Opublikowano 24 stycznia 20232 l 12 minutes ago, Donatello1991 said: Bo studio przejdzie wkrótce do Sony.
Opublikowano 24 stycznia 20232 l Hello it's Phil Spencer here, pożyczam na chwilę konto od Bzdurasa bo musiałem odpisać a freshman nie może wejść do cw Cytat Dawać ms porządne gry w ciągu 3 miesięcy. Dawać. Pokażcie jaja. wal się na cyce, best regards, P3
Opublikowano 24 stycznia 20232 l No dobra widzimy, że u zielonych dalej jest paraliż umysłowy ale czy zmieniło się coś w kwestii gier?
Opublikowano 24 stycznia 20232 l 3 minutes ago, izon said: No dobra widzimy, że u zielonych dalej jest paraliż umysłowy ale czy zmieniło się coś w kwestii gier? Pytanie retoryczne
Opublikowano 25 stycznia 20232 l Xbox Live i inne usługi MS nie działają od rana i nie da się nawet pograć w fizyczne gry z Xbox One na konsoli bo sieć nie działa, a ić pan w uuuuj... Ani w FM23 na komputerku w pracy nie mogę poklikać
Opublikowano 25 stycznia 20232 l Bo dziś następuje wielki reset i nowe rozdanie w Xboxie. Leniwe kurwy odesłane do pośredniaka i lecimy. Prowadź Spencer-san
Opublikowano 25 stycznia 20232 l Trzeba być online, żeby grać na Xie? Wiem, pytanie retoryczne, bo nie ma w co, ale jakby było? Co to za padaka? Włączam Mario i mogę być nawet na bezludnej wyspie - zadziała.
Opublikowano 25 stycznia 20232 l 2 minutes ago, zdrowywariat said: Trzeba być online, żeby grać na Xie? Wiem, pytanie retoryczne, bo nie ma w co, ale jakby było? Co to za padaka? Włączam Mario i mogę być nawet na bezludnej wyspie - zadziała. Do grania w gry natywne XSX nie trzeba być, do grania w gry z Xbox One - trzeba.
Opublikowano 25 stycznia 20232 l 13 minut temu, Czoperrr napisał: Do grania w gry natywne XSX nie trzeba być, do grania w gry z Xbox One - trzeba. Czyli trzeba być online, bo najlepsze gry na XSX to gry z Xboxa i 360ki. Dobra konsola, jeśli ktoś chce zobaczyć, że kiedyś to było: Halo 1 i 2, DOA3, Ninja Gaiden, Conker: Live & Reloaded, The Chronicles of Riddick: EFBB, PGR2, Jet Set Radio Future itd..
Opublikowano 25 stycznia 20232 l Akurat to jeden z najczęściej powtarzanych klaperskich tekstów, bystrzaku. Z tak oddaną społecznością Sony już dawno przekroczyło granice jebania
Opublikowano 25 stycznia 20232 l Jebane Sony, a chciałem wykupić abonament ten najdroższy na dwa lata i zagrać w to kuleczkami. A tak chuj im w dupy, nie kupuję
Opublikowano 25 stycznia 20232 l Granie na wyścigi, żeby zdążyć po weekendzie do paczkomatu z fizykiem albo ograć cyfrę zanim usuną
Opublikowano 25 stycznia 20232 l Ej, a będzie dzisiaj perfect dark i niezapowiedziana gra inxile chłopaki? Jeff Grubb i samozwańczy rzecznik prasowy xboxa polska tak mówili Spoiler Od tego dobrobytu na xboxie to może się w dupie poprzewracać
Opublikowano 25 stycznia 20232 l 4 hours ago, PanKamil said: Szykujcie dupy zieloni frajerzy 20$ miesięcznie, w cenie masz gold, gamepass(Xbox,PC i cloud), EA Access. I to jest za miesiąc roczna opcja zawsze ma jakaś tam zniżkę. ty nawet już nie potrafisz beki kręcić
Opublikowano 25 stycznia 20232 l Jakąś dodatkową opcją jest płacenie tego na np. dwie osoby. Ja z bratem od lat mam wspólną bibliotekę i abonament
Opublikowano 25 stycznia 20232 l 4 hours ago, PanKamil said: Szykujcie dupy zieloni frajerzy Jak cię nie stać to zmień hobby