Opublikowano 22 lutego 20232 l 1 minutę temu, zdrowywariat napisał: Nie ma piękniejszego, bardziej naturalnego i bardziej żywego świata, niż w Zeldzie, a to wszystko dzięki fizyce, zyjątkom i „pustym” terenom (nie spotkałem się z kopiuj wklej). Jest RDR2, ale różnica jest taka, że ja ograłem obie, a ty siedzisz na tym jebanym nintendo i myślisz, że tylko oni potrafią w gierki. Weź się obudź chłopie.
Opublikowano 22 lutego 20232 l 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Jest RDR2, ale różnica jest taka, że ja ograłem obie, a ty siedzisz na tym jebanym nintendo i myślisz, że tylko oni potrafią w gierki. Weź się obudź chłopie. Miałem poprzednią część, ale wynudziła mnie strasznie, że nie skończyłem, tak jak wszystkie GTA, daj Pan spokój z tym drewnem. Edytowane 22 lutego 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 22 lutego 20232 l 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Czyli nie wiesz o czym mówisz. Dziękuję, dobranoc. Grałem w RDR na PS3, wszystkie GTA 3D, spróbowałem 3 Assasinów, więc powiedz mi po co mam znowu wyrzucać pieniądze w błoto, skoro mnie piaskownice ogólnie nie jarają? Wyjątkiem jest BOTW.
Opublikowano 22 lutego 20232 l świat pusty, fabuły nie ma za to strzała zajebiście lata w 2 to będzie na tej samej mapce dopiero!
Opublikowano 22 lutego 20232 l Ty wyjaśnij najpierw ze swoim psychiatrą czy ta nintendoza jest jeszcze w jakiś sposób uleczalna czy już za późno na farmakoterapię
Opublikowano 22 lutego 20232 l Elden ring jaki kurwa plagiat Zeldy xd Widać, że mało kto grą w zelde bo nie ma kto ich dojechać.
Opublikowano 22 lutego 20232 l 44 minuty temu, Bzduras napisał: Ty wyjaśnij najpierw ze swoim psychiatrą czy ta nintendoza jest jeszcze w jakiś sposób uleczalna czy już za późno na farmakoterapię Daj spokój, żebym tym syfem się leczył, psychotropy najmniej potrzebne „leki”. Nintendo the best! Donatello wjechał jak dzik w żołędzie, chyba już paczka z Zeldą przyszła
Opublikowano 22 lutego 20232 l Widzicie jak szlachta kupuje PSVR 2? Zazdrościć do chuja zielone kanalie.
Opublikowano 22 lutego 20232 l 7 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Zelda to podium najbardziej overhyped gier ever, a Ziew of the Wild to już w ogóle jakieś nieporozumienie gdzie brak contentu uznano za sztukę. BOTW to growy odpowiednik Gówna Artysty. Paolo leki
Opublikowano 22 lutego 20232 l Tyle dobroci od Nintendo w tym roku, setki godzin topowego grania, a co tam u niebieskich pojebusów? Pad za tysiąc dwieście z baterią z zegarka? Nikt tak nie doi jak Sony
Opublikowano 22 lutego 20232 l Oni przynajmniej dostaną VR, żeby choć móc sobie wyobrazić jak fajnie jest u Nintendo. Gorzej z zielonymi, którzy co miesiąc jak żule na kubku czekają na jakieś ochłapy.
Opublikowano 22 lutego 20232 l Premiera Sony KlapReality2 to zdecydowanie najsmutniejsza premiera w gamingu w XXI wieku To jakby pan młody wyzionął ducha przed ślubem, na uroczystość przyniesiono trumnę z jego upudrowanymi zwłokami , a panna młoda wmawiała wszystkim że czeka ich wspólna szczęsliwa przyszłość No nie, niebieskie kundle, znowu kompromitująca porażka sony
Opublikowano 22 lutego 20232 l 26 minut temu, dee napisał: To jakby pan młody wyzionął ducha przed ślubem, na uroczystość przyniesiono trumnę z jego upudrowanymi zwłokami , a panna młoda wmawiała wszystkim że czeka ich wspólna szczęsliwa przyszłość Skąd my to znamy
Opublikowano 22 lutego 20232 l Psvr2? Takie samo gówno jak jedynka z lekko podbitą rozdziałką. Nie warte tych pieniędzy zdecydowanie. Za 1000 jako zabawka na pochmurną niedzielę będzie spoko.
Opublikowano 23 lutego 20232 l https://www.ppe.pl/news/314225/shinji-mikami-odchodzi-z-tango-gameworks-zalozyciel-i-szef-studia-nie-bedzie-rozwijal-gier-dla-xboksa.html Sypie się kurwabox
Opublikowano 23 lutego 20232 l O kucze. Chyba marzeniem Mikamiego nie było tworzenie coopowego loot shotera w otwartym świecie
Opublikowano 23 lutego 20232 l A samozwańczy rzecznik prasowy oczywiście pomija kolejny niewygodny news dla xkurwy zielony kurwidołek tonie, studia nie radzą sobie z grami, hurtowa wysiadka z wiodących studiów, masowe zwolnienia. Spencer to da dupy w uk, stanach i eu aby tylko przedłużyć wegetacje zielonego smiecia dzięki acti. Piękna katastrofa Nawet najwięksi fanboje xsmiecia już wiedzą, że xsx to gowno ktorego nikt nie chce i teraz będą się na ziemniaku skupiać.
Opublikowano 23 lutego 20232 l 11 godzin temu, creatinfreak napisał: Psvr2? Takie samo gówno jak jedynka z lekko podbitą rozdziałką. Nie warte tych pieniędzy zdecydowanie. Za 1000 jako zabawka na pochmurną niedzielę będzie spoko. Czy Ty tego czasem nie kupiłeś - chyba widziałem w zakupach growych? To co, wyładowało już to całe VR na pchlim?
Opublikowano 23 lutego 20232 l PlayStation 5 można rozbudować o dodatkowe peryferia dla chętnych, dokupić dysk od firm zewnętrznych byle był zgodny parametrami, gogle VR dla entuzjastów takiej zabawy. Ale nie trzeba, ale można, ale nie trzeba luz Na Xbox jest tego więcej bo Microsoft przygotował dla was W CHUJ kolorów pada
Opublikowano 23 lutego 20232 l Klapy już na granicy wytrzymałości nerwowej, typ co się sfajdał o minusa w CW
Opublikowano 23 lutego 20232 l ja sam tego nie wymyślam kilka minut po moim poście news o nowym kolorze pada i Filip Spencer grający w podróży na Series S z ekranem tworzący z konsoli coś na wzór kibla z deską wolnoopadającą Cersanit