Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Klap to stan umysłu, jest tu np taki jeden co swego czasu zarejestrował się chyba na wszystkie grupy nibtendofagow w polskim necie by pisać jaki to switch chujowy i gierki na niego by ludzi tam podburzać  xddd

Łatwa chyba zagadka. Kogo obstawiacie? 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 612,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Brzmi jak Mendrek

Opublikowano

Nic nie pobije mopsiary, która założyła konto na ppe żeby szkalować xboksa :gayos:

Opublikowano

Poszły już składaki stąd? A widzę, nie ma już pier… moja karta może więcej, niż twoja.

W sumie konsole to też takie PCty, choć jeszcze nie do końca, ale prawie że. Tylko Switch się ostał, wkładam karta i gram, bez patcha day1, mówię o grach od Nintendo. Nie spodoba mi się gra wymieniam bez większej straty, za rok, za dwa, nie muszę się spieszyć z graniem, żeby szybko puścić na pchlim i nie stracić za dużo. Można zbierać piękne pudełeczka z niezniszczalnymi kartami. Switch2 to może być ostatnia prawilna konsola, z kartami, a nie wypożyczalnią gier, które znikają, bo tak, albo bo sklepy online zamykają, więc gdy konsola wyzionie ducha zawsze coś tracimy.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Widzę, że średnia Forsraken nadal leci w dół xD 

Screenshot_20230202_130357_Opera.thumb.jpg.6fc8c30977e46bf06525a837d1d8ffc6.jpg 

vs

Screenshot_20230202_130343_Opera.thumb.jpg.f0c6be9948c729cf1436f90470e45bbb.jpg

Cały czas śmiać mi się chce z tej dwuletniej eksluzywności xD

Opublikowano

ciekawe kiedy ktoś w tym zielonym szambie uderzy w stół, oskarży knura o defraudację pieniędzy i zamknie ten kurwi dołek bez gier.

Opublikowano

Spamcer nakupował studiów, a tu wój wielki, bo gier jak nie było tak ni ma. Microsoft nie umie już w duże gry, lepiej będzie jak podzieli te wszystkie studia na mniejsze i zajmie się małymi grami, coś na wzór indie, które bardziej się opłaca tworzyć i dawać za free w GP. Pentiment i Hi-Fi Rush są nie tylko tego przykładem, ale i sygnałem dokąd Microsoft zmierza. W sumie to nawet dobrze, bo z dużych gier AAA wychodzą im średniaki, a małe coraz bardziej zaskakują.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
28 minut temu, zdrowywariat napisał:

lepiej będzie jak podzieli te wszystkie studia na mniejsze i zajmie się małymi grami

Akurat Hi-Fi Rush nie pasuje do tego opisu. Jest to tak dopieszczona, duża i bogata w content gra, że spokojnie mogliby za nią wołać więcej niż 200 peelenów. 

Opublikowano
16 minut temu, Ins napisał:

Akurat Hi-Fi Rush nie pasuje do tego opisu. Jest to tak dopieszczona, duża i bogata w content gra, że spokojnie mogliby za nią wołać więcej niż 200 peelenów. 

Możliwe, czyli tak jak Ori, czy Cuphead, więc niech się zajmą małymi i średnimi grami i niech je wydają na Switcha :)

Opublikowano

A Sony i tak płacze, że jak MS przejmie AB, to Playstation będzie skończone :)

Szkoda tylko, że rekordowe wyniki przynosi im robienie tych "bezpiecznych" blockbusterów. Niestety nic tu się nie zmieni.

Opublikowano

Zaraz full nextgen dodatek do gry roku Horizon FW i wyznaczenie standardów na lata. Potem ff16 i spiderman 2 z 30mln kopii sprzedanych do końca roku.

A ms do tej pory dalej nie wyda forzy I starfielda xd xd

Opublikowano

Z jednej strony jestem za aktywizacją niepełnosprawnych umysłowo osób w życiu społecznym, ale jak czytam posty donci to zaczynam się wahać, czy to na pewno dobry kierunek.

Opublikowano
3 hours ago, izon said:

Hahahaha co za upadek gimbuska. Deebilek bierze na poważnie CW, odpisuje na kazdą wiadomość, a w przypływie wściekłości kompromituje się jeszcze bardziej. 

IMG_20230202_113946.jpg

9 tysięcy ogółem? :kekw:

Screenshot_20230202_152913_com.microsoft.xboxone.smartglass.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, YETI napisał:

ciekawe kiedy ktoś w tym zielonym szambie uderzy w stół, oskarży knura o defraudację pieniędzy i zamknie ten kurwi dołek bez gier.

Xkurwa od indyków i małych pierdogierek rozjebana jak gówno po polu? Stare, znam od paru generacji:kekw:

Opublikowano
5 godzin temu, dee napisał:

xDDD 

Co tu się odyebało? :obama:

Psychol zaliczył najlepszy meltdown w tej odsłonie CW :shieeet:

Potwierdzam, trzymaj sie tam w psychiatryku, będzie dobrze!!:daddy:

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał:

9 tysięcy ogółem? :kekw:

Screenshot_20230202_152913_com.microsoft.xboxone.smartglass.jpg

Co to za wątek, kto ma większego? Robienie głupich, nudnych itd. rzeczy tylko po to, żeby powiększyć sobie e-michałka i nim wymachiwać przed innymi?

Spoiler

Nintendo nie idź tą drogą!

Opublikowano

Jak to szło? Wolność twórcza? :kekw: kolejni chcieli się opierdalac przy gówno indykach :kekw:

Opublikowano
31 minutes ago, PanKamil said:

Jak to szło? Wolność twórcza? :kekw: kolejni chcieli się opierdalac przy gówno indykach :kekw:

Naughty Dog też pewnie chciałby zrobić coś nowego a został im tylko remaster TLOU, frakcje i niedługo remaster TLOU2.

Opublikowano
18 minut temu, Figaro napisał:

Halo umarło, więc teraz już 

GIRSY FORZA GIRSY FORZA GIRSY FORZA

A gdzie niby te girsy? :)

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał:

remaster TLOU2

chcę to fchuj :Coolface:

Opublikowano
20 minut temu, Szermac napisał:

chcę to fchuj :Coolface:

Gry WOKE to poproszę wrzucać do tej samej śmieciary co rozpaćkane exy swicza 540p.