Opublikowano 26 stycznia 20232 l 13 minut temu, Donatello1991 napisał: FM zapowiada się na rozczarowanie. Tyle lat dewelopingu, a GT7 już od roku na rynku dla fanów motoryzacji i bogów czyli nadgraczy plejki. A GT5 pamiętasz? Ile czekać trzeba było od momentu zapowiedzi? Przecież GT jest od czasów PSXa, a FM od czasów Xboxa. Tu nie ma co porównywać, bo Turn10 uwija się dużo szybciej od Polyphony.
Opublikowano 26 stycznia 20232 l Ależ to było nudne ja tam współczuję posiadaczom Xboxa bo konsola jest fajna, mocna i nic by w sumie nie stało na przeszkodzie żeby mieli jakiś hicior. Ale nie mają. Redfall takie lelum polelum nudne ale w Gamepass zyskuje dużo sensu bo ciężko uzbierać znajomych i namówić ich na wydanie dużego hajsu żeby pograć w coopie a tak wystarczy pobrać i spróbować w ramach i tak już opłaconego abonamentu. Forza ojesu jakie nudy to nie ich wina bo to simracing i w to się super gra ale oglądać taki pokaz. SAMOCHODY JADĄ. No dziwne jakby gotowały potrawy wigilijne nie? No i tak jadą te auta i jadą i jadą i jezu koniec bo ileż można. Łysy coś majstruje z dźwiękiem i gapi się w ekran a my na Łysego odbicia ekranu na glacy z RT. Pewnie będzie równie dopracowane w multi jak GT i popularne i traktowane jako e-sport nie? Nie. Fajna ta branża, nigdy nie było lepiej
Opublikowano 26 stycznia 20232 l Tymczasem dużo większe zainteresowanie, popularność, ilość transmisji forspoken za 70$ niż tym crapem z cartonnetwork za 4 zł no ale dzieci dopiero wrócą ze szkoły to może trochę podbija zainteresowanie
Opublikowano 26 stycznia 20232 l o kurwa, on serio próbuje wojować Forsrakenem prawie jak ruscy na Ukrainie ubrani w zdobyczne szmaty i robiący peryskop z kolanka spod zlewu, żołnierz do końca, oddany sprawie duszą i sercem
Opublikowano 26 stycznia 20232 l No fajna ta gra rytmiczna i ta detektywistyczna ostatnio, że mam dziwne przeczucie, że Microsoft Indie Studios może niedługo zarządzić w segmencie małych gier i stać się konkurencją dla indie games. Sony będzie dalej robić swoje sistematic experience na jedną modłę, gdzie nie wejdziesz na murek, a strzały z łuku wbijają się w niebo. Natomiast Spamcer zacznie coraz śmielej spamować małymi grami w gamepassie, bo to się opłaca, małe koszta - a za to więcej gier w GP. Spoiler Dobrze, że jest jeszcze Nintendo, które nie zapomniało, czym jest czysty fun.
Opublikowano 26 stycznia 20232 l 5 minut temu, zdrowywariat napisał: Dobrze, że jest jeszcze Nintendo, które nie zapomniało, czym jest czysty fun. Ta... Ja nie mówię o Mario/Zelda/Metroid ale ostatnio na Directach same jRPG dla koniobijców z ery psx'a jakieś gówna o ratowaniu świata przez grupkę dzieci lat 11 przed robo-demonem wiedźmy z dupy Edytowane 26 stycznia 20232 l przez Krzysztof93
Opublikowano 26 stycznia 20232 l 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał: Ta... Ja nie mówię o Mario/Zelda/Metroid ale ostatnio na Directach same jRPG dla koniobijców z ery psx'a jakieś gówna o ratowaniu świata przez grupkę dzieci lat 11 przed robo-demonem wiedźmy z dupy Też nie gram w gówno gierki dla dzieciaków, ale na szczęście wyszła ostatnio różowa kulka i pozamiatała, więc miałem co robić, a później króliki
Opublikowano 26 stycznia 20232 l O kurwa, lecą statsy z jakiegos twitcha czy innego YT. #mopsiarzegamingu w koncu piszą o czymś, na czym sie znają
Opublikowano 26 stycznia 20232 l https://www.ppe.pl/news/312520/hi-fi-rush-z-pelna-polska-lokalizacja-gra-zachwyca-graczy-i-zbiera-100-polecen.html Hi-Fi Rush z pełną polską lokalizacją. Tytuł zachwyca graczy i zbiera 100% poleceń NADJAKOŚĆ W NADPASS NA NADKONSOLI a co tam u niebieskich frajerów wpierdalających gruz? https://www.ppe.pl/news/312526/forspoken-zaliczyl-mocny-downgrade-square-enix-bardzo-zmienilo-oprawe-produkcji.html
Opublikowano 26 stycznia 20232 l Godzinę pograli i podnieceni. Pełna polska lokalizacja to powinien być standard, a nie swieto. Żałosne zielone małpy.
Opublikowano 26 stycznia 20232 l i to jaranie się znowu i indykiem o którym za tydzień nikt nie będzie pamiętał jak to Pentiment czy High Life hahahahhah
Opublikowano 26 stycznia 20232 l Ja pierdole debil na forza monthly powtórzył tylko to co wczoraj już było. Zero konkretów oprócz tego, że w ciągu najbliższych miesięcy dowiemy się więcej o kampanii i innych gównach. MS to porażka.
Opublikowano 26 stycznia 20232 l Zamiast oglądać te streamy Forzy wyczekując każdej strzępka informacji, to nie lepiej pograć sobie w Gran Turismo Doncio?
Opublikowano 26 stycznia 20232 l 17 minut temu, ASX napisał: Zamiast oglądać te streamy Forzy wyczekując każdej strzępka informacji, to nie lepiej pograć sobie w Gran Turismo Doncio? Ograne. Teraz aktualizuje FH5 I ściągam Hi fi
Opublikowano 26 stycznia 20232 l 2 minuty temu, drozdu7 napisał: Przecie Donek miałeś bąka do żyda już dawać:) Do szafki na 3 zdrowaski. Brak premiery dead space o północy skłonił mnie do wypróbowania hi fi, a brak premiery FM w marcu/kwietniu skłonił mnie to pośmigania w fh5.
Opublikowano 26 stycznia 20232 l Ktoś nadal pamięta o Forsraken? xD Hi-Fi Rush zmiotło tego crapa z powierzchni ziemi A tak poza tym macie tutaj porównanie baterii ze zwykłego dualbezsensa z tą z wersji pro: Nie mam pytań. Czekam na fikołki klapeuszy. Edytowane 26 stycznia 20232 l przez Ins
Opublikowano 26 stycznia 20232 l Ale do droższego pada dali mniejsza baterie? Czyli za więcej dostajesz mniej... brzmi jak kindybał między pośladki pro playerów od sony
Opublikowano 27 stycznia 20232 l 8 godzin grania na jednym ładowaniu? U klaperskich to spokojnie przez miesiąc nazbiera się te 8 godzin
Opublikowano 27 stycznia 20232 l 9 hours ago, Ins said: Ktoś nadal pamięta o Forsraken? xD Hi-Fi Rush zmiotło tego crapa z powierzchni ziemi A tak poza tym macie tutaj porównanie baterii ze zwykłego dualbezsensa z tą z wersji pro: Nie mam pytań. Czekam na fikołki klapeuszy. Sony określa swój target bardzo precyzyjnie. Dla Sony klient to pracujący przedstawiciel klasy średniej. Jak ktoś pracuje nie ma czasu na granie. Pogra godzinkę i tyle. Na tyle bateria wystarczy. Cena? Klasa średnia, więc oczywiste, że klienta stać i za komfort chętnie zapłaci. Tak samo jak trzy i pół bomby za grę. Zupełnie inne podejście niż MS. Biedakonsola 720p i zestaw ochłapów i staroci w abonamencie za 4 zł. Wyjaśnione wszystko?