Opublikowano 10 lipca 20222 l Bociarscy nie akceptują swojej orientacji tak samo jak nie akceptują faktu że na Xboxa nie ma gier.
Opublikowano 11 lipca 20222 l Jak tam śmieciarze nowy tydzień się zaczął? Umyte dupska karcherem i odrobione lekcje ze świnka Peppa?
Opublikowano 11 lipca 20222 l Nie pytam o to jak królowie gamingu ogrywają sztosy na carycy Sonce 5 Bzduras. Pytałem co tam u was w tym zakłamanym pierdolniku zwanym Xbox z gamepassem.
Opublikowano 11 lipca 20222 l 8 minut temu, LiŚciu napisał: sztosy na Sonce 5 Przez chwilę mnie miałeś, ale tutaj mnie zgubiłeś.
Opublikowano 11 lipca 20222 l PUGB to jest własnie gra dla hamburgerskch botów, najlepiej jeszcze jakby była free to play
Opublikowano 11 lipca 20222 l nie ma co się dziwić że cwelstation 4.5 bez gier tak odstaje, różnica generacji
Opublikowano 11 lipca 20222 l 5 minutes ago, Daddy said: nie ma co się dziwić że cwelstation 4.5 bez gier tak odstaje, różnica generacji Cała ta moc pójdzie w Pentiment
Opublikowano 11 lipca 20222 l co sonka to sonka https://ithardware.pl/aktualnosci/kupiles_film_poprzez_playstation_i_myslales_ze_masz_go_na_wlasnosc_i_tak_stracisz_dostep-22153.html
Opublikowano 11 lipca 20222 l Może whisker myśli że mamy 2001 i oglądanie filmów z płyt na konsoli to mega ficzer? Chuy wie te klapy są niepoważne
Opublikowano 11 lipca 20222 l Boty to proflikatycznie liścia powinny wyłapywać przy poniedziałku co by wstydu branży nie przynosiły przez kolejny tydzień.
Opublikowano 12 lipca 20222 l Czemu Ci "zieloni panicze" tak masowo wyprzedają xśmiecia w PT? Taka chujnia, czy zbieracie na gajer na studniówkę?
Opublikowano 12 lipca 20222 l Chyba chcą sobie kupić godność, tak jak to próbował zrobić Phil Spencer kupując pierdyliard bezpłodnych studiów.
Opublikowano 12 lipca 20222 l Chciałem oddać milion dolarów na widok upadającego ms gaming. Nie wydałem nic, a ten karaluch upada.