Opublikowano 13 lutego 20232 l 5 lat bez playstation. To teraz tłumaczy ten gigaturbo ból dupy i konsolowe kompleksy w każdym poście Przejebane tak przez 5 lat siebie przekonywać, że playstation nie jest królem i dominatorem świata konsol.
Opublikowano 13 lutego 20232 l Teraz, PanKamil napisał: 5 lat bez playstation. To teraz tłumaczy ten gigaturbo ból dupy i konsolowe kompleksy w każdym poście Przejebane tak przez 5 lat siebie przekonywać, że playstation nie jest królem i dominatorem świata konsol. Z PSXem się wychowałem, na PS2 dobrze się bawiłem, choć lepiej na Xboxie i Gacku, w kolejnej generacji wielbiłem PS3, mimo zajebistego startu 360ki i multi GOWa, ale później? Daj Pan spokój.
Opublikowano 13 lutego 20232 l Teraz, zdrowywariat napisał: Z PSXem się wychowałem, na PS2 dobrze się bawiłem, choć lepiej na Xboxie i Gacku, w kolejnej generacji wielbiłem PS3, mimo zajebistego startu 360ki i multi GOWa, ale później? Daj Pan spokój. Nie mówię o Tobie wariacie tylko tym drugim bólodupcu.
Opublikowano 13 lutego 20232 l 4 minuty temu, PanKamil napisał: 5 lat bez playstation. To teraz tłumaczy ten gigaturbo ból dupy i konsolowe kompleksy w każdym poście Przejebane tak przez 5 lat siebie przekonywać, że playstation nie jest królem i dominatorem świata konsol. No dobra. Ja miałem ostatnie 10 lat PS3, PS4 potem PS5. Również dziękuję Bogu, że pozbyłem się tego brzydkiego gówna z domu. Także masz urojone wizje świata i czyjegoś bólu dupy. Wyobraź sobie, że zamiast tego mam wielką beke z klapów grających w gierki w 868p jak zwierzęta na swoich chujowych TV LCD... Edytowane 13 lutego 20232 l przez PiPoLiNiO
Opublikowano 13 lutego 20232 l 13 minut temu, PiPoLiNiO napisał: No dobra. Ja miałem ostatnie 8 lat PS4 potem PS5. Również dziękuję Bogu, że pozbyłem się tego brzydkiego gówna z domu. Także masz urojone wizje świata i czyjegoś bólu dupy. Wyobraź sobie, że zamiast tego mam wielką beke z klapów grających w gierki w 868p jak zwierzęta na swoich chujowych TV LCD... Ty jesteś od tych konkuterków co na blaszce za 20k nie może odpalić gierki która na ps5 zapierdala w 4k i 60 fps? Niech ktoś zrobi porządek i tych skoliozowanych niedomytych pececiarzy zamknie w ich rezerwacie dla dziwolongów. Teraz tylko czekam na przypowieść, że taki skoliarz niesie to wielki pudło do salonu i podpina do tv. To mój ulubiony fragment. Edytowane 13 lutego 20232 l przez PanKamil
Opublikowano 13 lutego 20232 l 5 minut temu, PanKamil napisał: Ty jesteś od tych konkuterków co na blaszce za 20k nie może odpalić gierki która na ps5 zapierdala w 4k i 60 fps? Niech ktoś zrobi porządek i tych skoliozowanych niedomytych pececiarzy zamknie w ich rezerwacie dla dziwolongów. Teraz tylko czekam na przypowieść, że taki skoliarz niesie to wielki pudło i dumnie niesie do salonu i podpina do tv. To mój ulubiony fragment. Gierka na PS5 zapierdala Ci w 4k 60 fps? Stary, zapierdalaj to Ty szybko do okulisty
Opublikowano 13 lutego 20232 l 5 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Gierka na PS5 zapierdala Ci w 4k 60 fps? Stary, zapierdalaj to Ty szybko do okulisty Pewnie ma na myśli indyki, ale sam sobie zaprzecza, bo przecież niedawno pisał w temacie: niegranie w gry, że nie gra w takie gry.
Opublikowano 13 lutego 20232 l 31 minut temu, PanKamil napisał: 5 lat bez playstation. To teraz tłumaczy ten gigaturbo ból dupy i konsolowe kompleksy w każdym poście Przejebane tak przez 5 lat siebie przekonywać, że playstation nie jest królem i dominatorem świata konsol. Wystarczy jeden powód i nawet dziś lecę do sklepu po sonke, jeden powód, od pięciu lat go nie widzę i nie zanosi się by się pojawił, cierpliwie czekam ciesząc sie cudownym czasem na innych systemach
Opublikowano 13 lutego 20232 l 5 minut temu, Daffy napisał: Wystarczy jeden powód i nawet dziś lecę do sklepu po sonke, jeden powód, od pięciu lat go nie widzę i nie zanosi się by się pojawił, cierpliwie czekam ciesząc sie cudownym czasem na innych systemach Możesz zawsze nagrać na YT test jak rozpierdala się zrzucona z 12 piętra...
Opublikowano 13 lutego 20232 l Kupno PS5 dodaje punkty IQ. Wskazane dla pecetowcow, którym ciężko się doliczyć fpsów i napięć na płycie głównej.
Opublikowano 13 lutego 20232 l 2 minuty temu, Donatello1991 napisał: Kupno PS5 dodaje punkty IQ. Wskazane dla pecetowcow, którym ciężko się doliczyć fpsów i napięć na płycie głównej. Pecetowcy nie mogą się doliczyc swoich FPS, bo jest ich w chuj za dużo. Klapy mają IQ max 30, dlatego konsola daje max 30 klatek...
Opublikowano 13 lutego 20232 l To jak wy tak wyglądacie z dodanymi punktami IQ to przy kupowaniu musicie wyglądać jak plankton
Opublikowano 13 lutego 20232 l Godzinę temu, PanKamil napisał: gierki która na ps5 zapierdala w 4k i 60 fps? 900p ze spadkami do 40 fps. Ale próbuj dalej, byłeś całkiem blisko.
Opublikowano 13 lutego 20232 l Piękne jest jak w CW nawet zwaśnione strony potrafią wspólnie szydzić z tych żałosnych blacharzy. Będą napierdalać się na fpsy, a potem statystyki steam mówią jasno, że grają w rozpaćkane gównogry na gównokompach do nauki
Opublikowano 13 lutego 20232 l Zaraz przyjdzie pipiripi i powie, że jak nie wydasz 30k na 5GHz to nie masz spokoju psychicznego
Opublikowano 13 lutego 20232 l Że co, gierki na PS5 9TF chodzą w 900p 60k/s? Przecież Metroid Prime śmiga w 900p 60k/s na 0.7TF i to bez zająknięcia! Co to Sony to ja nie wiem, wypaliło się? Bo, że Xbox zdechł na starcie to wiadomo. Edytowane 13 lutego 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 13 lutego 20232 l jednak są jacyś frajerzy, którzy jeszcze kupują tego x-smiecia, ciekawe do czego, bo jak wiadomo, nikt na to gier nie kupuje.
Opublikowano 13 lutego 20232 l Przecież klapy kupują pudełka jedynie dlatego że można je sprzedać, to kogo wy kurwa chcecie nabrać?
Opublikowano 13 lutego 20232 l Całe szczęście że MS nie klepie tych gówien ubi copy paste wysranych z jednego generatora jak $ony. Grałeś w jedną grę od Chińczyków? To jakbyś zagrał we wszystkie Tlou2 największy paździerz jaki wypluła poprzednia generacja, fabuła dla osób z porażeniem mózgowym którzy jednoczą się z transami od Harrego Pottera
Opublikowano 13 lutego 20232 l 42 minuty temu, drozdu7 napisał: Przecież klapy kupują pudełka jedynie dlatego że można je sprzedać, to kogo wy kurwa chcecie nabrać? Oczywiście, premiera w piątek, popołudniu już oferta na olx, poniedziałek pielgrzymka do paczkomatu
Opublikowano 13 lutego 20232 l Sony nawet pudełkowe gierki zaczyna wydawać na pc W 9 lat cztery razy wydali tlou1, zabawy analne z fanami najlepsze tylko u sony
Opublikowano 13 lutego 20232 l Niebieskie głąby Musze przyznać że na początku przykro było patrzeć na upadek firmy która zapewniła mi tyle pięknych wspomnień ale w sumie wyjebane w te borowiki skoro jest nintendo i ich MAGICZNE produkcje
Opublikowano 14 lutego 20232 l https://www.ppe.pl/news/313693/xbox-game-pass-faktycznie-prowadzi-do-kanibalizacji-sprzedazy-microsoft-pokretnie-tlumaczy-slowa.html Próba ubicia pudełek i uzależnienia od gówna w abo bez sukcesu! Otwierać szampany.
Opublikowano 14 lutego 20232 l 18 minut temu, Donatello1991 napisał: https://www.ppe.pl/news/313693/xbox-game-pass-faktycznie-prowadzi-do-kanibalizacji-sprzedazy-microsoft-pokretnie-tlumaczy-slowa.html Próba ubicia pudełek i uzależnienia od gówna w abo bez sukcesu! Otwierać szampany. Niech już to zdechnie bo tylko zabiją branże która skończy się na klepaniu indyków za 2 zł bo będą zarabiać 4 zł