Opublikowano 17 lutego 20232 l Ja miałem xboxa one s dwa miesiące i kupiłem xbox series x. Co za gówno to szkoda gadać, wypierdolilem śmiecia po 4 miesiącach jak ograłem forze i gearsy, strazników galaktyki i mass effect. Najbardziej mi szkoda frajerów co 1,5 roku temu zapłacili za dlc do frajerzy 5 i dostali chuja do dupy
Opublikowano 17 lutego 20232 l Można się śmiać, ale pierwszy raz mi się zdarzyło pomyśleć, żeby jakąś konsole sprzedać. Gdyby nie ta FM to już bym to zrobił. Przecież w tej generacji już nawet nie dostarcza FH6.
Opublikowano 17 lutego 20232 l 4 minuty temu, Donatello1991 napisał: Można się śmiać, ale pierwszy raz mi się zdarzyło pomyśleć, żeby jakąś konsole sprzedać. Gdyby nie ta FM to już bym to zrobił. Przecież w tej generacji już nawet nie dostarcza FH6. Będzie kopia 1:1 z poprzednia częścią i poprawionym otoczeniem więc kolejne dlc. Bierz PSVR2 z gt7 i to dopiero będzie prawdziwa rewolucja. Zielony śmieć do śmieci. Edytowane 17 lutego 20232 l przez PanKamil
Opublikowano 17 lutego 20232 l 7 minut temu, PanKamil napisał: Będzie kopia 1:1 z poprzednia częścią i poprawionym otoczeniem więc kolejne dlc. Bierz PSVR2 z gt7 i to dopiero będzie prawdziwa rewolucja. Zielony śmieć do śmieci. No gt7 mam. Nad psvr2 też będę myślał. No xkundel zawiódł. Gorszy start od xone nawet.
Opublikowano 17 lutego 20232 l Xbox cudowna konsola, DC i GC też, mimo ogromnego sukcesu PS2, na której skończyłem trochę gier to jednak lepiej bawiłem się na wymienionych, DC miał dużo fajnych arcadeówek, których dziś się już nie robi, GC Residenty i Metroida, a Xbox moją grę życia Ninja Gaiden (teraz top4, bo wyszło TLOU i Zelda). Xbox rządził, 360ka też dała radę,, Gearsy w multi to była nowa jakość, ale teraz coś złego się dzieje u Spencera.
Opublikowano 17 lutego 20232 l Każda konsola jest dobra jeśli odpowiada nam jej lineup. Do tego żyjemy w czasach gdy dostęp do tych sprzętów i ich cena jest najkorzystniejsza w dziejach więc nic tylko czerpać radość z grania, a nie czcić wybrany kawałek plastiku jakby tylko ten jeden był tym prawilnym, żaden z nich nie jest
Opublikowano 17 lutego 20232 l 52 minuty temu, Homelander napisał: Czyli kupujesz drogą konsolę, płacisz abonament i nie grasz w co chcesz tylko w to co jest. Patologia Ej a nie mogę po prostu czasem grać w gry z abonamentu, a czasem normalnie kupić sobie gry? Bo nie kumam. Jakoś Gejmpass nie przeszkodził mi zagrać w wiele zajebistych gier. Czy dalej wracamy do tego że tylko exy to gry, bo już kurwa śmiać mi się chce z tego. "A u MS nie ma w co grać, a u Sony były 3 gry w tym roku!!" A potem okazuje się że tak naprawdę albo nie ograliscie tych hitów (forbidden west w plusie cieszy co?), albo spusty na forumku jakie to mesjasze a za dwa dni lądują na pchlim. I każdy wraca do grania w multiplatformy, normalne ale kurwa nie, musi być performance na forum że gram tylko w exy
Opublikowano 17 lutego 20232 l 7 minutes ago, drozdu7 said: Ej a nie mogę po prostu czasem grać w gry z abonamentu, a czasem normalnie kupić sobie gry? Bo nie kumam. Jakoś Gejmpass nie przeszkodził mi zagrać w wiele zajebistych gier. Czy dalej wracamy do tego że tylko exy to gry, bo już kurwa śmiać mi się chce z tego. "A u MS nie ma w co grać, a u Sony były 3 gry w tym roku!!" A potem okazuje się że tak naprawdę albo nie ograliscie tych hitów (forbidden west w plusie cieszy co?), albo spusty na forumku jakie to mesjasze a za dwa dni lądują na pchlim. I każdy wraca do grania w multiplatformy, normalne ale kurwa nie, musi być performance na forum że gram tylko w exy Jasne, że gra się głównie w multiplatformy, ale jak na jednej konsoli możesz grać w exy i multiplatformy, a na drugiej tylko w multiplatformy to chyba wybór powinien być jasny. A co do kupowania gier to trochę głupio zapłacić 60$ za grę, która ląduje w abonamencie za który też płacisz.
Opublikowano 17 lutego 20232 l https://www.ppe.pl/news/313919/redfall-w-fizycznym-wydaniu-bedzie-zawierac-wylacznie-kod-na-gre-w-pudelku-nie-znajdziemy-plyty.html Haha wielki plan ubicia używek i płytek skrupulatnie pod zasłona gp realizowany.
Opublikowano 17 lutego 20232 l 14 minut temu, Homelander napisał: Jasne, że gra się głównie w multiplatformy, ale jak na jednej konsoli możesz grać w exy i multiplatformy, a na drugiej tylko w multiplatformy to chyba wybór powinien być jasny. A co do kupowania gier to trochę głupio zapłacić 60$ za grę, która ląduje w abonamencie za który też płacisz. Przypomnij ile dałeś za TLOU na PS5? I nadmienię, ze gre już ukończyłeś na PS4…. W czym pad PS5 jest lepszy od X? Te spusty to mam wrażenie ze zara wyskoczą, haptyka? Jako zabawa w Astro ok, normalnie w grach nie kojarzę żeby mi to robiło robotę. To ten sam poziom bzdury co sixaxis w PS3 który umarł śmiercią naturalna jak i 3D w telewizorach. Fire to fire, a nie skupianie się na tym czy muszę mocniej wcisnąć R2 bo mam inna bron.
Opublikowano 17 lutego 20232 l 4 godziny temu, drozdu7 napisał: Nie zagram z Ragnaroka, czy Uncharted to trudno, ale świadomość że nie zagram w nowe gearsy by mnie mocniej uderzyła. Po prostu. Ograłem całą serię na XSX i z czym do ludzi. Jedynka była świetna ale reszta to odgrzewanie tego samego kotleta i w zasadzie co część to tylko gorzej. Dodatkowo na XSX nie ma przecież nowych Gearsow i wygląda na to, że długo nie będzie 5 minut temu, iluck85 napisał: Przypomnij ile dałeś za TLOU na PS5? I nadmienię, ze gre już ukończyłeś na PS4…. W czym pad PS5 jest lepszy od X? Te spusty to mam wrażenie ze zara wyskoczą, haptyka? Jako zabawa w Astro ok, normalnie w grach nie kojarzę żeby mi to robiło robotę. To ten sam poziom bzdury co sixaxis w PS3 który umarł śmiercią naturalna jak i 3D w telewizorach. Fire to fire, a nie skupianie się na tym czy muszę mocniej wcisnąć R2 bo mam inna bron. Pomijając inne aspekty to kultura pracy jest zdecydowanie po stronie DS. Ten pad od Xboxa jest brzydki, trzeszczy, wibracja to bardziej efekt jazdy traktorem niż jakiegoś dodatkowe odczucia, no po prostu wygląda jak taka zabawka za 10 zeta. Nie zmienia to faktu, że używam od dawien dawna padow z xa do PC i ogólnie sobie chwalę. Baterie też wolę mieć zawsze pod ręką naładowane niż kabel. Mimo wszystko podjazdu do DS to nie ma.
Opublikowano 17 lutego 20232 l 11 minutes ago, iluck85 said: Przypomnij ile dałeś za TLOU na PS5? I nadmienię, ze gre już ukończyłeś na PS4…. W czym pad PS5 jest lepszy od X? Te spusty to mam wrażenie ze zara wyskoczą, haptyka? Jako zabawa w Astro ok, normalnie w grach nie kojarzę żeby mi to robiło robotę. To ten sam poziom bzdury co sixaxis w PS3 który umarł śmiercią naturalna jak i 3D w telewizorach. Fire to fire, a nie skupianie się na tym czy muszę mocniej wcisnąć R2 bo mam inna bron. 70$ dałem za TLoU Part 1. A co to ma do rzeczy? Nie opłacam żadnych growych abonamentów poza Nintendo Online w rodzince za 36 zeta na rok. W czym jest lepszy? No wymieniłeś. Adaptacyjne spusty mega mi się podobają. Robią świetną robotę i w TLoU i w Gran Turismo. Tak samo haptyka. Żyroskop przydał mi się w graniu na Switchu w Mario Galaxy i pewnie będę go używał w Metroid Prime jak do niego na poważnie usiądę. Poza tym jest bardzo wygodny
Opublikowano 17 lutego 20232 l 2 minuty temu, izon napisał: Ograłem całą serię na XSX i z czym do ludzi. Jedynka była świetna ale reszta to odgrzewanie tego samego kotleta i w zasadzie co część to tylko gorzej. Dodatkowo na XSX nie ma przecież nowych Gearsow i wygląda na to, że długo nie będzie No dla mnie Uncharted to też odgrzewany ciągle ten sam kotlet. Ale ja się zgadzam że Gearsy 4 czy 5 są słabsze niż trylogia,co nie zmienia faktu że mimo wszystko uwielbiam tą serię i już. Jak już jesteśmy przy konsolach, to sam ostatnio się zastanawiałem czy kupię jeszcze np następnego Xboxa? Może pod koniec tej generacji granie w chmurze będzie na tyle komfortowe że będę potrzebował tylko mojego profilu i pada? Wszystko możliwe
Opublikowano 17 lutego 20232 l Ktoś wspomniał o Uncharted? Oczywiście, że 2>3>1>4. TLOU >>> TLOU2 i nie chodzi o to, że: Spoiler Joel został zabity i w taki sposób, czy o LGBT, tylko o to, że nie klei się to wszystko jak w jedynce, do tego masa postaci bez charyzmy i głupot.
Opublikowano 17 lutego 20232 l 6 minut temu, Homelander napisał: 70$ dałem za TLoU Part 1. A co to ma do rzeczy? Nie opłacam żadnych growych abonamentów poza Nintendo Online w rodzince za 36 zeta na rok. W czym jest lepszy? No wymieniłeś. Adaptacyjne spusty mega mi się podobają. Robią świetną robotę i w TLoU i w Gran Turismo. Tak samo haptyka. Żyroskop przydał mi się w graniu na Switchu w Mario Galaxy i pewnie będę go używał w Metroid Prime jak do niego na poważnie usiądę. Poza tym jest bardzo wygodny To, ze na X nie ma w co grać, bo wszystko ograles generacje wcześniej. Finalnie kupujesz odgrzewanego kotleta za 70 baksów- No tak średnio. Gram w GT7, nie odczułem lepszego grania przez haptyke. Bzdura. Wolałbym zamiast tego ficzer z blokowaniem spustu- ustawiam nacisk czy ma być krótki czy długi.
Opublikowano 17 lutego 20232 l 52 minuty temu, Homelander napisał: Jasne, że gra się głównie w multiplatformy, ale jak na jednej konsoli możesz grać w exy i multiplatformy, a na drugiej tylko w multiplatformy to chyba wybór powinien być jasny. A co do kupowania gier to trochę głupio zapłacić 60$ za grę, która ląduje w abonamencie za który też płacisz. Przecież Xbox już w styczniu dostał nowego ex'a który skończy jako jedna z najlepszych gier tego roku. W kolejce na 2023 co najmniej 3 premiery, a na PS na chwilę obecną to pozostaje Wam jaranie się nowym DLC do Horizona i Spajderem 2, który może do grudnia wyjdzie, a może i nie
Opublikowano 17 lutego 20232 l 30 minut temu, zdrowywariat napisał: Ktoś wspomniał o Uncharted? Oczywiście, że 2>3>1>4. TLOU >>> TLOU2 i nie chodzi o to, że: Ukryj zawartość Joel został zabity i w taki sposób, czy o LGBT, tylko o to, że nie klei się to wszystko jak w jedynce, do tego masa postaci bez charyzmy i głupot. TLOU 2? A tfu na przehypowanego śmiecia bez online
Opublikowano 17 lutego 20232 l 2 minutes ago, iluck85 said: To, ze na X nie ma w co grać, bo wszystko ograles generacje wcześniej. Finalnie kupujesz odgrzewanego kotleta za 70 baksów- No tak średnio. Gram w GT7, nie odczułem lepszego grania przez haptyke. Bzdura. Wolałbym zamiast tego ficzer z blokowaniem spustu- ustawiam nacisk czy ma być krótki czy długi. Gdyby na Xboxa została zrobiona kolekcja Gearsów tak jak TLoU Part 1 albo chociaż Halo to kupuję. Tak jak swojego czasu kupiłem remake Gearsów. Co ma jedno do drugiego, bo nie rozumiem. A ja w GT7 odczułem lepsze granie przez haptykę. Fajnie czuć nierówności drogi 35 minutes ago, SnoD said: Przecież Xbox już w styczniu dostał nowego ex'a który skończy jako jedna z najlepszych gier tego roku. W kolejce na 2023 co najmniej 3 premiery, a na PS na chwilę obecną to pozostaje Wam jaranie się nowym DLC do Horizona i Spajderem 2, który może do grudnia wyjdzie, a może i nie W sensie te japońskie rysunkowe muzyczne coś? Dzięki postoję. GOTY za 2023 jest już rozstrzygnięte, zostaje walka o dalsze miejsca
Opublikowano 17 lutego 20232 l 7 minut temu, Homelander napisał: Co ma jedno do drugiego, bo nie rozumiem. Na X nie ma w co grać, na Sony za to taki zalew exow, same 90 na meta, ze kupujesz gierkę z 2013 za 70 dolarów. Pisząc inaczej- męczysz stara gierkę, bo nie ma za bardzo w co grać. Spoko, ta cała generacja jest nijaka, dziwna, zmienia się.
Opublikowano 17 lutego 20232 l 3 minutes ago, iluck85 said: Na X nie ma w co grać, na Sony za to taki zalew exow, same 90 na meta, ze kupujesz gierkę z 2013 za 70 dolarów. Pisząc inaczej- męczysz stara gierkę, bo nie ma za bardzo w co grać. Spoko, ta cała generacja jest nijaka, dziwna, zmienia się. TLoU to dla mnie taka gra, że stawiam ją wyżej niż niż prawie każdy inny tytuł. Nie ma to nic wspólnego z tym czy mam w co grać czy nie. A mam
Opublikowano 17 lutego 20232 l Chcesz nam wmówić ze jakbyś dostał teraz 4 mocne exy, to byś cisnął w TLOU? Masz problem, bo Adwance Wars ma premiere krótko po Metroidzie. No szanujmy się, nie od wczoraj się znamy
Opublikowano 17 lutego 20232 l Nie kupuję Advance Wars. A TLoU Part 1 skończyłem drugi raz jakiś tydzień temu A mam trochę zaległości w świetnych gierkach. Zapomniałeś jak cisnęliśmy w Ninja Gaiden mimo dziesiątek innych tytułów?