Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Klapy gardzą uncharted 4 xdddd ja jebie ale się porobiło i niby ta jedynka co na premierę była 7/10 a teraz to 4/10 niby lepsza? Xdddd

Opublikowano
4 godziny temu, Szermac napisał:

Kupiłem w grudniu XSS do starych gierek i jest fajnie xD

No i git, nie bądź niewolnikiem mody ;)

Opublikowano

Z punktu widzenia ekonomicznego jaka konsola jest lepsza do ogrywania współczesnych gierek niż xss z game passem?

Opublikowano

Współczesnych ? PS5 tam jest najwięcej wspólczesnych gierek :cool:

Opublikowano

Takie samo kłamstwo jak w przypadku Redfalla i braku płytki w pudełku. Niebiescy są w jednej lidze z Pinokiem, nosy podobnej długości i rosną z każdym wyplutym przez nich zdaniem

Opublikowano

To że klaperskie żyją w alternatywnym, urojonym świecie to wiadomo już od dobrych 10 lat, tak że nie rozumiem zdziwienia :shieeet:

Opublikowano
12 godzin temu, Homelander napisał:

Nie kupuję Advance Wars. A TLoU Part 1 skończyłem drugi raz jakiś tydzień temu :) A mam trochę zaległości w świetnych gierkach. Zapomniałeś jak cisnęliśmy w Ninja Gaiden mimo dziesiątek innych tytułów? :)

Ninja Gaiden <3, co to był za sztos w dniu premiery, bezkonkurencyjny, Ryu do dziś nie został pokonany, ani Dante, ani Bayo, nie mają startu, sorry.

Opublikowano
10 godzin temu, Daffy napisał:

Z punktu widzenia ekonomicznego jaka konsola jest lepsza do ogrywania współczesnych gierek niż xss z game passem?

Żadna.

Opublikowano

Te współczesne gierki to czasem są tak dopracowane że szok :)

Szczerze, jak ktoś nabył sobie XSS to do dnia dzisiejszego jakoś wiele nie stracił i jeszcze sobie pogra długi czas 

Opublikowano
11 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Xss zaraz będzie dla zwierząt hdready 30fps.

Nie wierzę. Typ kpi z 720p po czym odpala Dead Space w 846p. Hahahaahahahahahahahaha o Cię chuj

Opublikowano

A od kiedy to gra się w graficzkę? Jakoś na Switchu jest 720p i gry pobijają rekordy sprzedaży. Osobiście jestem zawiedziony nextgenami, myślałem, że startowe  Soulsy remake to takie minimum tej generacji, a to  niedościgniony wzór - tj. gierka z super grafika i 60fps. Nie zmienia to faktu, że gry wychodzą wyborne i każdy GRACZ znajdzie coś dla siebie. A PCeciarze? Tu nic się nie zmienia od 20 lat granie w ustawienia, suwaczki, patche, poradniki, mody,czekanie na premiery z konsol i to ciągle " czemu mi to tnie na takim kompie" :shieeet:

Opublikowano
25 minut temu, izon napisał:

A od kiedy to gra się w graficzkę? Jakoś na Switchu jest 720p i gry pobijają rekordy sprzedaży. Osobiście jestem zawiedziony nextgenami, myślałem, że startowe  Soulsy remake to takie minimum tej generacji, a to  niedościgniony wzór - tj. gierka z super grafika i 60fps. Nie zmienia to faktu, że gry wychodzą wyborne i każdy GRACZ znajdzie coś dla siebie. A PCeciarze? Tu nic się nie zmienia od 20 lat granie w ustawienia, suwaczki, patche, poradniki, mody,czekanie na premiery z konsol i to ciągle " czemu mi to tnie na takim kompie" :shieeet:

Ty, ale jaką graficzkę? Typ ciśnie nieudolną beke z 720p na xbox, a potem odpala 864p na swojej dojebanej Szmacie5. Tu chodzi o jego niedojebanie mózgowe, a nie o graficzkę.

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał:

Przecież dead space na Bożym 5 działa w 1440p. Niedojebcze.

Przecież Wy nie gracie w 30 fps. Więc przestań pierdolić.

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

No i gdzie te 800?

W dupie. Obejrzyj sobie analizę jak działa gra to będziesz wiedział gdzie. 

Opublikowano
27 minut temu, PiPoLiNiO napisał:

W dupie. Obejrzyj sobie analizę jak działa gra to będziesz wiedział gdzie. 

Ale tu ludzie grają, a nie oglądają analizy na komputerkach :shieeet: