Opublikowano 10 lutego 20232 l Śmieciara gwoździem do trumny xśmiecia https://wccftech.com/xbox-game-pass-business-model-doesnt-seem-to-work-dfc/ No kuwa kto by się spodziewał oni już sami się orają
Opublikowano 10 lutego 20232 l 2 godziny temu, Donatello1991 napisał: DLC do zeldy w maju dla nintendo obrzezańców? 3 marca wleci Metroid Prime remake, tak remake, skoro TLOU jest remakiem to tym bardziej jest nim MP, gra która obrosła kultem, ponadczasowa, a 12 maja Zelda zmiażdży! Gdyby nie multiplatformy to nie mielibyście niebiescy i zieloni w co grać, raz na pół roku gra wychodzi od wewnętrznych devów na te wasze meble zbierające kurz.
Opublikowano 10 lutego 20232 l 48 minut temu, zdrowywariat napisał: 3 marca wleci Metroid Prime remake, tak remake, To w końcu remaster czy remake? 48 minut temu, zdrowywariat napisał: 12 maja Zelda zmiażdży! Gdyby nie multiplatformy to nie mielibyście niebiescy i zieloni w co grać, raz na pół roku gra wychodzi od wewnętrznych devów na te wasze meble zbierające kurz. Nie wiadomo, trzeba się przekonać. Czy tylko mi się wydaje że oni te trailery robią tak by nic nie pokazać? A co tam u Sonki - bardzo pozytywne previev gier na PSVR2. Zupełnie inna liga, inny świat niż wasz śmieszny słicz. Edytowane 10 lutego 20232 l przez aph
Opublikowano 10 lutego 20232 l 52 minuty temu, aph napisał: To w końcu remaster czy remake? Nie wiadomo, trzeba się przekonać. Czy tylko mi się wydaje że oni te trailery robią tak by nic nie pokazać? A co tam u Sonki - bardzo pozytywne previev gier na PSVR2. Zupełnie inna liga, inny świat niż wasz śmieszny słicz. MP to coś więcej, niż remaster, poczytaj opinie, jeśli TLOU to remake, nie mogli dać w nazwie remaster, bo już jeden wydali, to tym bardziej jest nim MP. Zresztą z tym nazewnictwem jest miszmasz. Naciągane remaki vs więcej niż remastery. Microsoft i Sony kupują studia na potęgę, a malutkie przy nich Ninny ora ich ilością i jakością wydawanych gier.
Opublikowano 10 lutego 20232 l Godzinę temu, zdrowywariat napisał: naciągane remaki vs więcej niż remastery. Ideolo podtytuł nowej edycji CW. Godzinę temu, zdrowywariat napisał: Microsoft i Sony kupują studia na potęgę, a malutkie przy nich Ninny ora ich ilością i jakością wydawanych gier. Takie rzeczy warto oceniać w dłuższym okresie czasu.
Opublikowano 10 lutego 20232 l MS: shadowdrop Hi-Fi Rush, sztosik/10 Nintendo: shadowdrop Metroid Prime Remastered, sztosik/10 Sony: NO KURWA MÓWIĘ CI ZIOMEK, KALOFDUTI CHCO MI ZABRAĆ I tak se zleciał 2023
Opublikowano 10 lutego 20232 l MS już po jednej grze wypstrykany na cały rok. Zaraz Sony wchodzi na rejony z psvr2, dodatek do Horizon 2, FF16, Spiderman 2. I zapierdala xśmieciare na amen.
Opublikowano 10 lutego 20232 l no kurwa mówię ci wysłano ze szpitala w Choroszczy przy użyciu psychotropów
Opublikowano 10 lutego 20232 l Rozumiem specyficzna poetykę CW, głęboko osadzoną w teatrze absurdu i commedia dell’arte, ale kurva jaranko PSVR 2 który jest martwy jeszcze przed debiutem, to juz zwyczajne spierdolenie umysłowe.
Opublikowano 11 lutego 20232 l Tylko kurva5, vr2, fotel, gt7 i kierownica, tylko 8tys by poczuć się jak w samochodzie, za tyle to już można kupić używany samochód xddd no ale klap może przynajmniej pojeździć nayebany, za jakość się placi
Opublikowano 11 lutego 20232 l No tak uzywany samochód za 8 tys. Tera wiadomo czemu boty takie niewymagające i zagrażające bezpieczeństwu.
Opublikowano 11 lutego 20232 l Kaczor myśli że jak kupi sportowego gruza za 8tys to będzie miał jak w gran turismo 7 na torze
Opublikowano 11 lutego 20232 l 18 godzin temu, PanKamil napisał: Śmieciara gwoździem do trumny xśmiecia https://wccftech.com/xbox-game-pass-business-model-doesnt-seem-to-work-dfc/ No kuwa kto by się spodziewał oni już sami się orają Ale przecież Microsft ze swoimi pracownikami, tymi też na forum, niejednokrotnie zapewniali, że dzięki mops pass sprzedaż gier rośnie. Wystarczy tylko spojrzeć na sprzedaż multiplatform z których wynika, że na tej jebanej x-smieciarze nikt nie kupuje gier. I bardzo dobrze, niech ginie, dziękuję pasibrzuchu
Opublikowano 11 lutego 20232 l FM listopad, starfield 2024, więc grubas po cichu w okresie letnim jak ludzie będą na wakacjach popodnosi ceny konsol i gp xd
Opublikowano 11 lutego 20232 l Metroid Prime Remake: 8.2.2023 zapowiedź 8.2.2023 premiera cyfra 3.3.2023 premiera pudełko Poproszę o więcej zapowiedzi w dzień premiery Panie Nintendo
Opublikowano 11 lutego 20232 l 2 godziny temu, zdrowywariat napisał: Metroid Prime Remake: 8.2.2023 zapowiedź 8.2.2023 premiera cyfra 3.3.2023 premiera pudełko Poproszę o więcej zapowiedzi w dzień premiery Panie Nintendo Micro i Hi fi rush zapowiedź- granko Sony? hah każdy wie jak z tymi kurewkami wygląda
Opublikowano 11 lutego 20232 l O Whisker zaczyna alko-gamingową sesję. Vita to najmniej udany biznesowo produkt firmy S.. Szybciej porzucone i zapomniane było już chyba tylko Wii U i atari jaguar. I piszę to jako posiadacz 3 sztuk Vity i 3 sztuk vita tv.
Opublikowano 11 lutego 20232 l Ja miałem dwie Vity, pierwszą zgubiłem na uczelni gdy zdarzyło mi się przyznać na wykładzie. Byłem zauroczony możliwościami i poziomem wykonania tej konsolki. Spędziłem wiele godzin grając w Rogue Legacy czy Spelunky. Dziś często żartuje się że to Xbox nie ma gier, ale co w takim razie powiedzieć o Vicie? Gdzie ledwie jakieś 2 lata po premierze Sony ucięło wsparcie i wychodziły już tylko pojedyncze indyki. Nie ma drugiej konsoli z tak zmarnowanym potencjałem jak Vita, wielka szkoda że tak skończyła bo był potencjał na świetny sprzęt.
Opublikowano 11 lutego 20232 l No z xboxem one raczej vita wygrała z palcem w dupie jeśli chodzi o jakość gier
Opublikowano 11 lutego 20232 l klaptusie to tacy znawcy gamingu... oczywiście że MS wypuścił przenośniaka, nie przyjął się ale istniał:
Opublikowano 11 lutego 20232 l 4 godziny temu, Whisker napisał: Czy MS wypuścił kiedyś coś przenośnego? Tak Spoiler Daty gier