Opublikowano 17 lutego 20232 l Tak @Whiskerwidzieliśmy mesjasza na pchlim. I ten rekord został pobity
Opublikowano 17 lutego 20232 l Klapy gardzą uncharted 4 xdddd ja jebie ale się porobiło i niby ta jedynka co na premierę była 7/10 a teraz to 4/10 niby lepsza? Xdddd
Opublikowano 17 lutego 20232 l 4 godziny temu, Szermac napisał: Kupiłem w grudniu XSS do starych gierek i jest fajnie xD No i git, nie bądź niewolnikiem mody
Opublikowano 17 lutego 20232 l Z punktu widzenia ekonomicznego jaka konsola jest lepsza do ogrywania współczesnych gierek niż xss z game passem?
Opublikowano 17 lutego 20232 l Takie samo kłamstwo jak w przypadku Redfalla i braku płytki w pudełku. Niebiescy są w jednej lidze z Pinokiem, nosy podobnej długości i rosną z każdym wyplutym przez nich zdaniem
Opublikowano 17 lutego 20232 l To że klaperskie żyją w alternatywnym, urojonym świecie to wiadomo już od dobrych 10 lat, tak że nie rozumiem zdziwienia
Opublikowano 18 lutego 20232 l 12 godzin temu, Homelander napisał: Nie kupuję Advance Wars. A TLoU Part 1 skończyłem drugi raz jakiś tydzień temu A mam trochę zaległości w świetnych gierkach. Zapomniałeś jak cisnęliśmy w Ninja Gaiden mimo dziesiątek innych tytułów? Ninja Gaiden <3, co to był za sztos w dniu premiery, bezkonkurencyjny, Ryu do dziś nie został pokonany, ani Dante, ani Bayo, nie mają startu, sorry.
Opublikowano 18 lutego 20232 l 10 godzin temu, Daffy napisał: Z punktu widzenia ekonomicznego jaka konsola jest lepsza do ogrywania współczesnych gierek niż xss z game passem? Żadna.
Opublikowano 18 lutego 20232 l Te współczesne gierki to czasem są tak dopracowane że szok Szczerze, jak ktoś nabył sobie XSS to do dnia dzisiejszego jakoś wiele nie stracił i jeszcze sobie pogra długi czas
Opublikowano 18 lutego 20232 l Xss faktycznie nadaje się do nowych niedopracowanych gier. Tylko i wyłącznie PS5 I OLED. Nie ma innej drogi gracza.
Opublikowano 18 lutego 20232 l 11 godzin temu, Donatello1991 napisał: Xss zaraz będzie dla zwierząt hdready 30fps. Nie wierzę. Typ kpi z 720p po czym odpala Dead Space w 846p. Hahahaahahahahahahahaha o Cię chuj
Opublikowano 18 lutego 20232 l A od kiedy to gra się w graficzkę? Jakoś na Switchu jest 720p i gry pobijają rekordy sprzedaży. Osobiście jestem zawiedziony nextgenami, myślałem, że startowe Soulsy remake to takie minimum tej generacji, a to niedościgniony wzór - tj. gierka z super grafika i 60fps. Nie zmienia to faktu, że gry wychodzą wyborne i każdy GRACZ znajdzie coś dla siebie. A PCeciarze? Tu nic się nie zmienia od 20 lat granie w ustawienia, suwaczki, patche, poradniki, mody,czekanie na premiery z konsol i to ciągle " czemu mi to tnie na takim kompie"
Opublikowano 18 lutego 20232 l 25 minut temu, izon napisał: A od kiedy to gra się w graficzkę? Jakoś na Switchu jest 720p i gry pobijają rekordy sprzedaży. Osobiście jestem zawiedziony nextgenami, myślałem, że startowe Soulsy remake to takie minimum tej generacji, a to niedościgniony wzór - tj. gierka z super grafika i 60fps. Nie zmienia to faktu, że gry wychodzą wyborne i każdy GRACZ znajdzie coś dla siebie. A PCeciarze? Tu nic się nie zmienia od 20 lat granie w ustawienia, suwaczki, patche, poradniki, mody,czekanie na premiery z konsol i to ciągle " czemu mi to tnie na takim kompie" Ty, ale jaką graficzkę? Typ ciśnie nieudolną beke z 720p na xbox, a potem odpala 864p na swojej dojebanej Szmacie5. Tu chodzi o jego niedojebanie mózgowe, a nie o graficzkę.
Opublikowano 18 lutego 20232 l Teraz, Donatello1991 napisał: Przecież dead space na Bożym 5 działa w 1440p. Niedojebcze. Przecież Wy nie gracie w 30 fps. Więc przestań pierdolić.
Opublikowano 18 lutego 20232 l Teraz, Donatello1991 napisał: Ktos mi wytlumaczy o chuj dałnowi ze skoliozom chodzi? Jakie 800p?
Opublikowano 18 lutego 20232 l 1 minutę temu, Donatello1991 napisał: No i gdzie te 800? W dupie. Obejrzyj sobie analizę jak działa gra to będziesz wiedział gdzie.
Opublikowano 18 lutego 20232 l No gram w dziala w 1440 p. Z tego co wiem to pecetowcy na low w 720p graja.
Opublikowano 18 lutego 20232 l 27 minut temu, PiPoLiNiO napisał: W dupie. Obejrzyj sobie analizę jak działa gra to będziesz wiedział gdzie. Ale tu ludzie grają, a nie oglądają analizy na komputerkach