Opublikowano 2 lutego 20232 l Klap to stan umysłu, jest tu np taki jeden co swego czasu zarejestrował się chyba na wszystkie grupy nibtendofagow w polskim necie by pisać jaki to switch chujowy i gierki na niego by ludzi tam podburzać xddd Łatwa chyba zagadka. Kogo obstawiacie?
Opublikowano 2 lutego 20232 l Nic nie pobije mopsiary, która założyła konto na ppe żeby szkalować xboksa
Opublikowano 2 lutego 20232 l Poszły już składaki stąd? A widzę, nie ma już pier… moja karta może więcej, niż twoja. W sumie konsole to też takie PCty, choć jeszcze nie do końca, ale prawie że. Tylko Switch się ostał, wkładam karta i gram, bez patcha day1, mówię o grach od Nintendo. Nie spodoba mi się gra wymieniam bez większej straty, za rok, za dwa, nie muszę się spieszyć z graniem, żeby szybko puścić na pchlim i nie stracić za dużo. Można zbierać piękne pudełeczka z niezniszczalnymi kartami. Switch2 to może być ostatnia prawilna konsola, z kartami, a nie wypożyczalnią gier, które znikają, bo tak, albo bo sklepy online zamykają, więc gdy konsola wyzionie ducha zawsze coś tracimy. Edytowane 2 lutego 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 2 lutego 20232 l Widzę, że średnia Forsraken nadal leci w dół xD vs Cały czas śmiać mi się chce z tej dwuletniej eksluzywności xD
Opublikowano 2 lutego 20232 l ciekawe kiedy ktoś w tym zielonym szambie uderzy w stół, oskarży knura o defraudację pieniędzy i zamknie ten kurwi dołek bez gier.
Opublikowano 2 lutego 20232 l Spamcer nakupował studiów, a tu wój wielki, bo gier jak nie było tak ni ma. Microsoft nie umie już w duże gry, lepiej będzie jak podzieli te wszystkie studia na mniejsze i zajmie się małymi grami, coś na wzór indie, które bardziej się opłaca tworzyć i dawać za free w GP. Pentiment i Hi-Fi Rush są nie tylko tego przykładem, ale i sygnałem dokąd Microsoft zmierza. W sumie to nawet dobrze, bo z dużych gier AAA wychodzą im średniaki, a małe coraz bardziej zaskakują. Edytowane 2 lutego 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 2 lutego 20232 l 28 minut temu, zdrowywariat napisał: lepiej będzie jak podzieli te wszystkie studia na mniejsze i zajmie się małymi grami Akurat Hi-Fi Rush nie pasuje do tego opisu. Jest to tak dopieszczona, duża i bogata w content gra, że spokojnie mogliby za nią wołać więcej niż 200 peelenów.
Opublikowano 2 lutego 20232 l 16 minut temu, Ins napisał: Akurat Hi-Fi Rush nie pasuje do tego opisu. Jest to tak dopieszczona, duża i bogata w content gra, że spokojnie mogliby za nią wołać więcej niż 200 peelenów. Możliwe, czyli tak jak Ori, czy Cuphead, więc niech się zajmą małymi i średnimi grami i niech je wydają na Switcha
Opublikowano 2 lutego 20232 l A Sony i tak płacze, że jak MS przejmie AB, to Playstation będzie skończone Szkoda tylko, że rekordowe wyniki przynosi im robienie tych "bezpiecznych" blockbusterów. Niestety nic tu się nie zmieni.
Opublikowano 2 lutego 20232 l Zaraz full nextgen dodatek do gry roku Horizon FW i wyznaczenie standardów na lata. Potem ff16 i spiderman 2 z 30mln kopii sprzedanych do końca roku. A ms do tej pory dalej nie wyda forzy I starfielda xd xd
Opublikowano 2 lutego 20232 l Z jednej strony jestem za aktywizacją niepełnosprawnych umysłowo osób w życiu społecznym, ale jak czytam posty donci to zaczynam się wahać, czy to na pewno dobry kierunek.
Opublikowano 2 lutego 20232 l 3 hours ago, izon said: Hahahaha co za upadek gimbuska. Deebilek bierze na poważnie CW, odpisuje na kazdą wiadomość, a w przypływie wściekłości kompromituje się jeszcze bardziej. 9 tysięcy ogółem?
Opublikowano 2 lutego 20232 l 2 godziny temu, YETI napisał: ciekawe kiedy ktoś w tym zielonym szambie uderzy w stół, oskarży knura o defraudację pieniędzy i zamknie ten kurwi dołek bez gier. Xkurwa od indyków i małych pierdogierek rozjebana jak gówno po polu? Stare, znam od paru generacji
Opublikowano 2 lutego 20232 l 5 godzin temu, dee napisał: xDDD Co tu się odyebało? Psychol zaliczył najlepszy meltdown w tej odsłonie CW Potwierdzam, trzymaj sie tam w psychiatryku, będzie dobrze!!
Opublikowano 2 lutego 20232 l 2 godziny temu, Czoperrr napisał: 9 tysięcy ogółem? Co to za wątek, kto ma większego? Robienie głupich, nudnych itd. rzeczy tylko po to, żeby powiększyć sobie e-michałka i nim wymachiwać przed innymi? Spoiler Nintendo nie idź tą drogą!
Opublikowano 2 lutego 20232 l Jak to szło? Wolność twórcza? kolejni chcieli się opierdalac przy gówno indykach
Opublikowano 2 lutego 20232 l 31 minutes ago, PanKamil said: Jak to szło? Wolność twórcza? kolejni chcieli się opierdalac przy gówno indykach Naughty Dog też pewnie chciałby zrobić coś nowego a został im tylko remaster TLOU, frakcje i niedługo remaster TLOU2.
Opublikowano 2 lutego 20232 l 18 minut temu, Figaro napisał: Halo umarło, więc teraz już GIRSY FORZA GIRSY FORZA GIRSY FORZA A gdzie niby te girsy?
Opublikowano 2 lutego 20232 l 20 minut temu, Szermac napisał: chcę to fchuj Gry WOKE to poproszę wrzucać do tej samej śmieciary co rozpaćkane exy swicza 540p.
Opublikowano 3 lutego 20232 l https://www.ppe.pl/news/313105/crossfirex-umiera-tworcy-wylaczaja-serwery-i-zamkna-dostep-do-kampanii-single-player.html Najpierw Halo Srinity a teraz to. Brawo MS. Online w tej generacji xszczura nie istnieje.