Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
12 minutes ago, Donatello1991 said:

Bo studio przejdzie wkrótce do Sony.

:beka::beka::beka::beka:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Hello it's Phil Spencer here, pożyczam na chwilę konto od Bzdurasa bo musiałem odpisać a freshman nie może wejść do cw

Cytat

Dawać ms porządne gry w ciągu 3 miesięcy. Dawać. Pokażcie jaja.

wal się na cyce, best regards, P3

Opublikowano

No dobra widzimy, że u zielonych dalej jest paraliż umysłowy ale czy zmieniło się coś w kwestii gier?

Opublikowano
3 minutes ago, izon said:

No dobra widzimy, że u zielonych dalej jest paraliż umysłowy ale czy zmieniło się coś w kwestii gier?

Pytanie retoryczne

Opublikowano

Xbox Live i inne usługi MS nie działają od rana i nie da się nawet pograć w fizyczne gry z Xbox One na konsoli bo sieć nie działa, a ić pan w uuuuj...

Ani w FM23 na komputerku w pracy nie mogę poklikać :daddy:

Opublikowano

Bo dziś następuje wielki reset i nowe rozdanie w Xboxie. Leniwe kurwy odesłane do pośredniaka i lecimy.

Prowadź Spencer-san

Opublikowano

Trzeba być online, żeby grać na Xie? Wiem, pytanie retoryczne, bo nie ma w co, ale jakby było? Co to za padaka? Włączam Mario i mogę być nawet na bezludnej wyspie - zadziała.

Opublikowano
2 minutes ago, zdrowywariat said:

Trzeba być online, żeby grać na Xie? Wiem, pytanie retoryczne, bo nie ma w co, ale jakby było? Co to za padaka? Włączam Mario i mogę być nawet na bezludnej wyspie - zadziała.

Do grania w gry natywne XSX nie trzeba być, do grania w gry z Xbox One - trzeba.

Opublikowano
13 minut temu, Czoperrr napisał:

Do grania w gry natywne XSX nie trzeba być, do grania w gry z Xbox One - trzeba.

Czyli trzeba być online, bo najlepsze gry na XSX to gry z Xboxa i 360ki. Dobra konsola, jeśli ktoś chce zobaczyć, że kiedyś to było: Halo 1 i 2, DOA3, Ninja Gaiden, Conker: Live & Reloaded, The Chronicles of Riddick: EFBB, PGR2, Jet Set Radio Future itd..

Opublikowano

Akurat to jeden z najczęściej powtarzanych klaperskich tekstów, bystrzaku. 

Z tak oddaną społecznością Sony już dawno przekroczyło granice jebania 

Opublikowano

No fajnie, akurat jak chciałem zagrać w Saint's Row.

Opublikowano

Jebane Sony, a chciałem wykupić abonament ten najdroższy na dwa lata i zagrać w to kuleczkami. A tak chuj im w dupy, nie kupuję

Opublikowano

Ej, a będzie dzisiaj perfect dark i niezapowiedziana gra inxile chłopaki? Jeff Grubb i samozwańczy rzecznik prasowy xboxa polska tak mówili:banderas:

Spoiler

:kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:

xbox rozkurwia 2023.png

Od tego dobrobytu na xboxie to może się w dupie poprzewracać

Opublikowano
4 hours ago, PanKamil said:

Szykujcie dupy zieloni frajerzy:kekw:

Zdjęcie

20$ miesięcznie, w cenie masz gold, gamepass(Xbox,PC i cloud), EA Access. I to jest za miesiąc roczna opcja zawsze ma jakaś tam zniżkę.

ty nawet już nie potrafisz beki kręcić :beka:

Opublikowano

Jakąś dodatkową opcją jest płacenie tego na np. dwie osoby.

Ja z bratem od lat mam wspólną bibliotekę i abonament