Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

5 lat bez playstation. To teraz tłumaczy ten gigaturbo ból dupy i konsolowe kompleksy w każdym poście :dynia: Przejebane tak przez 5 lat siebie przekonywać, że playstation nie jest królem i dominatorem świata konsol.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
Teraz, PanKamil napisał:

5 lat bez playstation. To teraz tłumaczy ten gigaturbo ból dupy i konsolowe kompleksy w każdym poście :dynia: Przejebane tak przez 5 lat siebie przekonywać, że playstation nie jest królem i dominatorem świata konsol.

Z PSXem się wychowałem, na PS2 dobrze się bawiłem, choć lepiej na Xboxie i Gacku, w kolejnej generacji wielbiłem PS3, mimo zajebistego startu 360ki i multi GOWa, ale później? Daj Pan spokój.

Opublikowano
Teraz, zdrowywariat napisał:

Z PSXem się wychowałem, na PS2 dobrze się bawiłem, choć lepiej na Xboxie i Gacku, w kolejnej generacji wielbiłem PS3, mimo zajebistego startu 360ki i multi GOWa, ale później? Daj Pan spokój.

Nie mówię o Tobie wariacie tylko tym drugim bólodupcu. 

Opublikowano
4 minuty temu, PanKamil napisał:

No dobra. Ja miałem ostatnie 10 lat PS3, PS4 potem PS5. Również dziękuję Bogu, że pozbyłem się tego brzydkiego gówna z domu. Także masz urojone wizje świata i czyjegoś bólu dupy. Wyobraź sobie, że zamiast tego mam wielką beke z klapów grających w gierki w 868p jak zwierzęta na swoich chujowych TV LCD...

Edytowane przez PiPoLiNiO

Opublikowano
13 minut temu, PiPoLiNiO napisał:

No dobra. Ja miałem ostatnie 8 lat PS4 potem PS5. Również dziękuję Bogu, że pozbyłem się tego brzydkiego gówna z domu. Także masz urojone wizje świata i czyjegoś bólu dupy. Wyobraź sobie, że zamiast tego mam wielką beke z klapów grających w gierki w 868p jak zwierzęta na swoich chujowych TV LCD...

Ty jesteś od tych konkuterków co na blaszce za 20k nie może odpalić gierki która na ps5 zapierdala w 4k i 60 fps? Niech ktoś zrobi porządek i tych skoliozowanych niedomytych pececiarzy zamknie w ich rezerwacie dla dziwolongów. Teraz tylko czekam na przypowieść, że taki skoliarz niesie to wielki pudło do salonu i podpina do tv. To mój ulubiony fragment.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
5 minut temu, PanKamil napisał:

Ty jesteś od tych konkuterków co na blaszce za 20k nie może odpalić gierki która na ps5 zapierdala w 4k i 60 fps? Niech ktoś zrobi porządek i tych skoliozowanych niedomytych pececiarzy zamknie w ich rezerwacie dla dziwolongów. Teraz tylko czekam na przypowieść, że taki skoliarz niesie to wielki pudło i dumnie niesie do salonu i podpina do tv. To mój ulubiony fragment.

Gierka na PS5 zapierdala Ci w 4k 60 fps? Stary, zapierdalaj to Ty szybko do okulisty :notbad:

Opublikowano
5 minut temu, PiPoLiNiO napisał:

Gierka na PS5 zapierdala Ci w 4k 60 fps? Stary, zapierdalaj to Ty szybko do okulisty :notbad:

Pewnie ma na myśli indyki, ale sam sobie zaprzecza, bo przecież niedawno pisał w temacie: niegranie w gry, że nie gra w takie gry.

Opublikowano
31 minut temu, PanKamil napisał:

Wystarczy jeden powód i nawet dziś lecę do sklepu po sonke, jeden powód, od pięciu lat go nie widzę i nie zanosi się by się pojawił, cierpliwie czekam ciesząc sie cudownym czasem na innych systemach 

Opublikowano
5 minut temu, Daffy napisał:

Wystarczy jeden powód i nawet dziś lecę do sklepu po sonke, jeden powód, od pięciu lat go nie widzę i nie zanosi się by się pojawił, cierpliwie czekam ciesząc sie cudownym czasem na innych systemach 

Możesz zawsze nagrać na YT test jak rozpierdala się zrzucona z 12 piętra...

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Kupno PS5 dodaje punkty IQ. Wskazane dla pecetowcow, którym ciężko się doliczyć fpsów i napięć na płycie głównej.

Pecetowcy nie mogą się doliczyc swoich FPS, bo jest ich w chuj za dużo. Klapy mają IQ max 30, dlatego konsola daje max 30 klatek...

Opublikowano

To jak wy tak wyglądacie z dodanymi punktami IQ to przy kupowaniu musicie wyglądać jak plankton 

Opublikowano
Godzinę temu, PanKamil napisał:

gierki która na ps5 zapierdala w 4k i 60 fps?

900p ze spadkami do 40 fps. Ale próbuj  dalej, byłeś całkiem blisko.

Opublikowano

Piękne jest jak w CW nawet zwaśnione strony potrafią wspólnie szydzić z tych żałosnych blacharzy. Będą napierdalać się na fpsy, a potem statystyki steam mówią jasno, że grają w rozpaćkane gównogry na gównokompach do nauki :reggie:

Opublikowano

Zaraz przyjdzie pipiripi i powie, że jak nie wydasz 30k na 5GHz to nie masz spokoju psychicznego

average-fan-fan-vs-enjoyer.gif

Opublikowano

Że co, gierki na PS5 9TF chodzą w 900p 60k/s? Przecież Metroid Prime śmiga w 900p 60k/s na 0.7TF i to bez zająknięcia! Co to Sony to ja nie wiem, wypaliło się? Bo, że Xbox zdechł na starcie to wiadomo.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

jednak są jacyś frajerzy, którzy jeszcze kupują tego x-smiecia, ciekawe do czego, bo jak wiadomo, nikt na to gier nie kupuje.

Opublikowano

Przecież klapy kupują pudełka jedynie dlatego że można je sprzedać, to kogo wy kurwa chcecie nabrać?

Opublikowano

Całe szczęście że MS nie klepie tych gówien ubi copy paste wysranych z jednego generatora jak $ony. Grałeś w jedną grę od Chińczyków? To jakbyś zagrał we wszystkie :yeti:

Tlou2 największy paździerz jaki wypluła poprzednia generacja, fabuła dla osób z porażeniem mózgowym którzy jednoczą się z transami od Harrego Pottera :sonkassie:

Opublikowano
42 minuty temu, drozdu7 napisał:

Przecież klapy kupują pudełka jedynie dlatego że można je sprzedać, to kogo wy kurwa chcecie nabrać?

Oczywiście, premiera w piątek, popołudniu już oferta na olx, poniedziałek pielgrzymka do paczkomatu

Opublikowano

Sony nawet pudełkowe gierki zaczyna wydawać na pc

Fo3Y3LuakAAPNmj.thumb.jpeg.a55440787aefa585b35459592046b868.jpeg

W 9 lat cztery razy wydali tlou1, zabawy analne z fanami najlepsze tylko u sony

Opublikowano

Niebieskie głąby :) Musze przyznać że na początku przykro było patrzeć na upadek firmy która zapewniła mi tyle pięknych wspomnień ale w sumie wyjebane w te borowiki skoro jest nintendo i ich MAGICZNE produkcje :banderas:

Opublikowano
18 minut temu, Donatello1991 napisał:

https://www.ppe.pl/news/313693/xbox-game-pass-faktycznie-prowadzi-do-kanibalizacji-sprzedazy-microsoft-pokretnie-tlumaczy-slowa.html

Próba ubicia pudełek i uzależnienia od gówna w abo bez sukcesu! Otwierać szampany.

Niech już to zdechnie bo tylko zabiją branże która skończy się na klepaniu indyków za 2 zł bo będą zarabiać 4 zł