jedną z najciekawszych gier na premierę. The Dark Pictures: Switchback VR zalicza opóźnienie https://www.ppe.pl/news/312343/ps-vr2-stracilo-jedna-z-najciekawszych-gier-na-premiere-the-dark-pictures-switchback-vr-zalicza-opoznienie.html
Opublikowano 23 stycznia 20232 l https://www.gry-online.pl/hardware/microsoft-zwalnia-tysiace-ludzi-ale-szef-dostal-spora-podwyzke/z923e78 Kurwa bezduszne korpo https://www.gry-online.pl/hardware/microsoft-konczy-z-wirtualna-rzeczywistoscia-i-zwalnia-ludzi/z323e7b Cieniasy
Opublikowano 23 stycznia 20232 l Ci jak się ujebali tych zwolnień:) a jak wam chyba Ryuk pokazał wykresy przyjęć-zwolnien w MS i Sony to cisza. Bo w Sony to jedna rodzina, tylko ludzi przyjmują i nawet odrazu karpiowe dają mimo że się miesiąc jest
Opublikowano 23 stycznia 20232 l Bo Sony to rodzina i przykro się robi i nam żal ludzi, którzy wylądują na bruku przez kaprys grubasa bez ambicji i gier.
Opublikowano 23 stycznia 20232 l 23 minutes ago, drozdu7 said: Ci jak się ujebali tych zwolnień:) a jak wam chyba Ryuk pokazał wykresy przyjęć-zwolnien w MS i Sony to cisza. Bo w Sony to jedna rodzina, tylko ludzi przyjmują i nawet odrazu karpiowe dają mimo że się miesiąc jest nic nowego, klapy sa slepe na krytyke sony. Jimbo ich rucha 20inch dildo w dupe a oni mowia,ze nic nie czuja 6 minutes ago, Donatello1991 said: Bo Sony to rodzina i przykro się robi i nam żal ludzi, którzy wylądują na bruku przez kaprys grubasa bez ambicji i gier. dzbanie sony zwolnilo 60k osob miedzy 2009 a 2022 i nie widze zebys plakal o ich los. MS od 2016 roku zatrudnil 93k nowych osob, za to $ony w tym samym okresie zwolnilo 20k. Te 10k ktore MS zwolnil to nic innego jak rynek korygujacy zatrudnienie za duzo osob w okresie 2020-21. Przykre,ze ludzie stracili prace ale udawanie,ze sony jest takie cudowne jest zalosne. Mam nadzieje,ze tak samo bedziesz atakowal sony jak oni zwolnia w tym roku ludzi. Edytowane 23 stycznia 20232 l przez Ryuk
Opublikowano 23 stycznia 20232 l Zwolnią co najwyżej kretów z MS, żeby sytuacja z Forspoken się nie powtórzyła.
Opublikowano 23 stycznia 20232 l 3 minutes ago, Donatello1991 said: Zwolnią co najwyżej kretów z MS, żeby sytuacja z Forspoken się nie powtórzyła. mam nadzieje,ze ciebie admin zwolnia z tego forum Edit: Grubasek mi dal bo skonczyl historie i chuja wie o biznesie a matma to go na poziomie podstawowki przerasta Edytowane 23 stycznia 20232 l przez Ryuk
Opublikowano 23 stycznia 20232 l Just now, Donatello1991 said: Co za zielony odklejeniec? Poczuł potęgę niebieskiej armii. zacznijmy od tego ze ja jestem
Opublikowano 23 stycznia 20232 l W korpo w Stanach zwalniaja Cię i za chwilę zatrudniaja z powrotem na tym samym, albo innym stanowisku. Więc nie ma dramatu z tym całym zwalnianiem
Opublikowano 23 stycznia 20232 l 720p i tak gówno pierdolone $onowskie nie wyrabia nadracer z 2021 rozjebał największego exa plejkurwy5 bez gier z 2023 aż się przykro patrzy na uwalonych naiwniaków których jedynym sprzętem do grania jest śmieciara5, najgorsza jakość, najgorsze mulitplaftormy, najgorsza społeczność
Opublikowano 24 stycznia 20232 l Beka to będzie jutro. MS i kolejny kabaret. " nie oczekujcie za wiele ". Boty czekają na Minecraft legemds xd Edytowane 24 stycznia 20232 l przez Donatello1991
Opublikowano 24 stycznia 20232 l Nie oczekujcie niespodzianek. Będą daty premier starfield, forzy i paru innych gier. za to do marca Sony ps access i wam zabierze horizon i rachet, wrzuci porciki na PC z data premier wakacje i jesień Sony w tym roku ma tylko spiderman który tak naprawdę to kolejne dlc i będzie golenie owiec w postaci ps5 „pro” zapowiedź w tym roku, Q1 2024 premiera. w sumie to społeczność LGBTQ i klapki maja wiele wspólnego. Obie frakcje myślą ze korporacja to ich przyjaciel Edytowane 24 stycznia 20232 l przez Ryuk
Opublikowano 24 stycznia 20232 l 7 minutes ago, Donatello1991 said: Data premiery Starfield xd lepiej niech w tym roku nie wychodzi. I tak nie zagrasz wiec co ci do tego
Opublikowano 24 stycznia 20232 l 22 hours ago, drozdu7 said: Tak przeczytałem na ppe. Twierdzisz że mnie kłamiom?? https://www.ppe.pl/news/312358/ps5-2-generacji-zamiast-ps5-slim-lub-pro-insider-wspomina-o-nowej-wersji-playstation-5.html mialo być wodne chłodzenie itp a skończy się jak zwykle
Opublikowano 24 stycznia 20232 l 4 hours ago, Donatello1991 said: Oby wiosna Na Microsoft pluje ale na forze czeka xD